Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a csoportokat ,hogy tudod így nézni? nekem mindig külön mutatja...
én nem használom se ezt, se a szögletet, mert mindkét dolog bizonyítottan könnyen plusz elõnyhöz juttat.
az hogy ez kinek csalás, azt döntse el mindeki maga.
Avanti Crociati!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
sajnos vagy nem sajnos ez ellen a taktika ellen a gép nem nagyon tud védekezni
Avanti Crociati!
Elek elment az Almeria-ba....mondjuk 10 meccset játszott, az viszonylag jó. Csak, esett 400k-t az értéke...ja bocs
Na nembaj, majd ha jövõre sikerül egy jobb nemzetközi szereplés, beújítok pár jó játékost
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
www.smart-bus.hu
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Jó lenne, ha ezeket is prezentálnátok a beszámolókkal... így lenne igazán érdekes...
www.smart-bus.hu

9-4-es osszesitessel nyertunk,Borges parades volt ma. Egyedul lott 5 golt. Es mindegyiket ugy,hogy a felpalyarol indult meg. Bezzeg a bajnoksagban alig produkal valamit...<#gonosz3>#gonosz3>
Nagyon meglatszik a csapat jatekan,hogy visszajottek a valogatott tagok. Ugyanakkor meglepodtem,hogy az Independiente ilyen konnyen adta magat. 190K osszeget kaptunk a gyozelemert,ami nem tul sok...viszont keves :) Sebaj,lenyeg hogy sikerult a cimvedes.
Rekord mennyisegu nezo volt ma a stadionban,szamszerint 25ezer.
Recopa Kupa 9-4
Kozben egy gyors helyzetjelentes a bajnoksagrol is. Meglepoen fordulatos a bajnoksag,nemreg meg a kozepmezonyben tanyaztunk,aztan 2-3 fordulo erejeig az elen jartunk,most egy kicsit megint elaludtunk,de jo lesz ez...remeljuk:
Bajnoksag
Ez az elso komolyabb sikerem a jatekban,ugyhogy tessek orulni! <#zavart1>#zavart1>
eredmeny
Rengeteg alapemberem hianyzott a keretbol,teljesen mas felallasban jatszattam a sracokat mint ahogy azt mar megszoktak. Mindennek ellenere nagyon elegedett vagyok a csapattal,plane annak fenyeben,hogy mar viszonylag koran kiallitottak a vedelmem alap emberet. (ennek tudhato be az a kapott gol is)
Nemsokara jon a 2. merkozes ;)
A bajnokság nagyon sima, estére lehet végzek is, mert sajna ELbõl kiestünk :D
I met God. She's black

igazolások (jano, ndulula, toro, velikonja, xulu)
keret és statok (badelj, kovacic, sammir, vrsaljko)
bajnokságot megnyertük (játékosstatok, meccsek 1, meccsek 2)
horvát kupát is
bl selejtezõ meccsek
nagyon kemény csoportba kerültünk, benne volt a pakliban a kiesés, sajnos így is történt
hiába kezdtünk bravúrral
ha nem kapjuk be a végén azt az egyenlítõ gólt, folytathattuk volna el-ben

1. meccs, 3-1rõl hozom fel 3-3ra
2. meccs, 1-1
3. meccs 1. félidõ 2-0 nekem , 59. perc DVSC mák gól( Coulibaly adja be oldalról, Varga rárúgja, Bozsovics belevéd, kapufa, majd belõtte valamelyik ... aztán 88.(!!!) perc, 11est adnak, az új igazolásom miatt....hátgrat...aztán utolsó kontrából, Vujovic fölé. :C
I met God. She's black
az én játékomban am CR-t akarják rám sózni 35 milláért, de mondtam hogy köszi nem kell..
I met God. She's black

I met God. She's black
Végeredmény 7-0 lett. Mi ez már??!!!! <#guluszem1>#guluszem1>
I met God. She's black
De kértem anyaegyesületet de sose kapok, már többször is próbáltam. Viszont most kaptam egy kis pénzt igazolni mert jó az anyagi helyzet elvileg.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nyírbátor 2. szezon, féltáv:
Az igazolások a szezon elején viszonylag jól sikerültek.
Mint írtam Balogh Janitól és a brazil csatáromtól sokat vártam, cél a bent maradás. Balogh jól véd, viszont a csatárom eddig csalódás, de szerencsére a csapat nagyon jó, és erõn felül teljesítve 5. helyen állunk.
Célom továbbra is a biztos bent maradás a feljutás úgyis esélytelen lenne szóval a többi mindegy is, de egy 5.-9. helyezés már nagy siker lenne nekem. Attól félek h nem fogom tovább tudni erõsíteni a csapatot nyáron se, mert nagyon nem akar senki se jönni hozzám. Szezon végén jelentkezem.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Skenderbeu-Debrecen 2-4
Debrecen-Skenderbeu 3-0
albán szuperkupa
Skenderbeu-Vilaznia 0-3
nyáron nem hogy nem gyengült a keret,de még erõsödött is,a morálja mindenkinek jó volt,nem tudom mi volt a probléma,annyi a lényeg hogy a szuperkupa döntõ után elhagytam Korce-t
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!