A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Blum #88485 Imagerz jol elcseszte a kepeket,sorry..:/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Parma FC
1. szezon
Hosszu ido utan ujra elovettem a jatekot es egy ideig nem tudtam hogy mihez lenne kedvem,de vegul a Seria A-ban kotottem ki. A csapat random valasztas volt,soha semmi nem kotott a Parmahoz vagy egyaltalan az Olasz futballhoz. Jo kihivasnak igerkezett,az alap jatekosok jonak tuntek ...szoval gondoltam: "Miert ne?"
Eletemben eloszor magamtol -na meg persze a taktikai kezikonyv alapos tanulmanyazasaval- keszitettem el egy taktikat es ez plane jo erzessel tolt el amikor az evvegi tabellara pillantok.
A szezon eleg kaotikusan indult,rogton az elejen jatszottunk egy brutalis 5-5-ot de aztan szepen osszealltak a dolgok es bravuros oszi szezont futottunk.
Telen ereztem,hogy kell egy uj kozeppalyas,mert max. 2 ember volt akire szamithattam,ha pedig ok leserultek akkor aztan szarban voltam. Igy jott Petrovic:
Aztan korulneztem a B csapatban es az ifik kozott es rabukkantam Sotiris Ninisre. Egybol felhoztam a nagy csapatba es kitalaltam neki egy kokemeny edzest,amitol egyre jobb lett. A szezon vegere mar nelkulozhetetlen tagja lett a csapatnak,bar sajnos az utolso meccsen a Chievo ellen nyilt labszar csont torest szenvedett.
Es a vegen kiemelnem a legfobb golvagomat,Floccarit aki a masodik legtobb golt lotte a ligaban:
A szezon 2. fele:
http://imagerz.com/QE5CXEtvAwMBAA1LQAVQ
Es a tabella:
A vegere kicsit elfogyott a csapat,amit egy kicsit sajnalok mert jolett volna kapasbol a fotablara jutni BL-ben es nem szivni a Play-offban. De osszesegeben abszolut elegedett vagyok. Jovore a cel a bajnoki cimert valo csata es egy eros BL reszvetel :)