Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
Errõl jut eszembe amikor egy fekete játékos jött játszani valamelyik pesti kosárcsapathoz, kérdezte "Hogy kell csajozni Pesten?" azt mondták neki hogy "Odamész a csajhoz és jó hangosan azt mondod neki: Meg akarlak ba***ni!" 😊
I met God. She's black
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.A meg nem értés a közös nyelv hiánya miatt van azzal te nem tudsz mit csinálni mint vársz amíg meg tanulják a nyelvet.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I met God. She's black
Es az nem sity,hanem City! <#duhos2>#duhos2><#zavart1>#zavart1>

egyik égtájnál sincs szinte, csak óceánia van egyben azt hiszem
I met God. She's black
hogy tudom a scout-omat Afrikába küldeni, mert most csak az Afrika Kupát tudná figyelni, be kellene kapcsolni az afrikai bajnokságokat?
Azon lehet segíteni hogy az afrikai játékosok nem értik meg egymást a magyarokkal?
valakiket az ellenfélnél könnyebben vagy durvábban szereljenek, stb
I met God. She's black
I met God. She's black
Lehet, hogy most kiröhögtök, de egyszerûen képtelen vagyok elõcsalogatni EZT a menüt meccs elõtt! Csak akkor adja be, amikor már elkezdõdött a meccs, de akkor már ugye cseszhetem, mert a team talkon már túl vagyunk... :S
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Most úgy csinálom inkább hogy nem nagyon változtatom az alap keretet. Ügynökök ajánlottak egy hátvédet meg egy jó csatárt, õket leigazoltam, visszahoztam Lisztest, Pécsrõl Zamostnyt, meg pár magyar fiatalt próbálok elhozni, aztán elsõ évre ennyi lesz. Jövõre fog érkezni Agyei, egy jó kis kapus (elõzõ mentésemben betonbiztos volt a helye), meg Kulcsár Kornél Kaposvárról. Ezzel próbálok dobogóra jutni. A bajnoki cím még nem reális.
Aztán jó spórolósra veszem a figurát és megpróbálok összekuporgatni egy ifi központra. Akadémia vagy edzõközpont a jobb az ifiknek? Melyiket kérjem elõbb?
Ezzel a mentéssel egy reális pályát akarok elérni, kb olyat amit a valóságban is el tudna érni a Fradi (ha végre olyan okosok ülnének a döntési pozíciókban mint én 😄)
Épp ezért kell elõször kevesebbet ajánlani, aztán apránként emelni. De szerintem nyilván való, hogy ha elfogadtak X összeget, akkor kevesebbrõl utána miért is tárgyalnának.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha egy ifire csak simán rányomom hogy approach to sign vagy ha megvásárlom? Mert tudom hogy ha serzõdést kínálok neki akkor is kell fizetni a nevelõ klubjának
Úgy akarnám hogy évente max 3-4 helyen változzon a csapat, és az ifibõl meríteni, illetve csak kiemelkedõ játékosokat hozni az elsõ keretbe.
Csináltam az elõzõ mentéssel hogy afrikából hoztam 30 ezerért valakit, aztán játszott egy fél szezont és 10x annyit ért, de azért ez nem igazán így megy. Az elõzõ csapatnál minden évben jött fél tucat 18 éves afrikai, a valóságban nem igazán lelkesdnék egy ilyen Fradiért 😄
Takarosan, szép lassan haladva 10 szezon alatt akarok egy erõs Bl csapatot összehozni