Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gracie, bár nem egy happy film, de nekem anno nagyon tetszett
LasDen
Gépállat SC? Vinni Jones, Jason Statham
van valami tavalyi United, az 58-as Busby féle csapattal.
vagy a Shaolin Soccer :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
off
Nem tudtok ajánlani valami jó focis filmeket? Olyasmire gondolok mint a Gól1,Gól2,csak ezeket már láttam. Életrajzi is jöhet,vagy aminek a futball van a középpontjában. a Brian Clough-osat is láttam már.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Kezdtem egy karriert ugye a Genoával, az elsõ két meccset(AS Roma, Brescia) behúztuk, viszont az Inter ellen buktunk 5-1re. õk vezettek elõször, majd Toni a félidõ vége elõtt belõtte az egyenlítõ gólt. 1-1 volt a félidõben, de mikor bekaptuk a másodikat, összeroppant a védelem. Sajnos ilyen ez, de jó évünk lesz, látom a potenciált a játékukban, egy el helyre oda fogunk érni :)

I met God. She's black

okok! köszi a segítséget!

bakkerman
hajrá hajrá,én is játszottam ezzel az elvvel a csapattal,nyertem is BL döntõt egy olyan kezdõ 11-el,hogy Messin kívül mindenki spanyol volt,azon belül meg katalán saját nevelés. Védelembe építsd be a Fontás,Montoya,Muniesa hármast,középpályára Jonathan dos Santos,és Sergi Roberto remek kiegészitõ emberek lesznek.

tudom ,hogy fura de mindig is akartam úgy nyerni ,hogy csak saját nevelésû játékosokkal vagy csak azonos nemzetiségûekkel. madridban pedig õszintén szólva nem sok nevelés van (sajnos) a barcánál viszont van elég szép számban.

mivan? valahogy nem illik össze a logóddal :D
kezdek egyet a barcával. célom ,hogy úgy triplázzak ,hogy csak spanyol játékosaim vannak.

LasDen
Ütjük az EGÉSZ kibebaszott ligát...:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
Hali! Rudolf Gerit milyen poszton játszassam, mélységi támadó, tökéletes vagy vlami más??:) Genoával szeretnék valamit elérni, és úgy döntöttem hogy meglátom hogyan teljesít

I met God. She's black

FC HONKA ESPOO 2016

új mérföldkõhöz érkeztem ebben a karrieremben, jobban mondva mérföldkövekhez, mert több célom is elértem ebben a szezonban. a bajnokság színvonala és rangsorolása emelkedett az utóbbi években (a fõleg általunk) szerzett uefa koefficiens pontoknak köszönhetõen, így már két bl-t érõ hely van. a bajnok csapat pedig most már egy fordulóval késõbb csatlakozik a selejtezõhöz. emellett veretlenül nyertük meg a bajnokságot és továbbjutottunk a csoportunkból is a bl-ben. de ez még nem minden! nem csak hogy továbbjutottunk, de meg is nyertük a csoportunk! (idén a 3. kalapból sorsoltak minket, így végre nem halálcsoportba kerültünk.) a kieséses szakaszban is kegyes volt hozzánk a sors, az ukrán sahktart kaptuk, tehát nem lehetetlen a továbbjutás. de ez csak a következõ szezonban derül majd ki. jöjjenek a képek.

csapat:
átigazolások (kamel, langa, parker)
keret 1, keret 2

idén is tanáriak voltak: laib, ismail, gueye, roberto

bajnokság és kupák
bajnoki tabella
ligakupa
finn kupa

bl:
a selejtezõ idén is sima liba volt, összesítésben 9-10 gólokat vertünk mindhárom ellenfelünkre. mint már említettem, idén a harmadik kalapból sorsoltak minket, így végre egy hajszállal könnyebb csoportba kerültünk. a rosenborg mellett a juve és a pool várt ránk. a norvégokat természetesen oda-vissza vertük, nehezebb dolgunk volt a másik kettõvel, itthon sajnos kikaptunk a juvétól és ikszeltünk a pool-al. idegenben viszont annyira nem volt rajtunk nyomás, hogy az esélytelenek nyugalmával játszva liverpoolból és torinóból is három ponttal tértünk haza.

http://www.youtube.com/v/I23R8IxVKH8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/zHZjl20_Hzg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kosheen
az mi a fenétõl lehet hogy ha beirom ezt a parancsikon cél sorába "--small_screen --windowed --skin=netbook2010" vagy a skin beállitás nélkül simán a --small_screen --windowed"-et, akkor azt irja ki hogy a megadott név érvénytelne, ellenõrizzem. Már kinomban a 2010-et próbálnám elinditani, de ez a hülye netbook az istenek nem akarja inditani. Ugyanaz a hiba jön elõ mint a 2012-nél. A háttérben fut, és még a tálcán se látom az ikonját hogy elindult volna, de a feladatkezelõ mutatja hogy már fut

zavbal
Befejeztem a szezont a GFCO-val.A félidõben a bravúros 9. helyen tanyáztunk amit meg is tartottunk.Itt a tabella..A meccsek elsõ felét már feltettem a második felét itt találjátok.A kupára magas bónuszt adtam hogy kicsit megnöveljük a reputationt egy jó szerepléssel.Sajnos a Lyont korán kaptuk meg így búcsúztunk.Kupa.
Az új szezon is már fut ott 9 meccs után 3 gyõzelemmel 3 döntetlennel és 3 vereséggel a 13. helyen vagyok.A többit szokás szerint félévkor és kösz ha elolvastad
Methylisocloro
Végül is már az is nagy dolog hogy többet birtokoltad a labdát mint a Barca :-)

