Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, ahogy mondtam befejeztem a 4. szezonomat. Azt még nem árultam el, hogy melyik csapattal, de most mindenki meg tudja : A Lengyel Ekstraklassa középmezõnybeli tagját a Gornik Zabrzét választottam.

1. szezon:

A csapat felét ki akartam cserélni, sajnos kevés játékost tudtam eladni, akit nem tudtam azokat beraktam a "B" csapatba. A stábból is ki cseréltem jó pár embert.

A vezetõségnek az élmezõnyt ígértem be, de titkolt célom volt az Európa Liga helyek elérése. Ami sikerült is, nagyon örültem, bár ha kicsit jobban odafigyeltünk volna akkor nagy harcba lettünk volna a Legiával.

A kupához nincs hozzáfûzni valóm, gyengén teljesítettünk.

2. szezon:

Nikolic nagy fogásnak bizonyult, õ lett a házi gólkirály (Tavaly Milik volt az akit megvett a Poznan a 4. évem elején 4.2 misiért.), Remili csalódás volt (azóta se tudom eladni), Mitrovic pedig sajnos csak a 3. szezonba léphetett pályára. (Nagy fogás volt az biztos.)

Nagyon izgalmas volt a vég hajrá. Utolsó elõtti fordulóban kikaptam és én már le is tettem a a bajnoki aranyról szõtt álmainkról. A zárókörben egy nagyon erõs csapathoz látogattunk, a rivális Legia pedig egy könnyû ellenféllel mérkõzött. Én fantasztikus játékkal nyertem 6-1-re, a Legia pedig x-elt, nagyon örültem. BAJNOK A GORNIK ZABRZE. Jövõre irány a BL.

A kupát itt sem említeném meg.

Európa Liga : Nem volt a selejtezõkben erõs ellenfelünk, be is kerültünk a csoportkörbe ahol csapnivalóan teljesítettünk. Nem is fecsérlem rá a szót. Ezt a gyenge szereplést betituláltam a rutinos játékosok mellõzésének.

3. szezon:

Leyessel nagyon megerõsödött a védelem, nagyon kellet õ ide. Houska a másik nagy igazolás, a figyelõk ajánlották figyelmembe és minden pénzt megért. a 2. szezonja valami fantasztikus lett, de többet nem árulok el.

Ismét bajnok lettem. Mitrovic szárnyalt, Nikolic vissza esett, Milik felébredt téli álmából, amit az elõzõ szezonban töltött. Büszke voltam a csapatra, hogy megvédtük a címünket.

A kupát itt sem említeném meg.

BL - Európa Liga : A BL selejtezõkben sajnos búcsúztatott a Partizan Beograd, pedig volt esélyünk tovább jutni. Ezután bejutottunk az EL csoportkörbe, ahol a 3. helyet értük el. Ismét csalódtam egy kicsit bár jobb volt mint a tavalyi teljesítmény.

4. szezon:

Nadoveza egy 17 éves tehetség, Andrade balhátvéd, szükségem is volt rá. Ugye itt vitték el Miliket.

Újfent megnyertük a bajnokságot! Houska valami elképesztõen teljesített, majd képet rakok róla meg Leyesrõl.
A szuperkupát is behúztam 3-1-re.

Végre a kupát is sikerült megnyernem, aminek nagyon örültem, tehát most elmondható, hogy tripláztam!!!

BL - EL : A selejtezõk közül egyet kiemelnék, méghozzá a CSKA Szófia elleni párharcot. Az elsõ meccset idegenbe játszottuk, semmi nem jött össze. Kiállítás, 1-3-as végeredmény, rengeteg kihagyott helyzettel. A visszavágót szerencsére behúztuk 4-0-ra fantasztikus játékkal. Jöhetett a csoportkör. Elég erõs csoportba kerültem, a francia, és az orosz bajnokot kaptam a Lyon és a Rubin személyében, valamint hozzánk került a Napoli is. A célom a 3. hely megszerzése volt amit sikerült is megszerezni a Napoli elõtt. A Lyon minden meccsét megnyerte és késõbb az elõdöntõig meneteltek. Az EL-ben a Mallorcát kaptam. Idegenben 0-2-rõl felálltunk 2-2 amikor az utolsó percben kaptunk egy mázlista gólt. Jobb lett volna az x de hát így is megnyertük a visszavágót 2-1-re és Milánóba vezetett a sors. A Milant kaptam, idegenben kezdtem, a célom a vereség el kerülése volt, amit sikerült is elérni. 0-0 lett a végeredmény. Hazai pályán sajnos kikaptunk 2-1-re de én teljesen megelégedtem a fiúkkal.

