Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kosheen
már megint jön a dupla...szóval ezzel a hülye második kerettel nem lehet kezdeni valamit hogy ne akarjon már játékost vinni az elsõ csapatomból? Oldja meg az ifivel meg a második keret játékosaival. Most is 5 ifit kellett felhoznom a Loki ellen hogy a padon legalább valaki legyen mert elvitte a meccshiányos padozókat

kosheen
ha rányomom a swap playeree az azt csinálja hogy játék közben cserélgetik a helyüket és nem véglgesen megcseréli, ugye?

Az enyem csak a City,de mar '04 ota 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
micsoda meccs lenne egy City-PSG,félidõben az Anzhi vezetõi sétálnának be a gyepre...ASD:ASSDG 3 kedvenc futballcsapata oly sok futballbarátnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akkor mar inkabb PSG 😄

szabii98
Na ebbõl City lesz. Még mindig egy undorítóan gazdag klubbot kerestem, hát legyen a City..😄

I met God. She's black

Methylisocloro
Köszönöm a választ.

Errõl jut eszembe amikor egy fekete játékos jött játszani valamelyik pesti kosárcsapathoz, kérdezte "Hogy kell csajozni Pesten?" azt mondták neki hogy "Odamész a csajhoz és jó hangosan azt mondod neki: Meg akarlak ba***ni!" 😊

Methylisocloro
Nekem ez úgy jön be hogy még a Team Talk elõtt (jobb felsõ sarokban Team Talk felirat van a Play helyén) az MTK majd Overview fülön megtalálod Advise-t választva.

szabii98
17. helyre várnak, fura pedig eléggé 'élcsapat', legalábbis a Real és Barcán, Sevilla, Villareal és kb mögéjük várnám a Málagát..

I met God. She's black

Forza Italia
nugi nugi 😄😄😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Malagaval nem tudom mi a helyzet,de hogy a Granadaval kurva jol tolom,az biztos 😄 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem fogok flamelni.....neeeeem fogok flamelni...neeeeeeem.....ok,megnyugodtam <#idiota>

zavbal
1. a Vezetõség fül alatt bal oldalon láthatod azokat a területeket ahová scoutot küldhetsz.

2.A meg nem értés a közös nyelv hiánya miatt van azzal te nem tudsz mit csinálni mint vársz amíg meg tanulják a nyelvet.

Forza Italia
nekem sity 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szabii98
A Málagával mi a helyzet, nehéz csapat? Már kezdek vele az tuti, csak érdekelnének tapasztalatok olyanoktól akik játszottak már vele

I met God. She's black

Agüero <#worship>

Es az nem sity,hanem City! <#duhos2><#zavart1>

Forza Italia
a sity kerete 2014 be. 😄😄😄 már elõre félek az egymás elleni meccstõl.

Forza Italia
Mivel bent tartottam a csapatot az elsõ osztályba új szerzõdést kaptam a West Brom-nál. Cél a kiesés elkerülése. Csapatot sztem sikerült jól megerõsíteni. majd kiderül h mire lesz ez elég.

szabii98
asszem egész afrika nincs, csak észak-dél-kelet-nyugat.
egyik égtájnál sincs szinte, csak óceánia van egyben azt hiszem

I met God. She's black

Methylisocloro
Sziasztok,

hogy tudom a scout-omat Afrikába küldeni, mert most csak az Afrika Kupát tudná figyelni, be kellene kapcsolni az afrikai bajnokságokat?

Azon lehet segíteni hogy az afrikai játékosok nem értik meg egymást a magyarokkal?

szabii98
hoppá....
valakiket az ellenfélnél könnyebben vagy durvábban szereljenek, stb

I met God. She's black

szabii98
Az elején, fönt van a team talk, mellette az ellenfél taktikája, és az mellett a megbeszélés, kik fáradtak, ki nem találja fel magát, és hogy az valakiket ellenfélnél kiket keményebben szereljenek,

I met God. She's black

Urak!

Lehet, hogy most kiröhögtök, de egyszerûen képtelen vagyok elõcsalogatni EZT a menüt meccs elõtt! Csak akkor adja be, amikor már elkezdõdött a meccs, de akkor már ugye cseszhetem, mert a team talkon már túl vagyunk... :S

www.smart-bus.hu

honvédos karrieremben felsültem vele, de most nagyon megy neki

kosheen
ehh szivat a képfeltöltõ, a méretezésel se akarok küszködni most, mindegy

Rudee
Dokumentumok \ Sports Interactive \ screenshots

Szar Bayern, szar Bayern :)

jókis bugra bukkantam. sidi keita tavaly csak úgy írt nekem alá hogy a fizetése mellé kapott egy szezononkénti 50%-os fizuemelést és egy 30 bajnoki után járó emelést. tavaly nem játszott elég bajnokit, viszont a fizuemelést megkapta, így 2100 euró-ra módosult heti fizetése. ámde idén összejött a 30 bajnoki így visszacsökkent 1900 euróra... 😄
LasDen
én az f12-t használom <#beka3>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kosheen
és azt hova is menti? a prtscr nem megy rendesen

Rudee
Vagy Alt+F9, ami alapból a saját gyorsbillentyûje a játéknak.

print screen gomb, megnyitod a paintet, beillesztés, elmented és feltöltöd ide aztán meg berakod ide.
kosheen
generált. képet hogy kell csinálni? 😄

kicsoda? dobsz egy képet róla?
kosheen
jött most ingyé egy 18 éves srác. 14-es gyorsulás, 16-os befejezés. 1 év combosodás után poachernek be lehetne tenni, nem?

