Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
úgy gondoltam regisztrálok ide mert szeretek FM-ezni és szeretném megosztani eredményeimet is.és Profiktól mindig jó tanulni... 😊
A Football Manager 2012 az elsõ olyan FM GAME amit komolyan veszek és játszk! (elõtte probálgattam a 2011-et))
kezstem egy menedzsert a Juventussal és meg is van a taktikám (egy 4-5-1)
csak egy VÉRBELI BEFEJEZÕ CSATÁR kéne!
tuttok valakit ajánlani??
de lehet hogy kezdek eggyet a kitván vagy macedón bajnokesélyes csapattal is!
+ hogy tudok képet készíteni az FM-ben???
köszi a segítséget és bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lattam,hogy sokan tamadokent alkalmazzak,de nalam ugy nem jott be. Ellovoldozte a vegen az egbe a labdakat meg nagyon sokszor onzozott. Supportkent sokkal hasznosabb.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rengeteg felesleges jatekos volt a keretben,oket el is adogattam. Igy osszejott kb. 3 millio bevetel kapasbol. A baratsagos meccsek egesz jol mentek,egyedul a Nice viccelt meg minket es csak egy dontetlent sikerult osszehozni,de nem bantam..ereztem egy hogy nemi csiszolgatassal jo lesz ez.
Leven,hogy nem nagyon vagyok a kepben a Del-Amerikai futballt illetoen igy meglepodtem hogy nem kapasbol az orszagos bajnoksag kezdodik,hanem a Sao Paolo Allami bajnoksag. Sebaj..fussunk neki.
Olyannyira jol ment a jatek,hogy kapasbol 13 meccset nyertunk zsinorban es mindezt kapott gol nelkul. KEP
A klub bevetele rettenetesen megnott,a szurkolok szama radikalisan gyarapodott rovid idon belul a vezetes pedig termeszetesen mindezzel elegedett volt.
Aztan jott a Corinthians elleni merkozes ami kemeny dionak bizonyult es csak egy 1-1-re futotta,de hatalmas elonyunk volt ekkor es nem nagyon aggodtam. Aztan a vegen kicsit elfaradt a csapat es sikerult belefutnunk egy Sao Paolo elleni 4-2-es pofonba KEP ,majd a Castanoval X-eltunk es a vegen a Portuguese picsazott el minket rendesen KEP,de vegul 3 pontos elonnyel,listavezetokent mentunk a negyeddontobe. A negyeddonto eleg sima volt, a Ponte Preta csapatat vertuk meg 2-0-ra. Igy mentunk tovabb a az elodontobe.
Az elondonto eleg izgalmasra sikeredett,de vegul tizenegyesekkel tovabb jutottunk,Rafael kapus 2 szenzacios vedesenek hala. Es igy bejutottunk a dontobe ahol a Corinthiansal talalkoztunk,amit (es ezert eg is a pofam 😄) sikerult szabadsagon toltenem es lemaradtam a meccsrol 😄 Lenyeg,hogy az elso meccsen a 94. percben kaptunk egy buntit,amit Elano kegyetlenul bevarrt,a masodik meccsen pedig az 55 percben Burges lott egy golt.
1. merkozes
2. merkozes
Szoval megnyertuk a Sao Paolo allami bajnoksag dontojet 2-0-as osszesitessel. 😊
Es igy az Argentin Independientevel fogjuk jatszani a Recopa dontot. :| Kemeny lesz... Azt meg azert hozzatennem,hogy egyetlen jatekost sem kellett igazolnom meg. Sikerult ket taktikat osszeallitanom es mindketto mukodik... ugy ahogy. Ha az egyik osszeallitasban nem tudok valakit potolni,akkor atallok a masikra 😄
Vegul egy kep a leginkabb bevalt osszeallitasrol. KEP
Kozben elkezdodott a rendes bajnoksag is,szerencsere gyozelemmel nyitottunk. A media a 4. helyre var minket. Hat kivancsi leszek.
Ha valamit osszekevertem (mert mar en se nagyon ertettem a vegen,hogy mit is irok) akkor elnezest. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
CSAK a Fradi
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha lentebbrõl indul az ember, akkor nehéz.
CSAK a Fradi
Ott a teljes keret havi fizetésébõl 1-2 korábban irányított klubomat meg lehetne venni portásbácsival meg takarítónénivel együtt <#buck>#buck>
ha úgy válaszolok, hogy nem kellett volna 11-gyes akkor azt mondják hogy az lett volna, ha kritizálom a bírót(ez van többször) akkor figyelmeztetnek v. eltiltanak, merthogy 'nemvolt az...' ?
I met God. She's black
Pl ha leigazolok 250k-ért egy fiatal, gyorsan fejlõdõ védõt, akkor fél éven belül akár 1m euró fölötti összekegeket ajánlanak érte.
Aki jó, és még játszik is a csapatban, azt el lehet adni bõven az értékén felül.
CSAK a Fradi
Illetve érdemes még plusz bónuszokat kérni eladáskor. Attól függõen, hogy a játékos milyen szerepet fog betölteni. X számú bajnoki meccs vagy gól után pár ezer €-t még simán megadnak. A korábbi finn mentésembe volt erre példa. Eladtam egy játékost az elsõ osztályba huszon valahány ezerért, amikor ért 12-t vagy 15-t. De mellé kértem 8 ezret 10 bajnoki gól után, ami meg is lett. Az meg mégis csak jó az eladási összeghez képest.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha a -1 millió euróban értendõ, akkor viszont el kell adnod 1-2 játékost, mert lehet hogy a vezetõség nem fektet be több pénzt, hanem elküld a fenébe a rossz anyagi helyzetre hivatkozva.
van egy véleményem errõl, de inkább nem fejtem ki.
Van egy csomó afrikai ökör, megveszed õket 50-100k-s áron, aztán tovább adod fél misiért.
Késõbb, ha folyamatosan jó eredményeket érsz el, akkor jönnek majd új szponzorok is.
CSAK a Fradi
Elõre is köszi a választ!
egyébként csak annyit szeretnék, hogy az eheti hét menedzsere szavazás azért maradt el, mert rendezvényszervezéssel foglalkoztam, és egyszerûen aludni sem volt idõm jóformán.
valamint van esély arra, hogy ezen a héten sem lesz szavazás, ugyanis sajnálatos módon ma haláleset történt.
megértéseteket köszönöm.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
BL csoportkör
Ajax elleni elsõ meccsünk

Valaki tudna ebben segíteni? Vagy lehet hogy megint egy bug?
#83012: asszem elmarad az edzések utáni fagyiszünet <#idiota>#idiota>
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Meg csoportkorbol se mentem eddig tovabb
blüh im ganzen dieses glückes.