Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékhoz lelehet valahonnan tölteni olyan patchet ami beteszi a játék
ba a montenegro bajnokságot?
Franc se gondolta hogy ilyen valósághû a játék hogy a kiesés ellen küzdünk :-)
(idáig mindig csak angol hatodosztályú csapatokkal voltam, ott még nem volt ilyen)
különösebb erõlködés nélkül vertük oda-vissza a twentét (nagyításhoz katt a képre)
lehet mondani hogy mocskosul nagy mákunk volt, de szerintem megérdemeltük, véletlenül nem lehet 2-0-ra vezetni a tottenham ellen mindkét meccsen. a visszavágó amúgy különösen izgalmas volt hiszen a 89. percben kiegyenlített a spurs, így 3-3-as állásnál hosszabbításra állt a meccs, ám 1 perccel késõbb jött ismail és belõtte a gyõztes gólunk!
negyeddöntõbeli ellenfelünk az olympiakos volt. érthetetlen meccsen kaptunk ki tõlük itthon, de idegenben úgy elvertük õket hogy öröm volt nézni.
8-1 lett a vége.
az elõdöntõben a dortmunddal kellett megküzdenünk. itthon sajnos 2-0-ra kikaptunk, így reményt vesztve utaztunk a visszavágóra németországba. papírformának megfelelõen a dortmund szerezte meg a vezetést ami viszont utána jött az elképesztõ. még a szünet elõtt lõttünk két gólt és így már csak egyetlen gólra voltunk a továbbjutást jelentõ 3-1-es eredménytõl. a 65. percben jött is ismail és bevágta ezt a gólt! de sajnos nem tudtuk kivédekezni a hátralévõ idõt, bekaptunk egy gólt, így 4-3-as összesítéssel a németek jutottak be a döntõbe. ugyan nem jutottunk tovább, de ezt a parádés gyõzelmet senki sem veheti el tõlünk!

www.smart-bus.hu
FC Porto és FC Barcelona között választhattam anyaegyesület ügyben. Remélem sokáig tart ez a fajta együttmûködés. Milyen csodálatos lenne, ha ez a valóságban is létrejöhetne... Annak ellenére, hogy a Manchestert szeretem
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
De legalább bõvül a stadionom 9050 hellyel. Valamikor nekiugrok egy szezon összefoglalónak, vagyis a tavaszi idénynek, csak még letolom szeptemberig.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Merthogy a Granadaval paradesan meneteltem egeszen a szezon feleeig,aztan azota meg egy X-et is nehezen huzunk be egy sokkal gyengebb csapat ellen is. Idegenben pedig teljesen mindegy ki az ellenfel,eselyunk sincs. Mar osszehoztam egy Team Meetinget is,mindenki k*rva motivalt lett,de eredmeny az semmi. 😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szar Bayern, szar Bayern :)
Amúgy meg most grrrr de felhúztam magam. Kinéztem egy baromi jó brazil jobbszélsõt, mindenben megegyeztem vele, de a rohadt pióca menedzserének nem elég a 100k neki 180 kellett volna, és emiatt nem hajlandó tárgyalni a srác. Agyam eldobom...
Amúgy meg poén hogy jobb oldalra gyakorlatilag senkit se találok. Ezt a srácot is ügynök ajánlotta. Balszélsõbõl annyi van mint a szemét, a keretben is négyen is tudnak ott játszani, de jobbra meg csak egy hátvédbõl átnevelt kp-m van
I met God. She's black
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
jelenleg a red bull salzburgot irányítom.
grat geo!
a korábban tárgyalt "kosheenizmus" ismét elõjött 😄
az elnök eladta a téli szünetben az egyetlen játékosomat aki normálisan tud jobb oldalon játszani. 1,3 milláért jött, játszott 14 meccset, és egy a Valenciától jövõ 2,3 millás ajánlat túúúúl jó volt hogy elutasítsuk. Volt pedig egy 30 millás kivásárlási záradék vagy micsoda a szerzõdésében. Ha a pénzeket átcsoportosítom akkor 2 millióm van átigazolásra, szóval nem is vagyok annyira rottyon, az egyenleg kezd rendbe jönni egyik hónapban kicsi minusz aztán kicsi plusz, szóval nem kellene feltétlen a pénz.
Érthetetlen

