Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Elsõ válogatott meccsem Anglia kispadján

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
vágom😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fyrex
de amúgy a te dolgod, csak így összehasonlíthatatlan a játékod a többiekével, mert rendkívül szembeötlõek ezek az eltérések

de mégegyszer ha neked jó, hajrá, én attól még nézem a képeidet

Avanti Crociati!

Fyrex
attól hogy fm-basen van fent még nem hivatalos, hanem jóska otthon csinálta és faragta ahogy õ gondolta...

Avanti Crociati!

Roland10
mi a neve? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
pedig fm-base-ról szedtem az új igazolásokkal ellátott adatbázist

Fyrex
én eddig sem mondtam hogy te tehetsz bármirõl, lopsz csalsz és hazudsz, hanem hogy összevissza állított adatbázissal játszol!

Avanti Crociati!

Forza Italia
mért én??? 😄

most errõl megint mit tehetek. Akkor esett le h ez az a Xavi amikor akasztott nekem egy nagy gólt 😄

Fyrex
dobd már ki azt a hulladék adatbázist a picsába, már én érzem magam szarul bakker, tönkreteszed az egész játékot <#falbav><#falbav><#zavart1>

Avanti Crociati!

Forza Italia
xavi a marseillbe igazolt 😄 az mi..... 😄

Forza Italia
Megtörtént. Válogatottat rányítok a klub csapatom mellett.

szabii98
okézsoké 😊
köszi!
Rémi Gaillard-ot pont leigazolnád belõle 😄😄😄😄

I met God. She's black

Fyrex
majdnem minden meccsén lõtt egy gólt, vagy adott egy gólpasszt, szerintem ez nem rossz.

egyébként grat. várom az igazolásaidat! <#smile>

Avanti Crociati!

Roland10
Reallal futom a szezont, én is megvettem, de a Castillaba! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
az nem semmi. Bajnokság+bl gyõzelem és kaptam kemény 30m igazolni 😄

Ezt tanulmányozd... 😉

( az egész oldalt )

www.smart-bus.hu

Forza Italia
eddig nálam se 😄😄 de aki vinni akarja õket annak a zsebébe kell nyúlnia

LasDen
igen?? nálam soha nem jöttek még ilyennel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
köszi😊 Niang kegyetlen szezont futott.

Most h vége a szezonnak többen bejelentették h mindent megnyertek itt változásra van szükségük. A nagy lófaszt nem mennek sehova 😄:😄😄

grat. szép szezont toltál. Niang meg brutál.

Forza Italia
Lemaradt.

Niang szezonja 😄

Fabio Capello
anagybüdöslófaszt 😄

A Pegazus galaxis NRT-666 bolygójának déli kontinensén. 😛

LasDen
narnia?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
jézusom... 😄 Gratula.

Én pedig hamarosan új beszámolóval érkezem, immáron FM12-ben... 😊 Annyit elárulhatok, hogy olyan vidékre vetõdtem, ahol még eddigi CM/FM karrierem során még sose jártam, izgalmas lesz... 😛

Forza Italia
Megvan megnyertük a bl-t. 😄😄 Komoly meccs volt. 4 piros rengeteg sárga, kihagyott tizi a 93. percbe.

Bajnokság pedig megint sima volt

szabii98
Elõbb itt beszélgettetek mindenféle taktikáról...hogyan növelhetném a befejezés pontosságát? Ha szépen felpasszolgatunk a kapu elé, még ott is mennek a passzok, de egyszerûen ennyi, megáll a támadás, vagy mellé rúgják, vagy védõ elveszi vagy a kapus megfogja...ötlet??😄

I met God. She's black

Szycsu
Am mennyit dob a latba egy BL-gyõzelem? Cavani és társai jönnének? Mert eddig, ha a csapat el is fogadta az ajánlatot, a játékos szóba sem állt velem..

Les Dogues

Szycsu
Ennél még Dzsudzsi is jobb volt nálam 😄 De, elfogadnék én egy Van Persie-t a csapatomba... M'Vila-ra fáj igazából a fogam már 3 éve, de szerintem nem lesz belõle semmi..

Les Dogues

Forza Italia
most vert kettõt és ezzel megnyertük a bajnokságot 😄

szódával elmegy.

zavbal
ez az RvP tiszta shit. Bonts vele szerzõdést 😄

Amúgy én sem vagyok normális.29 millió eurót fizettem a klub egyik volt játékosáért és így már a kezdõmben 7 német is szerepelhet.Ez azért szép pláne hogy annó a franciáknál egy darab francia se volt a keretben.Idén egyértelmûen a cél a bajnokság megnyerése pedig a Bayernnek adják megint a legtöbb sanszot.
Forza Italia

nem valami acélos 😄

persie statjairól lökj már egy képet kíváncsi vagyok ,hogy tolja.

