Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A játékhoz lelehet valahonnan tölteni olyan patchet ami beteszi a játék
ba a montenegro bajnokságot?
Methylisocloro
Klassz dolog hogy egy magyar csapattal is el lehet ilyen eredményt érni. Én az Újpesttel a második évben oda jutottam hogy a vezetõség már fenyegetõzik hogyha nem lesz valami javulás akkor baj lesz :-)
Franc se gondolta hogy ilyen valósághû a játék hogy a kiesés ellen küzdünk :-)
(idáig mindig csak angol hatodosztályú csapatokkal voltam, ott még nem volt ilyen)

nekivágtunk a negyedik szezonnak és ezzel a kupatavasznak is. ugyebár tavaly a harmadik helyen végeztünk a bl csoportunkban, így most az európa ligában bizonyíthattunk. bizonyítottunk is, hiszen nem kis meglepetésre egészen az elõdöntõig jutottunk, parádés meccseket játszva!

különösebb erõlködés nélkül vertük oda-vissza a twentét (nagyításhoz katt a képre)

lehet mondani hogy mocskosul nagy mákunk volt, de szerintem megérdemeltük, véletlenül nem lehet 2-0-ra vezetni a tottenham ellen mindkét meccsen. a visszavágó amúgy különösen izgalmas volt hiszen a 89. percben kiegyenlített a spurs, így 3-3-as állásnál hosszabbításra állt a meccs, ám 1 perccel késõbb jött ismail és belõtte a gyõztes gólunk!

negyeddöntõbeli ellenfelünk az olympiakos volt. érthetetlen meccsen kaptunk ki tõlük itthon, de idegenben úgy elvertük õket hogy öröm volt nézni.
8-1 lett a vége.

az elõdöntõben a dortmunddal kellett megküzdenünk. itthon sajnos 2-0-ra kikaptunk, így reményt vesztve utaztunk a visszavágóra németországba. papírformának megfelelõen a dortmund szerezte meg a vezetést ami viszont utána jött az elképesztõ. még a szünet elõtt lõttünk két gólt és így már csak egyetlen gólra voltunk a továbbjutást jelentõ 3-1-es eredménytõl. a 65. percben jött is ismail és bevágta ezt a gólt! de sajnos nem tudtuk kivédekezni a hátralévõ idõt, bekaptunk egy gólt, így 4-3-as összesítéssel a németek jutottak be a döntõbe. ugyan nem jutottunk tovább, de ezt a parádés gyõzelmet senki sem veheti el tõlünk!

Én úgy tudom, hogy kiismerheti a játékodat, és alkalmazkodhat hozzá. Ez fõleg akkor jöhet elõ, ha nincs nagy különbség játékosállományban a bajnokság többi csapatához képest. Ha messze kiemelkedsz a mezõnybõl, akkor nyilván kisebb ennek a hatása...

www.smart-bus.hu

bexinho
2021. augusztus : A Barcelona bejelenti kapcsolatát Ferencváros csapatával.

FC Porto és FC Barcelona között választhattam anyaegyesület ügyben. Remélem sokáig tart ez a fajta együttmûködés. Milyen csodálatos lenne, ha ez a valóságban is létrejöhetne... Annak ellenére, hogy a Manchestert szeretem

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Ricsi234
No😄

LasDen
off to a good start?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
Szerintem nem igazán. 10 éve vagyok a Fradi vezetõedzõje, de talán 2x alakítottam apróságot a nyerõ taktikámon. Bár BL-ben nagyon szoros meccseket játszunk, és elég sokszor jó játékkal esünk ki. Mióta volt a BL duplázás, nem talált vissza a csapat a sikerre vezetõ útra. Azóta volt egy Dortmund elleni elõdöntõ, ahol kiejtettek, ebben a szezonban meg a Manchester United buktatott meg a negyeddöntõben.

De legalább bõvül a stadionom 9050 hellyel. Valamikor nekiugrok egy szezon összefoglalónak, vagyis a tavaszi idénynek, csak még letolom szeptemberig.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Letezik olyan a jatekban,hogy egy ido utan az ellenfelek kiismerik a taktikankat es emiatt rosszabbul szereplunk?

