A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
3 meccs után meguntam a nemzeti csapatot...
átvettem az Urukhaiok u23-as csapatát, de idegesitő, hogy egyik nap játszok a Kecsó ellen rá 2 napra meg ott vagyok a 2020-as olimpián
szerintem végigpörgetem az olimpiát, aztán felmondok. Irányitottam már a magyar, meg a nigériai válogatottat is, volt nagy kedv, de aztán mindig tök hamar ráunok, nincs nekem türelmem a válogatottakhoz
A Fradival most egy új projektbe kezdek 2020-ban. Anyagilag iszonyat fel akarom tuningolni a klubot. Zsidrákoskodok kicsit, olyan emberpiacot nyitok hogy csak na :D Már lezárult az átigazolási szezon, de télen csinálok egy jó nagy mozgást, beszerzek pár óccsót afrikait, aztán fél év múlva már adom is tovább őket. Igaz 10 játékos most is kölcsönben van. Az átigazolási egyenlegem meg +6 millió.
tetszenek ezek a kivásárlási záradékok, már vagy 20 játékosom van nagy csapatokban és csak arra várok hogy mikor adják őket tovább. Van brazil válogatottam amelyik már 5 éve a Sao Paoloban van, de az istennek se menne tovább. De pl eladtam 3 milláért egy szélsőt a Feyenoordnak, 1 év múlva 13-ért vette meg a Valencia, annak a fele az enyém lett :D
szerencsére már az elnök nem ugat bele semmibe, korábbi szezonokban eladogatott rendre csomó játékost a fejem felett, közülük ketten pl azóta a Barcában nyomják
Egyébként ki meddig ment már el? Vannak itt mentések 2100-ból mondjuk? :D