Akkor a két kép :

Köszi, ha elolvastad és jó managerezést mindenkinek.

Újpesti karrierem: http://fm-alvazez.blogspot.hu/

Ajj nem szúrhatok be weblap címet..:

Terminátor14
Sziasztok!

Az offline bajnokságot tolja valaki? 😄 Láttam a kiírást, belekezdtem nagy lelkesen 2 napja, azóta nézegetem a topikot, de egy szót nem hallottam róla...

Bexinhonak meg grat, jó látni, hogy nem csak én tolok ilyen hosszú karriereket a Fradival! 😊

CSAK a Fradi

Sziasztok! Délután játszottam utána kikapcsoltam a gépet! Most megint szeretnék játszani de elkezdem a játékot tölteni, tölti és egy idõ után azt írja ki h a mentés nem tölthetõ be! Ezt nem lehet valahogy megoldani hogy elinduljon? 😞
Bexinho!

Ez milyen skin? valamiért a cm003/04 jutot róla eszembe....
Milyen évszámot írunk a 2. BL. gyõzelemnél? Amúgy gratula!
Nyugodtan jöhet! 😄

Sajnálatos módon újra kellett tennem a gépemet...és a mentéseimet nem sikerült megmentenem így az Újpestes és az 1860-os karrierjeimnek bukta...újra feltettem az FM11-et...és ez a tudat hogy buktam a fasza mentéseket, hatással volt arra hogy hirtelen nem is volt kedvem kis csapattal kezdeni... játszok most a kedvenc csapatommal(velük még úgyse voltam soha). Tehát Bayern München...már 8 forduló lement a bajnokságból meg a BL-bõl 2. Ha érdekel titeket a beszámoló annak ellenére hogy most nem kiscsapattal tolom akkor majd írok egyet, ha nem, akkor nem fárasztalak vele titeket! :-)

Szycsu
Élvezet olvasni a hazai beszámolókat, én is szívesen kezdenék itthon, de állandóan felidegesít, hogy még otthon sem jutok semmire, nemhogy nemzetköziben.

Más: Valaki tudna nekem linket adni FM 11-hez jó Skineket? Unom már ezt a sablon feketét 😄

Les Dogues

Zenszkij
A magyar kupameccs rosszul lett belinkelve:

a 4 belinkelt focista meg sorrendben:

Pastore S/AMRL
Garvín M/AMC
Balakhomskiy G
Tibor Vasas DR

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij

Ahogy ígértem itt az értékelés! Én is befejeztem a szezont. Immár második sikeresnek mondható évemet zárom a Fradi kispadján. Voltak izgalmas mérkõzések, valamint meglepetés eredmények is. Az értékelést spoilerbe írom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idén sikerült ismét gyõzedelmeskednünk a bajnokságban, ezzel megvédve címünket.

Sajnos becsúszott 3 vereség is, ebbõl a legfájóbb a hazai pályán elszenvedett 0-1-es kapitulálás a frissen feljutó, és ki is esõ Gyirmót ellen, továbbá a 3-1-es zakó idegenben, a 29. fordulóban, Pécsett. A második meccsen mély megdöbbenésemre nem voltunk a pályán. Igaz matematikailag ekkor már bajnokok voltunk és valószínûleg a srácok már leengedtek, de ez egy ilyen nagy múltú klubnál nem megengedhetõ. Ugyanakkor még hátra volt egy fontos összecsapás, a Magyar Kupa döntõje. Szerencsére az utolsó fordulóban sikerült a fiúkat felrázni, és idegenben lemostuk a Honvédot 0-3-ra, valamint behúztuk a Magyar Kupát is 2-0-ra a Hali ellenében.

http://noob.hu/2012/07/19/MK.jpg

A Ferencváros fennállásának elsõ Magyar Ligakupa gyõzelmét is ünnepelhette az idei szezonban. A kiírást azért is vettem most komolyan, mert történelmet írhattunk elsõ sikerünkkel. Jövõre a fiatal suhancok próbálgatják majd szárnyaikat ebben a sorozatban.

