Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a logó packot hova kell másolni a játékba?
Szycsu
Kicsit olvass vissza, aztán egybõl megtudod, hogy mi a bajom 😄

Les Dogues

szabii98
biztos..nemvolt, simán hoztuk

I met God. She's black

Szycsu
Az izraeli meccs...

Les Dogues

szabii98
Micsoda?😄

I met God. She's black

Szycsu
Nem volt megbundázva?

Les Dogues

szabii98
Komolyan elég tápos ez az Inter...
Neymar-Chicarito-Eden Hazard támadó sor... XD

I met God. She's black

szabii98
Debrecen meccs elõtt izraelben voltam vazze 😄DD

I met God. She's black

bakkerman
mozambik,mezõkövesd,milánó,kozármisleny ASD?lASSDGGSD szép kis kirándulás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Azért ez eléggé durva..ennyit utazni egy menedzsernek...

I met God. She's black

Szycsu
Mmint, a 22rálövés/3kapufa az övék volt

Les Dogues

Szycsu
Vissza lehet még menni valahogy meccsstat képre, ha már elnyomtam? Csináltam képet visszavágóról, Opera, képhost, erre printscreent letoltam............

Am, 3-1 Tel Avivnak, 80+ 2 gólt rúgtak, 3 kapufával, 22 kapuralövéssel, mi szereztünk vezetést. Elnézést, ha most valaki meg fogok bántani, de mi ez, ha nem a gazdag zsidók közbeavatkozása? Ember a Földön ilyet nem baszott.... elmentettem aztán ki nyomtam a retkes gecibe, de lehet, hogy még le is törlöm a faszba. Felgyújtom az egészet.....

Les Dogues

Szycsu
Meg anyád!

Volt itt minden.... Dombi-t 9-10 hónapra rúgták le, fontolgatja, hogy visszavonul <#eljen>

Les Dogues

kosheen
b.ssza meg, 2 meccs alatt ki is szálltam a bajnoki címért zajló versenybõl. Elõbb a Loki (aki elsõ már megint) vendégeként kaptam ki 3-0-ra (mondjuk a végén nagyon kitámadtam, szóval ennyivel nem voltam rosszabb), atzán most a tizenakárhanyadik Pápa ver meg otthon 2-1-re úgy hogy a 2 gólon kívül egy lövésük volt még.
Én meg 27 lövésbõl 21x (!) mellé lõttem. Nem tudom hogy kéne qva anyázni a játékosokat hogy kapják már össze magukat.
Pedig a jó góllövõm egy félidõt tudott is játszani, õ lõtte a gólunkat. De ez a Schembri...10 lövés, mind mellé. Hát a f.szomat már.

szabii98
No...akkor elõször is,
Történelme során, Elõször a VIDEOTON-t bejuttattam a BL csoportkörbe....
7,100.000 eurót kapunk ha minden igaz + tv jogok. Remélem a 3. helyet összekaparjuk.
Nagyon nehéz csoportot kaptunk.
Inter, CSSZKA Moszkva, Borusszia Dortmund
A CSSZKA a leggyengébb láncszem(rajtam kívül ugye) szóval onnan 4 pont kellene(kinti döntetlen, itthon valahogy gyõzelem) Ha ez sikerülne, esetleg még egy x a Dortmund ellen itthon, és a 3. hely meg is lehet valahogy...persze ez csak elmélet, nemtudom hogy ki hogy fog teljesíteni ...
ahogy nézem, sehogy nem jártam volna jobban, esetleg az A csoport(Lyon, Twente, Zlina, Sahtar) vagy H csoporttal(Bayern, Benfica, Galatasaray, PAOK) ... majd meglátjuk..többet nem is írok már, majd év végén 😄😄

Kis szerk, a Loki könnyebb csoportot kapott az ELben:
Spurs, Red Bull Salzburg, Maccabi Haifa

I met God. She's black

MTK-s Kelemen Dávid?

www.smart-bus.hu

szabii98
Áhh értem..hát akkor az kemény dió lesz :S

I met God. She's black

Rudee
Van 68ezer €, ami ilyenekre nem elég.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szabii98
Bal védõre Hugo Nascimento, jobbra Marko Andic vagy Szekeres a tippem.. középen nálam Debreceni és Radovic van 😊

