Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
más - ha túl sokszor mondom egy játékosnak hogy jó teljesítményt várok tõle az elõbb-utóbb rosszat tesz neki?
blüh im ganzen dieses glückes.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
mi lesz pár év múlva, ha Vujovicot kell eladnom? felgyújtják a székházat??😄
I met God. She's black
a 250 ezret érõ, 28 éves balszélsõmet (aki ingyen jött 1 éve) el akartam passzolni elõzõ átigazolási idõszakban, már helyettest is vettem, de csak a nyakamon maradt és le is sérült 3 hónapra. Most meg jött egy 750 ezres ajánlat csak úgy érte, amit az elnök el is fogadott helyettem 😄 Én is vigyorogva bólintottam volna rá. Ha ilyen ajánlatok jönnek akkor vihetnek még játékosokat tõlem
Féltávnál 6 ponttal lemaradva harmadik vagyok, az újpest az elsõ, ha megszakadok akkor is eléjük kell kerülnöm 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egyre jobban fejlõdik, elõzõ 2 évben gólkirály volt, célom hogy idén is azlegyen, s bár sokat használom a 2-3 csatáros megoldást, akkor is vezeti a góllövõ listát!
I met God. She's black
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
kezdtem egyet a palermóval. egyik kedvenc csapatommal.meglepõen jó szezont futottunk rosszabbra számítottam. az igazolásoknál a középpályát meg kellet erõsítenem. így jött montolivo,badelj,kara,jenssen,. montolivo sokba került de örülök ,hogy nálunk van. a bajnokság elég sima lett semmi extra nem történt. a média a 6-ik helyre várt minket végül 4-ik helyre kerültünk. az európa kupa nagyon meglepett jól szerepeltünk. a csoportkört simán nyertük hibátlanul. aztán jött a hannover akik ellen nagy nehezen továbbmentünk. a fulham ellen kiesést vártam végül tovább mentünk. az atletico viszont megállított minket. az olasz kupa volt a legkönnyeb. jól alakult a sorsolásunk nagyon. a döntõben hosszabítás után shaqiri eldöntötte. nálam õ a szezon játékosa. sok meccset eldöntött és nagyon jól játszott.(3 egyéni díjat is besöpört). és íme a képek:
Felkészülés:
Igazolások
keret1 / keret2
Bajnokság:
meccsek1 /meccsek2
tabella
Európa Kupa:
csoport /meccsek
Olasz Kupa
meccsek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Csatárgondjaim vannak így megszereztem Caicedot 4 éves részletre. Most Muniain-t próbálom õt is 4 éves részletere.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Meg amugy az milyen dolog a jatekban,hogy elso felido vegen vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra es utana a 2. felidoben hipp-hopp kiegyenlit vagy fordit az ellenfel. Mondhatok nekik akarmit a szunetben,cserelhetek,taktikat valthatok akkoris ez tortenik. Ha nem csinalok semmit akkor meg plane. Nem ertem egyszeruen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mert az elsõ keretet leszûkítettem most faszán, 19 ember van ott, de az mind pöpec és bárkit be tudok dobni, plusz a második meg az U19-es csapatból szoktam 1-2 embert felhívni ha sérülés van. De a második csapatban van egy pár ilyen fél csillagos potenciállal rendelkezõ huszonévesek, hát õket qvára semmi értelme itt tartanom. Szóval elküldhetem õket, vagy inkább hagyjam.
Csak mert a tartalékcsapatom tavaly kiesett az nb2-bõl, jó lenne ha visszajutnának (bár erre már nincs ráhatásom)
Legalábbis azt vettem észre most már 3-4 hosszabb mentés alatt, hogy akkor jönnek sorba a sérülések, ha a játékosok sírnak, hogy megterhelõ az edzés.
Így pihenik ki magukat 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Úgy döntöttem neki rugaszkodok a Seria A-nak a Napoli együttesesével, tud valaki mondani egy jó taktikát ami beválhat? Elõre is köszönöm!!
Sziasztok!
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
A kupában pedig vár még ránk egy elõdöntõ visszavágó a Loki ellen, az elsõ meccsen idegenben 2-1-re kikaptunk, mondhatnám hogy van esélyünk döntõbe jutni, de az nagy bravúr lenne
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Az elõttem lévõ Zetével játszottam, végig úgy nyomott hogy kikezdte a háló a játékosok hátát, valami 20 kapura lövés volt, ott is küszködtem a beállításokkal hogy valami változás legyen. Aztán a 94. percben tizenegyesbõl kihoztam 1-1-re a meccset 😄
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
Akkor mit lehet tenni, ha leigazolnék egy játékost, a klub elfogadja, de õ nem akar tárgyalni? akkor ennyi? vagy ha nyilatkozok, utána még tudok vele tárgyalni?😊
I met God. She's black