Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
It is confirmed that FM 2013 will include Turkish due to popular demand, after having reached a certain sales milestone.

Hivatalosan bejelentették, hogy a 2013-ban lesz török nyelv is, miután egy bizonyos pontot ért el a játék eladási statisztikája...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Ezt a játék direkt csinálja, én mondom nektek. 2 hét és Conf. kupa, erre fél Uruguay le van rohadva. Már várom, mikor kapom az üzenetet, hogy Cavani-t lerúgta egy részeg a kisboltban...

Les Dogues

Andrews
Üdv!

Kis érdekesség. FM10-bõl. Régebben írta valaki, hogy többnyire Egervári elmozdíthatatlan a 12-ben. Hát Koeman is valami hasonló itt nálam 😊

Eredmények:
2010-es VB Selejtezõ: 4., Dánia 26p, Svédország 19p, Portugália 18p, Magyarország 13p
2012-es EB Selejtezõ: 3., Franciaország 21p, Szerbia 18p, Magyarország 10p
2014-es VB Selejtezõ: 4., Franciaország 30p, Norvégia 17p, Lengyelország 11p, Magyarország 10p
2016-os EB Selejtezõ: 4., Horvátország 20p, Belgium 14p, Törökország 10p, Magyarország 9p, Moldávia 2p
2018-as VB Selejtezõ: 2., Hollandia 24p, Magyarország 19p, Dánia 16p - A legrosszabb második helyezettek voltak így nem pótselejtezhettek.
2020-as EB Selejtezõ: 4., Spanyolország 16p, Bulgária 14p, Belgium 13p, Magyarország 9p, Montenegró 2p

Szycsu
Meg a kurva anyád, hogy Dzsudzsák ledöglik 2 héttel BL döntõ elõtt 4 hétre. Csak a csapat legjobbja és legjobb formában lévõ playaja... Elmész az anyádba FM..

Les Dogues

bakkerman
ja,és Eto'o ezzel a két góljával már 44nél jár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
CSECSEN RANGADÓ! a kispadon végig paráztam a meccset,mert szembe velem a lelátóról figyelt egy ronggyal bekötött fejû RPG-s faszi egész meccsen,de végülis nyertünk ez a lényeg,és hazafele se robbantottak fel minket

LasDen
és akkor még nekem vannak szar vicceim...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ROCKnROLLA
azt hittem ez csak nalam volt ! temetes kozben pedig elrohogte magat marcelo, ami miatt a spanyol szovetseg 10.000 meccsre eltiltotta. de ezt ki lehetett valtani 10 euroval meg egy AUCHAN-os narancslevel, csak epp le volt egve a klub ...

olyan már nekem is volt, meghalt és ott helyben eltemették, hívtak papot is, meg kellett várni és cska utána folytatódott a meccs
bakkerman
nem,meccsre utaztunk a portugál válogatottal,ronaldonak leesett a vércukra,de kuentrau adott neki két db chupa chups nyalókát,és elhárult a veszély

Fyrex
én meg nyeles aszpirint

Avanti Crociati!

LasDen
és meghalt a pályán...?

Szycsu
Nekem, ha betegek, szurit adok nekik, ki tudja mi van benn 😉

Les Dogues

bakkerman
nekem olyan volt,hogy egy játékosnak a vércukra esett le :/

Fyrex
ha rosszul játszik leeshet a morálja, ezért kell adott esetben egyénileg beszélni velük, nem csak csapatként meg csapatrészenként

Avanti Crociati!

LasDen
amúgy nekem volt már, hogy attól függetlenül, hogy nyertünk meccseket 1-2 játékos mégis abysmal volt és még csak nem is rúgdostam beléjük korábban 😄

Fyrex
bár nem tudom miért OFF TOPIK néven van a bannerban, mert nem az a neve és a célja sem, de oda menj és ott kérdezz ilyeneket

egyébként meg nem értem hogy eshet le a morál, a teljesítmény fényében ha logikusan beszélsz a csapathoz meccs elõtt, közben, meg után akkor simán maxon van

Avanti Crociati!

*meeting 😊
Szia!

Próbáld meg a teem meatinget, általában az segít a boost morale-ban!
ROCKnROLLA
smoke weed every day of the week

de télleg a boldogságot hogy a rákba tartsam magason?
Szycsu
1 szar hozzá a vas, 2 beállításoknál, 3 kurvák, 4 hasadra csapsz (megnézed értékeiket), 5 mer olyan szar, hogy nem engedi leigazolnod.... am, clear filter aztán edit filter és úgy írd be a nevét

Les Dogues

Szycsu
Gyá he.. 😄
Készülhetünk az Inter elleni döntõre, nem remélek sokat...

Les Dogues

bakkerman
persze,összetudnék lopkodni a moszkvai csapatoktól 6-7 orosz klasszist,simán nyernénk a bajnokságokat,de a BL-hez kevés.

LasDen
de ha vanh pénz akkor meg nem tökmindegy???? :😄DD

bakkerman
ez a légiós szabály kikészít az Anjival...ugye pénz az van dögivel,de olyan igazi klasszis légióst még nem tudok hozni(még alacsony a rep),minõségi oroszt meg azért nem tudok saját bajnokságon belül,mert rohadt drágák...a CSZKA jobbhátvédjéért Nababkinért 17 misit kérnek,uramisten...

