A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
thalassinus #88293 Sziasztok!
Eddig csak olvasója voltam ennek a kis közösségnek, de most úgy gondoltam belevauzok én is.
Hatalmas football manager kockának vagyok mondható, első manager játékom a Championship Manager 03/04 volt. Az elején tetszett a sok szöszmötölés (bár akkor még nem is volt soknak mondható), aztán igazi függője lettem. Már nem érdekelt az sem, ha valaki mögém jött, és megszólta, hogy "gombfocizok". Kb. asszem 2008-2009-ig tarthatott a CM 03-04 iránti szenvedélyem, ekkor éreztem idejét a váltásnak. Már nem emlékszem pontosan, hogy melyik Football Mangernél kezdődött az FM függőség, az biztos, hogy most a 2012-esnek vagyok éppen hatalmas rajongója.
Nem nagy dicsőség, ezért csak halkan suttogva: a 10. idényem közepén tartok a Barcelonával, (fúj fúj tudom, semmi kihívás:D) közepes adatbázissal, két ligával/két nemzet betöltésével. A gépemen így még élvezhető a sebesség. (Egyébként ugyanúgy a 2D-s felülnézetes látvánnyal, egyszerűen nem tudok leszokni róla, pedig fifázni is szeretek. :) )
Egyébként gratulálok mindazoknak, akik kis csapatból váltak naggyá, hiszen gyakran kellemetlenül idegesítő tud lenni ez a játék.
Napi FM élmény:
A '20-as Európa-bajnokságon Angliával az elődöntőben Hollandiát kaptam ellenfélül, örültem, hiszen ez nem ígérkezett egy olyan nehéz meccsnek. Igazam volt: hatalmas mezőnyfölényben voltunk, a gól azonban elmaradt. Sőt. Az első félidőben egy szöglet után a hollandok szereztek vezetést. A félidőben aztán húztam pár taktikait, amivel még nagyobb mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni, több helyzetet tudtunk kialakítani. A nyomás a második félidő közepén érett góllá: Sturridge szerzett gólt egy Wilshire átadás után. Ekkor még nagyobb támadásra buzdítottam a csapatot, mondván: "addig kell ütni a vasat, míg meleg", azonban a rendes játék idő nem hozott több gólt. A nagy dilemma: visszafogjam a csapatot? Vagy támadjunk tovább? Büntetőkkel oroszrulett a meccs, míg a hosszabbításban valamilyen szinten a kezünkben van. Nyomtunk tovább. Egyre több helyzet... A gól pedig nem akart jönni. Jött a hosszabbítás második félideje... 113. perc, Wilshire kiugratja tökéletesen Sterlinget, aki hatalmasat esik Bruma mellett. Tizenegyes. Brumát kiállítják, s míg a hollandok körbeveszik a játékvezetőt, Wilshire a meszes pontra helyezi a labdát... És kihagyja. Nagyszerű... Támadunk tovább. Ezúttal Sterling indul meg, majd teszi középre a tök üresen álló Rodwellhez, aki a kapust kibombázza a helyéről, a kipattanó Sterlingé, aki lövés helyett Wilshirehez passzol, aki bikaerős bombagólt rúg a felső léc segítségével. Na ekkor átállítottam mindent. Bunkerfoci, védekezés ezerrel. Nyertünk. Végeredmény (?): 2-1
Feketeleves: a kommentár a meccs végén ezt írja: "készülődnek a tizenegyeshez". Á mondom, ez csak felirat-bug. Látom bakker, hogy tényleg tizenegyesekhez készülődnek. Na ha el tudtok képzelni WTF-fejet, na én olyat vágtam. Jön az első holland rúgó... Mondom magamban, ilyen nincs, ez tényleg tizit rúg. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből... Belövi. Jön a szupervédőm, neki fut, éééés... ... ... Megáll a játék. Semmi nem történik. A meccset lehet tekerni hátra, előre... De a játék ideje megállt. Meg az agyam is megállt... Remek meccs, amit sajnos újra kell töltsek, mert adódott egy bug... Pedig gyönyörű meccs volt, (Anglia) 34/22 - (Hollandia) 9/2 helyzetaránnyal... Sebaj. Visszatöltés után egy sokkal kiegyenlítettebb (unalmas) meccsen (1-0), jutottunk tovább... Nem baj FM, én így is kedvellek.