megismételtük a tavalyi teljesítményünk, itthon megnyertük a bajnokságot, kupát és ligakupát is, ismételten bejutottunk a bl csoportkörébe ahol megint a harmadik, el-t érõ helyen végeztünk.
a tavalyi bl szereplésnek köszönhetõen elkezdõdhettek a fejlesztések a klub háza táján és erõsítésekre is jutott bõven. mellettük sok fiatal is érkezett akiket a scoutjaim ill. a játékosügynökök ajánlottak.
csapat:
átigazolások (g=generált)
keret 1, keret 2
ligakupa:
csoport
meccsek
döntõ
finn kupa:
meccsek
döntõ
bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
játékosstatok
bajnokok ligája:
most is a második selejtezõkörben csatlakozunk, ahol különösebb gond nélkül kiejtettük a macedón renovát. harmadik körben a svájci bajnok zürich volt az ellenfelünk. idegenben kezdtünk, ahol szépen el is páholtuk õket. így aztán a visszavágón egy döntetlen is belefért. a rájátszásban a wisla krakkóval kellett játszanunk akiktõl lengyelországban sajnos kikaptunk 2-0-ra... ámde itthon mi páholtuk el õket, 3-0-ra. így pedig mi jutottunk a csoportkörbe.
a csoportkört (barca, schalke, ajax) elég rosszul kezdtük, egész pontosan három vereséggel. a harmadik meccsen már látszódott némi remény, hiszen 2-0-ra vezettünk a németek ellen itthon, ám sajnos a vége 3-2 lett oda... a következõ három meccs viszont fantasztikus volt, hiszen a hazai meccs ellenére megvertük idegenben a schalkét, ikszeltünk itthon a barcával és egy kis szerencsével az ajax-ot elkaptuk hollandiában. jöjjenek a képek és videók ezekrõl.

I met God. She's black
tök gáz így, remek játékosokat találnak a scoutjaim...
I met God. She's black

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I met God. She's black

Jobb ha nem is irok semmit,beszeljenek helyettem a kepek:
Eddigi meccsek
Tabella
Real Madrid elleni meccs
Ha ev vegeig sikerul tartani ezt a teljesitmenyt es kapok egy kis lovet,akkor a vedelmet es a kozeppalyat kell erositenem. A tamadasaink azok pengek,ahhoz meg 2-3 evig nem fogok nyulni.
Szerk.: Copa del Rey-t iden ugy dontottem,hogy leszarom,ezert egy megye4-es csapattal alltam ki es ezert kaptunk ki olyan csunyan az Espanyoltol.
I met God. She's black
Hátha az hogy elment az edzõjük összeroppantja õket egy kicsit. Csak annyira kéne hogy megelõzzem õket 😄
Nagyon úgy tûnik, hogy a vezetõség pénzhajhászása hatalmas károkat okozott a csapatban. Elment 3 (!!!) gólvágó játékos, és egy középpályás aki a csapatot összefogta, meg a szintén gólerõs Gosztonyi is.
Az érkezõ oldal ennél soványabb volt, jött 1,3 milláért egy jobbszélsõ Gosztonyi pótlására (eredetileg mögé, mellé akartam hozni de most egyedül van), aki bár jó, de annyira nem termel mint kéne, jött egy fiatal középpályás, akit legszivesebben csak 1 év múlva dobtam volna be a nagy csapatba, de azért tûrhetõen teljesít, jött két fiatal magyar (Zamostny és Beliczky), meg 2 külföldi csatár, de sajna a játék eleje óta bajom hogy nincs egy csatárom se aki 15-20 gólig jutna egy szezonban. Hát õk se ilyenek. Ezen kívül a nagy fogás Kieran Richardson ingyenes leigazolása lett volna, de õ nagy nagy örömömre le is sérült 4 hónapra, ráadásul ahogy nézem pont az átigazolási szezon lejárta után térhet vissza, szóval pénzt se látok msot belõle. Remélem hogy legalább jó játékkal megszolgálja a borsos fizetését a szezon második felében.
A Gyõr 35 ponttal vezet, mögötte a második és hatodik is 26 ponttal áll. Én harmadik helyen vagyok. Most kaptam ki tõlük 2-1-re hazai pályán, úgy hogy csak az utolsó percekben mákoltam be egy gólt. Nagyon úgy tûnik hogy nem fog összejönni a bajnoki címvédés, mert bár csodákat már láttunk a 9 pontot nagyon soknak érzem. Persze mindent megteszek azért hogy utolérjem, de sajnos valami megtört a csapatban.
A szezont egy vereséggel indítottam a Vasas ellen aztán jött egy 9 meccses veretlenségi széria, ami pont egy Újpest elleni vereséggel szakadt meg, ezután ismét pontvesztések, a kupában rém gyenge játékkal sikerült csak megverni egy Baktalórántházát, szóval van baj, nem kicsi. Pedig az elején sziporkáztunk.
Erõsíteni kell a gárdát, bár fogalmam sincs, hogy kit tudok majd megszerezni. Kellene egy támadó kp és egy középsõ középpályás, illetve egy jobbszélsõ még. Már leigazoltam három fiatalt akikbõk 5 csillagos sztár lehet, de egyrészt mind védekezõ, másrészt nem mostanában tudom õket játszatni.
A gondom az legfõképp az hogy nagyon fiatal a gárda. Hiába hozok ide tehetséges, olcsó játékosokat, sajnos eladogatják õket, és nem tudok egy olyan kezdõt kiállítani ahol minden poszton 3,5-4 csillagos emberek lennének.
www.smart-bus.hu