Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én ilyen esetekben már nem is próbálok belenyúlni a meccsbe,nem tudsz mit csinálni,a gép eldöntötte,hogy te nem nyersz,kész. a match engine miatt meg akármit változtatok,a hátralévõ idõt lepörgeti. ezeket el kell fogadni,ilyenkor csak leteszem az asztalra a gémet,had menjen le a meccs,berakok egy nyugis zenét,és jöhet a következõ meccs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
van bunda a játékban??
lejátszom a meccs 1. félidõt, 70-30 labdabirtoklás, 2. félidõ 1 helyzete nincs az mtknak, majd 75. percben kiállítják a játékosom+11es, 4 percre rá André Nunes belövi 2-2.. O.o
ez mi ha nem bunda...egyértelmû nem volt kiállítás, én 900euró büntit kaptam mert úgy nyilatkoztam+fellebbeztem a gyerek eltiltása ellen(1 meccs)

I met God. She's black

Zenszkij
ne foglalkozz vele, legyél bajnok és indulj a BL-ben a többi nem számít

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kosheen
Fradi-MTK 5-0
lehengerlõ játék, 5 meccses veretlenségi széria
következõ fordulóban
Újpest-Fradi 4-1
az uténak 6 kapura lövése volt, 1 mellé, 1 kapufa a többi gól. Én meg széjjel lõttem a kapujukat, volt vagy 15 lövés, de csak egy akadt be. Majd fel robbantam, és a legrosszabb az volt, hogy lóf.szt se tudtam csinálni kívülrõl. Áhhh de rossz meccs volt

Roland10
Hogyha 12.0.4-es adatbázis alatt betöltitek editorba a 12.2.0-es updatékat és csak simán elmentitek, akkor is mûködni fognak!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
Igazolásaim

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hozzám jan.1.én jött kezman:D 16. azaz az utolsó helyre vártak minket..hát 4.ek agyunk :)
Rudee
Elsõ télen egy ilyen ifit "kaptam" a Fradiba. 15 éves középsõ kp.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kosheen
kérdés - amikor egy ifinek szerzõdést ajánlok és van egy olyan opció, hogy X meccs után magasabb fizut kap, akkor ott milyen meccsek számítanak bele?
Csak az elsõ csapatban lejátszott? Vagy az is ha kölcsön adom mondjuk egy elsõ osztályú klubnak és ott játszik meccset?

kosheen
besz.rok rajta amúgy, hogy mennyire nem akarnak jönni hozzám a játékosok...Bajnoki címért megyek és még ilyen taknyos 20 éves pécsiek meg se hallgatják az ajánlatomat

Forza Italia
Visszatértem gondolom sokan örülnek :D:D

Atletico Madriddal kezdtem egyet. A vezetõség Bl helyre vár. 12m kaptam igazolásokra. Keret nem rossz, sok jó fiatal van. Majd kiderül mire megyünk a Barca, Real kettõs mellett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zenszkij
Lement az elsõ évem a Lens élén. Sikeresen feljutottunk az elsõ ligába. Íme a tabella:

Az év második felében katasztrofálisan szerepeltünk idegenben, aminek nem igazán tudom az okát, jövõre javítani kell ezen.

Szerencsére a Le Havre is bukott, így meglett a bajnoki cím ezzel a góllal:

Egyik legértékesebb játékon Eden Hazard öccse Thorgan Hazard volt.

Remélem a bátyó nyomdokaiba lép. Az edzõközpontom és az edzõim révén rengeteg fiatal titánt tudok majd kinevelni. Jó kis játék lesz ez. Célom, hogy csak home-grown játékosom legyen.

Huni92
olvastam én is, de direkt kipróbáltam, mielõtt betettem. :) mûködik.

Mor3llo
Tuti?
"Must have 12.2.0! Latest Patch."

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
köszöntem,ezt megpróbálom! :)

Huni92
Ez a frissítés mûködik 12.0.4 alatt is :)

bakkerman
kivagyok égve,nem hoz lázba a gém,valami új kihívás kéne,valami újdonság...gondolkoztam h leszedek egy friss adatbázist,de mindegyikhez kell a 12.2.-es patch...

zorrobomber
pár kép

Doni 2015ig eltiltva, meg úgy általában a vénekkel befürödtem, vagy legalábbis semmi extrát nem nyújtanak (Kenesei, Fehér, Kavianpour), talán Addo volt jó vétel. Na meg a debreceni tengely, Kulabá és Szakály :) Barillá se rossz, bár tõle is kicsit többet vártam. Bl playoff-ban Koppenhága vár.

