Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van valami tavalyi United, az 58-as Busby féle csapattal.
vagy a Shaolin Soccer :DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem tudtok ajánlani valami jó focis filmeket? Olyasmire gondolok mint a Gól1,Gól2,csak ezeket már láttam. Életrajzi is jöhet,vagy aminek a futball van a középpontjában. a Brian Clough-osat is láttam már.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
I met God. She's black

új mérföldkõhöz érkeztem ebben a karrieremben, jobban mondva mérföldkövekhez, mert több célom is elértem ebben a szezonban. a bajnokság színvonala és rangsorolása emelkedett az utóbbi években (a fõleg általunk) szerzett uefa koefficiens pontoknak köszönhetõen, így már két bl-t érõ hely van. a bajnok csapat pedig most már egy fordulóval késõbb csatlakozik a selejtezõhöz. emellett veretlenül nyertük meg a bajnokságot és továbbjutottunk a csoportunkból is a bl-ben. de ez még nem minden! nem csak hogy továbbjutottunk, de meg is nyertük a csoportunk! (idén a 3. kalapból sorsoltak minket, így végre nem halálcsoportba kerültünk.) a kieséses szakaszban is kegyes volt hozzánk a sors, az ukrán sahktart kaptuk, tehát nem lehetetlen a továbbjutás. de ez csak a következõ szezonban derül majd ki. jöjjenek a képek.
csapat:
átigazolások (kamel, langa, parker)
keret 1, keret 2
idén is tanáriak voltak: laib, ismail, gueye, roberto
bajnokság és kupák
bajnoki tabella
ligakupa
finn kupa
bl:
a selejtezõ idén is sima liba volt, összesítésben 9-10 gólokat vertünk mindhárom ellenfelünkre. mint már említettem, idén a harmadik kalapból sorsoltak minket, így végre egy hajszállal könnyebb csoportba kerültünk. a rosenborg mellett a juve és a pool várt ránk. a norvégokat természetesen oda-vissza vertük, nehezebb dolgunk volt a másik kettõvel, itthon sajnos kikaptunk a juvétól és ikszeltünk a pool-al. idegenben viszont annyira nem volt rajtunk nyomás, hogy az esélytelenek nyugalmával játszva liverpoolból és torinóból is három ponttal tértünk haza.

Az új szezon is már fut ott 9 meccs után 3 gyõzelemmel 3 döntetlennel és 3 vereséggel a 13. helyen vagyok.A többit szokás szerint félévkor és kösz ha elolvastad
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Befejeztem az ötödik szezon a Reims élén. Nagy játékosmozgás nem volt, inkább csak mellélõttem pár érkezõvel. Az évet egy szuperkupa gyõzelemmel kezdtük. A bajnokság fantasztikusan szarul indult, késõbb összeszedtük magunkat, de a Marseille-el nem lehetett mit kezdeni, itt a tabella, itt pedig a játékos statok. A BL csoport érdekesen alakult, de sikerült továbblépni, és igazán nagy skalpokat sikerült begyûjteni, mint az Arsenal vagy a United. Itt vannak az eredmények. Ami pedig ezután jött a döntõben, az maga volt a....rémálom. Úgy pofán b@sztak minket, hogy már röhögni tudtam rajta :D

Szar Bayern, szar Bayern :)
Tudtok ajánlani Madridba egy kiegészítõ csatárt a padra? Benzema, Callejón elment, Higuain pedig kevés. Elõre is köszönöm! Sziasztok!
Így magas szintû klubfutball hiányában, úgy döntöttem írok egy beszámolót az éppen aktuális mentésemrõl.
A Tottenham csapatával kezdtem a játékot és egy lapra feltéve mindent keményen bevásároltam 4 éves részletekre. Elsõ szezonban a cél egyértelmûen a BL kvalifikáció volt. Hát ezt kicsit túlszárnyalva sikerült megnyerni a bajnokságot, fõleg annak köszönhetõen, hogy a nagy csapatok ellen nagyon jól tudott szerepelni a csapat. Télen kaptam is némi plusz pénzt igazolni amibõl további sztárok érkezhettek. Az Európa ligát is behúztuk komolyabb ellenállás nélkül, a döntõben Hannover gárdája ellen sikerült nyerni 11esekkel. Félelmetes comebackekre volt képes a csapat ( 1-0 az ellennek, piros lap nekünk az elsõ félidõben= 4-1es gyõzelem és hasonló finomságok ), de egyes meccseken pedig mintha elfelejtettünk volna focizni. Sajnos ki kellett használnom a keret teljes mélységét ugyanis a sûrû menetrend illetve a sérülések megkívánták ... ( május 5.-május 13. intervallumban 3 bajnoki, egy FA kupa döntõ illetve egy Euro Cup döntõ is megrendezésre került )
A 2. szezonban újabb 2 sztár csatlakozott a csapathoz, de sajnos lesújtott a BL újonc átok így csak 5. helyet sikerült megszerezni a bajnokságban, ellenben a BL-ben meglepve mindenkit 3-0ra vertük a Barcelona gárdáját a döntõben !!!
A 3. szezon csendes nyugalomban telt 3. hely a bajnokságban és hazai trófeák gyûjtése zajlott.
Jelenleg a 4. szezonban tartok, épül az új stadion gazdaságilag padlón a csapat sajnos de lassan lejárnak a részletek és secperc kilábalunk belõle.
Végezetül néhány kép:
11-12
12-13
13-14
Sikerek:
Igazolások:
Heló szia remélem hogy vagy
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Angol hatodik osztályban játszik a csapatom és van egy 2. osztályú szülõcsapata. Na mondom hurrá, igen ám de nem akartak hozzám jönni a játékosok a hatodosztályba, agyba-fõbe kellett dicsérnem õket a sajtóban. Na végül eljöttek 3 hónapra, most járt le az idõ és örülnek hogy végre mehetnek vissza olyan borzalmas volt itt lent :-(
El lehetne csalogatni még egyszer õket valahogy?
De az igazolási összeget meg a szerzõdést õk intézték én nem szólhattam bele.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu

se a Cél, se az Inditás helye részhez beirva nem inditja el a játékot. Azt irja ki hogy érvénytelen. Pedig direkt figyeltem az idézõjelekre, próbáltam minden formában beirni idézõjellel, anélkül, egybe, külön, már kezdek beleõszülni. Amikor monitorra kötöttem akkor simán átváltott akár a játékon belül is ablakos módba, de most semmi
Amúgy eddig a 11-el egy kb 8 éves gépen játszottam, nagy adatbázissal, meg vagy egy tucat ligával. Ha végre elindul akkor szerintem az ûrkorszakban fogom érezni magam :D
csak menne már valahogy
nabasszátok meg,akkor a fradiba mostmár nem lehet majd elhozni nyugati pléjákat,nálunk minden adó nagyon magas ASD:DSASFG:ASDASF