I met God. She's black

Rudee
A második edzõmeccsen Otten kidõlt 5 hónapra, így védõt kell vennem mindenképpen.

bexinho
Jó döntés! Ronaldinho elsõ felnõtt klubja.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

de még van_AS:F
faszom a fél csapat sérült azt ilyen 18 évesek játszottak..x
bakkerman
ASD:ASSAF:ASSGD:ASASG ???

akkor van még mit tanulnod

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

asd..kiestem a realla egy erõs dortmund,sporting lisszabon és paris saint-germain csoportbol 3.helyen...
Zenszkij
Csodálatos crash dump kivégezte a Lens-os mentésem, nem tudom betölteni. Pedig a 3. évben megnyertük a francia kupát, igaz a bajnokságban csak 12. lettem és az uefa selejtezõkörben is elvéreztem. Egy szerencsém van, hogy mindig csinálok egy béta mentést szezon elõtt. Kezdhetem elölrõl a 3. évet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

palermo után egy picit átnézek a brazil bajnokságba. a gremiora esett a választásom! vélemények?

Rudee
Csatárok egyéni utasításait finomítsd. Nekem most az Oláh-Somália duó úgy nyújtja eddigi legjobbját, hogy mindkettõ kimondott támadóként szerepel. Oláh teljesen támadó mentalitással, Somália kicsit visszafogottabb.

szabii98
nemjó a poszt a csávónak, rossz a beállítás. a játékos utasításoknál/meccs elõtt/ tudod állítani, és ott látod a pontjait hogy mik kellenek és mennyi van belõle. + dicsérd agyon, mond h nagy teljesítményre számítasz tõle, vagy hogy hiszel benne..én ennyit tudok mondani. + azt javaslom használj két csatáros, vagy egy tkp+ egy csatáros játékot, csatárt rakd be célembernek, támadó kp-t/kat pedig tökéletes támadónak .. én így használom.

I met God. She's black

kosheen
valami egyébként nagyon nem kóser nálam. Sehogy se sikerül a góllövõ kedvét meghozni a támadóknak. Március van a játékban és a legeredményesebb játékosom egy jobbszélsõ 7 góllal. Ugyanennyije van a csatáromnak is aki most kidõlt egy hónapra. Az elõzõ szezonban amikor harmadik lettem szintén ez a jobbszélsõ lett a házi gólkirály, de akkor is 10 gól alatt maradt.
Most megyek a Lokihoz, náluk Kulabá 15, Tischler 11 gólos (a kis rohadék nálam egy másik mentésben valami 4-5 gólig jutott, pedig 200 ezerért hoztam el)

Mit kéne csinálni vajon?
A felállásom 4-1-2-2-1, a védõk elõtt van 1 szûrõ, középpályán Józsi meg Böde vagy Andrezinho, két szélsõ inside forwardra állítva elõl meg 1 csatár. Általában 1-2 gólokkal szoktam hozni a meccseket, néha kiütéses siker is akadt, de nincs egy támadóm se aki egyenletesen szállítaná a gólokat. Két csatárra kéne átállni vajon? Viszont fosok a szûrõt feláldozni, és a két középsõ középpályás egész jó uralni szokta a középpályát.

Tanács???

szabii98
6-2 arányban elküldtük a Basel-t borért <#nevetes1>
Najó, nem mondok semmit, jöhet a közvetkezõ(ebbõl nagy pofon lesz! 😄)<#papakacsint>

I met God. She's black

kosheen
nekem (igaz a 2011-el) azért már elég jó a hálóm. Még most vagyok a második év felénél és van 4 anyaklubom meg 2 alattam.
Alám tartozik az ESMTK meg a Békéscsaba (a lilákok 😄), fölöttem meg a Sheffield (gondolom 2012-ben már nincs meg 😄), Shakhtar, Dinamo Kijev, Rubin Kazany meg a Rapid.
Eddig egy korábbi mentésnél a Sheffield küldte vissza Gárdost (a játékban el van b.szva, mert csak kölcsön volt ott), meg vmelyik ukrán küldött egy balhátvéd srácot, bár õ ha 5 meccset játszott nálam akkor sokat mondtam. Valahogy jó lenne egy Milant kifogni 😄

szabii98
Niko az nb1 legjobb irányítója 😄
Nyertem a Basel ellen elsõ meccsen, itthon. Nem érdekel ha a Fraditól kikapok a kövi fordulóban, itt nyernem kell...uhh 😄

I met God. She's black

Rudee
õJó, most benéztem, mert EL playoffra gondoltam 😄
Csoportkörben 1-2 gyõzelem a következõ évre sokat érhet.

Nyári erõsítéseken dolgozom, de nem sikerül védekezõ kp-t igazolni. Pilibaitis-t néztem ki a lejáró szerzõdésûek közül, de Õ a max fizu közel dupláját kéri <#mf1> Egy afrikai kölök meg a mostani (2200/hó) közel ötszörösét szerette volna. Hát hogyne.
Nikolic-ot átadóra dobta a Vidi, Õ jó lenne elõre, de nem sokat akarnak engedni az árából. Most 60ezret kérnek érte, talán megegyezünk. Sajnos csak 68ezer a keret.

szabii98
Szépen apránként, nekem a 4.-3. hely is bõven megfelel, nincsenek világratörõ céljaim még 😄 Szépen apránként haladunk .

I met God. She's black

Rudee
Azért ott már komoly ellenfelek vannak a kiemeltek között.

Én is várom, hogy az EL 2. selejtezõjében kit kapok. Remélem nem lesz túl jó csapat 😄

szabii98
Nem igazán néztem utána. Szóval akkor irány a play off. 😄 Nem is olyan nagyon necces.. csak jól kell kontrázni

I met God. She's black

Köszönöm!

cesc fábregas

Rudee

Ez melyik logopack? Esetleg egy linket kérhetnék hozzá? 😊

cesc fábregas

Rudee
Igen, ha playoff-ban esel ki, akkor irány az EL csoportkör.

Volt egyáltalán "könnyû" ellenfél a sorsoláskor?

Rudee
Akkor a 2. szezonban kapott csapatok lesznek utána? Külön öröm: Debrecen, Gyõr, Haladás...

Közben elég kapós lett Klein, a Young Boys 300e€-ját már vissza dobtam. Nehéz lesz megtartani, pedig kéne, mert jól teljesít.

szabii98
Azért ez lol...nem vagyok profi, sõt, de csak azért is olyan sorsolást ad a játék, hogy nemnagyon jutok tovább.
Ismét BL 3. csoportkör. Ellenfél az FC Basel lesz. Kicsivel jobb mint a Dinamo Zágráb vagy a Sampdoria, de lássuk be, ha itt tovább jutok, kövin úgysem jutnék tovább..csak lób*szottnagy szerencsével 😛
BL play off el csopit ér? mert akkor rohadt boldog lennék..mondjuk lehet csak el play offot, vagy semmit.
1 évemben is odakaptam egy Stuttgartot, aki a végén megnyerte az el-t .. 😄

I met God. She's black

Zenszkij
elsõ évben más, utána folyamatosan ugyanaz

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rudee
Valaki írta korábban, hogy a magyar Liga Kupában mindig ugyanazok a csoportok vannak. Hát nem tudom nekem milyen játékom van, de tök más csapatokat kaptam, mint tavaly.

Egyébként a nyári szünet a legjobb, nagyon szeretem, mert sokszor megnevettet. Most a Vasas leigazolta Appiah-t, ez tetszik a legjobban 😄

Szycsu
Hubertust neki!!! 3 pohár után azt kívánom, bár ne léteznék... XD

Les Dogues

Rudee
Nekem most ezt az egyet. Korábban már bedobta az Eskisehirspor-t is, de õk se küldtek senkit.

szabii98
én 2x is kerestem, de nem adott se fiókcsapatot, se anyacsapatot :|

I met God. She's black

Rudee

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem Editorban hogy tudom megnyitni egy-egy csapatot hogy tudjam szerkeszteni?A segitséget elõre is köszönöm.
DONGUBA
Baba...megerte szenvedni😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!