Merthogy a Granadaval paradesan meneteltem egeszen a szezon feleeig,aztan azota meg egy X-et is nehezen huzunk be egy sokkal gyengebb csapat ellen is. Idegenben pedig teljesen mindegy ki az ellenfel,eselyunk sincs. Mar osszehoztam egy Team Meetinget is,mindenki k*rva motivalt lett,de eredmeny az semmi. 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Methylisocloro
Egyébként érdemes olyan játékost venni akit ügynök ajánl? Hozzám állandóan jönnek az ügynökök, vettem tõlük 3 afrikai játékost nyáron, a tulajdonságaik a legjobbak a csapatban (NB1 Újpest), állandóan kezdõk, viszont a bajnokságban sokkal rosszabbul szereplünk mint tavaly. Jó kis erõsítés volt mondhatom 😞

Rudee
Nem eredeti a játék? Mert tavaly mintha lett volna gond a cserélendõ fájllal, nem egy bugot okozott.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kosheen
nincs erõm újat kezdeni. A Fradin kívül ráadásul mással nem is igazán játszanék, szóval folytatom 😄

Amúgy meg most grrrr de felhúztam magam. Kinéztem egy baromi jó brazil jobbszélsõt, mindenben megegyeztem vele, de a rohadt pióca menedzserének nem elég a 100k neki 180 kellett volna, és emiatt nem hajlandó tárgyalni a srác. Agyam eldobom...
Amúgy meg poén hogy jobb oldalra gyakorlatilag senkit se találok. Ezt a srácot is ügynök ajánlotta. Balszélsõbõl annyi van mint a szemét, a keretben is négyen is tudnak ott játszani, de jobbra meg csak egy hátvédbõl átnevelt kp-m van

szabii98
58. helyen áll a magyar nb1 nállam, mi pedig a 227. hely környékén a Vidivel...banyek, 5 év alatt 3 el playoff, 1 csoportkör meg 1 el 3. kör csak tõlem, a loki minden évben(kivéve elsõ, akkor bl 3. kör, el play off) el play off, 1x nyert a dvtk õk is el play offba jutottak a bl után. Szóval, aki elindult külföldön, az 1 fordulót biztos nyert.. és ennyi?😄 Hányadiknak kell lenni ahhoz hogy pl egybõl bl play offba vagy 3. selejtezõbe tegyen?😞

I met God. She's black

Zenszkij
Én már rengeteget toltam a játékkal, de ilyet még életemben nem tapasztaltam! Hagyd a búsba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nem rossz csapat ez a honka. lehet kezdek velük majd egyet.
jelenleg a red bull salzburgot irányítom.

grat geo!

kosheen
khhhm
a korábban tárgyalt "kosheenizmus" ismét elõjött 😄
az elnök eladta a téli szünetben az egyetlen játékosomat aki normálisan tud jobb oldalon játszani. 1,3 milláért jött, játszott 14 meccset, és egy a Valenciától jövõ 2,3 millás ajánlat túúúúl jó volt hogy elutasítsuk. Volt pedig egy 30 millás kivásárlási záradék vagy micsoda a szerzõdésében. Ha a pénzeket átcsoportosítom akkor 2 millióm van átigazolásra, szóval nem is vagyok annyira rottyon, az egyenleg kezd rendbe jönni egyik hónapban kicsi minusz aztán kicsi plusz, szóval nem kellene feltétlen a pénz.
Érthetetlen

kosheen
crach dumpal kidobott a rohadék. 😮

szabii98
grat😊

I met God. She's black

FC HONKA ESPOO 2013

megismételtük a tavalyi teljesítményünk, itthon megnyertük a bajnokságot, kupát és ligakupát is, ismételten bejutottunk a bl csoportkörébe ahol megint a harmadik, el-t érõ helyen végeztünk.

a tavalyi bl szereplésnek köszönhetõen elkezdõdhettek a fejlesztések a klub háza táján és erõsítésekre is jutott bõven. mellettük sok fiatal is érkezett akiket a scoutjaim ill. a játékosügynökök ajánlottak.

csapat:
átigazolások (g=generált)
keret 1, keret 2

ligakupa:
csoport
meccsek
döntõ

finn kupa:
meccsek
döntõ

bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
játékosstatok

bajnokok ligája:
most is a második selejtezõkörben csatlakozunk, ahol különösebb gond nélkül kiejtettük a macedón renovát. harmadik körben a svájci bajnok zürich volt az ellenfelünk. idegenben kezdtünk, ahol szépen el is páholtuk õket. így aztán a visszavágón egy döntetlen is belefért. a rájátszásban a wisla krakkóval kellett játszanunk akiktõl lengyelországban sajnos kikaptunk 2-0-ra... ámde itthon mi páholtuk el õket, 3-0-ra. így pedig mi jutottunk a csoportkörbe.

