Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ráadásul külön öröm hogy a középhátvédemet csak úgy eladta bagóért a vezetõség megint. 70-ért vettem, most 80-at ért, jött egy 170-es ajánlat aztán már engedték is el.
Csak ebben az átigazolási szezonban 4 alapemberemet vesztettem el.
2 játékos nem hosszabbított és aláírt máshova, õk mennek szezon végén el.
A vezetõség ugye eladta a fejem felett a középhátvédet meg Andrezinhot is, õt is piti összegért.
Bevásároltam fiatalokból, de nagy örömömre annyira fiatalok hogy van amelyik majd csak 1 év múlva jöhet. Ráadásul a (remélhetõleg) Bl meccsekre be kéne még szerezni pár magyart is. Kár hogy mind vagy hót gyenge vagy annyit kér mint 5 másik játékos.
I met God. She's black
De amúgy Current Ability és Potential Ability egy szám ami megmutatja mennyire tud felfejlõdni egy spíler.Ha 200 a PA annak a játékosnak nagy tere van a fejlõdésre.
Mindenkinek van kedvence mint Egervárinak Németh Lipták Vanczák :D vagy anno Juhár :D XD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2 éve nyomom a MAnCityvel a Premier Lígben :)
Eddig kb 500 millio eurot :D költöttem el .
A csapatom most:
Buffon-Richards,Thiago Silva,Samuel, Clichy-M'Vila,Toulalan,Sneijder-Falcao,Aguero,Hulk
Cserék :D; Hart, Ronaldinho, Neymar, Damiao, Tevez, Silva, Mikel, Cavani...
Üdv. <#taps>#taps>
geo - köszi. bár ez az oldal nekem nem akar mûködni, de legalább tudom h netbook skint kell keresnem :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Futni fut, csak nem lehet játszani vele rendesen.
Szóval a lényeg hogy 10 colos netbookon megy-e valahogy rendesen, vagy valamelyik régebbi játéknak van-e esetleg kisebb felbontása?
bocsi hogy ide írom, de talán többen olvassák mint az offot. Azt meg lehet oldani vhogy, hogy 10 colos netbookon elfusson vaalhogy játék? Esetleg tapasztalat valakinek?

a bajnokság kétharmadánál vagyunk 2011 augusztusában (tavaszi-õszi rendszer van.), harcban a bajnoki címért, ligakupában elõdöntõig (bajnoki szezon elõtt lett lezavarva az egész.), a kupában pedig a döntõbe (még nem lett lejátszva) jutottunk. (érdekes a lebonyolítása, az elõdöntõ és a döntõ között hónapok telnek el...)
most pedig jöjjön a lényeg. (amúgy nem is számítottam rá hogy már az elsõ szezonban részt vehetek nemzetközi kupában, meglepetésként ért.)
a meccs nem túl nagy tétjét leszámítva (csak egy harmadik fordulós európa liga selejtezõ visszavágó volt.) fm-es pályafutásom legdrámaibb meccsén vagyok túl, aminek a vége (reménykedés közepette imába kulcsolt kezek és dühödt asztalcsapkodások váltakozása után) sajnos csalódás lett... pedig csak 4 perc hiányzott volna a csodához...
kezdjük az elején. az elsõ két körön viszonylag egyszerûen túljutottunk, de aztán jött a sorsolás. stoke city... nem sok reményt fûztem hozzá, az odavágón elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után meg pláne. (elég olcsón megúsztuk, de erõviszonyok tekintetében nem túl kecsegtetõ eredmény a visszavágóra nézve...) hát íme:
40. perc: 1-1, savage kiegyenlít, összesítésben 3-1 a stoke-nak.
44. perc: 2-1, ortega megszerzi a vezetést, összesítésben 3-2 még mindig a stoke-nak.
félidõ.
53. perc: 3-1, ortega dupla, összesítésben 3-3, igenben lõtt góllal változatlanul az angolok állnak továbbjutásra.
67. perc: TIZENEGYES! 4-1! ortega mesterhármasával 4-3 nekünk, mi állunk továbbjutásra!
89. perc: TIZENEGYES! 5-2! ortega a második tizijét is bevágja, így négy gólos, mi pedig 1(+3) perccel a vége elõtt továbbjutásra állunk, összesítésben 5-4!
egy kicsit csalódott vagyok ugyan, de nem adom fel, ez a meccs most inkább erõt adott mint összetört, mégiscsak 5-3-ra vertünk egy premier ligás csapatot egy finn gárdával!

Les Dogues
I met God. She's black
A keret jó is meg rossz is, 16 millió euró áll rendelkezésre.
Körül néztem a piacon, és van pár játékos akit bemértem, de kell majd egy kis + pénz
I met God. She's black
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FM2011-ben, mindig vasárnapi focistát állítok be hírnévnek, most véletlenül elrontottam és automatikusra állítottam be, és országos hírnevem is lett.
Kérdésem mennyire számít ez? Sokkal könnyebb, így feljuttatni egy csapatot második vonalból vagy azért nem számít olyan sokat?
Ha kapok egy átigazolási összeget akkor azt ha nem költöm el akkor a pénzügyi egyenleg az nõni fog, nem? Illetve úgy értem, hogy nem félévre lebontva nézi a játék hanem a sok-sok szezont együtt. Lehet gyûjtögetni a pénzt? Mert most komoly summára tettem szert egy átigazolás után, de most a keret jó és ingyen illetve filléres játékosokból is össze jöhet a bajnoki cím és nem költeném el a pénzt.
Amúgy nem is 2,4 milla lett az a bevétel, mert az utolsó pillanatban rájuk ígért a St. Gallen egy 3,5 milliós ajánlattal. Ingyen jött a srác, játszott 16 meccset és már ment is tovább. Tökéletes biznisz volt. A többit is így kéne, bezzeg akit én akarok eladni az a kutyának se kell. Ez idegesítõ kicsit, hisz látom hogy nb1-en belüli klubváltásoknál is 3-4-500 ezres összegek repkednek én meg a stabilan jól teljesítõ emberemet 100 ezer fölött se tudom eladni szinte.
A meccsek lejátszása nem igazán érdekel, azt nem szoktam megnézni, szóval az nem ér :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ugyis ritkan latom a sajat profilom,jelentosege meg kb. 0.
Ha online jatszanek,akkor sajatot betennek.
I met God. She's black
Isten a csavo :D
Viszont a gollovo fiatal jatekkosommal nagyon rabasztam. 1.3 millaert jott reszletre de nem tudtam vele hosszabbitani es ingyen fog elmenni a halatlan kis tetu. A masik felelmem h van egy fiatal penges iranyitom aki 80e korul van de OM meg barca kerulgeti. csikkzsebbol ki fogjak fizetni sajna.
most '13jan van. kene 1 balhatved. tipp?
I met God. She's black
gondolom elsõ évedben nyertél , tehát a koeff. nem változott .
I met God. She's black