A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Fradi 2012-2013
a tavalyi töketlenkedés után idén DUPLÁZÁS.
3 ponttal behúztam a Loki előtt a bajnokságokt, kupában meg pont az újpestet sikerült megagyalnom. Kellemes melegség öntötte el a kis lelkem :D
Érdekes, hogy a tavalyi idényhez képest kissé visszaestem góllövésben, de 20-al kevesebb gólt is kapta, szóval ez hozta meg a várva várt bajnoki cimet. Kleint és az ügyes kis brazil hátvédemet is elpasszoltam összesen 1 milláért, jött helyettük egy afrikai srác akit korábbi mentésekben is elhoztam, nem is értem miért csak most jutott eszembe.
Elől a Ferreyra-Kezsman duó halálos volt ismét :) (F - 44m/29g,7gp, K - 33m/20g,9gp)
Kár hogy meg kell bontani őket....Kezsman öregszik, nem tudom követkző szezont hogy fogja birni, bár már van helyettese, remélhetőleg beér a srác. Ferreyrát meg b.u.z.i Kubatov eladta volna. 1,3 milláért vettem, 2 év alatt rúgott 60 gólt + 20 gp és 1,8 millás ajánlatra már verte a brét hogy hú de jó ajánlat adjuk el...a nénikédet. Újratöltöttem inkább és majd én eladom 3 milláért, plusz kövi eladás fele az enyém.
Igazolgatni nem nagyon kell már, elég stabil a csapat. Max talán egy jó poacher kéne a TM mellé, bár lehet átállok 4-2-3-1-re mert van egy ügyes srác aki AMC-ben jó, plusz 2 szélső is tud irányitót játszani, szóval ez majd edzőmeccseken kiderül.
1 marha nagy melléfogásom volt a szezonban, egy chilei jobbszélsővel. 1,5 milláért jött és 29 meccsen 5 gól, 5 gólpassz. Qva gyenge. Ajánlom neki hgoy kapja össze magát, mert ez nagyon gyér.
El kell még zavarni vagy 8 embert, leszűkiteni a keretet kicsit aztán jó is lesz. Jó lenne EL csoportkörbe jutni legalább, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket, pláne hogy a fő góllövőmet el kell passzolnom