Szycsu
Meg lesz az! Én is álltam már fel Lyon mögül 11 pontról 😄

Les Dogues

Fisicofan
Üdv Veszprémbõl mindenkinek 😊
Vége az õszi szezonnak, kezd kicsit elszállni az agyam a Nyugati-csoporttól, minden évre van egy csapat akit képtelenség megfogni, idén ezt az MTK vállalta, 14 forduló alatt 3 döntetlenre voltak képesek, az utolsó fordulóban ugyan elszenvedték az elsõ vereségüket, de mi természetesen nem tudtuk legyõzni a Komlót (emberhátrányban alakítottunk ki 7!! ziccert, és 1-1 lett a meccs...). 9 pont hátrányban várjuk a tavaszt, remélem valami sorsfordító történik tavaszra, mert így esélytelen a feljutás most is.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Zenszkij
Mindenkinek gratulálok a sikeres teljesítményért! Rudee sajnálom, hogy felhagytál a lett kalanddal én szívesen olvastam. Lassan befejezem én is a Ferencvárossal a második évadot. Sikerült bejutnunk a BL fõtáblára nagy örömömre, ahol a Tottenham, a PSG és az Olympiacos csapata várt.

3. helyet megcsípve mentünk tovább az Európa Ligába, ahol kiestünk az esélyesebb VFL Wolfsburg ellen. Szezon végén tolom a képeket meg az összefoglalót.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

😄DD
bexinho
És pont Fürjes Ádámot válogattam be elõször a Magyar Válogatottba nem egészen 1 héttel ezelõtt. Az akkori "hála" elmaradását most fejezte ki.

Égre-földre keresek magyar stadion background-okat, de nem találok. Találtam egy oldalt, ahol miden van, csak éppen magyar csapat stadion pack nincsen: http://bit.ly/NAq1l2

Viszont úgy emlékszem, hogy annak idején (talán a 2007-2008-as részben) készült volna magyar stadion csomag, és még használtam is, de sehol sem találom a google segítségével...

Esetleg ha valaki tudna segíteni, privátban szívesen fogadom az ötleteket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Fyrex
2 ziccer 2 gól :S pech...

Avanti Crociati!

bexinho
http://noob.hu/2012/07/17/Untitled_1.jpg

Pont egy rivális ellen, pont egy óriási sorozat közben, pont a bivalyerõs Bayern München elleni negyeddöntõ elõtt ... kikaptam a DVSC-tõl a 23. fordulóban. Ezzel lezárult egy 116 meccses veretlenségi sorozat. 😞

bexinho
Jah, és most olvastam elõször ilyet NB1-es csapat kispadján, egy nagy nemzeti csapat válogatott játékosától: "Megköszönte menedzserének....... és jelezte felé meglátását, miszerint a válogatott játékosoknak nem kötelezõ nagyobb csapatoknál játszani, mivel jelenlegi klubjától is meg tudja alapozni helyét."

bexinho
Jelentem, hogy azt a brazil Lima-t, aki nálam lett fiatalon sztárkapus, majd az olasz bajnokság éllovasa, a Fiorentina mai napig kulcsjátékosaként tartja számon, kiszorította Sadi, a 1,5 éve igazolt fiatal kapusom. Megszerezte elsõ válogatottságát 😊

heh, töltöttem volna fel pár képet, de hála a gondos óvintézkedéseknek, még 1 hónapig nem tölthetek. Pedig lenne mit.. Épp az nb2-ben próbálok ügyeskedni a Pálhalmával, eddig egész jól megy is, holnap írásos helyzetjelentés. 😊 (csak legyetek kész hinni nekem kép nélkül is)
szabii98
jut eszembe...engem elcsipázott a honvéd 5-1re...😄DDD
pedig nagyobb esélyünk volt ... de a kupában 4-4/3-4 büntetõ/-gyel továbbjutottam

I met God. She's black

nálam a Honvéd mentésemben 10 szezon alatt egyetlen valamire való ifit sem dobott az akadémia, pedig már amit lehetett azt fejlesztettem serényen...
horrorpops
a Pool elleni három gólos elõnyrõl elvesztett meccs után már nem merek elhamarkodott kijelentéseket tenni, de azt hiszem mi lettünk a párharc favoritjai.

blüh im ganzen dieses glückes.

