Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendben,kosz. Akkor varok tovabb 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I met God. She's black
A csapatomban viszont hogy megnõtt mindenkinek az arca mihelyst valaki érdeklõdik érte.Jó kis bevételem lesz ebbõl úgy érzem
Elkezdtem a masodik a szezonomat a HSV-vel,megnyertem a nemet szuperkupat a Dortmund ellen,a ligakupaban is tovabbjutottam az Achen legyozese utan meg mar lement par meccs a bajnoksagbol is,de hirt meg nem kaptam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Viszont azt neked kell tudnod, hogy jelenleg, hogy áll a csapatod a többiekhez képest... ha többségében védekezésre kényszerülsz, akkor többször használsz mélyebb védelmi vonalat, ergo fontosabbak a mentális és a védekezési értékek mint a gyorsaság...
Tehát az alapján válasz, hogy milyen védelmi vonallal játszol többet...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Olyan nincs, hogy verhetetlen csapat...
kupában már rég továbbjutó voltam, erre fél órával a vége elõtt elkezdtek rugdosódni és 3 alapemberemet rúgták le
\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A képméret miatt spoilerben. Érdemes ránézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát mekkora mákjuk volt már!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
blüh im ganzen dieses glückes.
Amúgy ki az aki még játszik vele? 😄 Én most kezdem el a "nagymúltú" Fadd csapatával XD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A német sportcsatorna Bundesliga-hangulattal lepte meg a legalsó osztályban szereplõ két német klubot. Szurkolókat is hoztak.
A legalsó osztályban szereplõ német SV Lohhof és SSV Dillingen barátságos mérkõzésre készült, amikor hatalmas meglepetés érte õket: a német Sky Sports komplett stábbal felszerelkezve olyan körítést varázsolt a meccs köré, ami csak a nagyoknak jár.
A csatorna ismert arcaival a felvezetés és az elemzés sem maradt el, az összecsapást pedig tizenöt kamerával rögzítették. A szervezõk arról is gondoskodtak, hogy külön ne üres lelátók elõtt focizzanak a játékosok, mindkét csapatnak többszáz fõs szurkolótábort toboroztak, így közel 2000 nézõ elõtt játszhattak.
A focistáknak hatalmas élményt jelentõ meccset végül 3-1-re nyerte az SV Lohhof, a teljes felvételt péntek délután adja majd le a német adó.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kicsit off, de nagyon ott van:
http://bit.ly/SeYT8P
Na de mikor itt a játékban a harmadik szezonomban is kiesek a kupából ráadásul így, hogy egy asszem harmadosztályú csapat veri a majdnem legerõsebb csapatomat akkor elpukkant az agyam 😄
pedig nem szokásom visszatöltögetni, max szidom a qva anyját is annak aki a játékot kitalálta, de ez odab.szott most
Nem elflegmázva, hanem egy erõs csapattal amelyik mondom, simán veri az nb1-et álltam ki, és ilyen hülyén hozza le a játékot. Újrajátszottam és egy sima ötöst gurítottam, ami azért már közelebb van a valósághoz.
Innentõl kezdve a többi csak üres magyarázkodás. Van ilyen? Igen, sõt, rengeteg ilyen van.
Azért menjen már a picsába a játék, hogy egy fene tudja hanyad osztályú csapat csak így lazán 2-0-ra megver. Persze az életben is van ilyen, de majdnem ugyanez a csapat simán vezeti a bajnokságot.
Remélem tudtam segíteni! Jó játékot. Üdv!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár