Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
lejátszom a meccs 1. félidõt, 70-30 labdabirtoklás, 2. félidõ 1 helyzete nincs az mtknak, majd 75. percben kiállítják a játékosom+11es, 4 percre rá André Nunes belövi 2-2.. O.o
ez mi ha nem bunda...egyértelmû nem volt kiállítás, én 900euró büntit kaptam mert úgy nyilatkoztam+fellebbeztem a gyerek eltiltása ellen(1 meccs)
I met God. She's black
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
lehengerlõ játék, 5 meccses veretlenségi széria
következõ fordulóban
Újpest-Fradi 4-1
az uténak 6 kapura lövése volt, 1 mellé, 1 kapufa a többi gól. Én meg széjjel lõttem a kapujukat, volt vagy 15 lövés, de csak egy akadt be. Majd fel robbantam, és a legrosszabb az volt, hogy lóf.szt se tudtam csinálni kívülrõl. Áhhh de rossz meccs volt
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szar Bayern, szar Bayern :)
Csak az elsõ csapatban lejátszott? Vagy az is ha kölcsön adom mondjuk egy elsõ osztályú klubnak és ott játszik meccset?
Atletico Madriddal kezdtem egyet. A vezetõség Bl helyre vár. 12m kaptam igazolásokra. Keret nem rossz, sok jó fiatal van. Majd kiderül mire megyünk a Barca, Real kettõs mellett.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az év második felében katasztrofálisan szerepeltünk idegenben, aminek nem igazán tudom az okát, jövõre javítani kell ezen.
Szerencsére a Le Havre is bukott, így meglett a bajnoki cím ezzel a góllal:
Egyik legértékesebb játékon Eden Hazard öccse Thorgan Hazard volt.
Remélem a bátyó nyomdokaiba lép. Az edzõközpontom és az edzõim révén rengeteg fiatal titánt tudok majd kinevelni. Jó kis játék lesz ez. Célom, hogy csak home-grown játékosom legyen.
"Must have 12.2.0! Latest Patch."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Doni 2015ig eltiltva, meg úgy általában a vénekkel befürödtem, vagy legalábbis semmi extrát nem nyújtanak (Kenesei, Fehér, Kavianpour), talán Addo volt jó vétel. Na meg a debreceni tengely, Kulabá és Szakály :) Barillá se rossz, bár tõle is kicsit többet vártam. Bl playoff-ban Koppenhága vár.
Idegenben nem túl meggyõzõ a gárda. Nüanszokon múlott, hogy nem kaptunk ki többször. Tartok tõle, hogy ez visszaüt a szezon második felében. Gyenge a kapus, meg a védelem sajnos. Az elsõ ligában az édeskevés lesz. Kupákból úgy estünk ki, hogy szép volt nézni. Legalább a bajnokságra tudunk koncentrálni. A csapatnak egy kanyi vasa sincs. Eladni meg nem tudok senkit, mert nem kellenek. Nem egyszerû a helyzet.
I met God. She's black
Les Dogues
Les Dogues
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
blüh im ganzen dieses glückes.
Les Dogues
infók:http://hu.wikipedia.org/wiki/Fidzsi-szigeteki_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott
az eksõdleges cél a Pacific Games megnyerése majd pedig (dobpergés...) a VB-re való kijutás!!!! infó :http://hu.wikipedia.org/wiki/OFC
elsõ barátságos meccsem Tahiti (FIFA világranglistán:181) ellen:
folyt.köv!!!
1. gyõzelem a DVSC ellen. 5. bajnoki meccs, abból 4 x :DDD
I met God. She's black
az nálatok is ekkora gond, hogy normális játékost nem lehet az elején leigazolni? Telne a fizetésére, mert a limit alatt vagyok, de 2-3x anyit kér mint a legtöbbet keresõ. Nálam most ilyen heti 3-4000 euró közti a max fizu, de normális játékos 10 alatt nem jön. Szóval hogy tudjátok megerõsíteni ha egy gyenge kiscsapattal kezdtek? Vagy az elején noname emberkékkel pakoljátok tele a csapatot?
A másik, hogy most észrevettem, hgoy kicsit irreális az átigazolások menete. Ilyen Kecskemét, Szolnok szintû csapatok csak úgy dobálóznak az euró százezrekkel. A Loki a második évben 3 millióért játékost vesz, meg ilyenek. Érdekes :D
Amúgy én rettenetesen beszívtam Christiano Doni-val. Leigazoltam Vidihez, mondván cserének jó lesz, és nagyon keveset kért, kb ezer eurot hetente. Erre tippmix vagy valami ilyesmi miatt 2015-ig eltiltása van :D Csak azért nem rúgom ki, mert ugye már 38, tuti visszavonul nemsokára és hátha jó lesz edzõnek.

Megtaláltam új csapatomat, nagy keresgélés után az RC Lens mellett döntöttem. Választásom fõ oka, hogy az FM 2012-ben ennek a csapatnak van az egyik legjobb ifi és felnõtt edzõközpontja 20/20 mind a kettõ. Továbbá a Fradis karrieremben ez a csapat már állandó BL szereplõnek számít. Ez azért érdekes, mert a játék elején a Ligue 2-ben tanyáznak. Legnagyobb erényük, hogy rengeteg tehetséges játékost generál ide a játék, így elérhetem azt a célom, ami a Fradival kicsit nehézkes, mégpedig, hogy hazai nevelésû sztárokkal felvértezve állítsak össze világverõ csapatot. Stadionjuk 41 ezer fõ befogadására alkalmas. Cél egyértelmûen a feljutás lesz elsõ évben. Meglátjuk mi sül ki belõle, mindenesetre motivált vagyok.
van egy ifi játékosom, nemrég még 100 000 eurót ért, de a Haladás vitte volna kölcsönbe, plusz 3,5 ezer euróért menet közben megvásárolhatta volna. Hát aakkor egy lóf.szt nekik :D