A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Helyzetjelentés Austria Wien 2051/2052:

Mint első szezon a vezetőség annyira kiugró eredményt nem várt mindössze egy Európa Liga selejtezős helyet melyhez mindössze egy 4.-helyet kellett volna szerezni.Azonban én éreztem a potenciált a csapatban hogy előbbre is léphetünk.Nos a bajnokság így is indult.Kiegyensúlyozott teljesítmény győzelmek sok gól minden ami szem szájnak ingere.Aztán jött egy törés február környékén.Az első az volt hogy nem tudtam mit kezdeni a 8-9 sérültemmel melyből 6-7 tuti hogy az alapcsapat tagja volt.Sajnos egy év alatt mélységi keretet kialakítani nem tudtam így taktikát váltottam.Az eredménye: 11 pontos előny elherdálása egy 7 fordulós nyeretlenségi sorozattal melyben 7 meccsen 3 pontot hoztunk.Ebben az időben rezgett a 2. hely is.A vége felé aztán jöttek a sérültek vissza és újra tudtunk nyerni ezáltal behúztuk a második helyet.Itt a kép a tabelláról.A mérkőzések első illetve második feléről itt találtok képeket.Itt pedig a kép hogy hogyan dobtuk el a bajnoki címet.A pozitívum hogy sok gólt rúgtunk így a gólkirályt a mi csapatunk adta.A keretet egyben akarom tartani jó részük fiatal tehetséges játékos.A másik sorozat melyben indultunk a kupa volt.Szerettem volna megnyerni de a negyeddöntő a csapat "nemtudunknyerni" korszakában jött így ki is estünk.Meccsek.
    A kasszában van kb. 8 millió euró ami ebben a szegényes osztrák bajnokságban nem sok hiszen a tv-s jogdíj mindössze is 90000 euró egész szezonra.Igazolni csak akkor fogok ha minőségi javulást hozhat plusz csak ki tudok kukázni pár srácot a Barca akadémiáról.A következő szezonra a cél a bajnokság és nagyon jól jönne egy Bl csoportkör is hiszen az azzal járó 7 millió eurónak lenne helye.(Bár pofozógépek lennénk ha bejutnánk).A selejtezőt ha jól értelmeztem a táblázatot a 3.körben kezdjük.A végére pedig két érdekesség: az Altach elleni 4-0 győzelem a karrierem 2100. meccse volt.A másik a magyar válogatott 2052-ben a 188. a világranglistán.Köszönöm ha elolvastad

Kosheen: a keret nálam is 22-23 fő (minden posztra 2-2 játékos).Ha kiscsapatnál vagyok nem tartok tartalékcsapatot a bajnokságban sem indítom őket.Ha van valami jó ifi akkor az az első keretnél van vagy megy kölcsönbe.Bár nálam volt már 17-18 éves játékos is alapember.A tartalék bajnokság megnyerése meg nem dob semmit maximum jól mutat.