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Üdv Urak!
Befejeztem az ötödik szezon a Reims élén. Nagy játékosmozgás nem volt, inkább csak mellélõttem pár érkezõvel. Az évet egy szuperkupa gyõzelemmel kezdtük. A bajnokság fantasztikusan szarul indult, késõbb összeszedtük magunkat, de a Marseille-el nem lehetett mit kezdeni, itt a tabella, itt pedig a játékos statok. A BL csoport érdekesen alakult, de sikerült továbblépni, és igazán nagy skalpokat sikerült begyûjteni, mint az Arsenal vagy a United. Itt vannak az eredmények. Ami pedig ezután jött a döntõben, az maga volt a....rémálom. Úgy pofán b@sztak minket, hogy már röhögni tudtam rajta :D

Rudee
De, lenne is belõle egy teljesen irreális klubvezetés :D

Szar Bayern, szar Bayern :)

Az addig oké!Editorral nem lehet,vhogy összedobni,hogy õ legyen a tulaj és valamennyike kis pénz legyen?
Én szoktam!
kosheen
valaki játszik netbookon?

Rudee
Nincs, mivel az adatbázisban nincs benne.

De Duchatelet sincs benne pedig nem idén vette átt a csapatot!
Rudee
Ha az enyémet töltötted le, akkor abba future transferként vannak benne az igazolások. Azaz akkor kerülnek a játékosok a csapathoz, amikor valójában is.

Sziasztok!olyan data base van amiben a jellenlegi Újpest keret szerepel?Mert amit letöltöttem off topic-bol az nem igazán jó!Elõre is kössz.Üdv
Krisz018
Sziasztok!!

Tudtok ajánlani Madridba egy kiegészítõ csatárt a padra? Benzema, Callejón elment, Higuain pedig kevés. Elõre is köszönöm! Sziasztok!

Hegeace
Akkor a képek külön hszbe:
11-12:
12-13:
13-14:

Sikerek:

Igazolások:
11-12:

12-13:

13-14:

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Sziasztok!

Így magas szintû klubfutball hiányában, úgy döntöttem írok egy beszámolót az éppen aktuális mentésemrõl.

A Tottenham csapatával kezdtem a játékot és egy lapra feltéve mindent keményen bevásároltam 4 éves részletekre. Elsõ szezonban a cél egyértelmûen a BL kvalifikáció volt. Hát ezt kicsit túlszárnyalva sikerült megnyerni a bajnokságot, fõleg annak köszönhetõen, hogy a nagy csapatok ellen nagyon jól tudott szerepelni a csapat. Télen kaptam is némi plusz pénzt igazolni amibõl további sztárok érkezhettek. Az Európa ligát is behúztuk komolyabb ellenállás nélkül, a döntõben Hannover gárdája ellen sikerült nyerni 11esekkel. Félelmetes comebackekre volt képes a csapat ( 1-0 az ellennek, piros lap nekünk az elsõ félidõben= 4-1es gyõzelem és hasonló finomságok ), de egyes meccseken pedig mintha elfelejtettünk volna focizni. Sajnos ki kellett használnom a keret teljes mélységét ugyanis a sûrû menetrend illetve a sérülések megkívánták ... ( május 5.-május 13. intervallumban 3 bajnoki, egy FA kupa döntõ illetve egy Euro Cup döntõ is megrendezésre került )

A 2. szezonban újabb 2 sztár csatlakozott a csapathoz, de sajnos lesújtott a BL újonc átok így csak 5. helyet sikerült megszerezni a bajnokságban, ellenben a BL-ben meglepve mindenkit 3-0ra vertük a Barcelona gárdáját a döntõben !!!

A 3. szezon csendes nyugalomban telt 3. hely a bajnokságban és hazai trófeák gyûjtése zajlott.

Jelenleg a 4. szezonban tartok, épül az új stadion gazdaságilag padlón a csapat sajnos de lassan lejárnak a részletek és secperc kilábalunk belõle.

