Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simán meglesz az. hajrá!

a csoportokat ,hogy tudod így nézni? nekem mindig külön mutatja...

Fyrex
hajrá!

Avanti Crociati!

könnyebb csoportba is kerülhettünk volna...

ami még érdekes lehet hogy a gyõr is bejutott! 3. körben a rangers-t búcsúztatták! okosan igazolnak amúgy, egész jó keretük van.

Fyrex
ugyanolyan kihasználása a meccsmotor hibáinak mint a rövidsarkos szöglet, csak ez kevésbé mutatkozik ugye meg abszurdan mint hogy egy védõnek 20+ gólja van

én nem használom se ezt, se a szögletet, mert mindkét dolog bizonyítottan könnyen plusz elõnyhöz juttat.

az hogy ez kinek csalás, azt döntse el mindeki maga.

Avanti Crociati!

DONGUBA
Akkor ez nem cheat?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
az a baj hogy ez már a tavalyi meccsmotorban is így volt, remélem jövõre azért már kijavítják...

Avanti Crociati!

Fyrex
ha már 4-3-3, mindenkinek aki kicsit bajlódik a csapatával ajánlom ezt a 3 középsõ csatáros felállást, szûk játékkal, lassú tempóval, középen támadással

sajnos vagy nem sajnos ez ellen a taktika ellen a gép nem nagyon tud védekezni

Avanti Crociati!

szabii98
annyira buták a játékosaim...elõször Elek Ákos hagy itt, majd Lipták Zoli...szerzõdést nem akarnak kötni, csak fogják magukat és elmennek....Szerencsére Ákosért pénzt is kaptam(2 millió :P), Lipták ingyen elmegy...mert õ már kinõtte a Videotont...menjen padozni a VfB Stuttgartban, lesz*rom :P
Elek elment az Almeria-ba....mondjuk 10 meccset játszott, az viszonylag jó. Csak, esett 400k-t az értéke...ja bocs
Na nembaj, majd ha jövõre sikerül egy jobb nemzetközi szereplés, beújítok pár jó játékost

I met God. She's black

Jaaaaa... erre nem gondoltam! :)

www.smart-bus.hu

Zenszkij
de az, a beállításoknál a taktika fülön átállíthatod régi stílusúra

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Ja igen, így már megvan! :) De ez nem a 2012 nem? Egyébként köszi...

www.smart-bus.hu

En igy jatszatom a sracokat:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tolj egy képet róla, és azon látszanak a poszt utasítások is... :)

www.smart-bus.hu

Forza Italia
4-3-3 at játszom. régebben beraktam ide azt hiszem még a Montpellierel voltam :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nálad is érdeklõdöm... felállás, taktikai és egyéni utasítások? :)

Jó lenne, ha ezeket is prezentálnátok a beszámolókkal... így lenne igazán érdekes...

www.smart-bus.hu

Fasza...köszi azért!<#eljen>
Rudee
Nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
Bello gyerek az év igazolása nálam :D:D

Ha a csapatnak nincsen tartalékcsapata, akkor a vezetõségtõl nem is fog kapni sose?
Zenszkij
szép, csak így tovább!

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Yes,megvan a Recopa Kupa! <#taps>

9-4-es osszesitessel nyertunk,Borges parades volt ma. Egyedul lott 5 golt. Es mindegyiket ugy,hogy a felpalyarol indult meg. Bezzeg a bajnoksagban alig produkal valamit...<#gonosz3>

Nagyon meglatszik a csapat jatekan,hogy visszajottek a valogatott tagok. Ugyanakkor meglepodtem,hogy az Independiente ilyen konnyen adta magat. 190K osszeget kaptunk a gyozelemert,ami nem tul sok...viszont keves :) Sebaj,lenyeg hogy sikerult a cimvedes.
Rekord mennyisegu nezo volt ma a stadionban,szamszerint 25ezer.

Recopa Kupa 9-4

Kozben egy gyors helyzetjelentes a bajnoksagrol is. Meglepoen fordulatos a bajnoksag,nemreg meg a kozepmezonyben tanyaztunk,aztan 2-3 fordulo erejeig az elen jartunk,most egy kicsit megint elaludtunk,de jo lesz ez...remeljuk:

Bajnoksag

Ez az elso komolyabb sikerem a jatekban,ugyhogy tessek orulni! <#zavart1>

szabii98
ez esetben hajrá :D

I met God. She's black

Zenszkij
Madrid 12. féltávnál a bajnokságban, a Barca elsõ, és szerintem jóval erõsebb a kerete, meglátjuk

szabii98
Ha a Madridot megverted, majd pont a Barcát nemfogod?:)

I met God. She's black

Zenszkij
csoportelsõként továbbjutva kit kapok a BL-ben a másodikak közül? hát persze, hogy a Barcelonát

Recopa kupa donto 1. merkozes:

eredmeny

Rengeteg alapemberem hianyzott a keretbol,teljesen mas felallasban jatszattam a sracokat mint ahogy azt mar megszoktak. Mindennek ellenere nagyon elegedett vagyok a csapattal,plane annak fenyeben,hogy mar viszonylag koran kiallitottak a vedelmem alap emberet. (ennek tudhato be az a kapott gol is)

Nemsokara jon a 2. merkozes ;)

Forza Italia
én most játszottam velük és otthon kikaptam 2-1 re. ami sztem nem rossz.

