A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Borzaskutya
    Società Sportiva Calcio Napoli 1. szezon (2012-2013)
    Igazolások
    Raul Albiol és Alderweireld abszolút megérték a pénzüket, Cannavaro és Gamberini csak epizód szerephez jutottak (Gamberini el is ment)
    Europa Liga: Amikor a 2. kieséses szakazhoz értem, már látszott a csapaton h fel vannak örlődve a Vasárnap - Csütörtök meccsektől, ezért beáldoztam a bajnokság javára (h legalább felérjünk a BL-t érő helyek valamelyikére)
    Kupa: Nyert valamit a csapat és az üthetetlennek tűnő Juve is megbotlott.
    Bajnokság: A csapat a szánalmas 9. helyen telelt ekkor a 4-2-4es formációt felváltotta egy 4-4-2es jól ment vele a csapatnak főleg idegenben, megérte feladni az EL-t, mert a csapat így leglább elérte a BL selejtezőt érő 3. helyet.
    A csapat húzóemberei: Cavani (amikor kellett oda tette magát), Hamsik (kiválóan irányított) és R. Albiol remekelt a védelemben akár csak Alderweireld.
    Jövőre egy kapus kell, mert De Sanctis már 37 éves, nincs benne sok potenciál (az utolsó 5 meccsen le is sérült így a 19 éves cserekapusom mutathatta meg magát dehát nem egy fenomén)
    Megegyeztem Dario Concával (5M fontért jön) és (az itt emlegetett) Destro-t sikerült elhozni ingyen. Kiko visszament a Barcába, nem váltotta meg a világot. Dzamalit eladom (Inler, Behrami, Conca, Hamsik kvartett elég lesz a kp-ra), Elől Destro, Cavani, El Kaddouri, Sam meglesz)
    folyt köv...