Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
de megint kiforgatod a szavaimat, ne legyünk már ennyire gyerekesek. NEM azt írtam, hogy most már nyugodtan kimaradhatsz. írtam ilyent?
azt írtam, hogy ha folyamatosan kihagytalak volna, mert pikkelek rád vagy mert épp úgy van kedvem, akkor megértem, hogy rákérdezel, csak így úgy jött le, mintha elvárnád, hogy mindig rajta legyél a jelöltek listáján.

abban nyilvánvalóan igazad van, hogy fasza volt akkor, és én is vágtam, hogy ki melyik csapattal éppen hogy áll. semmi bajom nem lenne ha ez ilyen formában most is mûködne, de ha visszapörgetsz néhány oldalt, akkor nem ezt veszed észre. nekem úgy tûnik, hogy nem erre van most igény.

az pedig, hogy a hét menedzsere jelöléshez jól jön egy hosszabb beszámoló, nem zárja ki azt, hogy az egész szezonról (akár meccsenként) "tudósítson" a fórumozó. :)

Sziasztok! :-)

Hát olvasva ezt a kisebb vitát, én például azok közé az emberek közé tartozom aki olvassa a topikot, de beírni csak akkor szoktam ha valami "korszakalkotó" dolog történt az általam irányított csapat háza táján! Pl. ilyen lehet egy félszezon- szezon összefoglaló, vagy akár a mostani európai kupa selejtezõje az Újpesttel, vagy esetleg 1 komolyabb mérkõzés ahol nem várt eredmény születik. Mostanság nem volt idõm játszani mert 3 napos buli volt :D de majd félszezonban leírom ismét a történteket :-) addig is jó játékot mindenkinek! :-)

Fyrex
igen, én jobban szeretem ha az emberek beszélgetnek, véleményt cserélnek, megosztanak több bajnoki meccset és folyamatban látják a másik karrierjét, ezáltal sokkal jobban azonosulnak egymással, és nem úgy szavaznak hogy megnézik a fent linkelt beszámolókat hanem tudják fejbõl hogy ez a srác kivel van, és hogyan alakítja a karrierjét

ez a szisztéma tartotta régen konstans az elsõ helyen a topikot, és kötött olyan ismertségeket itt az sg-n, amik ma is megvannak

én egyedül az ebbe az irányba történõ törekvést szerettem volna erõltetni a kritikámmal, nem pedig téged becsmérelni vagy bármi ilyesmi

az pedig hogy már többször voltam jelölve nem tudtam hogy összefügésben van azzal, hogy mostmár kimaradhatok nyugodtan, nyertem már eleget... nem halok bele, egyszerûen nem értettem hogy miért nem vagyok ott, ezért vontalak kérdõre. mostmár megértettem, elmondtad, nem kell túlbonyolítani, nem vagyok felháborodva, érdeklõdtem. más nevében pedig nem tudok beszélni hogy ki mikor maradt ki!

Avanti Crociati!

Fyrex
nem mondtam egy szóval se hogy ne tedd be vagy bárki ne érdemelne meg bármilyen elismerést, csak közöltem a véleményemet miszerint személytelen lesz a topik ha kizárólag ilyen beszámolókból áll

de ez csak az én meglátásom, gondoltam leírom, te vagy a góré

Avanti Crociati!

Huni92
ne forgasd ki a szavaimat rexi. sehol nem írtam, hogy azokat favorizálom akik hetente 3x néznek be ide, és megvetem akik aktívabbak. személy szerint külön örülök annak, hogy aktív vagy.
azt nem értem csak, hogy miért érzed magad megsértve. ha eddig sem szerepeltél volna a jelöltek között egyszer sem, akkor azt mondom, hogy jogos a felszólalásod, csak így eléggé ferde az egész nekem. eddig is volt olyan akit kihagytam, mert két sorban lerendezte az összefoglalóját, egy ennyi elvárásom pedig hadd legyen.
te jobb szereted ha a mondjuk 50 új hszt 2 perc alatt végigolvasod, mert annyira rövid az egész, vagy inkább olvasol valami tartalmasabbat?

