A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    komoly üzleti érzéked van :D

Perugia - 2012/2013 - Serie C1/B

Itt vannak az igazolások, immáron néhány ismertebb név is látható a listán.
    Mit ne mondjak, nincs irtózatos nagy különbség a harmad- és a negyedosztály között, ez a tabellán is látszik.
    Egyéni statokat nézve sem voltunk rosszak.
    Ez volt a keret, plusz Materazzi, akivel hiába írattam alá 2015-ig szerződést -ti. még játszatni akartam a Serie A-ban vagy a kupában az Inter ellen-, visszavonult és nem tudtam meggyőzni, hogy maradjon még egy évet. Ráadásul júniusra barátságos meccset sem tudtam szervezni, pedig akartam adni neki egy búcsúmeccset az Inter ellen.

Megnyertük a Serie C kupát idén is, valamint a Serie C1 Szuperkupát is.
    Bár mindenki hozta azt a teljesítményt, amit vártam, kiemelendő Abelairas a 34 asszisztjával valamint Laurito koma, aki 2 hónapig sérült is volt, így elég szar lett a statisztikája, de szódával elmegy. Lejár a szerződése az Udinesenél, de egyelőre nem akar tárgyalni velem sajnos.
    Matilla, Gotti és Paolucci viszont már aláírt, ami létfontosságú, mert -500k eurónál áll az egyenleg, és ismét nem kapok egy büdös vasat sem igazolni. 2 éve libalegelőn játszunk, mert arra sincs pénz, hogy új gyepszőnyeget rakjanak le. Azzal, hogy már a Serie B-ben vagyunk, a játékosok értéke jócskán felment, így talán egy-két jól sikerült eladásból tudok pénzt teremteni majd.