A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rot
    Na itt a lengyel kalandról a beszámoló (szokásosan hosszú):
    Ketten vágtunk neki online játékban, két lengyel 2. ligás csapatot választva, méghozzá természetesen kettő kiesőjelölt együttest. Névszerint Olimpia Grudziadz és Stomil Olsztyn, utóbbi az enyém. nagyjából hasonló pénzügyi helyzettel és ezzel együtt járó hasonló fizetési sapkával kezdtünk, amit amúgy meglepően alacsonynak találtam (a magyar 2. osztályú putnokkal sokkal magasabb volt). Igazoltunk, amennyit csak tudtunk (bár inkább kevesebbet mint szerettünk volna), majd kezdődött a bajnokság, ami számomra elsőre nem sikerült túl jól.. Az utolsó fordulókban sikerült elbukni a feljutást, elég durván visszacsúszva a tabellán. erősen meglepett ez a sikertelenség az előző játékokhoz képest, de mivel ismerősömnek sikerült a feljutás, végülis eszembe sem jutott, hogy feladjam már itt. A legjobban teljesítő játékosom (aki csak kölcsönben volt nálam és azóta visszament, de elképesztő paintszkilljeimet segítségül hívva alávágtam a nálam nyújtott teljesítményét) vezérletével azért volt 1-2 jobb meccsünk is, és kezdtem ráérezni a taktikai részére is a játéknak.. (ez amúgy totál nem igaz, de így lett szép kerek a mondat, szóval marad )
    Jött hát a következő szezon, nekem még mindig a másodosztályban, és csak 1 célom volt, hogy feljussunk, lehetőleg simán. Botrányosan kezdtük ezt a szezont is, de aztán (egy rövidebb jó forma után az első félévben) a második felében már belejöttünk, alig vesztettünk pontot. az utolsó forduló nem fért bele, pedig csak ott dőlt el, hogy nagy nehezen, elképesztő versenyfutásban a végén valahogy csak sikerült 1 iksszel bebiztosítani a 2. helyet (az utolsó előtti fordulóban szereztük meg..). A tabella (az első helyhez is elég közel kerültünk, de ezzel meg is elégedtem, mivel a lechia a szezon során 10 ponttal is vezetett)
    nagy-nagy öröm, 2 kulcsjátékost emelnék ki - bár többet is lehetne -, a szűrőm, zé luis, akinek a képességei igen durván megkoptak az év végére, de így is messze a legstabilabb teljesítményt hozta, remek védekező és passzoló átlagokkal. A másik a csatárom, ramirez, aki többször nem is saját posztján játszva hozott elég jó teljesítményt összességében. 30 k-ért jött előző félévben, csak 24 éves, nagyon jó igazolás volt (zé luis ingyen jött).
    Ebben a félévben érkezett 1 igen tehetségesregen is, akinek tényleg csak a fizetésével van bajom, ami egy záradéknak köszönhetően kb másfélszeresére növekedett, mikor behívták 18 évesen (..) a venezuelai válogatottba - de legalább gólt lőtt.
    A kupákban egyébként egyikőnk sem alkotott maradandót a két év alatt, majd talán jövőre, lehet kelleni is fog, mert az első osztály még keményebb dió, az idei tabella (7. lett ismerősöm). Cél tehát jövőre kb a bennmaradás, de komolyan kell majd erősíteni mindenképp.
    (bocs a hosszért, remélem a képeket legalább nem csesztem el..)