Huni92
nem aktivitásról szól a verseny. értem én, hogy mire gondolsz, de ha már valaki vette a fáradtságot és írt egy hosszabb beszámolót az eredményeirõl, akkor miért ne tehetném oda be? ha az lenne a feltétele, hogy egy hét alatt 15 hsz kell a jelöléshez, akkor mindig ugyanaz a 3-4-5 ember kerülne oda be.

Fyrex
okés, akkor én is áttérek erre a heti 1 rendszerre, nincs vele gond csak nem tudtam mi a rendszer :)

azt hittem a folyamatosság jobb, de my bad, köszi!

Avanti Crociati!

Huni92
félre ne értsd, elég lenne, csak inkább azokat tettem be akik szépen leírták, mi a szitu :)
tudsz te írni bõvebben is, mint két sor meg egy kép, és itt írtam, hogy van egy apró feltétele a jelöltek közé való bekerülésnek, na.
nem kell ezen problémázni szerintem. :)

Fyrex
az utolsó kritikai észrevételem pedig annyi lenne, hogy viszonylag ellent mondd a topik "ûj" filozófiájának - miszerint legyünk minél aktívabbak és tartalmasabbak - hogy olyan(ok) is vannak ott akik egész héten benéznek egyszer és egy, max két postot betolnak, aztán viszlát

no offense meg személyeskedés, én is szavaztam és grat a jelölteknek, ez csak az én véleményem, lehet hogy én félreértelmeztem hogy mirõl szól itt a dolog :)

Avanti Crociati!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex
:ASDASD:ASDASDSDADsSDASDASDasdasDDsadasda

Avanti Crociati!

bakkerman
Barcelona ellen? akkor biztos hogy nem,bocs! ASD?:ASDS

Fyrex
bocsánat, a jelölésre sem

Avanti Crociati!

Fyrex
hm, a duplázás meg a szuperkupa gyõzelem a barcelona ellen már nem elég a hét menedzsere díjra? érdekes...

Avanti Crociati!

kurva rendes gyerek vagy te...:D

mondjuk ez jogos. ki akarna az újpestbe igazolni? kezdj szerintem egy másik csapattal!
<#idiota><#idiota><#idiota>

azt elfejtettem írni és le is lehet igazolni:D ! mert sokan nem akarnak jönni Újpestbe..:D

Huni92
Ejj. 12 embert választottam ki erre a szavazásra, nagyon faszák vagytok :)
a névre kattintva meg lehet tekinteni a hozzászólást amelyben a beszámoló olvasható.

kérdés volt a bagoly cucc: hajnalban nincs olyan szintû aktivitás, ami kellene hozzá, és amint azt írtam pár hete, egy hozzászólásért nem jár ilyen.
addig is nálam van a madárka megõrzés céljából <#banplz>

köszönöm!!!#82392 #82391

szabii98
Adamo Coulibaly, Milan Peric, Egejuru Godslove, Lelo Mbélé -> õ nem nálam volt játékos, hanem a vidinél, de sok gólt lõtt tavaly, Hugo Nascimento ..:D
többet nemnagyon tudok, esetleg Kulcsár Kornél, neki jó beadásai vannak szélrõl.
11es játékkal játszom, ott nekem õk váltak be :D

I met God. She's black

xisco nadal,koro kone,mbola,okonkwo,

Srácok Magyar NB1-es csapathoz tudtok ajánlani játékosokat akik viszonylag jól teljesítenek? és nálatok már beváltak?

Forza Italia
17 meccsen rúgott 4 gólt meg adott 10 gólpasszt. Nem volt annyira rossz de csak annak köszönhette h bekerült h sok volt a sérült.

Belhanda lesérült 9 hónapra :S:S fasza

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
akkor Gervinhon nagyot kaszáltál,ennyire jó volt?

Forza Italia
Januárba megint megkörnyékeztek pár játékosomat.

Gervinho-ért 20m ajánlott a PSG nem lehetett nemet mondani rá. Nem volt rossz nálam de nem pótolhatatlan. Mensah 7.5m a Wolvest választotta.