Zenszkij
Így állunk féltávnál.

Idegenben nem túl meggyõzõ a gárda. Nüanszokon múlott, hogy nem kaptunk ki többször. Tartok tõle, hogy ez visszaüt a szezon második felében. Gyenge a kapus, meg a védelem sajnos. Az elsõ ligában az édeskevés lesz. Kupákból úgy estünk ki, hogy szép volt nézni. Legalább a bajnokságra tudunk koncentrálni. A csapatnak egy kanyi vasa sincs. Eladni meg nem tudok senkit, mert nem kellenek. Nem egyszerû a helyzet.

Huni92
Menjen a tárgyalóterembe, ne ide.

Rudee
Lehet ügyvéd és szeret kérdezõsködni :D

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Én aztán kurvára nem akarok okoskodni meg beszólni, de döntsd már el, hogy mit akarsz! Kétnaponta megkérdezed, hogy ez vagy az a csapat szerintünk? Szerintünk tökmindegy, bármelyikkel játszanál, és írnál beszámolókat, megfelelne nekünk.

szabii98
én játszottam velük..pénzkeret nemnagyon van, de lehet kezdeni velük valami értelmeset .. :D van velük egy 2. helyem, de eléggé nehéz volt

I met God. She's black

vasassal kezdeni szeritnetek?
Szycsu
Keress klub nélküli playakat. Van pár használható. Én pl szerzõdtettem egy holland csatárt, 36 éves, DLF/Support-ban játszatom. Levadia ellen mindkét meccsen lõtt gólt, Honvéd ellen szuperkupában szintúgy, Partizan ellen assistok és barátságoson is jó. 90 percet gond nélkül végigtolja (én is fm11)

Les Dogues

Szycsu
Nem hiszem, hogy kirúgnak, elég nagy siker ez így is, IRL legalábbis az lenne.

Les Dogues

Fisicofan
Az meglehet hogy úgy lenne, csak nem hiszem, hogy velem az élen. Maradnék szívesen persze, de nem túl esélyes hogy nem rúgnának ki :D Azért küzdünk még, hátha, de nem látok sok esélyt a bentmaradásra.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Szycsu
Jövõre visszakerültök egybõl.

Les Dogues

Fisicofan
Szépen haladok eddigi legnagyobb kudarcom felé, 7 meccsünk van hátra, 5 pontra vagyunk a bentmaradástól, azt hiszem nem fogjuk meghosszabbítani az NBI-es tagságunkat...

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

zorrobomber
Tudja hogy mi az, csak nem szereti. Ahogy én sem vagyok odáig érte. Mondjuk azt nem mondanám hogy irritál.

Ez is egy smiley,udv az interneten! <#wave>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

horrorpops
mindenféle személyeskedés nélkül kérdezem, hogy ezek az asdsdad kommentek csak engem irritálnak borzasztóan? mert ha igen, megpróbálok alkalmazkodni hozzá (a faszt fogok).

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
Kezdtem egyet a Lokival, tudom nem nagy kihívás hazai pályán (még mindig FM11). BL 3. körben Partizan-t kaptam, az jó, ha 2-5re leléptük õket? :D

Les Dogues

2-0-ra kikaptunk
na szóval kezdtem egy mentést Fiji-szigetek vezetõedzõjeként!!! amikor elkezdtem a FIFA világranglistáján a válogatott a 141.ik helyen volt

infók:http://hu.wikipedia.org/wiki/Fidzsi-szigeteki_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott

az eksõdleges cél a Pacific Games megnyerése majd pedig (dobpergés...) a VB-re való kijutás!!!! infó :http://hu.wikipedia.org/wiki/OFC

elsõ barátságos meccsem Tahiti (FIFA világranglistán:181) ellen:

folyt.köv!!!
szabii98
3 évem eredménye.
1. gyõzelem a DVSC ellen. 5. bajnoki meccs, abból 4 x :DDD

I met God. She's black

Zenszkij
játszunk :D jótanács: türelem

kosheen
csak én írogatok ide :D
az nálatok is ekkora gond, hogy normális játékost nem lehet az elején leigazolni? Telne a fizetésére, mert a limit alatt vagyok, de 2-3x anyit kér mint a legtöbbet keresõ. Nálam most ilyen heti 3-4000 euró közti a max fizu, de normális játékos 10 alatt nem jön. Szóval hogy tudjátok megerõsíteni ha egy gyenge kiscsapattal kezdtek? Vagy az elején noname emberkékkel pakoljátok tele a csapatot?

