A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• thalassinus
    Általános FM-élmény:

A csapat átlagéletkora 24 év. (20/21) Évről évre próbálok húzni egy korhatárt, ami felett már nem szívesen játszatom a játékosaimat. Korábban eladtam Fabregast, Pedrot, Mascheranot, Alexis Sanchezt - ők "fájtak" a legjobban, de a fizujuk már irreálisan magas volt a pályán töltött meccsek függvényében. Olyan szomorú őket elengedni. :D Idény végén három játékosról kell majd meghozni a döntést. Javi Martinez (32), Gerard Piqué (33), Lionel Messi (asszem 32)... Aki pedig szinte biztos távozó: ( :( ) Willian (32) (Az ő szerződését nem hosszabbítom meg. Őt 0 azaz nulla fontért igazoltam, és néha úgy éreztem, hogy aranylabdát is kaphatna a teljesítményért. Tökéletes beugró játékos volt.) Messi utódlásáról idén nyáron már gondoskodtam, a kétszeres aranylabdás Mari Götze (28) baromi olcsón került hozzám (ahhoz képest, amit tud), és rögtön akkor már Mario Götze utódát is megvettem, de neki még nagyon sokat kell tanulnia, tekintve, hogy 18 éves. De egyébként ennyire jó technikai képességeket FM játékosnál még nem láttam, mint amilyen ennek a fiatal generált játékosoknak van. Majd lövök róla képet. Egy a bajom vele, hogy lassúcska. Tök vicces, hogy Mario egyből elvállalta a kis tehetség nevelését, pedig alig került a klubhoz. Szóval kellemes probléma ez a Götze-Messi-Velasquez trió, de már most érzem, hogy Messit nehéz lesz elengedni.
    Piqué és Javi Martinez utódjai is megvannak már (legalább 2 éve), de basszus... Tőlük sem szívesen válok meg, főleg, hogy előbbit ugye már 10 éve folyamatosan a kezdőbe rakom, utóbbi pedig olyan gyönyörűen pótolta Xavit, hogy azt magam sem hittem volna... No sebaj.

Nektek is ilyen nehéz elengedni az öregjeiteket, vagy csak én vagyok ennyire "beteg"? :)