4 éves részletre megszereztem M'Vila-t a Rennes-tõl.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Második idényemet viszem Stuttgartal, most nézem a Gyõr bejutott BL fõtáblára :DD derossz
horrorpops
ilyet én még nem szoptam. ligakupa, második meccs, elõdöntõ. az elsõ meccsem simán vertük 3-0ra a Poolt. utána bajnokságban idegenben is megvertük õket. mondom a meccs elõtt, hogy relax, just semmi pánik ,meg lesz a továbbjutás. már fél óra után ledolgozták a hátrányukat, aztán még lõttek egyet-kettõt. a balhátvédem momentán 3,8 osztályzatot kapott. nice.

blüh im ganzen dieses glückes.

bakkerman
Sanyi a szõke herceg fehérlovon! :DDD ja nem,piros melegitõben

Rudee
Sanyi :D

Megyei kiegészítõ nincs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bexinho
Egy kis off:

Ki az ott középen?

http://bit.ly/NJM47w

Idõközben BL nyolcaddöntõben 2-2-es eredmény után idegenben lõtt több góllal mi jutottunk tovább OM szemben. 114 meccses bajnoki veretlenségi sorozatunk tovább folytatódott, így jelenleg 115-nél tartok. Idén úgy néz ki 100%-os leszek (még döntetlen se csúszik be).

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Erõsen gondolkodom, hogy elkezdeném egy régen szebb napokat élt csapattal, szülõvárosommal.

http://bit.ly/LqYPVj

Annak idején ezen a meccsen múlt, hogy Oroszlány nem lett nb1-es csapat (Tornyi Barnabás volt akkor az edzõ. Sokan azt mondják, azt a meccset eladták...)
A lényeg: van arra lehetõség ebben a 2012-es részben, hogy alsóbb liga csapattal kezdhessek? Ha jól emlékszem 2011-hez régebben láttam, de ehhez nem rémlik. Vagy csak elkerülte a figyelmem.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

fasz kivan,h vagy a 4.jáétkosomnak van csípõsérülése:@@@@@@
Akkor barca :D azt leigazolom neymart :D
kezdõként feltétlenül Barcelona - Real - Manchester U.-val kezdj, hogy megtanuld a dolgokat.
ROCKnROLLA
es 5 sargalap. meg 10 szoglet.

Fyrex
2-1

Avanti Crociati!

komám ez a gól után nemcsodálom:D segitséget pls:D idény végén lejár a szerzõdésem a videotonnál..és összehoztak már a Newcastle-el és a Sunderland-el..tippeket:D
Rudee
Ez után nem volt más választásom, lemondtam a csába...
Jól játszottunk a sok hiányzó ellenére, a helyzetek kimaradtak aztán jött ez a gól, amivel kikaptunk.

http://www.youtube.com/v/FP223scrXYM&version=3

Lettországból elég egy idõre. Ukrán, lengyel, fehérorosz és magyar bajnokság van még betöltve. Május van, lehet hogy egy NB3-as újoncnál bepróbálkozok.

bakkerman
owned ASD

ROCKnROLLA
az hamar elmegy. tel - nyar es mar vege is ... :D

elsõ meccs: okonkwo 375 napra lesérült. <#zavart2>

Rudee
Megy az új idény, de már a második meccs kiüti a biztosítékot. Az oké, hogy jobb a Ventspils, de hogy a kezdõbe 9 feketét rakjanak...

ukrán
lett - zambiai - guineai - zimbabwei
dél-afrikai - angolai - zambiai - szenegáli - ghánai
ghánai

Fyrex
<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Zenszkij
Elsõ BL meccsem 2012-ben a Tottenham ellen. Mit mondjak bombameglepetésre 2-0-ra nyertünk. Ortega második gólja a nagy Maradonát idézi :D. Azt hiszem bombavétel volt.

http://www.youtube.com/v/x17A6k5vyNA&version=3

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Roland10
cseréld el Neymarra! <#wink>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
ne légy buta:)

Fyrex
jaj már most miattunk nem kell <#rinya>

Avanti Crociati!

Forza Italia
na most van elegem Van Persibõl. Nem várom meg a nyarat most januárba eladom a f*szba.

horrorpops
az biztos, hogy jó alaposan átgondolja a dolgokat <#vigyor4>

blüh im ganzen dieses glückes.

Rudee
Nekem is volt egy az egyik edzõmeccs szünetében :S
Szerencsére csak a Legia-t buktam, így végül a Kuban Krasnodar lett az újabb anyaegyesületünk.