Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanmár egy basel után simán bejutsz.<#awink>

Forza Italia
még van egy kör a csoportig 😄 Rosenborgon kell túljutni 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

grat hozzá szép eredmény! majd a csoportot copizd be.

Forza Italia
Basel elleni meccsek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
Te hanyadik evben nyertel eloszor bl-t fradival?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zenszkij
mireföl ez a sûrû menet?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

horrorpops
végül 6 ponttal zártunk, ami azt hiszem elfogadható. persze a következõ egy hétben is három meccset játszunk (közte a CFC és City ellen is...)

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
hát remélem így lesz. köszi😊

Simán legyõzõd a Baselt. Én is leszedtem õket. Sok sikert! <#hamm>

Vujovic-t a 3. szezonra érdemes lenne leigazolnom( Nb1-be) ?
Forza Italia
az nem gyenge 😄

horrorpops
kicsit túlzásnak érzem a dolgot.

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
Igazolások

BL selejtezõ elsõ köre

Következõ ellenfél a svájci Basel lesz.

Terminátor14
Akkor én kérek elnézést.

Písz! 😊

CSAK a Fradi

Forza Italia
én minden játékom elején beállítom, de nekem arról fogalmam se volt, h ez játékbeli hiba. Most átállítottam alapra.

Terminátor14
Nekem teljesen mindegy, a te játékod! 😄

Úgy állítsd be, hogy neked jó legyen...
Most hogy mondod, nekem is eszembe jutott, hogy én hozzá se szoktam nyúlni ezekhez a beállításokhoz. Lehet itt a hiba 😛

CSAK a Fradi

Forza Italia
és akkor mire állítsam mond meg h ne legyen csít??? h megnyugodjon a világ

Terminátor14
Nyugodj már le, elgurult a gyógyszer, vagy mi?

Az benne a csít, hogy az egész FM világ tudja, hogy el lett baszva a játékban a szöglet taktika, és ha úgy van beállítva ahogy, akkor irreálisan sok gól születik abból a szituációból. Ez egy ismert programhiba szándékos kihasználása, azaz csít 😊

De mondom, ha téged boldoggá tesz, hogy egy védõ 21 góljával nyered az nb1-et, hát a te dolgod, így tovább! 😛

CSAK a Fradi

Forza Italia
annyi van beállítva h a szöglet a rövid sarokra érkezzen. Ezen nem tudom mi a csít.

Forza Italia
de milyen csítrõl beszélsz ember????? sima szöglettaktika van beállítva. Ebbe mi a tököm csít. Ne idegesítsetek már.

Terminátor14
Engem különösebben nem zavar.

Senki nem kötött beléd, megkérdeztük hogy miért jó csíttel játszani 😊

CSAK a Fradi

Forza Italia
mi 90% ban ?? hagyjuk. Másba nem tudtok belekötni beleköttök ebbe. Vicc amit csináltok.

Terminátor14
Ha neked így jó, akkor csináld.

Attól még a vicc kategória, az meg hogy még reklámozod is...😛
Most õszintén, ha tudod, hogy úgyis 90%-ban gól, akkor abban mi a jó?

CSAK a Fradi

Forza Italia
bocs én kérek elnézést. Akkor nem állítok be semmit az úgy biztos jobb. hagyjatok már a hülyeségeitekkel.

Márpedig az cheatcorner, ugyanis lehet, hogy fele gólt sem termelnéd meg a csatárjaid hiányos potenciáljai miatt. Az, hogy beállítod a szögletrúgót, hogy rúgja a rövidsarokra, majd odaállítasz egy jól fejelõ védõt... Hát enyhén szólva csalás. Kíváncsi lennék, hogy a valóságban melyik védõ fejel egy szezonban 20 gól felett... Lásd már reálisabban a dolgot...
Forza Italia
milyen cheat szöglet??? menny már a hülyeséggel. Kíváncsi vagyok h még mibe kötsz bele. El se hiszem h mindig valami bajod van.

szabii98
Gratula!😊
Az APOEL elleni meccs biztos durva volt, úgy mint a többi!😊

I met God. She's black

Támad a szuper Zeljo! <#hawaii>

EL második körében egy grúz csapatot kaptunk:
Elsõ meccs
Második meccs

Aztán a két meccs között már megvolt, hogy a Sparta Praha lesz az ellenfelünk és a mutatott játék alapján, a magam részérõl a tisztes helytállásban bíztam, ehhez képest a srácok kitettek magukért. Sõt!

Harmadik kör, elsõ meccs.

