Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@zavbal: így 2036-ban ez hányadik csapatod? Am sok sikert!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Itt pedig elkaptuk a Debrecent :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A csapat jelenleg a negyed osztály résztvevõje a média a 18. helyre várja õket.1000 fõs stadion minden tök átlagos szóval velük nem fogok elsõ évben bajnokság plusz kupát nyerni.A klubot 1968-ban alapították most van pályája csúcsán.Igazából nagy múltú csapatot akartam de itt legalább valamilyen a keret.Egyedül még a Teramo ajánlata volt jó õk bár harmad osztály de meglepett a 3 milliós átigazolási és a 45 ezres fizu keret.Én jelenleg 300 ezres igazolási és 8 ezres fizetési keretet variálok.Sajnos a vezetõség elég fafejû de legalább egy anyaegyesület keresésre rávettem õket.A csapat két jelenleg legjobb játékosa: Mazinho és Corsetti.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Majd jövõre, cél a bajnoki cím és a kupa
I met God. She's black
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A VFB amúgyis egy erõs csapat, megverhetnénk, de hát így...
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
milyen fészpakkot használsz? link pls
Avanti Crociati!
Az ESMTK után álmodtam meg egy rendszert, mivel rengeteg csatárt és tkp-t szereztem, akik profik, és ugye itt is volt pár, így õket fogom rotációs rendszerben cserélgetni, kb meccsenként/félidõként
remélem a képméret jó..:)
Legjobb játékosom amúgy -az elõzõ évekbõl , és az NBIes igazolásokból tanulva- Dennis Masina lett, potom 500 euroért. 1 év múlva 100x ennyit fog érni.:P
Õt az Újpestnél vagy talán a Kispestnél láttam meg egyik mentésemben, amikor hirtelen vágott 2 gólt 30ról :D
I met God. She's black
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A klub pont most 100 éves :D:D Ezt meg kell ünnepelni egy fantasztikus szezonnal. :D
Tehát akkor HAJRÁ HALIIIII

Jumaskaliev
Mindket elore beallitott taktikat kiprobaltam mar a felkeszulesi meccsek soran es minden mukodik ahogy kell :)
Azonban most kezdodik a bajnoksag,kivancsi vagyok az mennyire fog ki rajtunk.
Felallas
Eddigi meccsek
Ez a Tacon,Raton,Chechu tamado-harmas brutalis. :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Viszont amin leginkább megakadt a szemem, az a futott kilométerek, ha jól emlékszem, saját utolsó (szintén NB1-es, 4-1 ide) meccsemen a Honvéd ellen 77-78-at futottunk mindketten. mondjuk ez gondolom taktikafüggõ is nagyban.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elsõre Gyepes mester csinált ökörséget a 16-oson belül, pár percre rá meg Amirquliyev megismételte az elõadást... Az egészben csak szegény kapusomat sajnáltam, 2 napja jött, a társai meg jól szarban hagyták az elsõ meccsén. De igazából nem érdemeltük meg a 4 gólos különbséget, a középpályánk jól mûködött, csak a beadásokra valahogy soha nem volt érkezõ. Viszont az utolsó 10 perc talán az egész karrier legszebb pillanatait hozta, hát még ha a 91. percben az egyenlítés is összejött volna... :D De minden nem mehetett be sajnos. Azért szép volt így is, legalább nekem bizonyították a srácok hogy annyira nem járunk rossz úton :)
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Ha nem leszel bajnok és feljutó, akkor a tengerbe dobnak <#vigyor2>#vigyor2>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vagyis az uj csapatom a CD Tenerife S.A.D
Nem tudom,hogy tortent-e mar ilyen valakivel itt a topikban,mindenestre en nem lepodtem meg. Utolso 6-8 meccsen 1 (vagy 2?) pontot szerezni nem tul acelos teljesitmeny. A szurkolok elfordultak a klubbtol,jatekosoknak nem volt kedvuk jatszani,egy vacak Megye 2-ben szereplo csapatot is csak 1 gollal vertunk meg.
Aztan jott az Ujpest elleni meccs,1-0-ra kikaptunk (mi rugtunk 3 kapufat...),kieso zonaba csusztunk es visz'latas.
Nem az en vilagom az NB1 ugy nez ki. Sot...egyelore maga a jatek se.
Na de nem csuggedtem el,ugy nez ki megyek a spanyol 3. osztalyba,majd talan az jobban fekszik. Mindenesetre sokat tanultam ebbol a pofonbol <#miaz>#miaz>
Egyébként annyira nem is bánom hogy csak most sikerült, kicsit reálisabban is fest hogy nem jutottam fel mindjárt az elsõ évben, meg így most sokkal nagyobb az elégedettség részemrõl :D
Szóval ha gondolod vágj bele egész nyugodtan szerintem, lehet hogy lesz amikor hajat tépsz tõle, de az ilyen karriereknek is megvan a szépsége szerintem :) Meg aztán neked lehet könnyebben menne, ezt nem tudhatod elõre.
Az lenne a kérdésem, hogy... 3 évbe telt, mire elérted, hogy a Veszprém feljusson az NB1-be? Azért kérdem, mert szeretnék kezdeni a Szegeddel egyet, de nem gondoltam, hogy ilyen nehéz az NB2... :S
Sok sikert a Veszprémhez!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Meg persze Grat a Dortmundhoz meg a Partizanhoz is :)
Zajlik Veszprémben az átigazolási idõszak, a védelmet szinte teljesen lecserélem, és egy ezen a szinte talán nagy fogásnak nevezhetõ Gyepes Gabit is sikerült idehoznom, reményeim szerint õ lesz a védelem új vezére. A keresgélés pedig folytatódik, a csatársoron egyelõre nem hiszem hogy változtatni kéne, de 1-2 ember a középpályán még elférne.