Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. lettem 😊

Rendben,kosz. Akkor varok tovabb 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
Attól függ hogy hányadik lettél. Lemegy az elsõ 4 selejtezõkör, az 1 hónap kb és a csoportot október vége felé szokták szerintem . Rég játszottam már, most elment a kedvem 😄

I met God. She's black

zavbal
Asszem augusztus vége szokott lenni

A csapatomban viszont hogy megnõtt mindenkinek az arca mihelyst valaki érdeklõdik érte.Jó kis bevételem lesz ebbõl úgy érzem
Sracok,BL sorsolas az mikor lesz?
Elkezdtem a masodik a szezonomat a HSV-vel,megnyertem a nemet szuperkupat a Dortmund ellen,a ligakupaban is tovabbjutottam az Achen legyozese utan meg mar lement par meccs a bajnoksagbol is,de hirt meg nem kaptam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ezt így is kell...

Viszont azt neked kell tudnod, hogy jelenleg, hogy áll a csapatod a többiekhez képest... ha többségében védekezésre kényszerülsz, akkor többször használsz mélyebb védelmi vonalat, ergo fontosabbak a mentális és a védekezési értékek mint a gyorsaság...

Tehát az alapján válasz, hogy milyen védelmi vonallal játszol többet...

www.smart-bus.hu

Hát lehet hogy még nem vagyok pro, de én meg szoktam nézni, hogy milyen az ellenfél. Ha gyengébb akkor feljebb tolom a védõsort, ha erõsebb akkor visszább meg hasonlók. 😊
Attól függ milyen védelmi vonallal játszól. Ha magas, akkor a gyorsabbat válaszd, ha mély, akkor azt amelyiknek jobbak a védekezõ és mentális értékei...

www.smart-bus.hu

Miért?

Olyan nincs, hogy verhetetlen csapat...

Hát sajnos ez benne van a játékban, az én mentésemben is elõfordult egy ilyen. Szerencsémre "csak" 2 játékosom sérült le...
kosheen
fujjj szemét Haladás
kupában már rég továbbjutó voltam, erre fél órával a vége elõtt elkezdtek rugdosódni és 3 alapemberemet rúgták le

Lassú( acc:6, pace:8) de mentális és védekezõ értékekben nagyon jó VAGY védekezõ értékekben egész jó, gyorsabb is de fejben kevésbé jó védõ... Vélemény? :/
BArTim91
szerinted? ha meg akarsz tartani valakit profi, ha nem akkor félprofi

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

Profi vagy fél-profi szerzõdés a jobb egy játékosnak? A klub átváltott profira, és nem igazán lenne kedvem mindenkinek új szerzõdést adni, fõleg hogy így is alig van még maradék átigazolási keret. Vannak olyan lejáró szerzõdésû játékosok akik nagyon jók lennének, de profi szerzõdést nem tudnék nekik adni( mert annyit kérnek).
bexinho
Nem kis teljesítmény selejtezõbõl megnyerni a BL-t. Az eredmények se irreálisak. De ha már verték a reált, megérdemlik a trófeát. Nálam csak a nagyok nyernek, meg néha én 😄

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

zavbal
GFCO Ajaccio 2038/2039 szezon: A csapat az elsõ szezonját kezdte fennállása során a francia másodosztályban.A cél a benn maradás volt de titkon reméltem egy közép mezõnybeli helyet.Nos az elsõ pár meccs alaposan bemosott , 6 forduló után mindössze 5 ponttal a kiesõ helyek elõtt tanyáztunk.Jött a taktika próbálgatás és a 4-4-2 még ha nem is jött be de elkúsztunk szerencsére felfelé.A félévkor a 12. helyen álltunk és ez a szezon végére sem változott azaz bent maradtunk a 12. helyen.Elég Rapszodikus volt a teljesítményünk bravúrgyõzelmek után vereség a kiesõ jelöltektõl.Na de itt a kép:Tabella.A 3 frissen feljutó egymás mögött.A szezon elõtt 45 pontot tûztem ki célul ezt 8-cal megfejelték a srácok.Itt láthatóak a meccsek elsõ,itt pedig a második fele. A legnagyobbat a csapat mégis a kupában domborította ugyanis elõdöntõt játszottunk.Az oda jutó út pite volt szinte mindig a legkönnyebb ellenfelet kaptuk a negyeddöntõs Sochaux egyrészt anya egyesületem másrészt a meccsünk elõtt tették ki az edzõjüket.Az elõdöntõben a Lyont kaptuk.Gondoltam a legjobb védekezés a támadás így hagytam a 4-4-2-t és nekik mentünk.Megnehezítettük a dolgukat hiszen csak 1-0-ra kaptam ki viszont a 8 lövésünkbõl mi nem találtuk el a kaput.Szóval emelt fõvel veszítettem.Itt az egész kupamenetelés egy képen. A jövõrõl annyit hogy pénz áll a házhoz: az egyik kapusomat 1 millió euróért viszi a Bordeaux (ingyen jött) és egy védõmet a Siena.Beindult a stadion projekt is: csak ülõhelyek lesznek a 12000-es arénánkban.Köszönöm ha elolvastad
Zenszkij
Lens, 4. évben Bajnok lettem, végre mehetek a BL-ben. Erre nézem ki lett a BL gyõztes? A GALATASARAY! Ez milyen már XD 😄

