Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Fm2012-höz van NBIII.-as kiegészítés, és ha igen hol?
Köszi!
kosheen
jó tudni. Legközelebb akkor csak akkor örömködök ha megerõsítettem az átigazolást 😄

más - ha túl sokszor mondom egy játékosnak hogy jó teljesítményt várok tõle az elõbb-utóbb rosszat tesz neki?

horrorpops
ez eléggé megszokott dolog. nálam tízbõl öt ilyen eladás tuti így végzõdik.

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
egész jók voltak. Nehéz is volt ellenük játszani

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Roland10
Sociedad meg a Granada is szép teljesítményt nyújtott! 😊 velük érdemes lenne elkezdeni egy karriert..

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

kosheen
bazdmegbazdmegbazdmeg...a hülye játékos visszautasította a csapatot mert alacsony fizut kínáltak neki. Hát én ha meggyógyul azonnal bedobom ezért elsõ meccsén, hátha lesérül, aztán addig padoztatom míg tönkre nem megy a karrierje. A kis szemét miatt ugrott egy nagy rakat lóvém

szabii98
én eladtam a 31 éves tkp-mat, mert már öreg volt, és elkezdtek õrjöngeni a szurkolók 😄😄
mi lesz pár év múlva, ha Vujovicot kell eladnom? felgyújtják a székházat??😄

I met God. She's black

kosheen
háhááá mekkora mázli 😊
a 250 ezret érõ, 28 éves balszélsõmet (aki ingyen jött 1 éve) el akartam passzolni elõzõ átigazolási idõszakban, már helyettest is vettem, de csak a nyakamon maradt és le is sérült 3 hónapra. Most meg jött egy 750 ezres ajánlat csak úgy érte, amit az elnök el is fogadott helyettem 😄 Én is vigyorogva bólintottam volna rá. Ha ilyen ajánlatok jönnek akkor vihetnek még játékosokat tõlem

kosheen
1,5 csillagos takony afrikai felém se hajlandó nézni (mondjuk 4,5 csillag a potenciálja 😄)
Féltávnál 6 ponttal lemaradva harmadik vagyok, az újpest az elsõ, ha megszakadok akkor is eléjük kell kerülnöm 😄

Ahhoz képest szép eredmény. <#eljen>

Forza Italia
Elsõ szezon vége. Barca, Real kettõst nem lehet megszorítani.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szabii98
A legjobb játékosomra aztmondtam, hogy tud õ ennél jobbat is. 3 gólt vágott a Haladásnak<#nevetes1>
Egyre jobban fejlõdik, elõzõ 2 évben gólkirály volt, célom hogy idén is azlegyen, s bár sokat használom a 2-3 csatáros megoldást, akkor is vezeti a góllövõ listát!

I met God. She's black

köszi. nem tudom én se de csinálhatnának már valamit...

Zenszkij
Nagyon szép teljesítmény!GRAT! Ezzel a noob.hu-val meg mi a rák van már? Lassan két hete tartják karban.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Palermo 2011/2012

kezdtem egyet a palermóval. egyik kedvenc csapatommal.meglepõen jó szezont futottunk rosszabbra számítottam. az igazolásoknál a középpályát meg kellet erõsítenem. így jött montolivo,badelj,kara,jenssen,. montolivo sokba került de örülök ,hogy nálunk van. a bajnokság elég sima lett semmi extra nem történt. a média a 6-ik helyre várt minket végül 4-ik helyre kerültünk. az európa kupa nagyon meglepett jól szerepeltünk. a csoportkört simán nyertük hibátlanul. aztán jött a hannover akik ellen nagy nehezen továbbmentünk. a fulham ellen kiesést vártam végül tovább mentünk. az atletico viszont megállított minket. az olasz kupa volt a legkönnyeb. jól alakult a sorsolásunk nagyon. a döntõben hosszabítás után shaqiri eldöntötte. nálam õ a szezon játékosa. sok meccset eldöntött és nagyon jól játszott.(3 egyéni díjat is besöpört). és íme a képek:

Felkészülés:
Igazolások
keret1 / keret2

Bajnokság:
meccsek1 /meccsek2
tabella

Európa Kupa:
csoport /meccsek

Olasz Kupa
meccsek

SZEZON JÁTÉKOSA:

Xherdan Shaqiri

Zenszkij
Hazaérek tolok róla. Azért is vettem meg, mert saját nevelésû titánokat akarok az aranycsapatomba. De marha nehéz a francia tehetséges kölköket levadászni, aranyárban mérik a tudást. Ez meg egy olyan játékos, aki pár év múlva 40 misit érhet, továbbá késõbb leigazolhatatlanná válna, és nagyon meg akartam kaparintani.

horrorpops
szerintem hsz szerkesztésre gondolt 😊

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
17milka egy 16 évesért???? 😄 dobj már róla egy képet léci

Zenszkij
Én meg leigazoltam 4+13 milliós részletre (össz 17 milka ojró) egy 16 éves francia tehetséges védekezõ középpályást a Lens-ba. Én se vagyok normális, de lehet szereztem egy új Desailly-t hosszútávra.

Forza Italia
hát cserének jó 😄

bakkerman
Caicedot?? nem egy nagy zsugás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Jelenleg így állunk.

Csatárgondjaim vannak így megszereztem Caicedot 4 éves részletre. Most Muniain-t próbálom õt is 4 éves részletere.

zyndar
Ha nyugodtan közlöd velük, hogy ne bízzák el magukat, az jó esélyel müködni fog.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Az idegenbeli teljesitmenyt hogy lehet javitani?

Meg amugy az milyen dolog a jatekban,hogy elso felido vegen vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra es utana a 2. felidoben hipp-hopp kiegyenlit vagy fordit az ellenfel. Mondhatok nekik akarmit a szunetben,cserelhetek,taktikat valthatok akkoris ez tortenik. Ha nem csinalok semmit akkor meg plane. Nem ertem egyszeruen.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zenszkij
Hogyne lehetne szerkeszteni <#wink>. FMRTE a program neve, de fizetõs és kis százalékkal ugyan de okozhat crash dumpot. Szvsz nem éri meg, a játék értelmét öli meg.

Rudee
Én saját edzést csinálok posztonként, valamivel az erõs terhelési szint alatt. Ezzel egész jól mûködik a dolog.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kosheen
de kár hogy nem lehet szerkeszteni...na most megint eszembe jutott valami. Egy nb1-es csapatnál ti hány parent és hány feeder klubot tartotok? Csak mert nekem pl most van 4 anyaklubom, de eddig egy balhátvédet küldtek összesen, meg van egy nb2-es nevelõklubom, oda küldtem is pár játékost, jó lenne ha feljutnának nb1-be. Feljuthatnak egyébként?

bakkerman
tarts meg tarcsi keretbe 10-12 embert,a gép automatikusan felhívja oda a legjobb ifistákat az u19-bõl,így legalább nem sokadrangú balfaszok rohangásznak a tarcsiban,hanem saját ifisták,én magyar csapattal mindig ezt csinálom

kosheen
ha én fogom és a második csapatot szélnek eresztem, és marad max annyi ember hogy 1 meccsre kiálljanak akkor az gáz lenne? 😄
Mert az elsõ keretet leszûkítettem most faszán, 19 ember van ott, de az mind pöpec és bárkit be tudok dobni, plusz a második meg az U19-es csapatból szoktam 1-2 embert felhívni ha sérülés van. De a második csapatban van egy pár ilyen fél csillagos potenciállal rendelkezõ huszonévesek, hát õket qvára semmi értelme itt tartanom. Szóval elküldhetem õket, vagy inkább hagyjam.
Csak mert a tartalékcsapatom tavaly kiesett az nb2-bõl, jó lenne ha visszajutnának (bár erre már nincs ráhatásom)

bakkerman
average training-nél nekem ne sírjanak hogy megterhelõ...ha meg leveszem lowra a traininget,senki nem fejlõdik,és egy helyben toporgunk

Rudee
Ahogy megfigyeltem, ez összefügg az edzéssel.
Legalábbis azt vettem észre most már 3-4 hosszabb mentés alatt, hogy akkor jönnek sorba a sérülések, ha a játékosok sírnak, hogy megterhelõ az edzés.

