Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írtam, hogy ha folyamatosan kihagytalak volna, mert pikkelek rád vagy mert épp úgy van kedvem, akkor megértem, hogy rákérdezel, csak így úgy jött le, mintha elvárnád, hogy mindig rajta legyél a jelöltek listáján.
abban nyilvánvalóan igazad van, hogy fasza volt akkor, és én is vágtam, hogy ki melyik csapattal éppen hogy áll. semmi bajom nem lenne ha ez ilyen formában most is mûködne, de ha visszapörgetsz néhány oldalt, akkor nem ezt veszed észre. nekem úgy tûnik, hogy nem erre van most igény.
az pedig, hogy a hét menedzsere jelöléshez jól jön egy hosszabb beszámoló, nem zárja ki azt, hogy az egész szezonról (akár meccsenként) "tudósítson" a fórumozó. :)
Hát olvasva ezt a kisebb vitát, én például azok közé az emberek közé tartozom aki olvassa a topikot, de beírni csak akkor szoktam ha valami "korszakalkotó" dolog történt az általam irányított csapat háza táján! Pl. ilyen lehet egy félszezon- szezon összefoglaló, vagy akár a mostani európai kupa selejtezõje az Újpesttel, vagy esetleg 1 komolyabb mérkõzés ahol nem várt eredmény születik. Mostanság nem volt idõm játszani mert 3 napos buli volt :D de majd félszezonban leírom ismét a történteket :-) addig is jó játékot mindenkinek! :-)
ez a szisztéma tartotta régen konstans az elsõ helyen a topikot, és kötött olyan ismertségeket itt az sg-n, amik ma is megvannak
én egyedül az ebbe az irányba történõ törekvést szerettem volna erõltetni a kritikámmal, nem pedig téged becsmérelni vagy bármi ilyesmi
az pedig hogy már többször voltam jelölve nem tudtam hogy összefügésben van azzal, hogy mostmár kimaradhatok nyugodtan, nyertem már eleget... nem halok bele, egyszerûen nem értettem hogy miért nem vagyok ott, ezért vontalak kérdõre. mostmár megértettem, elmondtad, nem kell túlbonyolítani, nem vagyok felháborodva, érdeklõdtem. más nevében pedig nem tudok beszélni hogy ki mikor maradt ki!
Avanti Crociati!
de ez csak az én meglátásom, gondoltam leírom, te vagy a góré
Avanti Crociati!
azt nem értem csak, hogy miért érzed magad megsértve. ha eddig sem szerepeltél volna a jelöltek között egyszer sem, akkor azt mondom, hogy jogos a felszólalásod, csak így eléggé ferde az egész nekem. eddig is volt olyan akit kihagytam, mert két sorban lerendezte az összefoglalóját, egy ennyi elvárásom pedig hadd legyen.
te jobb szereted ha a mondjuk 50 új hszt 2 perc alatt végigolvasod, mert annyira rövid az egész, vagy inkább olvasol valami tartalmasabbat?
azt hittem a folyamatosság jobb, de my bad, köszi!
Avanti Crociati!
tudsz te írni bõvebben is, mint két sor meg egy kép, és itt írtam, hogy van egy apró feltétele a jelöltek közé való bekerülésnek, na.
nem kell ezen problémázni szerintem. :)
no offense meg személyeskedés, én is szavaztam és grat a jelölteknek, ez csak az én véleményem, lehet hogy én félreértelmeztem hogy mirõl szól itt a dolog :)
Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Avanti Crociati!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
a névre kattintva meg lehet tekinteni a hozzászólást amelyben a beszámoló olvasható.
kérdés volt a bagoly cucc: hajnalban nincs olyan szintû aktivitás, ami kellene hozzá, és amint azt írtam pár hete, egy hozzászólásért nem jár ilyen.
addig is nálam van a madárka megõrzés céljából <#banplz>#banplz>
többet nemnagyon tudok, esetleg Kulcsár Kornél, neki jó beadásai vannak szélrõl.
11es játékkal játszom, ott nekem õk váltak be :D
I met God. She's black
Belhanda lesérült 9 hónapra :S:S fasza
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gervinho-ért 20m ajánlott a PSG nem lehetett nemet mondani rá. Nem volt rossz nálam de nem pótolhatatlan. Mensah 7.5m a Wolvest választotta.
4 éves részletre megszereztem M'Vila-t a Rennes-tõl.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

blüh im ganzen dieses glückes.
Ki az ott középen?
http://bit.ly/NJM47w
Idõközben BL nyolcaddöntõben 2-2-es eredmény után idegenben lõtt több góllal mi jutottunk tovább OM szemben. 114 meccses bajnoki veretlenségi sorozatunk tovább folytatódott, így jelenleg 115-nél tartok. Idén úgy néz ki 100%-os leszek (még döntetlen se csúszik be).
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
http://bit.ly/LqYPVj
Annak idején ezen a meccsen múlt, hogy Oroszlány nem lett nb1-es csapat (Tornyi Barnabás volt akkor az edzõ. Sokan azt mondják, azt a meccset eladták...)
A lényeg: van arra lehetõség ebben a 2012-es részben, hogy alsóbb liga csapattal kezdhessek? Ha jól emlékszem 2011-hez régebben láttam, de ehhez nem rémlik. Vagy csak elkerülte a figyelmem.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Jól játszottunk a sok hiányzó ellenére, a helyzetek kimaradtak aztán jött ez a gól, amivel kikaptunk.
Lettországból elég egy idõre. Ukrán, lengyel, fehérorosz és magyar bajnokság van még betöltve. Május van, lehet hogy egy NB3-as újoncnál bepróbálkozok.
Szar Bayern, szar Bayern :)
lett - zambiai - guineai - zimbabwei
dél-afrikai - angolai - zambiai - szenegáli - ghánai
ghánai
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!

blüh im ganzen dieses glückes.
Szerencsére csak a Legia-t buktam, így végül a Kuban Krasnodar lett az újabb anyaegyesületünk.