A képméret miatt spoilerben. Érdemes ránézni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát mekkora mákjuk volt már!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

horrorpops
nincs ötletetek arra, hogy editorban miért nem tudok semmin változtatni, ami dátumhoz köthetõ? értsd: szerzõdés ideje, születési év, jövõbeli átigazolás. kiválasztom a dátumot, de a mezõ üres marad. (fm2010) valakinek tipp?

blüh im ganzen dieses glückes.

Eddig nem volt gond.Bár énis csak most kezdtem az NB 1-t,az Újpesttel.
De más gond nincsen vele, ugye? 😊 Nem szeretném azt, hogy mondjuk nagy nehezen megnyerném a megye 1 vagy 2-t és hirtelen meghalna a mentés a kiegészítõ miatt. 😊

Amúgy ki az aki még játszik vele? 😄 Én most kezdem el a "nagymúltú" Fadd csapatával XD
Nálam is lassú.Ráadásul nálam a reklám táblák is fehérek.
Másnál is olyan lassan tölti be a magyar megye 5-ös adatbázist, vagy csak nálam is tetûlassú?
kosheen
Találtam egy igazi csiszolatlan gyémántot, egy fiatal srácot aki a középpálya bármelyik pontján használható. Az értéke a gép szerint most 60K, de 10x ennyi pénzért se szívesen adnám el. Naná hogy elkezdték bombázni ajánlatokkal a klubot a b.zi franciák. 100-200 ezerért vinnék el, pedig 1-2 év és sok milliót érhet. Tuti hogy a hülye elnököm eladja a fejem felett

LasDen
micsoda reklám...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez kurvajó láttam a videót róla😄
Valakinek nincs kedve egy magyar bajnokságot tolni?
Mor3llo
Aki esetleg nem tudná teljes mértékben mirõl is van szó😊

A német sportcsatorna Bundesliga-hangulattal lepte meg a legalsó osztályban szereplõ két német klubot. Szurkolókat is hoztak.

A legalsó osztályban szereplõ német SV Lohhof és SSV Dillingen barátságos mérkõzésre készült, amikor hatalmas meglepetés érte õket: a német Sky Sports komplett stábbal felszerelkezve olyan körítést varázsolt a meccs köré, ami csak a nagyoknak jár.

A csatorna ismert arcaival a felvezetés és az elemzés sem maradt el, az összecsapást pedig tizenöt kamerával rögzítették. A szervezõk arról is gondoskodtak, hogy külön ne üres lelátók elõtt focizzanak a játékosok, mindkét csapatnak többszáz fõs szurkolótábort toboroztak, így közel 2000 nézõ elõtt játszhattak.

A focistáknak hatalmas élményt jelentõ meccset végül 3-1-re nyerte az SV Lohhof, a teljes felvételt péntek délután adja majd le a német adó.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bexinho
A Fradival most olyan szinten vagyok, hogy örülök, ha egyszer sikerül levernie valamelyik csapatnak egy kupában, mert az is bizonyítja, hogy azért jönnek utánam a csapatok. Én inkább a nemzetközi meccseken kapok agyvérzést, mikor miért is ne a legértékesebb játékosomat/aimat rúgják le pár hétre. De már megszoktam. 😊