Végezetül néhány kép:
11-12

12-13

13-14

Sikerek:

Igazolások:

Heló szia remélem hogy vagy

Mor3llo
Egyébként meg a kurva szájukat, adjanak videót a meccsmotorról :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Azért ez közel sem így van, ugyanis a vezetõedzõ, és a sportigazgató kb. percnyi kapcsolatban van egymással, nyilván ebben az is benne van, hogy az edzõ közli, kire, és hogy van szüksége.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Methylisocloro
Játékos kölcsönvételre van még valami tipp?
Angol hatodik osztályban játszik a csapatom és van egy 2. osztályú szülõcsapata. Na mondom hurrá, igen ám de nem akartak hozzám jönni a játékosok a hatodosztályba, agyba-fõbe kellett dicsérnem õket a sajtóban. Na végül eljöttek 3 hónapra, most járt le az idõ és örülnek hogy végre mehetnek vissza olyan borzalmas volt itt lent :-(
El lehetne csalogatni még egyszer õket valahogy?

bakkerman
persze van ilyen,de nagyon ritkán,kb minden 10. kérésre teljesítené ezt a vezetõség

Methylisocloro
Szoktatok saját edzésterveket összeállítani a játékosok fejlesztésére? Megéri a fáradtságot vagy inkább egyszerûbb venni egy kész jobb játékost?

Methylisocloro
Nekem volt ilyen a Football Managerben is, nem volt már pénz igazolásra de nagyon kellett 1 játékos, kértem a vezetõséget hogy adjanak rá pénzt és adtak(!) .
De az igazolási összeget meg a szerzõdést õk intézték én nem szólhattam bele.

bakkerman
jaja,ott lelehet szûkíteni a hatáskörömet csak a meccsekre meg edzésekre,de lehetek akár ilyen director/manager féle is,ahol a jegyártól kezdve mindenbe beleszólhatok,csak ugye a fifa manager más kávéház,nem egy szint az FM-el

LasDen
amúgy ez a rendszer pár éve már bekerült a fifa managerbe és ha jól emlékszem ott jól mûködött...ahogy most is, megkerestem a kívánt játékost majd onnantól nekem azzal már nem kellett foglalkoznom és idõvel létrejött az üzlet...

bakkerman
jaja,mert amúgy ez csak angliában nagy "divat",hogy a manager intéz mindent,kisebb országokban az edzõnek csak a pályára terjed ki a hatalma,nincs abszolút semmilyen beleszólása a játékosok szerzõdésébe,maximum a stábtagokéba

Mondjuk az nem lenne hülyeség, ha kisebb kluboknál "csak" edzõk lennénk, és, ha igazolni akarnánk, akkor a kiszemelteket le kéne adni a vezetõség felé, és õk hagynák jóvá... ( mint jó pár nb1-s klub esetében )

www.smart-bus.hu

LasDen
sokat nem tudni még az újdonságok mûködésérõl szóval bármi lehet még :D

bakkerman
végülis igazad van! de azért az is jó opció lesz az ideiben,hogy az átigazolásokat és a szerzõdéseket egy az egyben átruházhatod a sportigazgatóra,tehát tényleg csak az edzõsködésre kell koncentrálni,persze itt fennáll annak a veszélye,hogy bugok jönnek elõ,például irreális igazolásokat csinál a directort,vagy olyannal hosszabbít szerzõdést,aki egyébként 1 percet nem játszik nálam. na majd kiderül,szerintem nagyot robban idén az FM :P

LasDen
a játék mostani felépítése nem teszi ezt lehetõvé....ahhoz inkább gazdasági szimulátornak kéne lennie, hogy élvezhetõ legyen. de személy szerint nem hinném, hogy túl izgalmas lenne.

bakkerman
áá faszom :( pedig úgy kipróbálnám azt,milyen egy csapat elnökének/tulajának lenni,managert igazolni,szponzorokkal tárgyalni

LasDen
nem azt jelenti....csökkentik az edzõk munkakörét és például az igazolásokért a futball igazgató felel majd :DD

bakkerman
ugye nem....ugye ez a kép nem azt jelenti,hogy az ideibe lehetek igazgató/elnök is? mert ha igen,akkor lógok az SI-nek az idei játék árával,erre várok már MIÓTA!!!!!!

zavbal
hmm bejövõs.A Challenge mód fifára hajazgat de nem vészes ettõl az adós részlettõl IRL is feláll a hátamon a szõr sosem folytam bele ebbe.
kosheen
na látod ez az én gondom...
se a Cél, se az Inditás helye részhez beirva nem inditja el a játékot. Azt irja ki hogy érvénytelen. Pedig direkt figyeltem az idézõjelekre, próbáltam minden formában beirni idézõjellel, anélkül, egybe, külön, már kezdek beleõszülni. Amikor monitorra kötöttem akkor simán átváltott akár a játékon belül is ablakos módba, de most semmi

Amúgy eddig a 11-el egy kb 8 éves gépen játszottam, nagy adatbázissal, meg vagy egy tucat ligával. Ha végre elindul akkor szerintem az ûrkorszakban fogom érezni magam :D
csak menne már valahogy

zorrobomber
a Monaco-val kell majd tolni :)

bakkerman
"Realistic tax regimes influence player decisions"

nabasszátok meg,akkor a fradiba mostmár nem lehet majd elhozni nyugati pléjákat,nálunk minden adó nagyon magas ASD:DSASFG:ASDASF