Forza Italia
Véget ért a szezon. Sikerült a csapatot benntartani sõt még a végén elõkelõ hely lett belõle. Egész jó meccseket játszottunk, de van még hova fejlõdni.

bakkerman
a Sunderlandnél van cash már játék elején is,van bennük potenciál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
lol coventry pl-be. nálam a gép inkább visszafele szokott esni nem feljutni. irl is kiestek a 2 osztályból. sunderland 4.hely az is kemény.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kosheen
na jó inkább hagyom a fenébe ezt az új mentést. nagyon elszúrtam valamit az alapozáskor, meg a taktikáknál, sorba szopok ki gyengébbnél gyengébb csapatok ellen. Lehet keresek valami milliárdos csapatot, vagy a régi mentést viszem tovább, de ez nem lesz így jó 😄

Forza Italia
West brom csapatát vettem át. 25 forduló után 19. a csapat. Kaptam 20m igazolni. Hát elég nehéz lesz a bennmaradás.

Forza Italia
3 évet húztam le ott, de nem nagyon jött be a svéd bajnokság. 1 bajnoki cím és 1 kupa gyõzelem. Most várok más ajánlatokra.

kosheen
van abban is részletre vásárlás. Bár nem tom a 12-ben hogy van, de ennél annyi hogy megadok x összeget és beállítom hogy hány hónap alatt fizesse azt. Mondjuk erre utólag rájöttem hogy nem a legjobb megoldás mert pl az elõzõ mentésnél még mindig fizetek olyan játékos után aki már rég nincs a csapatnál.
Most úgy csinálom inkább hogy nem nagyon változtatom az alap keretet. Ügynökök ajánlottak egy hátvédet meg egy jó csatárt, õket leigazoltam, visszahoztam Lisztest, Pécsrõl Zamostnyt, meg pár magyar fiatalt próbálok elhozni, aztán elsõ évre ennyi lesz. Jövõre fog érkezni Agyei, egy jó kis kapus (elõzõ mentésemben betonbiztos volt a helye), meg Kulcsár Kornél Kaposvárról. Ezzel próbálok dobogóra jutni. A bajnoki cím még nem reális.
Aztán jó spórolósra veszem a figurát és megpróbálok összekuporgatni egy ifi központra. Akadémia vagy edzõközpont a jobb az ifiknek? Melyiket kérjem elõbb?

Ezzel a mentéssel egy reális pályát akarok elérni, kb olyat amit a valóságban is el tudna érni a Fradi (ha végre olyan okosok ülnének a döntési pozíciókban mint én 😄)

Rudee
Miért? Abban legalább van némi kihívás.

Forza Italia
Lemondtam a Trelleborg-nál. Szabadúszó vagyok.

Rudee
Kapufa 😄

Épp ezért kell elõször kevesebbet ajánlani, aztán apránként emelni. De szerintem nyilván való, hogy ha elfogadtak X összeget, akkor kevesebbrõl utána miért is tárgyalnának.

Rudee
FM 11-be nem tudom mûködött-e ez a részletre vásárlás. Mert Õ még azzal tolja.

zavbal
hmm ezen sosem gondolkoztam el.Hát nézd meg mennyi lenne a nevelési költség aztán tegyél ajánlatot kevesebb összeggel.Bár az igazolásaimat tekintve tuti nem fogadják el, akkor meg ajánlj szerzõdést
kosheen
basszus azt elfelejtettem megkérdezni, hogy anyagilag hogy járok jobban?
Ha egy ifire csak simán rányomom hogy approach to sign vagy ha megvásárlom? Mert tudom hogy ha serzõdést kínálok neki akkor is kell fizetni a nevelõ klubjának

kosheen
próbálok egy valósághûbb gárdát összeállítani inkább. Már egyszer az életben is bepróbálta a Fradi ezt a költsünk aztán majd a Bl-bõl visszajön, hát nem igazán jött össze a dolog 😄
Úgy akarnám hogy évente max 3-4 helyen változzon a csapat, és az ifibõl meríteni, illetve csak kiemelkedõ játékosokat hozni az elsõ keretbe.
Csináltam az elõzõ mentéssel hogy afrikából hoztam 30 ezerért valakit, aztán játszott egy fél szezont és 10x annyit ért, de azért ez nem igazán így megy. Az elõzõ csapatnál minden évben jött fél tucat 18 éves afrikai, a valóságban nem igazán lelkesdnék egy ilyen Fradiért 😄
Takarosan, szép lassan haladva 10 szezon alatt akarok egy erõs Bl csapatot összehozni

A Fradival kezdtem egy bajnokságot és elég jól állok, 2. helyen 18 meccs után. Viszont most akadt egy kis problémám; Venni akartam egy szélsõt ráajánlottam, aztán elfogadta a klubja majd meggondoltam magam visszavontam az átigazolást hogy kevesebbet ajánljak hátha jön annyiért is. És erre nem tudok tovább menni a játékban, azt írja addig amig a klub el nem fogadja az ajánlatot nem tehetek mást csak várhatok. Ha pedig ajánlatot akarok tenni akkor nem engedi mert ott van a már megtett ajánlatom amit se confirmelni se változtatni vagy visszavonni nem tudok. nem tudok tovább lépni a játékban mert kötelezõ választadnom az igazolást illetõen
az el elsõ kiesési körében a psv-t kaptuk. az odavágón hiába vezettünk idegenben 2-0-ra a félidõben, a második játékrészben pocsékul játszottunk és le is adtuk 2-2-re... még volt esély a visszavágón, ám azzal sem tudtunk élni, kikaptunk itthon, pedig jobban játszottunk...