A másik, hogy most észrevettem, hgoy kicsit irreális az átigazolások menete. Ilyen Kecskemét, Szolnok szintû csapatok csak úgy dobálóznak az euró százezrekkel. A Loki a második évben 3 millióért játékost vesz, meg ilyenek. Érdekes :D

kosheen
Na véget is ért a Ferencváros európai kalandozás. Elsõ körben a Stormgröjdsfksalhg-t vagy kiket 2-0ás összesítéssel búcsúztattam, aztán a sorsolásnál már búcsút is intettem a további menetelésnek, a Marseille nagyon kemény dió volt. Idegenben egy bravúros 0-0-a aztán otthon a védelmem valamit nagyon elszúrt, fõleg a balhátvéd. Ugyanarról a helyrõl vagy tucatnyi lövés jött, mellé, fölé, a kapusom is brillírozott. Végül egy laza 1-0-val kiejtettek. Ráadásul erõsítgetni se nagyon tudok, de hosszú még az augusztus, meglátjuk lesz-e valaki használható.

bakkerman
kornak beírod 32-nél több,fizunak meg minnél többet,és akkor kiöregedett is lesz,meg sztár isASD:SA

zorrobomber
Beírod a nevét a search-be.
Amúgy én rettenetesen beszívtam Christiano Doni-val. Leigazoltam Vidihez, mondván cserének jó lesz, és nagyon keveset kért, kb ezer eurot hetente. Erre tippmix vagy valami ilyesmi miatt 2015-ig eltiltása van :D Csak azért nem rúgom ki, mert ugye már 38, tuti visszavonul nemsokára és hátha jó lesz edzõnek.

valakit érdekelne egy karrier a Fiji-szigetek válogatottjával??
nem tudjátok,h azt,h lehe megtalálni az iylen kiöregedett sztárokat?:D
kosheen
nem lehet valahogy egy komplett csapatról scout reportot kérni? Nézegetem most pl az MTK ifijét, de macerás egyesével ráküldeni a scoutot.

bakkerman
akkor éri meg,ha te vagy a kölcsönvevõ,lazán el lehet "csenni" így youngstereket,kölcsönveszed,megadsz nekik valami potom összeget future fee-ként,lebaszod az ifibe,és ha jó,olcsón megveszed,ha nem,akkor visszaküldöd a csapatához :)

Zenszkij

Megtaláltam új csapatomat, nagy keresgélés után az RC Lens mellett döntöttem. Választásom fõ oka, hogy az FM 2012-ben ennek a csapatnak van az egyik legjobb ifi és felnõtt edzõközpontja 20/20 mind a kettõ. Továbbá a Fradis karrieremben ez a csapat már állandó BL szereplõnek számít. Ez azért érdekes, mert a játék elején a Ligue 2-ben tanyáznak. Legnagyobb erényük, hogy rengeteg tehetséges játékost generál ide a játék, így elérhetem azt a célom, ami a Fradival kicsit nehézkes, mégpedig, hogy hazai nevelésû sztárokkal felvértezve állítsak össze világverõ csapatot. Stadionjuk 41 ezer fõ befogadására alkalmas. Cél egyértelmûen a feljutás lesz elsõ évben. Meglátjuk mi sül ki belõle, mindenesetre motivált vagyok.

kosheen
akkor az egy szar :D
van egy ifi játékosom, nemrég még 100 000 eurót ért, de a Haladás vitte volna kölcsönbe, plusz 3,5 ezer euróért menet közben megvásárolhatta volna. Hát aakkor egy lóf.szt nekik :D

Gratulálok a Fradi hoz szép teljesitmény :)
bakkerman
a kölcsönszerzõdés lejártáig bármikor megteheti a kölcsönvevõ klub az ajánlatot,automatikusan ellesz fogadva a gép által,és már csak a játékoson múlik,hogy oda akar-e igazolni véglegesen

kosheen
amikor befut egy kölcsönajánlat egy játékosomért és van bene egy olyan kitétel hogy X euróért menet közben megvásárolhatják akkor az úgy mûködik hogy nekem már nincs beleszólásom és ha a játékos menni akar akkor a megszabott összegért már viheti is a másik klub?