A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    ehhhh b.zi újpest másodjára szivat meg
    Kupában velük kerültem össze és egymás után volt bajnoki és kupameccs ellenük. Mindkétszer a 85. perc után játszották el hogy kiegyenlitettek 3-3-ra. A kupában ez nem is lett volna baj, idegenbe teljesen jó eredmény, de a bajnokságban már kicsit zavaró.
    A Debrecen egyszerűen nem tud pontot veszteni... Én is nyeregetek, de ilyen hülye döntetlenek be-be csúsznak és egyre nagyobb a lemaradásom már.
    Fél távhoz értem, gyorsan pár szó a bajnokságról
    elég szép jövés-menés volt szokás szerint nálam
    Jött a kezdőbe 6 ember. Aki ismerős lehet az Ibrahim Gnanou (kh, jhv), Cheick Diarra, ő egy jó kis 19 éves balszélső, minden mentésnél leigazolom 100k-ért :)
    jött még 1,3 milláért részletre Ferreyra, róla jókat olvastam, itt is hozza a formáját hála a jó égnek (14 meccs, 14 gól, 4 gp). Ingyér jött még 2 brazil kp, vkp, Frédson 30 éves és 6 szezont is lehúzott az Espanyolban, ő nagy fogás volt. (nagy-nagy örömömre mindketten kidőltek 1-1 hónapra) Jött még egy szintén brazil hátvéd. Ő csatárokat megszégyenitő mennyiségben termeli a gólokat, Kleinnel kiegészitik egymást szuperül. Meg ingyen jött még az ifibe 3 fiatal csatár (természetesen brazilok:D), rajtuk hamar túl akarok majd adni opcióval, csak hogy kis pénzem is legyen majd.
    24 játékos hagyta itt a klubot, bár egy részüket csak kölcsönbe tudtam elzavarni, a nagy részük meg ingyen se kellett senkinek, pedig már úgy is felkináltam őket hogy egy sz.ros edzőmeccset játsszunk azt csá.
    4-2-4-ben nyomom, nem nagyon jött be a variálgatás, maradok a kis alap felállásomnál.
    Hakola, akit el akartam eredetileg zavarni a fenébe megtáltosodott. 16 meccs 6 gól 14 gp.

16 meccs után még veretlen vagyok, de a 7 döntetlen miatt 6 pont hátrányom van a Loki mögött. Jó lenne első szezonban már behúzni a bajnokságot, de itt elég nagy formahanyatlás kell a Lokinál, az kevés ha csak én megverem őket.