A 2012/13-as szezonban az európai kupaszereplést tekintettem a legfontosabb hadszíntérnek. Tavalyi bajnoki címünkkel kvalifikáltuk magunkat a bajnokok ligája második selejtezõ körébe. Az elsõ meccsen a Sligo Rovers ír csapatot kaptuk, akiket nagyobb nehézség nélkül kiütöttünk. Ezután a román bajnok Dinamo Bukarest került az utunkba. Igazi presztízsmérkõzés állt elõttünk, egy újabb magyar-román megmérettetés. Lázban égett az Üllõi út, és valószínûleg ennek is köszönhetõen a fiúk összeroppantak a lelki teher alatt, és igazi magyar csapathoz méltóan, lélekölõ játékkal szenvedtünk 0-2-es vereséget. Itt én keresztet is vetettem a továbbjutásra, és idegenbe már minden mindegy alapon utaztunk Bukarestbe. Meccs elõtt közöltem a srácokkal, hogy nincs rajtuk nyomás, és ez meg is tette a hatását, mintha nem is ugyanaz a csapat lépett volna pályára, mint Budapesten. Hengerlõ játékkal 0-3ra nyertünk és összesítésben 2-3-al továbbmehettünk.

Harmadik csapat, amely megpróbálta utunkat állni a legrangosabb kupasorozatba történõ bejutásba a szlovén NK Domzale volt. Idegenbe lõtt góllal vertük.

Nagy meglepetésre így második szezonomban Bajnokok Ligája fõtáblára került a z együttes. Itt a Tottenham, a Paris Saint Germain és az Olympiacos várt rám. Elsõ meccsen ismét a minden mindegy stratégiát alkalmazva bombameglepetésre otthon 2-0-ra vertem a londoniakat. Ezt követõen az Olympiacoshoz látogattunk, és sikerült egy 0-0-át kihoznunk a mérkõzésbõl, köszönhetõen remek kapusomnak XY-nak. A francia csapattól tartottam a legjobban, és habár megszorongattuk õket, oda-vissza vertek I 1-0, O 1-2-re. Londonban is kijött a két csapat közti különbség, kaptunk egy hármast. Hiába ez már más dimenzió. Az izgalmaknak nem lett vége azonban, hisz az Olympiacosnak 1, nekem 4 pontom volt a 6. forduló elõtt, melyen a görögöket fogadtuk Pesten. Itt ismét hengerelve 4-1-ás sikert elkönyvelve a harmadik helyen zártunk, ezáltal folytathattuk az Európa Ligában.

Az EL-ben a VFL Wolfsburggal sorsoltak össze. Idegenben elvertek 2-0-ra otthon meg mi kaptuk el õket 1-0ra. Benne volt a továbbjutás a pakliban, de így sem vagyok elkeseredve. Igen sikeres volt az idei nemzetközi kupaporondon tanúsított helytállásunk.

Végezetül pedig szeretnék egy kisebb összefoglalót írni a csapatban rejlõ potenciálról, friss reményteli igazolásokról. Úgy tapasztaltam, hogy idegenbõl igazolni igen nehézkes az alacsony reputáció miatt. Csak silány, selejt játékosok jönnének, rendkívül mélyreható felfedezõ munkát kell alkalmazni, hogy egy két igazi tehetséget megkaparinthasson a csapat. Párat azonban már sikerült.

Tapasztalom, hogy a magyar bajnokságban a csapatok edzõközpontjai annyira gyengék, hogy nagy tehetségû futballista nemigen kerül ki belõlük. Ezt orvosló, folyamatosan fejlesztem a Fradi edzõközpontját.
kép edzésrõl
Idén dobott is egy ígéretes magyar titánt, akit ki is nevelek idõvel. Van benne bõven potenciál.

Meglátjuk, mit hoz a jövõ. Hosszú távú célom megragadni a nemzetközi porondon és kinevelni az akadémiámról kikerülõ tehetséges magyar játékosokat. Ezzel zárom is 2012/13-as évértékelõm, remélem nem untattalak.

Forza Italia
Megkezdtük az Európa bajnokság selejtezõjét

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bexinho
Rendben, kíváncsi vagyok rá. Nekem még a mai napig nem sikerült stadiont építtetnem/bõvíttetnem. Most néztem, hogy a Fradi ezzel a szezonnal feltornászta magát Európa legjobb klubcsapatainak 3. helyére, ezzel beelõzve több nagyobb klubot is: Barcelona, Manchester United, Juventus, Dortmund. A Real Madrid áll az élen.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Zenszkij
hazaérek írok én is egy évértékelõt a 2. szezonomról, amit a Fradival toltam

bexinho
Normális játékosokat csak szerencsével tudtam igazolni. Ez akkor derült ki, amikor rendkívül jó szezont produkáltak, és jelentkeztek értük a klubok. Az esetek nagy többségében ingyen jöttek a késõbb értékes játékosok, vagy nagyon alacsony összegért. Általában ügynök ajánlotta, én alaposan utánanéztem (értékei, statisztikája, figyelõim véleménye, fizetése stb...), majd leigazoltam. Nagyon nem nyúltam még mellé. Akiket eladtam hamar, azokat max azért, mert pont profitszerzés céljából hoztam a csapathoz õket.

Amúgy már elsõ idény után hoztam értékes játékosokat, de nyilván azok a playa-k ma már nem férnének be. Viszont ahogy léptem felfelé a csapattal, úgy kellett jobb játékoskat igazolnom. Lépést tartani a minõséggel.

bexinho
Köszönöm. Majd írok egy részletes összefoglalót a tavaszi idényrõl.

Sajnos viszont a válogatottal nem tudok semmit sem produkálni. Botrányos ahogy állunk. Mentségemre szóljon, hogy a team 126. helyen tanyázik, kb azt a szintet is képviseli.

Grat a címvédéshez, mindjárt befejezem én is a szezonomat csak a crash dump közbe szólt..:

szabii98
looool 😄😄
amúgy gratula a címvédéshez!😊

I met God. She's black

bexinho
Meccs után rögtön szerettem volna szerzõdést hosszabbítani, de a vezetõség nagylelkûségének hála:

bexinho
Ez egészen elképesztõ!!! Megvédtem a Ferencvárossal a BL címet. Elõször sikerült ez a BL és a csapat történetében! Igazán fordulatos mérkõzés volt. Elõször egy 3 alapemberem hiányát kellett átvészelnem, egyik legsikeresebb és legtehetségesebb játékosom (Bazán) lesérül második félidõ elején, majd 85. percben egyenlít az ellenfél és pirosat kap a legrutinosabb középhátvédem... azonban a hosszabbítás teljesen nyílt volt. Bármi lehetett volna, de nem lett...

11-esek következhettek, amelyek összeállítását egy elõre szisztematizált rendszer alapján szoktam elvégezni. Ismét bejött! A végsõ, a kulcsbüntetõt a fiatal Ivancsics Olivér lõtte, aki szinte a legvégén állt be. 😊

bexinho
Bayram (khv-em) 90+4. percben pirosat kap, szabálytalankodott szemben a kapuval 16os vonalán... szabadrúgás a PSG-nek. Remélem nem itt dõl el a döntõ...

bexinho
Részeredmény : FTC-PSG BL döntõ: ( 1-1 ) 88. perc ....

Amato (43.), Noah (85.)

Sérülés (a kulcsemberem Bazán 49. perc)

nemtudom,h nállatok,h vált be az a Dramane Kamaté,de nállam botrányszar,15meccsen 1gólt lõtt...
bexinho
*elõdöntõ a ZTE ellen

bexinho
Igen, generált a többség. Bár még fiatalon igazoltam le õket (17-18 évesen). Navarro-t konkrétan a 2013/2014-es szezon elején argentinából. Rengeteg játékosomat figyeli a Juventus, Real Madrid, Barcelona, Inter, Arsenal, Man City, Man United, Lyon, OM, Sevilla, Valencia, PSV, PSG, Udinese, Roma, Lazio... de most csak ezek a nevek jutottak szembe, akiket láttam játékosaimnál év közben. Persze nem fogom eladni õket, hiszen arany értékük van, összeszokottak, fiatalok, tehetségesek. A pénzügyem nagyon rendben van, nem igazoltam (csak 1-1 millióért 2-3 fiatalt évközben 15-16 évesek), nemzetköziben nagyon haladunk. Nemsokára vége a szezonnak, még van egy magyar kupa döntõ visszavagó (ZTE), illetve 06.01-jén a BL döntõ (PSG).

Szycsu
Mindjárt kezdõdik a szezon, bízom benne, hogy nem fürdök be a Muniain, Griezmann, Fallaini trió megvételével + vettem egy 23 éves bal szélsõt Monpöliébõl, El Kaoutari-t. Két barátságos lesz, MU és Tottenham ellen, még szervezek 3-4et, hogy összeszokjanak a srácok.

Les Dogues

Zenszkij
Rendkívül jó igazolás szerintem a játék 5 legjobb hátvédje között van. Egy igazi klasszis.

Forza Italia
Januárba érkezik Thiago Silva 15m ért. Bár nem tom h 30 évesen megéri e.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zenszkij
Ez a Luis Navarro generált kölök? Nekem a második év végén a problémám a Fradival, hogy az istennek nem akarnak jönni a játékosok még egy Nyitrából sem, pedig BL fõtáblás volt a csapat, kétszeres bajnok, egyszeres magyar kupa és ligakupa gypztes. Javítottam a youth recruitmenten, meg a youth coachingon viszont és ki is dobott egy 16 éves jobb full bekket, akibõl szerintem egy egész jó nemzetközi szintû komoly focista lehet. Te mikor tudtál érdemben játékosokat igazolni, akik nem afrikaiak? <#nemtudom>

Szycsu
Na, 2013-as Konföderációs Kupa behúzva, + kaptam 36 millát igazolni, amibõl 118-at költöttem. Igazi Hudini vagyok 😄

Les Dogues

bexinho
2018/2019 -es szezonban járok.

Lejátszottam a visszavágót is az angol csapat ellen. Készítettem egy képet is:

Nagy az öröm, hiszen Navarro játszani fog a döntõben (tavaly sérülés miatt nem volt bevethetõ), ha csak nem sérül le, azonban Roy (tkp) sárga miatt nem léphet pályára, Ademar pedig lesérült 2-3 hétre...

A döntõben a PSG-vel fogok összecsapni, akik 6-5-el búcsúztatták a Dortmund-ot.

Furcsa lett volna azzal a Dortmund-al BL döntõznöm, amelyk kiütött 3-0-ra augusztus végén az Európai szuperkupából, majd BL csoportkörben kétszer vertük õket.

Zenszkij
hanyadik évben jársz?

bexinho
Privátban válaszoltam!

Más: Tottenham ellen hazai pályán 1-0-ra gyõzedelmeskedtünk a BL elõdöntõben. A mérkõzés végig kiegyenlített volt. 18-18 kapuralövés, még futott km-ben is megegyeztek a számok. Viszont volt egy Bazán-om, illetve egy szögletlehetõség a 85. percben, amit kihasználva megszereztük a gyõzelmet érõ gólunkat (fejjel).

Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumra, 2-3 éve játszom ezzel a játékkal. Újpest és Chelsea szurkoló vagyok. Most van egy karrierem 4. évemet fogom befejezni és utána jelentkezem beszámolóval 😄 mindenkinek gratulálok és sok sikert. Még egy kérdésem lenne, bexinho a magyar stadionos background honnan van. Elõre is kösz, jó managerezést mindenkinek!

Hogy a viharba ne? Persze 😊
Atalanta karrier iránt érdeklõdik valaki? 😄
bexinho
Ligakupa döntõt sikerült ismét megnyernem... már számolni se számolom hányadjára. Viszont a tavalyi 61ezres nézõszámrekordot sikerült megdönteni:

Zenszkij
igen

srácok az új patchet ha felrakom nehezebb lesz a játék?

horrorpops
véget ért a harmadik szezonom a Cardiff élén. összességében ugyan elégedett vagyok, de végül nagyon keserû szájízzel megyünk el nyaralni.
a szezont az igazolásokkal kezdtem.

az igazolások közül fõleg az ingyen érkezettek váltak be. Hopen remek fogás volt. balszélsõként indult, végül a középpálya közepén vált be igazán visszavont irányítóként (12 asszisztot osztott ki). Moreno Ortizt a Madrid elengedte év végén, nálam jolly joker szerep jutott neki, amit meg is hálált a maga 16 góljával!
a legdrágább vételemmel, Krznarral viszont nagyon befürödtem. a scout szerint a legjobb kp-m, a szezont mégis 6,78 átlaggal zárta. neki -a norvéggal ellentétben- nem találtam a helyét.
a szezon elsõ kupája a Ligakupa volt. az elõdöntõ elsõ mérkõzéséig semmi baj nem volt, magabiztosan készültem a címvédésre. aztán jött egy óriási pofon...

ezután úgy gondoltam, hogy kárpótoljuk majd magunkat az FA Kupában. nagyra törõ vágyaim hamar kihunytak, a másodosztályt a mezõny végén záró Rotherham ejtette ki a B csapatomat.

idõközben ugye bár a BL-ben is helyt kellett állnunk. na ez volt az a sorozat, ahol nem várt remeklést produkáltunk. a csoportkörben majdnem kihullottam, de utána a PSG-t nagyon megaláztam, a Leverkusen ellen mázlival, de továbbmentem, és végül a késõbbi gyõztes BVB idegenben lõtt gólokkal tudott csak megállítani minket.