a csoportkört (barca, schalke, ajax) elég rosszul kezdtük, egész pontosan három vereséggel. a harmadik meccsen már látszódott némi remény, hiszen 2-0-ra vezettünk a németek ellen itthon, ám sajnos a vége 3-2 lett oda... a következõ három meccs viszont fantasztikus volt, hiszen a hazai meccs ellenére megvertük idegenben a schalkét, ikszeltünk itthon a barcával és egy kis szerencsével az ajax-ot elkaptuk hollandiában. jöjjenek a képek és videók ezekrõl.

zavbal
na kicsit lehiggadva neki ugrottam az igazolásoknak és végül is 12 millió euró értékben adtam el embereket .Leginkább ingyen pótolgattam pénzért egy kapus jött de érte megadtam volna mindent hiszen francia válogatott.Így csak 3.5 milliót költöttem és legalább az egyenlegem is plusszos.A rajt nehéz lesz elsõ két forduló Lens és Bordeaux.Többivel félévkor
szabii98
ligakupa megvan, végre elsõ meccs az bõvített stadionban ami teltház, még a kupadöntõ hátravan, a bajnokin még esélyesek vagyunk egy 2. helyre

I met God. She's black

szabii98
afrikai játékosokra mértnem tudok kölcsönszerzõdést kötni??
tök gáz így, remek játékosokat találnak a scoutjaim...

I met God. She's black

Vki online??
<#eljen>

Forza Italia
Szezon végére csak egy El hely jött össze, de nem vagyok elégedetlen fõleg ha megnézem az elõttem lévõ 5 csapat keretét akkor egy szavunk se lehet. Talán majd jövõre.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
nézd meg játékon belül a verziószámát

Melyik a legújabb patch?
zavbal
Na most felcseszte az agyam a mentés.Kuporgatom a pénzecskémet hû de fasza már 12 millió euró pluszban voltunk gondoltam az úgyis jó lesz erõsíteni kell ki ne essünk.Erre jön az üzenet hogy nekünk most rohadt gyorsan fel kell építenünk egy 21000 helyes arénát holott egy büdös szóval nem kértem mert 6000 az átlag nézõ szám. Mondom semmi baj majd a jogdíjjakból.Azt meg hiába írja hogy kapok 16.27 milliót nem jelenik meg a számlámon.Szóval csõdközeli a helyzet hullik a csapat a tavalyi gólkirályom eladtam és ment egy középpályásom is.Igazolási keret 0 fizu keret maxra ki van használva.Kedvem lenne lemondani a bús francba
Forza Italia
Féltáv

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Akkor nemtudom nalam mi nem stimmel :/

Forza Italia
én is leírás szerint raktam be. Nálam rendesen mûködik.

Kerdes: Magyaritast hogy raktad fel a jatekhoz? Mert en megcsinaltam a leirtak szerint,de nem hajlando mukodni. Mit-hova masoltal?

szabii98
nekem még nem ajánlottak fel semmit. Szeretnék is itt maradni a Vidinél, de a csapatújításban béna vagyok..érkezik 1 srác nyáron, 1 jött télen is, ilyen 20 éves játékosokat néztem ki magamnak de eléggé gázban vagyok..már-már majdnem konkrét csapatot kellene újjáépítenem.

I met God. She's black

kosheen
nekem felajánlották az állást és ott írták hogy 7 milla a pénz meg vmi 70 ezres a fizu keret

Forza Italia
Most fogtam a csávót. Sztetek lehet meghatározó ember idõvel??

Forza Italia
szép eddig😊 <#eljen>

Garanada,1. szezon,felev.

Jobb ha nem is irok semmit,beszeljenek helyettem a kepek:

Eddigi meccsek
Tabella
Real Madrid elleni meccs

Ha ev vegeig sikerul tartani ezt a teljesitmenyt es kapok egy kis lovet,akkor a vedelmet es a kozeppalyat kell erositenem. A tamadasaink azok pengek,ahhoz meg 2-3 evig nem fogok nyulni.

