A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igy 2020-ra már irreálisak lettek a pénzügyek nálam. Nem kell figyelgetnem ilyenekre. Mellesleg a legjobban fizetett scout is kap mittomén 2 ezer eurót/hét. Ha mindenkinek annyit adnék (van aki csak 400at kap) akkor is lenne heti 40 ezer euró. Az semmi. Megdolgoztak már a pénzükért, annyi kis bantu gyereket felhajtottak már nekem, hogy anyagilag piszok stabil a klub. Ráadásul most úgyis el akarok adni vagy 4 játékost, be fog folyni legalább egy 6-8 millió belőlük. Plusz van vagy egy tucat olyan amelyiket 1-2-3-4 millióért adtam el és a következő eladásuk 50%-a az enyém lesz. A szerződéshosszabbitás is majd csak 1 szezon múlva lesz aktuális, akkor is csak pár embernél.
Eddig úgy csinálgattam hogy kutattak ezek mindenhol, de tényleg mindenhol. Most viszont már rohadt idegesitő hogy nem sikerült 10 év alatt 1 normális magyart se találni, ezért erre fókuszálok most, meg egy normális BL menetelésre.
Én egyébként mindig maximálisan kihasználom a stáb bővitési lehetőségeket, van olyan játékosom amelyik egymaga többet kap mint a fél stáb, szóval tőlük aztán nem sajnálom a pénzt