A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na, lement a 13-14-es szezon is a Fradi élén.
Féltávig nem is volt semmi "nagy" gond, a Győrrel előzgettük egymást oda-vissza.
Aztán a szünetben tönkre ment a csapat, végül egy ötödik hely sikerült csupán, a kupáában az mtk idegenben lőtt gólokkal ejtett ki az elődöntőben
Oké, eladtam az egyik alap középhátvédet, de ez nem lenne ok arra, amilyen mélyrepülést leművelt a banda. Volt hogy 8. helyre is hátracsúsztam már. Akkor nem csinálna ilyet ha tök random taktikával leszimulálnám a szezont...
Bármit csináltam, sorban jöttek az x-ek és a vereségek, de totál váratlanul, 15. helyezett paks vagy kicsoda 3-1-re elpicsáz, meg ilyenek.
A fő gond az volt, hogy mióta eladtam Ferreyrát azóta nincs aki gólt lőjön. Lövöldözget mindenki apránként, de az irtó nagy szégyen, hogy 8 góllal házi gólkirály lehet valaki, ehhez képest tavaly Ferreyra meglőtte a 20-30 gólt.
Nyáron valahonnan keritenem kéne egy normális befejezőt.
Van egy jó target man gyerek, 19 éves, csak a góllövéssel állt hadilábon, már a tarcsiba is letettem, kedveskedtem neki, odaadtam Kezsmant (visszavonul, de idén ő is fos volt), hgoy tanitgassa, fenyitettem is, de hiába piszok jók az értékei, ha 4 gólt volt képes csak összehozni. Talán jövőre.
Ráadásul még ilyen rotty védelemmel is az egyik legkevesebb gólt kaptam, de a 43/33-as gólarány az siralmas