A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Tévedsz. Legközelebb linkeld. :)

Na, a hosszabb eltűnésem után kezdtem egy új játékot a 12-vel.
    A választásom a Serie C2-ben, azaz az olasz negyedosztályban játszó, érdekes és zűrös történelemmel rendelkező és egykor szebb napokat is megélt Perugiara esett. Egyébként ha már szóba hoztam, akkor leírom, hogy a 78-79-es Serie A-t veretlenül teljesítették, mégsem lettek bajnokok. 11 győzelem és 19 döntetlen volt a mérlegük.
    Olvasgatva a sztorikat, találtam egy ilyent is, hogy a dél-koreai Ahn Jung-Hwan szerződését a klubbal azért bontotta fel az akkori elnök, mert ő lőtte a 2002-es VB-n azt az aranygólt, mellyel az olaszok kiestek.:D
    Volt itt egyébként minden, bundaügy, kiesés, büntetés, megszűnés, újralakulás, szóval izgalmas a történet.

A csapatot az első helyre várják, pénzzel természetesen hadilábon állnak, ám van egy 23k fő befogadására alkalmas stadionjuk.
    Igazoltam néhány embert a nyáron, az ismertebbek: Gustavo Nery, Matias Abelairas, valamint aláírt Materazzi is, aki 38 évesen, kicsit kopottan, de a védelem vezére és a csapat kapitánya. Érdekes módon piros lapot még nem kapott, pedig 13 tétmeccsen valamint 6 felkészülésin is játszott. Rekord.

A bajnokság nem túl szoros egyelőre, és van egy ilyen Serie C1 és C2-ben szereplő csapatok számára szervezett kupa is, ahol szintén minden meccsünket megnyertük eddig, úgyhogy 15 tétmeccsen 15 győzelmet tudunk felmutatni eddig.