Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amúgy el se hiszem h én akármit rakok be abba valaki beleköt. vicc. 😄😄😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Chibambo-t nem meglepõ, hogy kinézte magának a Metalurgs. Ajánlottak érte 130e€-t + 20 bajnoki gól után még 22 ezret (ekkor 55e volt az értéke). Mivel van még pár év a szerzõdésébõl, így az árat felemeltem 200 ezerre, ez már nem tetszett nekik és nem is akarták annyira. Pár hétre rá levettem a kért árat 170 ezerre, ekkor a Kaposvár-Fradi-Vasas trió is az érdeklõdõk közt volt. Új ajánlat nem jött szerencsére, bár anyagi helyzetünkön sokat javítana ha el tudnám adni. Értéke idõ közben felkúszott 110 ezerre. A most igazolt nigériai jobb bekk fél milliót ér, gondolom miatta is hamarosan ostromolni fognak.
Anyaegyesületünk lett a varsói Legia, remélem küldenek 1-2 jó középpályást, mert azt a piacon még nem találtam.
A tartalék csapatot leépítettem, de a fizu keret így is rendesen ki van használva. Igaz jött 2 új edzõ is.
Egy új felálláson töröm a fejem, kipróbáltam ezt-azt. Jelenleg ez tûnik a legjobbnak, de még tényleg csak próba jelleggel "üzemel":

Szar Bayern, szar Bayern :)
de legalább megint bejött a csere+gól kombó. csak ezeknek a buziknak mindig rögtön volt rá válaszuk. frenetikus.
blüh im ganzen dieses glückes.
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
10m van összesen. Abból sok mindent nem lehet kezdeni. A jó van Persie meg idejött és eddig 1 meccset tudott játszani azt se végig. 😄 Azóta sérült.
én nem látom õk mért lógnának ki a Messi, Ronaldo, Tevez, Rooney, Van Persie sorból, szóval menjél és nyerd meg azt a BL-t végre, aztán lássunk egy karriert egy David Silva & Mesut Özil szervezte VfB Stuttgarttal <#awink>#awink>
Avanti Crociati!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
btw szobor. a klub legsikeresebb idõszakát hoztam el, ehhez képest még csak a kedvelt személyek között sem vagyok feltüntetve. ez elszomorít.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más: Igaz nem meghatározó emberek, és nem is alapcsapatba igazolom õket, de tartalékok (NB2) teamet erõsíthetik, valamint talán a mezeladásokat is növelhetik.
A két sztár, aki év végén csatlakozik a edzõtáborozó csapathoz nem más, mint:
Robinho (36 éves, 1 évre jön) és Affelay (32 éves, elsõ csapatban még csereként bõven jó lesz)
update: Park Dzsi-Sung jön lejárt szerzõdést követõen holnap hozzám (38 éves, 1,5 évre jön). Szintén tartalék erõsítésnek 😊
kíváncsian várom erõsebb ellenfelek ellen mire leszel vele képes, hajrá
Avanti Crociati!
Sikeresen lejátszottam az elsõ szezonom a Fradi élén. Spoilerbe rakom az értékelést a hossza miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bukmékerek a szezon kezdetén a 6. helyre várták a csapatot, de ezt sikeresen felülmúlva magabiztosan nyertük a bajnokságot.
Tartottam egy kis nagytakarítást a keretnél, sokan távoztak, de sikerült pótolni a megüresedõ és hiányposztos helyeket.
Sajnos a szezon elején az Európa Liga második kvalifikációs körében kiejtett az Inter Turku csapata H 1:1, I 0:1. A ligakupára nem fektettem nagy hangsúlyt, így itt a csoportkör jelentette a végállomást. A magyar kupában viszont a döntõig meneteltünk, azonban a Kaposvár ellen elvéreztünk 0-2re, egyszerûen képtelenek voltunk eltalálni a kaput és két kontrából kapituláltunk. A csapat nagyon elfáradt a szezon végére, a sikeres bajnoki szereplés kivette az erõt a játékosokból. Jövõre minõségi játékosokat szeretnék leigazolni, hogy a fáradtság ne okozzon problémákat.
A legnagyobb célom ebben az idényben egy ütõképes labdatartó passzjáték kidolgozása volt, amit véleményem szerint sikeresen elértem. Íme pár statisztika ezt alátámasztandó:
Amennyiben sikerül minõségi játékosokkal feltöltenem a keretet ez még ütõsebb lehet. A lényeg, hogy szétpasszoljuk az ellenfelet és a kevés helyzetbõl értékesítsünk minél többet.
A taktikát folyamatosan finomítom, próbálom kihozni a maximumot az egyérintõs játékból.
Otthon control, idegenben standard a beállítás. Shoutok közül idegenben a retain posession és a pass to feet, otthon ezek mellé a play through defence, hassle opponents, play out of defence utasításokkal operálgatok.
Következõ idényben a kitûzött cél a bajnokságban megvédeni címünket, a magyar kupát szeretném ugyancsak megnyerni, továbbá a BL-be a csoportkör lenne az álom,de szerintem még gyenge lesz hozzá a csapat.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
aztán a reputation érték is közrejátszik. minél híresebb, elismertebb, annál többet ér és annál több ideig ér sokat egy nagyobb bajnokságban. casillas esetében semmi meglepõ nincs, de ha mondjuk elvinnéd a román bajnokságba, akkor negyedét ha érné.
Avanti Crociati!
mármint az sokkal hamarabb csökken , nem?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Nagyon jól tolták a srácok. Poacher-ként játszatom az aktuális csatáromat, azóta Sow és Lukaku is magához tért, bár épp most rúgták le Sow-t 7 hétre, bajnokságból pont annyi van hátra..
Palermo - Inter és Lille - Benfica elõdöntõk a BL-ben (EL-ben MU, Arsenal és Milan is ott lesz.....)
Lehet, hogy hajnalban, de valószínûbb, hogy holnap jövök az egész évessel. Így is csodálom, hogy 5 meccset le tudtam nyomni, de már elvonási tüneteim vannak Sons of Anarchy-tól 😄DD
Les Dogues
Ismert bug, elvileg leadtam hibajavításra a magyar kontaktnak...
www.smart-bus.hu
Stadiont maguktól építenek, nyilván a 700 fõs akármi (ami a valóságban csak 250) azért nem egy nagy izé. Ez meg hosszú évekre elég lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Közben lerúgták az elsõ meccsen. 1 hónap 😄
de persze kinek a pap, kinek a papné, így azér meglesz az a BL
Avanti Crociati!
nekem migliaccio 35 éves és még mindig az egyik legjobb szûrõ a játékban
Avanti Crociati!
A karrieremben az Iker Casillas 35 éves és még mindig 30 millió fontot ér
vagy ritkaság és akkor érdemes "leprintscreenelni" és kirakni a falamra? 😊
An old man dies. A young woman lives. A fair trade