Zenszkij
Élvezem a magyar bajnokságot, de elszomorít, hogy a magyar játékosokkal képtelenség eredményt elérni, 11 külföldi meg lélekromboló. Fejlesztem az edzõközpontot, meg a youth recruitmentet, de rém gyér a felhozatal. Ti is tapasztaltatok ilyet? Késõbb változik ez?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Üdv!
Részben véletlenül tévedtem ide, de ahogy elkezdtem beleolvasgatni a hozzászólásokba, és megtaláltam a (szezon végi, eleji) beszámolókat, és a hozzájuk rendelt képeket, hát nagyon jók lettek! Remekül kedvet adtak a játékhoz, el is kezdtem egyet.
Az utolsó játékom egyébként még a portugál 3. osztályú 1° Dezembro nevû csapattal volt, csak (viszonylag) tömören néhány dolog róla:
Utolsó helyre várnak, játékosvételre pénz semmi, 1 ezres fizetési sapka (már át is lépték), borzalmas keret, barátságosokon stabil 20 nézõ. A kezdeti 'takarítás' után viszont sikerült egy-két egész korrekt játékost hoznom, meg persze még 10 másik erõsítést jelentõ embert. Gondolom ez itt senkinek sem újdonság, de a szezont már úgy kezdtem, hogy eredeti játékos 1 darab nem volt a kezdõ 11 közelében sem.
Az erõs kezdés (3-4 gólos gyõzelmek) után sikerült is felkerülni a tabella élére, de aztán jöttek a sérülések, és csak ekkor döbbentem rá, hogy igazából milyen szûk is a keret. Szezon végéig kidõlt az ügyeletes gólszaróm, és még 2-3 kulcsjátékos követte néhány hetes, 1-2 hónapos sérüléssel, felváltva. A kupában a Guimaraes meg is állított, de ami miatt inkább búsultam az az volt, hogy kezdtek a többiek erõsen felhozni, így a szezon végére nagyon szorossá alakult a helyzet.
Végül a mindent eldöntõ utolsó fordulóban sikerült kikapnom, és elbuknom az elsõ helyet (képeket majd mellékelek), na ott léptem ki, és azóta is ott hever a mentés. Szóval mostanáig elõ sem vettem az fm-et, de itt olvasva titeket megjött a kedvem megpróbálni mégegyszer valamelyik csapattal.
Sok sikert nektek a saját játékotokhoz, innentõl gyakrabban nézek fel ide. 😊
zavbal
Nos akkor a szezon:
Elsõnek nem is sikerült rosszul hiszen a csapat a címvédõt is megszorongatva a második helyen futott be.Bár a hajrába 5 pontos elõnnyel fordultunk többek közt a lentebb belinkelt mérkõzésnek és az utolsó fordulóban elért edzõmentõ 1-0 vereségünknek köszönhetõen ezüst járt nekünk.Itt található a tabella.A meccsek elsõ és a második fele . A játékos statok pedig így néznek ki. Pedig én mindent megtettem hogy megfogjam a Bayernt többek között jön tõlük egy csatár akit év közben fixáltam le sõt az asszisztensem is tõlük van. A német kupa szót sem érdemel vertük a Dachaut és a Cottbust majd a Hoffenheim kivert minket 2-0val.Majd jövõre és a Bl-ben is ami jól fog jönni hiszen kell a pénz.Kösz ha elolvastad
zavbal
asszem. 😄 Amúgy csak klubszinten van mindenem válogatottakkal lebõgtem mindig például két elbukott Copa América döntõm is van 12 év különbséggel.
bakkerman
2035 bazmeg...tudod még számolni a trófeákat? 😄DDD

2035??? lol 😄
zavbal
a bajnoki döntõ.Az egy dolog hogy mocskosan gyengék voltunk de még ez is.2 forduló van és pont egyenlõség..
szabii98
k*cs*g szpari, közük nem volt a meccshez.....erre 2 mák gólt is beraknak, de a 90. percben belövi a 2-2-t.......

16 sárga lap....

I met God. She's black

Huni92
nem ez a rendszer, sõt, nincs itt semmi rendszer egyébként. mindenki úgy és annyit ír, amennyit akar. nekem ennyi a kikötésem a díjjal kapcsolatban. de mondjuk ha a három döntõs képedet beteszed egy hozzászólásba, és néhány sort írsz a szezonról bõvebben, akkor biztosan bekerülsz. felfrissíteni nem árt az emlékeket. és tudod miért? mert fogadni merek, hogy mire betetted a képet a bajnoki tabelláról, addigra már nagyon kevesen emlékeztek arra, hogy mi is volt az el meg a kupadöntõben (most függetlenül attól, hogy odaírtad azt).

bakkerman
engem annyira nem hoz lázba ez a hét menedzsere dolog,én is játszok folyamatosan,meg nézem a topikot is,ha valami (számomra) nagyobb sikert érek el,akkor berakom ide,de azt se azért,hogy elérjek valamit ezzel 😊 most például az Anjival vagyok,már 2011. októbere van,mindjárt vége az alapszakasznak,szerintem estefele rakok be képeket,elég jól szerepelünk 😊

Fyrex
amit írsz:
- meg vagyok sértõdve és alanyi jogon szeretném ha ott lennék

amit írok:
- nem keveset elértem múlthéten, és nem értem miért nem vagyok ott

ami történt:
- nem értettem, megmagyaráztad, felfogtam. én lusta vagyok egész heti irogatás után még egy külön postot erre fordítani, ezért írtam hogy akkor áttérek, ebben semmi gúny vagy kiforgatás nincs. ez a rendszer, alkalmazkodom.

régen túlbeszélük szerintem, nem tudom ennél jobban összefoglalni, csak kerülgetjük egymást. részembõl rendben van a téma.

Avanti Crociati!