Kicsit off, de nagyon ott van:

http://bit.ly/SeYT8P

kosheen
a valóságban igen, az olaszok tudnak "érdekes" eredményeket produkálni. A Realnak láttam is amikor egy 4. osztályú ellen esett ki.
Na de mikor itt a játékban a harmadik szezonomban is kiesek a kupából ráadásul így, hogy egy asszem harmadosztályú csapat veri a majdnem legerõsebb csapatomat akkor elpukkant az agyam 😄
pedig nem szokásom visszatöltögetni, max szidom a qva anyját is annak aki a játékot kitalálta, de ez odab.szott most

bexinho
Sajnos a Manchester United-nél tudnának mesélni hasonló meccsekrõl. 😊 Szinte már gyakori, hogy amikor vezetik a tabellát, a tök utolsótól kikapnak. Legyen az egy WHM vagy egy Wolves. Real háza táján is volt nagy blama, mikor a 4-ed vagy 5-öd osztályú kiscsapat ellen estek ki a kupából. Olaszhonból pedig estig lehetne sorolni ilyen jellegû mérkõzéseket. De azt szándékosan nem is említem ide 😊

zorrobomber
De a valóság ebben az esetben nem az amire te gondolsz, hanem amit a játék legenerál 😊 Ajánlom tanulmányozásra.

kosheen
õszintén? leszarom 😄
Nem elflegmázva, hanem egy erõs csapattal amelyik mondom, simán veri az nb1-et álltam ki, és ilyen hülyén hozza le a játékot. Újrajátszottam és egy sima ötöst gurítottam, ami azért már közelebb van a valósághoz.

zorrobomber
"Persze az életben is van ilyen,"
Innentõl kezdve a többi csak üres magyarázkodás. Van ilyen? Igen, sõt, rengeteg ilyen van.

kosheen
Na most elõször csaltam egyet. Újratöltöttem egy meccset. Soroksár-FTC kupameccs. A rendes kezdõhöz képest van 1 fiatal meg 2 aki ritkábban jutott szerephez , de a fõ posztokon ott vannak a rutinos játékosok. Középkezdésbõl végigviszik és gól. Széjjel lövöldözöm a kapujukat, egy kontra és gól.
Azért menjen már a picsába a játék, hogy egy fene tudja hanyad osztályú csapat csak így lazán 2-0-ra megver. Persze az életben is van ilyen, de majdnem ugyanez a csapat simán vezeti a bajnokságot.

felmész fmhungary.hu-ra és ott a logóknál elolvasod a leirást
Hogyan tudok logot betenni a jatekba?
horrorpops
alt+f9 kombóval a lentebb leírt mappába menti a játék a képet.

blüh im ganzen dieses glückes.

Szia. igazából ha te nem mented le akkor sehova. Legegyszerûbb módja a lementésnek, ha belépsz a Paint-be, és oda beilleszted a Ctrl+V kombinációval!
Remélem tudtam segíteni! Jó játékot. Üdv!
köszi
zavbal
Dokumentumok/Sports Interactive/Football manager 2012/ screenshots mappa
Zenszkij
sztár nemigen lesz belõle, ennyire nincs kidolgozva a játék ahogy mondod, a scoutok ezt jól tippelgetik meg nagyjából

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jó reggelt!Az lenne a kérdésem ha játékból fotózok ki valamit például tabellát azt hova menti el a játék?
kosheen
helló baglyok. kérdés - ha van egy 15-16 éves ifim akkor arra ha az asszisztensem azt mondja hogy 1,5 csillagnál jobb nem lesz az tuti? Van olyan a játékban hogy egy jobb szakember jobban el tudja dönteni? Vagy ennyire nincs kidolgozva, és ha azt mondja az asszisztens hogy 1,5 csillag a max akkor az nm is változik? Csak mert így akkor minden év végén rúghatom ki a fenébe az összes ifit 😄

ja és mourinho megjárta a chelsea-t és most a manchester unitednél van mikor lejárt a szerzõdése..áruló😄
olan jól állok 2014 jiliusába,h tavaly elbasztam átigazolásra 70milliót,és kapok az uj idényre 123misi eurot költekezni 😊 jáékoskeretem:neymar,modric,m'vila,lucas moura most jön😊 ,hummels,drogba(bár õ mostmár az uj szezonban az edzõi stáb tagját fogja erõsiteni,ugy mint giggs,barthez,roberto carlos) kétszeeres bl gyöztes vagyok(cimvédéssel egybekötve),kétszeres europai szuperkupa gyöztes,spanyol kupa,klubvilágbajnokság..stb😄 és most jön a magyar válogatott akit elkezdtem irányitani a real mellett😄
zorrobomber
és téleg..

Forza Italia
Wolfswinkel góljával legyõztük a Portót is idegenbe.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Egy nagy eredmény a Bajnokságba.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
a descriptionbe van írva...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zorrobomber
<#eljen>
am én nem látok semmi fm11 kiírást, merre kellene?

Mor3llo
Hát nem sokszor lövök ollózásból gólt, így ez megér egy megosztást😊
Senki ne tévesszen meg alul a kiírás, h FM11...ugyanis a 12-vel játszom!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú