A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na gyüjjön egy hosszabb összefoglalócska :D Még mindig a Fradival nyúzom az MB1-et
    korábbi szezonok csak számokban, csak hogy látszódjon a tendencia
    szezon - gy/d/v rúgott/kapott gól pont
    16/17 - 18/7/5 66/30 61
    17/18 - 19/10/1 70/22 67
    18/19 - 25/2/3 94/25 77
    19/20 - 25/4/1 101/23 79
    Végre ebben a szezonban átléptem a 100 gólos határt. 3 meccsel a vége előtt ehhez kellett volna meccsenként 3 gól, erre egyből jött egy 1-1-es döntetlen, azt hittem nem jön össze. Végül mentem Egerbe, kontrára állitottam a csapatot és vágtam hetet.
    9 szezon alatt kicsit helyre hoztam a magyar foci elmúlt 20 évének bajait. Első kettő BL-ben, 3-5 El-ben indulhat már.
    Igazolások
    16/17
    5 játékos jött akkor (összesen alig 1 milláért) akik közül 4 stabil kezdő azóta is, egyet pedig jó pénzért eladtam
    ekkor volt az első nagyobb átalakitás, elment a gólvágó target man-em a videotonhoz, jött helyette az azóta klasszissá érő új csatárom. (Yobou - lent bővebben)
    17/18
    egyiptomi válogatott kapus, 17 éves U19-es vb győztes francia bekk, 16 éves csatár, főleg fiatalok jöttek, semmi extra. Jött ekkor 3 fiatal magyar, de a nagyon erős konkurencia miatt, közülük csak 1 támadó tudott több-kevesebb lehetőséget kiharcolni
    Ekkor vitte el az Inter a kedvenc hátvédemet akit asszem a játék kezdetekor igazoltam le.
    18/19
    3 fiatal ingyen, azóta is kölcsönben vannak, meg egy fiatal magyar támadó akit kölcsön adogattam. Először Mainzban húzott le pár meccset 18 évesen, aztán a Rodában lövöldözgette a gólokat, kár hogy fél évre is volt hogy kidőlt. Benne látok fantáziát, 23-24 évesen stabilan akarnám játszatni, kár hogy Yobou, az állandó csatárom harmincasával lövi a gólokat, nehéz szivvel fogom igy eladni majd :D
    Nagytakaritás, pont egy tucatnyi játékosnak intettem búcsút. Egy szintén nekem nagyon kedves gyerek is a Leichesterbe ment, akit a játék kezdetén hoztam ingyen.
    19/20
    a totális átalakulás :D
    Paulinho a bal szélre 8,75 milláért, Pablo Gonzalez treqartistának 6 milláért, Eduardo Torres jobb szélre 9 milláért. A 4-2-2-2 átalakult kicsit, az egyik csatárt hátrébb hoztam.
    Jött még ezen kivül 3 csatár, kettő közülük a második csapatban vitézkedhetnek még vagy 2 évig, bár ők is belekerültek együtt 3 millába. A harmadik csatár az meg csak azért hogy legyen :D Csak 300 ezerbe került, de 19-es befejezéssel, kicsi fizuval elvan a padon. Újabb fiatal magyar 400 ezerért.
    13 játékos elment, többségük azért már elég régóta nem is játszott, még a második capatban is ritkán. Most először lett negativ az átigazolási mérlegem, dehát volt vagy 20 milla a kasszában, eddig alig költekeztem, most seggére vertem egy kicsit a pénznek.
    Egyébként az új fiúk az utolsó fillérig megérték az árukat (bár a gép korrigálta és levitte mindet 2-3 millióra)
    név meccs/gól/assziszt/átlag
    Paulinho 46/23/16/7,71
    Torres 34/7/22/7,49
    Gonzalez 15/14/6/8,15 (ő egyébként 21 évesen 34x-es chilei válogatott :D)

Yobou 36/31/10/7,77 - ő nem új, ez a negyedik szezonja, csak ő még hiányzott a támadónégyesből :)

A bajnokság idén fordulókkal a vége előtt megvolt ismét, zsinórban ez volt a hatodik. A kupa is összejött megint, de tiszta ideg voltam, csak 11-esekkel lett meg a Vidi ellen, 3-3 után. A vidi csatárára direkt volt ember állitva, naná hogy gólt lőtt, plusz pont a falábú exfradista Kulcsár vágott kettőt
    Egy bajom van, de az nagy. Nemzetközi porondon nem tudok még tényező lenni sajnos. Egyszer volt hogy a BL csoportomból tovább tudtam jutni, azt hiszem EL 8 között véreztem el végül.
    Idén is első meccsen 2-1-re verem a Barcát, aztán az összes hátralévő meccsemen (PSV, Liverpool) kikapok.
    Mostanra megkeresett egy pár szövetség, hogy vezessem az ifiválogatottjukat. Uruguay U23-as csapatát válaszotttam. Bár nem tudom meddig húzom majd, a válogatottozás nem tud lekötni. 1x már voltam magyar kapitány, meg nigériai kapitány is, de mindig felmondtam pár meccs után, leeht itt is bedobom a törölközőt.

Picit vicces...hót fos magyar játékosokat generál a gép, de Véber Zsuzsi kivezette a magyrokat az EB-re