Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
ÓÓÓ micsoda megtiszteltetés :)

@zavbal: így 2036-ban ez hányadik csapatod? Am sok sikert!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

geo ez hatalmas <#idiota><#idiota>

Forza Italia
kellene még 1 jó csatár. Valakinek van tippje?? Reálisat :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Igazolásaim a Halinál

Itt pedig elkaptuk a Debrecent :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zavbal
Na akkor nyú team:Olginatese

A csapat jelenleg a negyed osztály résztvevõje a média a 18. helyre várja õket.1000 fõs stadion minden tök átlagos szóval velük nem fogok elsõ évben bajnokság plusz kupát nyerni.A klubot 1968-ban alapították most van pályája csúcsán.Igazából nagy múltú csapatot akartam de itt legalább valamilyen a keret.Egyedül még a Teramo ajánlata volt jó õk bár harmad osztály de meglepett a 3 milliós átigazolási és a 45 ezres fizu keret.Én jelenleg 300 ezres igazolási és 8 ezres fizetési keretet variálok.Sajnos a vezetõség elég fafejû de legalább egy anyaegyesület keresésre rávettem õket.A csapat két jelenleg legjobb játékosa: Mazinho és Corsetti.
Zenszkij
Na nekem ismét sikerült bejutni a BL csoportkörbe a Fradival a 4. évben. Legnagyobb örömömre itt van a Barcelona, a CSZKA Moszkva és a Shaktar. Örülök a Barcának, igazi erõfelmérõ lesz!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabii98
lemondtam a csoportról.. 4. selejtezõ ehh....legjobb góllövõm kiállítva...fél csapat sérült :D
Majd jövõre, cél a bajnoki cím és a kupa

I met God. She's black

bexinho
Ne izgulj. Nálam a két középsõ középpályás klasszisomat (argentin Bazán és a brazil Ademár) rúgták le szeptember elején 2-3 hónapra. Szerencsére a csoportkörben eddig a két meccset hoztuk (OM 2-1, Fener 3-0). Viszont kérdéses meddig tudom így vinni, hogy néhány játékos nem a posztján játszik.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

szabii98
Asszem az európai kupaszereplésnek itt vége is lesz..fél csapatomat lerúgták, nincs védõm, nincs jkp-m...:D
A VFB amúgyis egy erõs csapat, megverhetnénk, de hát így...

I met God. She's black

Zenszkij
ez hatalmas, és az a fej :D:D

Roland10

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és a tiednek? köszi! :)

cesc fábregas

bakkerman
mi a skined neve? köszi! :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

milyen fészpakkot használsz? link pls

Avanti Crociati!

Mi a neve ennek az opciónak? Mármint, hogy vigye be a 16-oson belülre?
zorrobomber
<#vigyor2><#eljen>

szabii98
no, én is kezdtem egy újat a vidikével, hamár az angyalföldi vonat kisiklott.
Az ESMTK után álmodtam meg egy rendszert, mivel rengeteg csatárt és tkp-t szereztem, akik profik, és ugye itt is volt pár, így õket fogom rotációs rendszerben cserélgetni, kb meccsenként/félidõként
remélem a képméret jó..:)

Legjobb játékosom amúgy -az elõzõ évekbõl , és az NBIes igazolásokból tanulva- Dennis Masina lett, potom 500 euroért. 1 év múlva 100x ennyit fog érni.:P
Õt az Újpestnél vagy talán a Kispestnél láttam meg egyik mentésemben, amikor hirtelen vágott 2 gólt 30ról :D

I met God. She's black

Forza Italia
akkor egyértelmû. ÚJPEST :D:D:D

DONGUBA
Igen uram...lehet en is villantok egy magyart csak nemtom kivel FRADISTA leven:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia

A klub pont most 100 éves :D:D Ezt meg kell ünnepelni egy fantasztikus szezonnal. :D

Tehát akkor HAJRÁ HALIIIII

Forza Italia
<#eljen>

Terminátor14
Toljad, jó ez az NB1!

CSAK a Fradi

Forza Italia
Hali. Meghalt a mentésem :S:S :@ fasza. Most kezdek valami újat. Tippeket várok h kivel. Lehet kezdek az NB1 be a Haladásal. Sztetek???

unalmamban kezdtem egyet kazahsztánnal. hosszútávon tervezek és megpróbálok a szarból - ha nem is várat - de legalább egy roskatag viskót építeni. :D jelen kerettel az elsõ néhány év tutira kínszenvedés lesz, de aztán majd meglátjuk miféle játékosokat generál nekem a gép.

KAZAH VÁLOGATOTT - 2011

Jáksemázs! Nekem nevem Borat!

Usankából hazatérésem után nem sokkal, megválasztottak nemzeti futyballcsapat szövetséges kapitányának, újság is megírta. Hazafalumban büszkék rám emberek.

Hivatalkosan is kineveztek.

Túl vagyok elsõ intervjúvomon.

Ejurópa bajnokság seletezõs csoportjának állása érkezésem elõtt.

Elsõ meccsem kispadon. Két szûrõvel játszottunk, meg is látszott, sokáig tartottuk magunkat. Sajnos aztán kaptunk két gólt. Védekezõ tyaktyikánk miatt támadásra már nem futotta, kapura sem lõttünk, sajnálatos.

Hiába az összhang az öltözõben (Mindenki hallgat legnagyobb kazah sztárénekest, Korkij Bucseket.) ezt bizony elbaltáztunk. Le is szidtam fiúkat.

"Barátságos" meccs kis bunkó Üzbegisztán ellen. Gyõzelmet kértem srácoktól, nem kaptam meg. Sajnos kikaptunk. Kazah sólyomisten súlytson le dzsipszi üzbég kurva anyjukra!

Jumaskaliev gólja:

http://www.youtube.com/v/0amEuK-T4UQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Törökök ellen játszottunk jól, bár kikaptunk. Az isteni Khizhnichenko két gól is lõtt.

Khizhnichenko góljai:

http://www.youtube.com/v/kFlvYwwhyog&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/ZIr452ED0oo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sikerült megszerezni elsõ pontocska.

Hazafalumban fogadtak nagy ünnepséggel.

Belgáktól kikaptunk nagyon.

Sajnos Ausztriáliától is. Pedig voltak helyzetjeink.

Egyetlen pontocskával zártuk a csoportot. Ejnye-ejnye.

Magyarázkodhattam is a tyelevizijóban.

Idei utolsó (barátságos) meccsünkön végre nyerünk! Naaagy siker!

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/v/x29jc3-VeNA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Rangos listán sajnos csúszunk lefele. Remélem megfordul szerencsénk hamar, és elindulunk felfele ahogy sólyom az égen.

Meccseink listája.

Bemutatnám a messze legértékesebb játékosaimat. Többi mind lenni falábú suttyók.

Jumaskaliev | Popov | Schmidtgal | Ostapenko | Khizhnichenko
Hát nekem sikerült miután elköltöttem elsõ év után 200 millió eurót, a 2. évben mindent megnyertem, majd távoztam. Lehet h még 1 évet maradni kellett volna, majd most látszani fog, ha a Real nyeri a bajnokságot nélkülem is akkor nyugodt leszek. Viszont a balfék Mancini lett az utódom, szerencsére nem adták el a fél csapatot, csak Di Mariát, de õ már nálam is alig játszott. Most lement 1 forduló náluk és kikaptak a Xerez ellen 2-1-re..Cét, és Casillast pihentette a digó..(Y) :D Viszont ha már mindent megnyersz egy évben, már nem nagyon kihívás mégegy évet ott tölteni, abban az évben már szinte lehetetlen azt megismételni ami elõzõ évben sikerült. :D
Eddig lehengerlo a csapat :O Bartasagos meccsek soran nem kaptunk golt se. Sot..meg csak helyzete se volt az ellenfeleknek.
Mindket elore beallitott taktikat kiprobaltam mar a felkeszulesi meccsek soran es minden mukodik ahogy kell :)

Azonban most kezdodik a bajnoksag,kivancsi vagyok az mennyire fog ki rajtunk.

Felallas
Eddigi meccsek

Ez a Tacon,Raton,Chechu tamado-harmas brutalis. :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

cél,h a barcát leszoritani és átvenni az uralmat:D
igen. én nekem is bõvítették egy év után a reálnál. :)) Nem tudom mennyire teljesítményfüggõ, bár én is bl-t nyertem elsõ évben is. :D
nektek volt olyan,h egy sztárcsapattal vagytok,BL-t nyersz az elsõ évben,és kijelenti a vezetõség,h bõciti a stadiont??nállam épp 14860ülõhellyel:D
A futott kilométerek 110 felett az sztem nagyon magas magyar szinten. Spanyol és angol bajnokságban futnak ilyeneket. :D Azt hiszem ezt a patch is befolyásolja, az alapjáték patch nélkül bugos ebbõl a szempontból. Lehet h neki nincs fent a patch, de ez csak tipp.
és elpicsáztuk a BL döntõben az Arsenal csapatát 4:1-re a Real Madriddal :))
Nem semmi meccs, az biztos. Nem volt szerencséd a tizikkel, de rajtuk kívül is akadt ziccere a kecskemétnek (ahogy látom), szóval azért ez így nem sült ki olyan rosszul neked. Dehát a végeredmény a lényeg, és az egy 1 gólos vereség idegenben, egy pörgõs meccsen, ami mindenképp vehetõ jó jelnek.
Viszont amin leginkább megakadt a szemem, az a futott kilométerek, ha jól emlékszem, saját utolsó (szintén NB1-es, 4-1 ide) meccsemen a Honvéd ellen 77-78-at futottunk mindketten. mondjuk ez gondolom taktikafüggõ is nagyban.
a reallal bajnokság 2. hely..barca megnyerte 2meccsel a vége elõtt...de bl döntõt játszok az arsenal ellen,azt be kell huznom!!:D:D
zyndar
Kellett neki az 'Use skin cache' opció :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
A beállításokban ha megváltoztatom a játékos tulajdonságok színeit, akkor miért nem lesz semmi hatása? A Plainskint használom és mindig visszaáll az eredetire, az meg a szürkétõl fehérig terjed és nem jön be...

Fisicofan
Nem fogok minden meccs után beszámolót tartani, de a Kecskemét elleni nyitómeccs azért megérdemel talán egy posztot :D
Elsõre Gyepes mester csinált ökörséget a 16-oson belül, pár percre rá meg Amirquliyev megismételte az elõadást... Az egészben csak szegény kapusomat sajnáltam, 2 napja jött, a társai meg jól szarban hagyták az elsõ meccsén. De igazából nem érdemeltük meg a 4 gólos különbséget, a középpályánk jól mûködött, csak a beadásokra valahogy soha nem volt érkezõ. Viszont az utolsó 10 perc talán az egész karrier legszebb pillanatait hozta, hát még ha a 91. percben az egyenlítés is összejött volna... :D De minden nem mehetett be sajnos. Azért szép volt így is, legalább nekem bizonyították a srácok hogy annyira nem járunk rossz úton :)

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Rudee
A Tenerife még nehezebb lesz szerintem, mint a Kaposvár volt.
Ha nem leszel bajnok és feljutó, akkor a tengerbe dobnak <#vigyor2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A siófoki Liga Kupa találkozó elõtt kosármeccset nézhettek a fiúk. Somália és Oláh bemutatta, hogy milyen is egy alley-oop a zöld gyepen <#taps><#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/0XDzlv_pYg8&version=3

Elfogadtak menedzsernek a csodalatos Estadio Heiliodoro Rodríguez López stadionba.
Vagyis az uj csapatom a CD Tenerife S.A.D

Kosz,ramferne valami sikerelemeny :)

Sok sikert a spanyol földön!
Kirugtak a Kaposvartol :S

Nem tudom,hogy tortent-e mar ilyen valakivel itt a topikban,mindenestre en nem lepodtem meg. Utolso 6-8 meccsen 1 (vagy 2?) pontot szerezni nem tul acelos teljesitmeny. A szurkolok elfordultak a klubbtol,jatekosoknak nem volt kedvuk jatszani,egy vacak Megye 2-ben szereplo csapatot is csak 1 gollal vertunk meg.
Aztan jott az Ujpest elleni meccs,1-0-ra kikaptunk (mi rugtunk 3 kapufat...),kieso zonaba csusztunk es visz'latas.

Nem az en vilagom az NB1 ugy nez ki. Sot...egyelore maga a jatek se.

Na de nem csuggedtem el,ugy nez ki megyek a spanyol 3. osztalyba,majd talan az jobban fekszik. Mindenesetre sokat tanultam ebbol a pofonbol <#miaz>

Rudee
Nyugati csoport a csapatokat elnézve azért nehezebbnek is tûnik.

Nem feltétlenül nehéz. Több mindentõl függ szerintem: pl. hogyan tudsz igazolni, mennyi ligát tudtál betölteni stb. Én feljutottam elsõ évben a Pálhalmával, igaz, -250k veszteségem van( pedig 2-300k euróval a fizetési keret alatt voltam :/ ). Igazoltam egy-pát magyart, de a jó része külföldi volt. :)
Fisicofan
Igen, három év kellett hozzá nekem, persze biztos hogy sokan hamarabb meg tudták volna csinálni. Igazából szerencsém se volt, minden évre volt egy csapat akit nem tudtam volna szinte sehogy megfogni, meg pár hibát tudom hogy elkövettem még, ami már nem fért bele. De azért azt is hozzátenném hogy nekem annyira nem fekszik az idei játék az új patch-ekkel, ez is biztos közrejátszik.
Egyébként annyira nem is bánom hogy csak most sikerült, kicsit reálisabban is fest hogy nem jutottam fel mindjárt az elsõ évben, meg így most sokkal nagyobb az elégedettség részemrõl :D
Szóval ha gondolod vágj bele egész nyugodtan szerintem, lehet hogy lesz amikor hajat tépsz tõle, de az ilyen karriereknek is megvan a szépsége szerintem :) Meg aztán neked lehet könnyebben menne, ezt nem tudhatod elõre.

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy... 3 évbe telt, mire elérted, hogy a Veszprém feljusson az NB1-be? Azért kérdem, mert szeretnék kezdeni a Szegeddel egyet, de nem gondoltam, hogy ilyen nehéz az NB2... :S

Sok sikert a Veszprémhez!
Zenszkij
Nekem is volt egy Partizanos karrierem az FM 2011-ben. Nagyon élveztem, szerintem jól választottál! Sok sikert Neked és a többieknek is.

Fisicofan
Nagy Grat, a Fradis karrieket szívesen olvasgatom :)
Meg persze Grat a Dortmundhoz meg a Partizanhoz is :)
Zajlik Veszprémben az átigazolási idõszak, a védelmet szinte teljesen lecserélem, és egy ezen a szinte talán nagy fogásnak nevezhetõ Gyepes Gabit is sikerült idehoznom, reményeim szerint õ lesz a védelem új vezére. A keresgélés pedig folytatódik, a csatársoron egyelõre nem hiszem hogy változtatni kéne, de 1-2 ember a középpályán még elférne.