Zenszkij
Madridban is gyõztem 3-2-re. Mindkét meccsen kiszórtak egy madridit pirossal. Röfög a malac :D.

szabii98
Idei elsõ kupa ellenfelünk a Vidi II <#hehe>
A bajnokság nagyon sima, estére lehet végzek is, mert sajna ELbõl kiestünk :D

I met God. She's black

Forza Italia
Idén újra megvan a csoportkör. Kicsit könnyebb is lehetett volna.

szabii98
Grat, velük én is akarok majd, vagy a Splittel :D

I met God. She's black

Dinamo Zagreb - 2011/2012

igazolások (jano, ndulula, toro, velikonja, xulu)

keret és statok (badelj, kovacic, sammir, vrsaljko)

bajnokságot megnyertük (játékosstatok, meccsek 1, meccsek 2)

horvát kupát is

bl selejtezõ meccsek

nagyon kemény csoportba kerültünk, benne volt a pakliban a kiesés, sajnos így is történt

hiába kezdtünk bravúrral

ha nem kapjuk be a végén azt az egyenlítõ gólt, folytathattuk volna el-ben

szabii98
3. meccs , ahol nemtudjuk elverni a DVSC-t...még nem kaptunk ki ellene , dehát...:(
1. meccs, 3-1rõl hozom fel 3-3ra
2. meccs, 1-1
3. meccs 1. félidõ 2-0 nekem , 59. perc DVSC mák gól( Coulibaly adja be oldalról, Varga rárúgja, Bozsovics belevéd, kapufa, majd belõtte valamelyik ... aztán 88.(!!!) perc, 11est adnak, az új igazolásom miatt....hátgrat...aztán utolsó kontrából, Vujovic fölé. :C

I met God. She's black

Fyrex
akkor passz

Avanti Crociati!

Zenszkij
12.2.2

Fyrex
verziószámod?

Avanti Crociati!

bughalmaz. :D én is vertem honvéddal a bayern-t 5-0-ra a negyedik vagy ötödik szezonomban.
szabii98
hát ezzel a kerettel... kb senkit nem vettek, már öregek eléggé

az én játékomban am CR-t akarják rám sózni 35 milláért, de mondtam hogy köszi nem kell..

I met God. She's black

Zenszkij
De ott van, õ kapta a hetest <#zavart1>, még csak 34 éves, bírja.

szabii98
tudsz adni real keretet? mennyire maradtak meg a régiek? Cassilas tuti elment már, de a többiek?:D

I met God. She's black

Zenszkij
Helyzetjelentés. 5. év elsõ BL meccse, félidõben.

Végeredmény 7-0 lett. Mi ez már??!!!! <#guluszem1>

Rudee
Nekem se látszik, csak ha megnyitom új lapon.

szabii98
ááá nemkicsit köcsög a játék......második selejtezõ kör, EL, otthon 3-2, idegenben 2-1 nekik....ráadásul olyan lesgóllal hogy az hihetetlen.... és ráadásul, egy nevenincs szar csapat ellen, 920 nézõ elõtt....szégyenlem magam esküszöm...... na nem gond, innen ráfókuszálok a kupára és a bajnokságra

I met God. She's black

Képek csak nekem nem látszanak am? Ha másnak se akkor pótolom ha jó lesz újra a noob.

De kértem anyaegyesületet de sose kapok, már többször is próbáltam. Viszont most kaptam egy kis pénzt igazolni mert jó az anyagi helyzet elvileg.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Rudee
A bentmaradás nem lehet kérdés innentõl. Inkább a 8-10. helyet tûzd ki kb, az bõven jó. NB3-ban a generált fiatalok között nézz körül. Egy barátságos meccsért cserébe szerintem el tudsz hozni pár jobban. És még kölcsön is tudsz venni jövõre 1-2 NB1-es fiatalt. Anyaegyesületet nem kértél a vezetõségtõl? Én azt is megpróbálnám. Egyet télen, meg aztán egyet nyáron is.

Hello. A ma meg tegnap este sikerült eljutnom a második szezonom feléhez Nyírbátorral.

Nyírbátor 2. szezon, féltáv:

Az igazolások a szezon elején viszonylag jól sikerültek.

Mint írtam Balogh Janitól és a brazil csatáromtól sokat vártam, cél a bent maradás. Balogh jól véd, viszont a csatárom eddig csalódás, de szerencsére a csapat nagyon jó, és erõn felül teljesítve 5. helyen állunk.

Célom továbbra is a biztos bent maradás a feljutás úgyis esélytelen lenne szóval a többi mindegy is, de egy 5.-9. helyezés már nagy siker lenne nekem. Attól félek h nem fogom tovább tudni erõsíteni a csapatot nyáron se, mert nagyon nem akar senki se jönni hozzám. Szezon végén jelentkezem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

bakkerman
2012/2013 BL 2. selejtezõ kör
Skenderbeu-Debrecen 2-4
Debrecen-Skenderbeu 3-0

albán szuperkupa
Skenderbeu-Vilaznia 0-3

nyáron nem hogy nem gyengült a keret,de még erõsödött is,a morálja mindenkinek jó volt,nem tudom mi volt a probléma,annyi a lényeg hogy a szuperkupa döntõ után elhagytam Korce-t

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!