és akkor jöjjön a félig meddig fekete leves, a bajnokság. ugye bár tavaly a harmadik helyen végeztünk, de kereken 20 pontra voltam az elsõ helyezett Arsenaltól. idén végig az élmezõnyben voltunk (nem voltunk az ötödik helynél hátrébb), és felváltva elõzgettük egymást az Arsenallal. amikor õk végre elfáradtak, fõnixmadárként feltámadt az Olajkút SE, akik gyorsan a nyakamra jöttem, sõt, el is léptek 8 ponttal. ha így nyerik meg a bajnokságot, egy szavam se lenne. de volt egy négy meccses nyeretlenségük, így felzárkóztam rájuk. ekkor jött nálam a krach. négy meccsen csupán négy pontot gyûjtöttem, pedig csak olyan csapattal játszottam, akiket simán vernem kellett volna. a legfájóbb az idény végén kiesõ hazai vereség a S'oton ellen. ahogy a képen is látszik, az a vereség a bajnoki címünkbe került...

az utolsó körben én ikszeltem a CFC vendégeként, a City simán nyert idegenben (de jobb a gólkülönbsége, úgyhogy nem lett volna elég az egy-két gólos gyõzelem).
ezek eredményeként jelenleg elég vegyes érzelmeim vannak. úgy voltam vele, hogy ha bajnokságot nyerek velük, lemondok. a szerzõdésem a jövõ év végén jár le, még gondolkodom, hogy kitöltöm-e azt a maradék egy évet, vagy odébb állok. minden esetre egy-két napra azt hiszem jegelem a játékot.
bár hogy is lesz, remek kaland volt felfuttatni ezt a walesi klubot.

blüh im ganzen dieses glückes.

bexinho
A képet lefelejtettem:

bexinho
Összejött! Elsõ meccs rizikós volt (2-2 idegenben), majd a visszavágón megmutattuk, hogy képesek vagyunk jól focizni is (1-1). Hazai meccsen több esélyünk volt, mint a München-nek. Az elõdöntõ viszont kicsit Európa Kupásan néz ki... csapatok nevét olvasva.

Zenszkij
Rendkívül pikáns karriernek tûnik. Várjuk a jelentéseket 😊.

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

már aláírt
bakkerman
én csak arról tudtam eddig,hogy a tegnapi napon nem edzett a csapattal,akkor ezek szerint Barcikára ment próbajátékra. Remélem nem felel meg az ottani vezetõségnek,és visszatér Barcelonaba,nagy veszteség lenne!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

egy kis off:
Messi Barcikára igazolt, katt
Fisicofan
Áááá ezt már nem akarom elhinni, 4/4 az MTK is meg mi is, erre õk érthetetlen módon 6-1-re kikapnak Baján, mi meg furcsa mód az utolsó 5 percben 2-0-ról ikszre adjuk le a meccset a Szeged ellen.... Tisztára mint az utolsó õszi fordulóban... Na mind1, most jön velük a rangadó, ha gyõznénk akkor 5 pontra csökkenhetne a hátrányunk

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Ez igen!!!Én nagyon várom az összefoglalót,mert az ilyenek adják meg a játéknak a sava,borsát 😊 Sok sikert!!!!
Fisicofan
Az egyetlen téli szerzeményem Veszprémbe, a malawi válogatott 19 éves leendõ sztárja jól bekezdett, a tavasz elsõ meccsén csereként beállva gyõztes gólt szerzett az Ajka elleni rangadón 😄 Az MTK is gyõzelemmel kezdett, nem tudom lesz-e esélyünk a 9 pontos hátrányt ledolgozni, majd 14 forduló múlva eldõl 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Roland10
Real Marid 1. Félév

Ezzek a Kerettel indultunk neki a szezonnak. Érkezett Modric, Neymar és most januárban Lucas Moura, szóval neki még nincs játszott meccse itt.

Legelsõ kupám amit behúztam, Szuperkupa a Barca ellen.
Odavágó
Visszavágó

BL-ben nem kaptunk valami erõs csoportot, és lazán megnyertük.
Elsõ kiesési szakasz meccsei.

Január 3.-án jelenleg így áll a tabella, a Barcával kezdünk elhúzni, de egy 10 pontos különbség után viszonylag elég szoros.

Az Aranylabda nem hozott nagy meglepetést.

Íme az év Csapata és az év Játékosa.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid!