Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@zavbal: így 2036-ban ez hányadik csapatod? Am sok sikert!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Itt pedig elkaptuk a Debrecent 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A csapat jelenleg a negyed osztály résztvevõje a média a 18. helyre várja õket.1000 fõs stadion minden tök átlagos szóval velük nem fogok elsõ évben bajnokság plusz kupát nyerni.A klubot 1968-ban alapították most van pályája csúcsán.Igazából nagy múltú csapatot akartam de itt legalább valamilyen a keret.Egyedül még a Teramo ajánlata volt jó õk bár harmad osztály de meglepett a 3 milliós átigazolási és a 45 ezres fizu keret.Én jelenleg 300 ezres igazolási és 8 ezres fizetési keretet variálok.Sajnos a vezetõség elég fafejû de legalább egy anyaegyesület keresésre rávettem õket.A csapat két jelenleg legjobb játékosa: Mazinho és Corsetti.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Majd jövõre, cél a bajnoki cím és a kupa
I met God. She's black
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A VFB amúgyis egy erõs csapat, megverhetnénk, de hát így...
I met God. She's black
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
milyen fészpakkot használsz? link pls
Avanti Crociati!
Az ESMTK után álmodtam meg egy rendszert, mivel rengeteg csatárt és tkp-t szereztem, akik profik, és ugye itt is volt pár, így õket fogom rotációs rendszerben cserélgetni, kb meccsenként/félidõként
remélem a képméret jó..😊
Legjobb játékosom amúgy -az elõzõ évekbõl , és az NBIes igazolásokból tanulva- Dennis Masina lett, potom 500 euroért. 1 év múlva 100x ennyit fog érni.😛
Õt az Újpestnél vagy talán a Kispestnél láttam meg egyik mentésemben, amikor hirtelen vágott 2 gólt 30ról 😄
I met God. She's black
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A klub pont most 100 éves 😄😄 Ezt meg kell ünnepelni egy fantasztikus szezonnal. 😄
Tehát akkor HAJRÁ HALIIIII
KAZAH VÁLOGATOTT - 2011
Jáksemázs! Nekem nevem Borat!
Usankából hazatérésem után nem sokkal, megválasztottak nemzeti futyballcsapat szövetséges kapitányának, újság is megírta. Hazafalumban büszkék rám emberek.
Hivatalkosan is kineveztek.
Túl vagyok elsõ intervjúvomon.
Ejurópa bajnokság seletezõs csoportjának állása érkezésem elõtt.
Elsõ meccsem kispadon. Két szûrõvel játszottunk, meg is látszott, sokáig tartottuk magunkat. Sajnos aztán kaptunk két gólt. Védekezõ tyaktyikánk miatt támadásra már nem futotta, kapura sem lõttünk, sajnálatos.
Hiába az összhang az öltözõben (Mindenki hallgat legnagyobb kazah sztárénekest, Korkij Bucseket.) ezt bizony elbaltáztunk. Le is szidtam fiúkat.
"Barátságos" meccs kis bunkó Üzbegisztán ellen. Gyõzelmet kértem srácoktól, nem kaptam meg. Sajnos kikaptunk. Kazah sólyomisten súlytson le dzsipszi üzbég kurva anyjukra!
Jumaskaliev gólja:
Törökök ellen játszottunk jól, bár kikaptunk. Az isteni Khizhnichenko két gól is lõtt.
Khizhnichenko góljai:
Sikerült megszerezni elsõ pontocska.
Hazafalumban fogadtak nagy ünnepséggel.
Belgáktól kikaptunk nagyon.
Sajnos Ausztriáliától is. Pedig voltak helyzetjeink.
Egyetlen pontocskával zártuk a csoportot. Ejnye-ejnye.
Magyarázkodhattam is a tyelevizijóban.
Idei utolsó (barátságos) meccsünkön végre nyerünk! Naaagy siker!
Összefoglaló:
Rangos listán sajnos csúszunk lefele. Remélem megfordul szerencsénk hamar, és elindulunk felfele ahogy sólyom az égen.
Meccseink listája.
Bemutatnám a messze legértékesebb játékosaimat. Többi mind lenni falábú suttyók.
Jumaskaliev | Popov | Schmidtgal | Ostapenko | Khizhnichenko
Mindket elore beallitott taktikat kiprobaltam mar a felkeszulesi meccsek soran es minden mukodik ahogy kell 😊
Azonban most kezdodik a bajnoksag,kivancsi vagyok az mennyire fog ki rajtunk.
Felallas
Eddigi meccsek
Ez a Tacon,Raton,Chechu tamado-harmas brutalis. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Viszont amin leginkább megakadt a szemem, az a futott kilométerek, ha jól emlékszem, saját utolsó (szintén NB1-es, 4-1 ide) meccsemen a Honvéd ellen 77-78-at futottunk mindketten. mondjuk ez gondolom taktikafüggõ is nagyban.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elsõre Gyepes mester csinált ökörséget a 16-oson belül, pár percre rá meg Amirquliyev megismételte az elõadást... Az egészben csak szegény kapusomat sajnáltam, 2 napja jött, a társai meg jól szarban hagyták az elsõ meccsén. De igazából nem érdemeltük meg a 4 gólos különbséget, a középpályánk jól mûködött, csak a beadásokra valahogy soha nem volt érkezõ. Viszont az utolsó 10 perc talán az egész karrier legszebb pillanatait hozta, hát még ha a 91. percben az egyenlítés is összejött volna... 😄 De minden nem mehetett be sajnos. Azért szép volt így is, legalább nekem bizonyították a srácok hogy annyira nem járunk rossz úton 😊
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Ha nem leszel bajnok és feljutó, akkor a tengerbe dobnak <#vigyor2>#vigyor2>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vagyis az uj csapatom a CD Tenerife S.A.D
Nem tudom,hogy tortent-e mar ilyen valakivel itt a topikban,mindenestre en nem lepodtem meg. Utolso 6-8 meccsen 1 (vagy 2?) pontot szerezni nem tul acelos teljesitmeny. A szurkolok elfordultak a klubbtol,jatekosoknak nem volt kedvuk jatszani,egy vacak Megye 2-ben szereplo csapatot is csak 1 gollal vertunk meg.
Aztan jott az Ujpest elleni meccs,1-0-ra kikaptunk (mi rugtunk 3 kapufat...),kieso zonaba csusztunk es visz'latas.
Nem az en vilagom az NB1 ugy nez ki. Sot...egyelore maga a jatek se.
Na de nem csuggedtem el,ugy nez ki megyek a spanyol 3. osztalyba,majd talan az jobban fekszik. Mindenesetre sokat tanultam ebbol a pofonbol <#miaz>#miaz>
Egyébként annyira nem is bánom hogy csak most sikerült, kicsit reálisabban is fest hogy nem jutottam fel mindjárt az elsõ évben, meg így most sokkal nagyobb az elégedettség részemrõl 😄
Szóval ha gondolod vágj bele egész nyugodtan szerintem, lehet hogy lesz amikor hajat tépsz tõle, de az ilyen karriereknek is megvan a szépsége szerintem 😊 Meg aztán neked lehet könnyebben menne, ezt nem tudhatod elõre.
Az lenne a kérdésem, hogy... 3 évbe telt, mire elérted, hogy a Veszprém feljusson az NB1-be? Azért kérdem, mert szeretnék kezdeni a Szegeddel egyet, de nem gondoltam, hogy ilyen nehéz az NB2... :S
Sok sikert a Veszprémhez!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Meg persze Grat a Dortmundhoz meg a Partizanhoz is 😊
Zajlik Veszprémben az átigazolási idõszak, a védelmet szinte teljesen lecserélem, és egy ezen a szinte talán nagy fogásnak nevezhetõ Gyepes Gabit is sikerült idehoznom, reményeim szerint õ lesz a védelem új vezére. A keresgélés pedig folytatódik, a csatársoron egyelõre nem hiszem hogy változtatni kéne, de 1-2 ember a középpályán még elférne.