Szerk.: Copa del Rey-t iden ugy dontottem,hogy leszarom,ezert egy megye4-es csapattal alltam ki es ezert kaptunk ki olyan csunyan az Espanyoltol.

szabii98
hol lehet megnézni hogy mennyi átigazolási pénzt kap? 7 milkó az kemény 😄

I met God. She's black

kosheen
hehe...kis reménysugár felcsillant. Felajánlották a 7. helyen szerencsétlenkedõ Loki padját, elutasítottam ofkorsz (7 millájuk van átigazolásra, annyi mint nekem a 4 év alatt összesen), és az elsõ helyezett Gyõr edzõjét Bozsikot (pffff 😄) vitték el.
Hátha az hogy elment az edzõjük összeroppantja õket egy kicsit. Csak annyira kéne hogy megelõzzem õket 😄

Rudee
Az meg nem mûködik vele, úgyhogy felejtsd el az egyiket.

A magyarosítást is?
Rudee
Eredeti játék letölti.

2012.2.2.2-es patch kene a legujabb
kosheen
Kis összegzés a 2013-14-es szezon féltávjáánál (2011-el játszok)
Nagyon úgy tûnik, hogy a vezetõség pénzhajhászása hatalmas károkat okozott a csapatban. Elment 3 (!!!) gólvágó játékos, és egy középpályás aki a csapatot összefogta, meg a szintén gólerõs Gosztonyi is.
Az érkezõ oldal ennél soványabb volt, jött 1,3 milláért egy jobbszélsõ Gosztonyi pótlására (eredetileg mögé, mellé akartam hozni de most egyedül van), aki bár jó, de annyira nem termel mint kéne, jött egy fiatal középpályás, akit legszivesebben csak 1 év múlva dobtam volna be a nagy csapatba, de azért tûrhetõen teljesít, jött két fiatal magyar (Zamostny és Beliczky), meg 2 külföldi csatár, de sajna a játék eleje óta bajom hogy nincs egy csatárom se aki 15-20 gólig jutna egy szezonban. Hát õk se ilyenek. Ezen kívül a nagy fogás Kieran Richardson ingyenes leigazolása lett volna, de õ nagy nagy örömömre le is sérült 4 hónapra, ráadásul ahogy nézem pont az átigazolási szezon lejárta után térhet vissza, szóval pénzt se látok msot belõle. Remélem hogy legalább jó játékkal megszolgálja a borsos fizetését a szezon második felében.

A Gyõr 35 ponttal vezet, mögötte a második és hatodik is 26 ponttal áll. Én harmadik helyen vagyok. Most kaptam ki tõlük 2-1-re hazai pályán, úgy hogy csak az utolsó percekben mákoltam be egy gólt. Nagyon úgy tûnik hogy nem fog összejönni a bajnoki címvédés, mert bár csodákat már láttunk a 9 pontot nagyon soknak érzem. Persze mindent megteszek azért hogy utolérjem, de sajnos valami megtört a csapatban.
A szezont egy vereséggel indítottam a Vasas ellen aztán jött egy 9 meccses veretlenségi széria, ami pont egy Újpest elleni vereséggel szakadt meg, ezután ismét pontvesztések, a kupában rém gyenge játékkal sikerült csak megverni egy Baktalórántházát, szóval van baj, nem kicsi. Pedig az elején sziporkáztunk.

Erõsíteni kell a gárdát, bár fogalmam sincs, hogy kit tudok majd megszerezni. Kellene egy támadó kp és egy középsõ középpályás, illetve egy jobbszélsõ még. Már leigazoltam három fiatalt akikbõk 5 csillagos sztár lehet, de egyrészt mind védekezõ, másrészt nem mostanában tudom õket játszatni.

A gondom az legfõképp az hogy nagyon fiatal a gárda. Hiába hozok ide tehetséges, olcsó játékosokat, sajnos eladogatják õket, és nem tudok egy olyan kezdõt kiállítani ahol minden poszton 3,5-4 csillagos emberek lennének.

Rudee
Milyet?

Honnan tudnék patcheket letölteni a játékhoz?
kosheen
az mi a francért van hogy egy edzõ akinek minden értéke a béka segge alatt van, de az ifis az 19 még véletlen se akar ifiedzõnek aláírni, õ mindenképpen sima coach akar lenni

Köszi Urak, megtaláltam! 😊

www.smart-bus.hu

kosheen
be volt párnál, aztán egyesével kivettem, de most megint odarakta. lehet átveszem inkább simán a második keretet is irányítani

zavbal
véletlenül nincs beállítva a játékos csapat státuszánál hogy "elérhetõ a tartalék keret számára" ? Talán ezért viszi el az embereid