Így pihenik ki magukat 😄

En is ezzel szopok allandoan. Remelem a 2013-ban kijavitjak.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zenszkij
Meg a legjobb, hogy minden meccsen lesérül valaki, totálisan irreális és abszolút megoldható lenne a programozóknak kiküszöbölni ezt a marhaságot (1. perc és máris sérülés..kacag a májam). 5 meccs 8 sérülés. Már nincs védõm, hol van ilyen?

bakkerman
a Napoli televan klasszis középpályásokkal,4-3-3 simán jó lehet,de egy 4-5-1 is,próbáld ki mindkettõt. klasszis szélsõhátvédek hiányában a 3-5-2-re is ránézhetsz

Krisz018
Sziasztok!!

Úgy döntöttem neki rugaszkodok a Seria A-nak a Napoli együttesesével, tud valaki mondani egy jó taktikát ami beválhat? Elõre is köszönöm!!

Sziasztok!

Fisicofan
Persze ez egyértelmû, csak az utolsó 2 fordulónak nem sok reménnyel vágtam neki, a bajnoki 4. és 2. ellen. Ennek ellenére a 4. Pápát jól megcsaptuk itthon 4-1-re, így a bentmaradásunk szerencsére be lett biztosítva 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Rudee
A bent maradás többet ér szerintem, mint a kupadöntõ. De Te tudod. Én nem hiszem, hogy kockáztatnék.

Fisicofan
2 fordulóval az idény vége elõtt elmozdultunk a kiesõ helyrõl, a Szolnok és a Vasas legyõzésével, a következõ forduló még kritikus lesz, õk ketten találkoznak egymással, és ha a Vasas gyõzne, akkor visszaelõzhetnek, úgyhogy izgulhatok még kicsit.
A kupában pedig vár még ránk egy elõdöntõ visszavágó a Loki ellen, az elsõ meccsen idegenben 2-1-re kikaptunk, mondhatnám hogy van esélyünk döntõbe jutni, de az nagy bravúr lenne

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

kosheen
azért a mázli faktor most bejött 😊
Az elõttem lévõ Zetével játszottam, végig úgy nyomott hogy kikezdte a háló a játékosok hátát, valami 20 kapura lövés volt, ott is küszködtem a beállításokkal hogy valami változás legyen. Aztán a 94. percben tizenegyesbõl kihoztam 1-1-re a meccset 😄

szabii98
nem olyan lehetetlen, valami nevenincs osztrák csapatban csodagyerek ... 16 éves nehogymár vissza utasítson :C

I met God. She's black

Mert mondjuk amikor neked kell a gól, akkor védekezik, amikor meg neki kell a gól, akkor támad... Nem olyan bonyolult ám ez! 😄

www.smart-bus.hu

nekem az a kedvencem mikor van 3 perc hosszabítás és az ellenfél az 5 percben szerzi a gólt...

Zenszkij
Egyébként ami egy kicsit nevetséges a játékban, hogy ha kell a gól lepörgeti akár az egész második félidõt az FM, ha meg egy góllal vezetek az utolsó percben is végig támad az ellenfél, még véletlenül sincs lepörgetés. Ez azért röhejes.

igen. elég ha megdicséred. én most a palermónál megdicsértem montolivót és már tárgyalt.

ha nem túl irreális a leendõ igazolás, néha elég egyetlen dicsérõ nyilatkozat is
Zenszkij
Semmit nem tudsz tenni, mivel a klubbod reputációja nem elég magas, hogy szóba álljon veled. Sokat kell dicsérni a médiában, és pár év múlva szóba állhat veled. Kupákat kell nyerni, BL-ben menetelni.

szabii98
nemszoktam, csak nem mentettem és full ideg voltam <#vigyor5>

Akkor mit lehet tenni, ha leigazolnék egy játékost, a klub elfogadja, de õ nem akar tárgyalni? akkor ennyi? vagy ha nyilatkozok, utána még tudok vele tárgyalni?😊

I met God. She's black

Huni92
újratöltés powa :]

Rudee
Nekem ha túl sok helyzet kimarad, miközben az ellenfél nem támad, sokszor már "várom" az ilyet. Néha viccbõl megcsinálom, hogy 2-3 percenként új utasítást adok (rúgják elõre a labdát, vagy csak ívelgessenek elõre), aztán újabb pár perc múlva vissza az eredetire és van amikor segít.

szabii98
jaja, amúgy tiszta ideg voltam az mtk meccsem miatt(#83627) elõtte 2x lejátszottam, 1x ugyanúgy 2-2, másikon 2-1re vertek.

I met God. She's black