Forza Italia
és madridban is nyertünk 1-0 ra 😄😄😄😄

Forza Italia
Leginkább az h senki se akarta annyiért vinni amennyit kértem érte 😄😄 így maradt és ha már nem keveset rak zsebre játsszon is. Meg nem sérült mostanában annyit mint a szezon elsõ felében.

Mit csinált Van Persie ,hogy maradhatott? <#idiota>

Forza Italia
Visszavágón remélem sikerül az elõnyt megtartani

Szycsu
Am meg, ÚJFENT, Kameni nincs, nemhogy BL-gyõzelem, de döntõ, sincs.. Nagyon nagy ez az ember, már csak arra kéne rájönnöm Rushing Out-ot, hogy lehet felhúzni, mert góljai 80%-a abból van...

Les Dogues

A szélsõkkel van a gond... keveset avatkoznak játékba! 😊

@LasDen: Nálam is meccs függõ... azt még nem tapasztaltam ki, hogy melyik felállás ellen jellemzõ ez fõleg... Az biztos, hogy a szélek erõltetése nem oldja meg... :S

www.smart-bus.hu

Szycsu
Mert Le Mans ellen stílusosan, vereséggel zártuk a bajnokságot, úgy, hogy pályán volt az A csapat (Dzsudzsákot kivéve, lerohadt). Mondom ez rohadt jó. De azóta rájöttem, Le Mans ellen más taktika kell, mert mindig megvernek 😄 😄 😄

Les Dogues

No persze... látom magam elõtt, ahogy a csupasz seggû efendi "könyékig turkál" a steam shopban... 😄 Sokan vannak, oszt ennyi... nem mindegy, hogy a 70 milliónak veszi meg a 0,01 %-a, vagy a 10 milliónak a 0,02 %-a... 😊))

www.smart-bus.hu

Szycsu
Leesett. 😄DDD

Azt már én sem tudom (wáá... érdemes volt írnom..), de nekem nincsenek ilyen gondok. Két szélsõ védõ felfut középpályáig labdával, azok leadják és onnan megoldja Hazard/Dzsudzsák vagy egyedül vagy középre leadja, beindul és visszakapja. Már csak ki kéne találnom, hogyan varázsoljak ezekbõl gólt, mert általában védõt ér a labda, kivéve, mikor maguk viszik be.

Les Dogues

LasDen
elõbb meg lesajnáltad magad hogy semmit nem vársz...modnom akkor tuti behúzza 😄

LasDen
de a szélsõkrõl van szó nem a csatárról...😄
igazából hasonló velem is elõfordul, de nemtudok mit csinálni vele. mondjuk nem konstansan hanem meccs függõ....

Szycsu
Am, Hazard év játékosa, Digne legígéretesebb játékos, többek is nyertek díjakat, de Lloris-t egyszerûen nem lehet megverni. 2. éve nálam Kameninek, mindkétszer top3-as volt év végén, de Lloris-t választják meg állandóan. Nem egyszer volt 9.0 fölött Kameni átlaga, nem értem. Naaa mind1 😄

Les Dogues

Szycsu
Poacher vagy Target Man-nél nálam alig ér labdába a csatár. Csak mikor neki rúgják és általában szélrõl szokták.

Les Dogues

Fabio Capello
Tudod, ott megveszik, nem lewarezolják 😛 Ha esetleg idehaza is megvennék inkább, nos... ki tudja. 😄

Lenne egy kör kérdésem Urak...

Adott egy 4-1-2-2-1, ahol a két szélsõ inside forward beállításokkal operál. Elég sûrûn elõfordul, hogy nagyon keveset vannak játékban... amíg az ékem 25-30 passzt is kioszt egy meccse alatt, addig ezek ketten van, hogy fele annyit vannak játékban...

Ti tapasztaltatok már ilyet? Ha igen, akkor mi az ellenszere? Hogy lehet õket jobban bevonni a játékba?

www.smart-bus.hu

Szycsu
And the dream comes true!

Késõbb jövök egész szezonos beszámolóval, de most még letolom majd Konföderációs kupát. Annak külön beszámolót szentelnék, aztán majd meglátjuk.

Les Dogues

bakkerman
Lázska kihúzott minket a szarból,így továbbra is 4 pontra vagyunk a listavezetõ CSZKA-tól,még van 5 forduló vissza,a 2. hely biztosnak tûnik,de jólenne bajnoknak lenni,cink lenne szezon elõtt elköltött 59 misi ellenére nem lennénk bajnokok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!