Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi történik ha letojom és ugyanúgy játszatom mint eddig?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
igazolások
bajnokság
európai kupa
olasz kupa nem sikerült. ez van. viszont meguntam. kezdek egy új karriert. még nem tudok kivel. talán a juvéval hosszú távra.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gabon-Ghána 0:7
I met God. She's black
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Real 2012/13
Barca 2011/12
Barca 2012/13

Zenszkij: ne is mondd,énis iszogattam valamicskét tegnap,most kb a billentyûzetig nem látok el,de azért játszani leülök ASD:AS
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Klein edzésen megsérült 3 nappal a meccs elõtt, kicsit aggódtam is, hogy mi legyen. Végül Balog kapta meg a lehetõséget, pedig nem sokat játszott a szezonban. Komoly hibája nem volt szerencsére. Szpisljak egyébként jó mélyen benyalt, hogy micsoda edzõ vagyok 😄
MK döntõ
2-0 után gyorsan jött a szépítés, de inkább nem változtattam. Ez jó döntésnek bizonyult.
A 3 hazai sorozatban három érem, amibõl 2 arany lett. Talán nem meglepõ, hogy az év edzõje Novák Dezsõ 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ugyebár egy régi mentést folytattam, így az elsõ meccsekrõl nincs már sok emlékem. Igazából az egész õsz annyi szót érdemel, hogy az EL-ben a Tre Penne ellen 4-0 és 3-0 lett, viszont a Zsolna kiejtett (1-2, 1-2). A hazai visszavágón arra emlékszem, hogy hamar vezettünk és idegenbe lõtt góllal továbbjutásra is álltunk, de Grúz hibáiból gólokat lõttek a szlovákok.
A bajnokságban el voltunk egészen november végéig, amikor is elkapott egy "betegség". Sorra kaptunk ki egy gólos vezetésrõl, 4 zakóval zártuk az "évet" és csak a 8. helyen álltunk.
A tavasz aztán nagyon jóra sikeredett, hat bajnokit nyertünk zsinórban. A valós igazolások mellett korábban említettem, hogy Völgyi érkezett még.
A két kupában szépen meneteltünk közben. A Liga kupában 2. helyen továbbjutva a Diósgyõrt majd a Paksot ejtettük ki. A döntõben zöld-fehér csata várt a fiúkra. Az ETO ellen a hosszabbítás végén nyertünk Hakola góljával, így meg lett az elsõ trófea.
A MK-ban a Balatonlelle, a Szigetszentmiklós és a Tatabánya ellen kötelezõ volt a továbbjutás, de aztán... aztán az elõdöntõben megkaptuk a Debrecent, akik az elsõ meccs elõtti hétvégén biztosították be a bajnoki címet. Abban reménykedtem, hogy a hazai visszavágóra nyílt marad még a párharc. Nos hát nem teljesen így lett, persze én ezt nem bánom, mert idegenben csodák-csodájára gyõztünk ellenük 4-1-re 😄
A második meccsen 4 játékost pihentettem, mert a bajnoki hajrá nem akármilyen meccseket tartogatott még. Gyõztek is, de mi mentünk a döntõbe.
Akkor a hajrá:
Fehérváron nagyon fontos lett volna a pontszerzés, ennek megfelelõen végig nyomta az elsõ félidõt a Vidi, mi meg csak szépíteni tudtunk (1-2). A ZTE ellen otthon gyorsan meg volt a vezetés, de a 66. percben Balázs bombájával egyenlítettek és ki is bekkelték a hátralévõ idõt. Itt nagyjából eldõlt, hogy az ezüst messze van már. Negyedikként utaztunk a dobogó alján helyet foglaló Gyõrhöz. Somália meglõtte fontos góljai egyikét, így elhoztuk a 3 pontot. Az utolsó körben a már biztos ezüstérmes Kaposvár látogatott az Üllõi útra. A gyõzelem nem lett volna elég, de szerencsére botlott a 2 rivális (Haladás-ZTE 3-2 és Pécs-Gyõr 1-0), így a szépre sikerült utolsó hazai meccsünk bajnoki bronzot ért.
Tabella
Csapat
Oláh 17 góllal a legeredményesebb játékos, összesen 30-at lõtt a szezonban.
Összességében elégedett lehetek. Jó lenne behúzni a kupát is, de arra csak holnap lesz idõm. Döntõbeli ellenfél egy fõvárosi lila-fehér csapat 😄
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
0-2-rõl kezdtem, támadóra vettem a figurát, nyomtam is, erre a 27. percben egy Vidi gól...
köszi, kész, vége, feladtam. szünetben jól lecsesztem õket és még támadóbbra vettem a felállást, a felfogást pedig overloadra állítottam.
47. perc szépítés, összesítésben 1-3
65. perc öngól 2-3
78. perc 40-rõl egy bomba a bal felsõbe 3-3
79. perc ugyanaz a játékos bekotort még egyet egy kavarodás után 4-3 ide
és itt rontottam el mindent. Átalakítottam a szerkezetet védekezõbbre, beállítottam az idõhúzást, nagyon ki akartam bekkelni, pedig elõtte egymás után dolgoztam ki a helyzeteket.
87. perc, egy megindulás után gólt lõtt a Vidi 4-4, idegenben lõtt gólokkal kiejtett.
Ebben a szezonban se lesz meg a Magyar Kupa. Már csak a bajnokságban bízhatok. Ott azért most jobban állok mint tavaly. Az Újpest, Loki, Fradi majdnem azonos pontszámmal áll az elsõ három helyen, ott még jó esélyem van a bajnoki címre. Erre kell ráállnom nagyon, mert tavaly is csak egy ligakupa jött össze.
Mondjuk eléggé megnehezítette a dolgom, hogy most ment el egy csomó játékos válogatottba játszani, de ettõl függetlenül be kellett volna húzni ezt a meccset. Már az elsõ meccs elõtt is minket tartottak esélyesnek.
Na most már tényleg szezon végén írok csak 😊
Már az elején leírtam, de leírom még1x. Elõzõ évben is bajnokok lettünk, tehát a bl majd késõbbi el menetelés így nézett ki:
Sheriff Tiraspol, 8-1 ide
Aztán a Dinamotól nagy meccsen kikaptunk a 3. selejtezõ körben.
A BL play offban a Sampdoriát kaptuk, akik megvertek minket..
A bajnoki elég sima volt, de utolsó elõtti meccs csak x lett, és az utolsó is csak épphogy jött... 3 ponttal nyertük a bajnokságot... idõ közben, úgy március felé jelentkeztem Egyiptomhoz és Ghánához. Mindkettõ akart, ígyhát Ghánához mentem . Elsõ meccsem, Mozambik ellen 2-0 ide.. várom a folytatást, közben majd nyáron nemzetek kupája meccsek meg minden, izgi lesz. 😛 És persze alig várom, hogy változik-e jövõre a bl-el besorolása MOnak..talán mentünk elõre 1-2 helyet a bl play offommal..
szerk.:
év menedzsere díjat mi alapján adják?? olyan csapatok menedzserek kapják akik feljutottak és bentmaradtak, lol...
I met God. She's black
30. percben lesérült egy középpályásom - csere. Aki bejött a helyére 2 perc múlva szintén rúgást kapott, de csak a lightosabb fajtából. A 39. percben a bal szélsõmet rúgták le úgy hogy egybõl cserélni kellett. Ráadásul a hót gyenge Szolnok otthonában az elsõ félidõben még kapura lövésem se volt. Félek kimenni a második félidõre 😄
De most már becsszó hogy a szezon végéig nem írok semmit inkább
Elég fontos bajnokin 2-1re nyertek Fehérváron, pedig kellett volna a pont a nagy hajrához.
Nemsokára egyébként vége az évnek, van még 3-4 meccs kb. Este jön a sztori.
Fehérvár-Fradi kupameccs
nyomok mint az állat, van már bõven 10 fölötti kapuralövés az elsõ félidõben, erre a 2 kapura lövésükbõl 1 bemegy. Szünetben mondom, hogy többet várok tõlük, frissítek is kicsit egy cserével, erre simán lefociztak minket. Kínomban megint cseréltem egyet elõl, hátha valamit tudnak csinálni, de iszonyat beszorítottak, aztán még a végén bejött a vidinél egy csere aki az egyetlen lövésébõl gólt lõtt.
Össze kell kapnom magam nagyon, idén meg kell nyernem a kupát
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Micccóltok?
I met God. She's black
Az amúgy, hogy van hogy 2 szinte tök egyforma játékos ára ennyire eltérõ? Nálam játszik pl. most Böde, van még vagy 2 év a szerzõdésébõl, játszik rendesen, jól is játszik és ér 35 ezret. Egy hasonló értékekkel rendelkezõ külföldi játékos meg ér 600-700 ezret. Pedig a statjaik mondom, majdnem megegyeznek, a kis rajzolt diagramjuk is egybevág majdnem teljesen. Ez így hogy?