A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
thalassinus 
Harmadik szezon francia honból:A tavalyi előzetesen másolhatatlannak gondolt szezont végül sikerült lekopizni a csapatnak.Az átigazolási szezonban próbáltam mélyíteni a keretet.Ez súlyos euró milliókba került de a BL-ért be kellett ruházni.A 3 legfontosabb érkező: szerettem volna egy 20+ csatárt ezt végül a Parmánál transfer requestet benyújtó Ishak Belfodil lett.Első szezonja jó volt és 3. lett a góllövő listán.A második játékos a távozó Daniel Carvalho helyére jött, Valentin Eycerisse.Tőle sokat vártam és ahhoz képest hogy tavaly összesen 5 asszisztja volt, az idei teljesítményével az év csapatába is bekerült.A harmadik játékosnak is nehéz dolga volt hiszen a távozó csk-t Capouet kellett pótolnia, deJoshua Guilavogui megoldotta a feladatot.A bajnokságnak összeségében ezzel a kerettel mentünk neki (Lanoix Leroux Gomes és Kuyumcu generáltak).A bajnokság jól indult győzelmek döntetlenek.A jellemző az volt ha pontokat buktunk azt egymás után zsinórban tettük.A 3.-ik helyet végül egy huszáros hajrával húztuk be.A bajnoki meccsek első,illetve második fele itt látható.Ezen eredményekkel 73 pontot értünk el (4-el több mint tavaly), és ez a varázslatos harmadik helyet jelentette a tabellán.Tehát Bl jövőre is jövünk!
Na de a Bl idei szezonja.A kiscsapatot bedobták a nagy halak közé csalinak.Csak ezt nekünk nem mondták...A csoport az Inter Man City Dinamo Kijev volt.A célom a tisztes helytállás volt, kicsit több lett.Már az első meccs meglepett hiszen a Kijevet itthon lealáztuk 4-0-ra.Majd bevettük Manchestert is (de mekkora mákkal: 1 lövés 1 gól) sőt az Intert kétszer is vertük.A mögöttem történő eredményeknek hála már a 4. fordulós győzelem továbbjutást ért.A továbbjutás után a Valenciát kaptuk, ahol sajnos (bár kicsit szégyenletes módon) kiestünk.Itt látható a csoport végeredménye, itt pedig a csoportmeccsek.( A kiesés se volt gyenge de a City elleni 1-6 sem...).
A hazai kupák megint csak az agyam húzták fel....Megint kiesések megint tizikkel de legalább idén a negyeddöntő megvolt.Kupameccsek.
A következő szezonra a cél a Bl-hely (a fizetések és a pénzügyek miatt szükséges, és valamelyik hazai kupa behúzása.Ennek megfelelően próbálok erősíteni, eddig jön ingyen két tehetség Benzia, és a horvát Halilovic. Köszönöm ha elolvastad (sry a hosszért)