Este folyt. köv.! 😊

Na befejeztuk az 1.szezont az elso osztalyban..30.forduloban meg sokkal jobban alltunk, mint ami a vege lett..Vegulis osszessegeben elegedettnek kene lennem a csapat teljesitmenyevel, mivel az elsodleges cel a kieses elkerulese volt, amit vegulis eleg konnyen hoztunk. De azt sajnalom, hogy legalabb az 5.helyre nem sikerult odaerni, ami Balti bajnokok ligaja indulasi jogat jelentette volna..es ez 1 golon mulott, amit az utolso forduloban a 93.percben kaptunk..😞 Tabella, 3.szezon
Mint lathatjatok, 3 jatekost Igazoltam ebbol a 2 mezonyjatekos bevalt, de a magyar kapus nem...ot 15meccs utan le is csereltem, a tavalyi elso szamu kapusra..kapust mindenkepp kell vennem telen(mivel itt tavasz-osz a lebonyolitas), meg a vedelmet sem artana megerositeni!
ha elolvastad!
Most jatszottam a 3.ellen...csataromat nem tudom mert alitottak ki..szerintem 11-est kelett volna adni, nemhogy 2. sarga lapot...szerencsere utana sikerult egyenliteni..(A 95.percben..) 4forduloval a vege elott -3 pont, 4.hely..
hát nyomattam a Managert (de már most persze nem), majd holnap folytatom amikor lesz idõm, na meg most rápillantgattam a Liverpool-Roma meccsre. De szerintem már nem sokáig leszek fel, lassan már aludni kellene.. :-)

Amugy, hogyhogy font vagy meg ilyenkor?😄
Az szep😄 En nem tudom sokaig jutni a kupaban..mostis a 2.korben estem ki😄
nagyon bízom abban hogy esetleg egy Európa ligát érõ 3. helyre be sikerül csusszanni, de nagyon nehéz dolgom lesz...4 nagy meccs, amiken szerintem még pontokat kell szereznem ezen cél eléréséhez. Egyébként azt figyeltem meg hogy a ciprusi kupa nagyon fura módon van lebonyolítva 😄 a sorsolások már mindig jóval hamarabb megvannak és van olyan hogy valaki már a 2. fordulós mérkõzését játssza, de van aki még az 1. fordulóból játszik meccset, ilyen voltam pl én is meg az APOEL is. most már megvan a 3. forduló sorsolása is de én még a 2. fordulót se nyomtam le még pár csapattal együtt, míg van aki már azon is túl van! 😄

Remelem! Igaz 2 pont mar a hatranyunk, mert x-eltunk😞
Grat, hogy sikerult megszoritani a MU-t! Es gyozni a rangadon, meg termeszetesen az ANDERLECHT ELLENI BRAVURHOZ IS GRAT! Remelem az EL-ben folyatthatod tavasszal MINIMUM!
Meglesz az a 3. hely ;-)
SPOIlERben benn vannak az eredmények. Azért írom így hátha valaki el akarja olvasni a hosszabb írást a találkozókról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Omonia-APOEL 3-2
Omonia-MU 1-2
Andelercht-Omonia 1-2
Teljes meglepetéssorozat a csapat teljesítménye egyébként. Bajnokságban pedig az 1. vagyok jelenleg.

Sas! Nagyon nagy grat!! Leirnád a meccseid eredmenyeit, mert a gep nem tudja megnyitni a noob.hu-t,szoval az irasodbol kovetkeztettem ki, hogy jol szerepelsz:SS

En lassan befejezem a szezont, szerintem eleg nagy meglepetes, hogy ilyen elol allunk, mindenki azt gondolta, hogy kieses ellen fogunk kuzdeni..az ellen mar nem kell, csak a 3.helyert, ami EL-t erne.. Tabella, 6 fordulóval a vege elott.
zyndar nagy grat a Reimshez! Szép karrier, szurkolok hogy BL gyõzelemig vezesd õket! :-)
Én pedig azért jöttem hogy tegyek 1 kisebb helyzetismertetést Ciprusról! :-) Szóval már javában zajlik a bajnokság és a BL mérkõzések hangulatába is belekóstolt már a csapatunk. Bajnokságból eddig 6 fordulón vagyok túl és már 2 rangadón is túl vagyok a csapattal.
Nézzük az elsõ rangadót, errõl nincs kép mert elfelejtettem csinálni a meccs után. Ellenfél az Apollon Limasszol volt. Akkora pechem volt ezen meccs elõtt hogy a keretem több mint a felét elvitték a különbözõ válogatottak...hétvégén meg persze nekünk fordulót kell játszani...nagyszerû...teljesen tartalékos csapattal kellett kiállnom. A bajt tetõzte hogy 5 kapusumból(2 "A" csapat, 3 tartalékok között) 2 sérült volt, 3-at pedig elvittek a válogatottba...így kapus nélkül kellett lejátszanom ezt a rangadót..mezõnyjátékos védett. Taktika az volt hogy nálunk legyen a labda és õk ne lõjenek sokszor kapura..mûködött is..de nem maradéktalanul...1-1 a vége...
Következõ rangadó, amire már szabii98 is kíváncsi volt..tehát az APOEL Nicosia. Hát nagyon durva szuper városi derbi volt, stadion hasonló módon van mint Milánóban, tehát közösen használjuk...ez még nagyobb presztízst ad a mérkõzésnek. Gyõzelmet érdemeltünk, jobbak voltunk és ez lett a vége Omonia-APOEL rangadó

Bajnokok Ligája
Ugye Manchester United, Benfica, Anderlecht csoportba kerültünk és elõször az MU-val találkoztunk saját pályán. A meccs elõtt azt gondoltam hogy teljesen alárendelt szerepünk lesz a mérkõzésen, amire már az elsõ percek után ráeszméltem. Apró finomításokat végeztem a taktikánkon, na meg nem támadtuk le õket mint a félõrültek! 😄 Vezettünk is 1-0-ra, de a félidõ végén Fletcher egalizált. Mindenki eksztázisban játszott, birtoklásban továbbra egész jól álltunk..tekintve hogy MU, úgy meg fõleg! 😄 86. perc..Bogavac lesérül...csere nincs több...emberhátrányban kell befejezni meccset. A bíró belengeti hogy 2 perc hosszabbítás lesz...aztán ugye emberelõnyt adva az MU-nak undorító módon elintézi a meccset... Egyik védõm hátáról valahogy Berbatov elé pattant a labda úgy hogy már le kellett volna fújnia a meccset...mind1...ez köcsögség volt! :-) Akkor már miért nem vertek meg sokkal hamarabb... :-) így nincs bravúr...
2. mérkõzés, Anderlecht-Omonia Nicosia
Taktika hasonló mint az MU ellen, de itt már kezdéskor azt alkalmazom, amit ott csak meccs közben változtattam.23. percben LuaLua nagyon erõsen meglõtt beadását Mazuch a saját kapujába továbbította, ismét vezetünk..több poént nem lövök le...Beszéljen helyettem ez a kép
Tehát eddig csodaszámba megy a csapat teljesítménye a nemzetközi porondon, fogalmam nincs mi legyen most már a célkitûzésünk, szerintem továbbra se állítok konkrét célt..csak játszunk még 4 jó meccset. Hiába lõnek sokszor kapura az ellenfeleink, ki vannak szorítva így folyamatosan messzirõl kell próbálkozniuk..ez lehet a fõ erényünk! :-) Bocsánat hogy hosszú volt, de ez nekem a rangadók estéje lett, máskor rövidebb leszek! 😄 Hajrá mindenkinek! :-)

Fyrex
olyan szöglet beállítás amit a gép nem tud levédekezni és 20 gól fölött termel az egyik középsõ védõd, nyerve neked a meccseket...

Avanti Crociati!

Na EL playoff-ba megkaptam a Cityt.. <#idiota>

Újpesti karrierem: http://fm-alvazez.blogspot.hu/

mi az a cheatszöglet? 😄

Okés, kösz. Egyébként télen hozok 3 fiatal Argentin tehetséget. 1 kölcsönbe jön közülük.

Terminátor14
Amikor ilyen hosszú idõ van még a szerzõdésébõl, akkor tedd ki listára, ha kéri, aztán várj. Persze közben játszasd folyamatosan, fél év, vagy max szezon vége és kérni fogja, hogy fogadd vissza 😛

CSAK a Fradi

Szerintetek mit csináljak? A legjobb játékosom berinyált és az edzésrõl is hiányzott, nagyon menni akar és ez lehet, hogy a formáján is meg fog látszódni. :/ egyébként még 3 évig hozzánk köti a szerzõdése.

Nagyon szép, grat! 😊

Skin nevét megkérdezhetem?

cesc fábregas

zyndar
Akkor én is beszámolok kicsit. A csapatom a Stade de Reims gárdája, 4 szezont tudunk a hátunk mögött.
A másodosztályról csak a végeredmény: Ligue 2
Az elsõ osztály ritmusát hamar sikerült felvenni, ez egy tisztességes bajnoki szereplésben és egy fantasztikus kupagyõzelemben mutatkozott meg. A harmadik évben szinte lemásoltuk a tavalyi bajnoki szereplést, viszont az EL-ben mentünk pár kört, a legemlékezetesebb meccs a Liverpool elleni 6-0.
Bajnokság és Európa Liga.
A negyedik évre már összeállt egy ígéretes csapat és rajt-cél gyõzelmet aratva sikerült megnyerni a hazai trófeát 1962 után elõször. Itt sajnos egy vesztes kupadöntõ is befigyel, 50 perc emberhátránnyal.
Ligue 1CsapatKupadöntõNr.1.

Köszi, hogy elolvastad.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
hajrá te bolond! 😄

a többieknek is gratulálok, keep it up <#worship>

Avanti Crociati!

Fyrex
miért jó cheatszöglettel bajnoknak lenni? és erre tényleg választ várok, nem odaszúrni akarok!

Avanti Crociati!

zyndar
Albánia, Észtország, Bosznia, durva arcok vagytok mind 😄

Fyrex pedig ismét nagyot alkotott <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szycsu
Na, akkor már Én is kezdek egy kis csapattal (Lille-t félrerakom) és a választásom nem másra esett, mint az egyik kedvencemre:

Les Dogues