A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    3 győzelem után jött ez a vere... szégyen. Nem tudom, hogy működik, de lehet, hogy egy emberre épül a csapat a játékban is, mint IRL? Sérült az orosz csatárom (lozano skillje szinte pontról-pontra ugyan olyan, de gondolom ő még nem nagyon tudott beilleszkedni) és már korábban is megfigyeltem, hogy nem megy úgy senkinek. Mikor fent van az orosz az egész csapat ontja a jó teljesítményt, rúgják a gólokat a többiek is. Volt példa, hogy a szélső mesterhármast rúgott úgy, hogy az orosz mellette kettőt, de amikor nincs fent, a tiszta helyzeteket is kihagyják. Magyar viszonylatban a legrosszabb játékosom is jobb, mint a többi csapat legjobb játékosai. Oké, hogy egy-egy vereség becsúszik, nem lehet 100%-osan nyerni a bajnokságot, meg vannak üres járatok, amikor nem úgy megy a foci, de ilyen szintű esést még nem láttam. Nem vagyok egy évek óta játszó ember, tavaly kezdtem a 11-gyel, de lehúztam sok szezont azóta, de ilyet még nem láttam. Megnézzük mit produkálnak majd a következő meccsen, de ez már a 3. szezonom a fradi élén és harmadjára játsszák el, hogy a szünet után fele olyan jók nincsenek, mint tavasszal..