Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crash dumpsot kaptam. töröltem a mappát mentés újra betölt mennék tovább de nem enged... újra kezdem. de most nem számolok be. majd csak késõbb.

Roland10
<#idiota>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
amilyen szar még annyit se ér. Nyáron karöltve távozhat is RVP együtt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Én nem szeretek senkibe belekötni mert én úgy vagyok vele ,hogy amíg te nem értél el ilyet addig ne hidd azt ,hogy ez lehetetlen. Csak szegény Poldika milyen olcsó lett 2013-ra <#idiota>

Forza Italia
átadólista. mi olyan hihetetlen.

amúgy el se hiszem h én akármit rakok be abba valaki beleköt. vicc. 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

poldi 3.9 millió 2013-ban az Arsenaltól? <#rolleyes>

Fyrex
a nevek és a számok nem hazudnak

Avanti Crociati!

Rudee
Elkezdtünk a felkészülést az új idényre...

Chibambo-t nem meglepõ, hogy kinézte magának a Metalurgs. Ajánlottak érte 130e€-t + 20 bajnoki gól után még 22 ezret (ekkor 55e volt az értéke). Mivel van még pár év a szerzõdésébõl, így az árat felemeltem 200 ezerre, ez már nem tetszett nekik és nem is akarták annyira. Pár hétre rá levettem a kért árat 170 ezerre, ekkor a Kaposvár-Fradi-Vasas trió is az érdeklõdõk közt volt. Új ajánlat nem jött szerencsére, bár anyagi helyzetünkön sokat javítana ha el tudnám adni. Értéke idõ közben felkúszott 110 ezerre. A most igazolt nigériai jobb bekk fél milliót ér, gondolom miatta is hamarosan ostromolni fognak.

Anyaegyesületünk lett a varsói Legia, remélem küldenek 1-2 jó középpályást, mert azt a piacon még nem találtam.
A tartalék csapatot leépítettem, de a fizu keret így is rendesen ki van használva. Igaz jött 2 új edzõ is.

Egy új felálláson töröm a fejem, kipróbáltam ezt-azt. Jelenleg ez tûnik a legjobbnak, de még tényleg csak próba jelleggel "üzemel":

Szar Bayern, szar Bayern :)

horrorpops
de jó, hogy eddig 15 meccsen 15 gólt kaptam, most otthon a 13. Norwich-tól ötöt! meg is lesem azt a tuskó csatárukat, aki négyet vágott most.
de legalább megint bejött a csere+gól kombó. csak ezeknek a buziknak mindig rögtön volt rá válaszuk. frenetikus.

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
dehogy mûködnek csak beképzeled

Fyrex
tévedés, én csak leírtam a publikus tényeket amiért az õ mentései mások mint a többieké, ebben nincs gúny vagy gyanusítgatás, csak irígy vagyok hogy nála másképp mûködnek a dolgok

Avanti Crociati!

LasDen
ez a Dzeko mekkora egy tuskó szar....egyedül BL-be hasznos ott 4/4, de ezen felül lõtt még 5 gólt 18 meccsen...megbaszom egy kosáron....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
tudom 😄😄

DONGUBA
Az a baj hogy azt hiszed viccel pedig gunyosan irja😊))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

horrorpops
alakul ez, alakul. nem volt egy kifejezetten nehéz csoport, de azért kellett egy kis szerencse is. na meg egy ilyen Galata elleni meccs is. kedvezõ sorsolás esetén simán benne van, hogy megyünk még egy kört. türelmetlenül várom, hogy felfedjék az ellenfél kilétét.

Forza Italia
-.- neeee 😄😄😄

10m van összesen. Abból sok mindent nem lehet kezdeni. A jó van Persie meg idejött és eddig 1 meccset tudott játszani azt se végig. 😄 Azóta sérült.

Fyrex
most mér? minden karrieredben vagy annyira szerencsés valahogy, hogy magasan a reputációd felett járó futballistákat meg tudsz szerezni 😊

én nem látom õk mért lógnának ki a Messi, Ronaldo, Tevez, Rooney, Van Persie sorból, szóval menjél és nyerd meg azt a BL-t végre, aztán lássunk egy karriert egy David Silva & Mesut Özil szervezte VfB Stuttgarttal <#awink>

Avanti Crociati!

Forza Italia
hihetõ. max Torghelle meg Koman 😄😄😄

bakkerman
bazmeg 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
<#idiota>

Fyrex
hozzád majd megy Neymar meg Iniesta úgyis jövõre 😊

Avanti Crociati!

horrorpops
elképzelhetõnek tartom, hogy nem szimpatizál a menedzserrel vagy a csapattal. vagy egyikkel sem. 😄

Forza Italia
Igaz két tizivel de miénk az Európai szuperkupa 😄

Forza Italia
Fulham együttesét megvette egy arab😞 mért nem hozzám jött 😄😄

bakkerman
ha te zseniálisan cserélsz,akkor én mit mondjak arra,amikor egyszer úgy cseréltem félidõben,hogy akit betettem lõtt két gólt,abból egyet a saját kapunkba,adott egy gólpasszt,és kiállítatta magát a meccs végén ASD:ASASDF nyerõember volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horrorpops
azt kell mondjam, zseniális érzékkel tudok cserélni. Moreno Mortiz a becserélése utáni elsõ percben, második labdához érésébõl (az elsõ az átvétel volt) gólt szerzett. nem is értem miért nem emeltek még szobrot nekem! 😄
btw szobor. a klub legsikeresebb idõszakát hoztam el, ehhez képest még csak a kedvelt személyek között sem vagyok feltüntetve. ez elszomorít.

bexinho
Basszus, észre se vettem, hogy ott van 😄 Szóval akkor lehet rá pályázni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

LasDen
ha huninak hívnak, akkor igen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
Éjjeli bagoly embléma megszerzése érvényben van? Vagy felejtõs?

bexinho
Szép teljesítmény! Elsõ évben én örültem a 3. helynek. De sajnos akkor még nem játszott nálam a kecskeméti kerettagú Balogh Béla 😊 Nemzetközi szinten is remek teljesítményt nyújtott mindig. Illetve Abdi is sokáig 7+ -os volt meccseken.

Más: Igaz nem meghatározó emberek, és nem is alapcsapatba igazolom õket, de tartalékok (NB2) teamet erõsíthetik, valamint talán a mezeladásokat is növelhetik.
A két sztár, aki év végén csatlakozik a edzõtáborozó csapathoz nem más, mint:
Robinho (36 éves, 1 évre jön) és Affelay (32 éves, elsõ csapatban még csereként bõven jó lesz)

update: Park Dzsi-Sung jön lejárt szerzõdést követõen holnap hozzám (38 éves, 1,5 évre jön). Szintén tartalék erõsítésnek 😊

Fyrex
gratulálok, jó látni hogy más is próbálkozik ezzel a taktikával! 😊

kíváncsian várom erõsebb ellenfelek ellen mire leszel vele képes, hajrá

Avanti Crociati!

Zenszkij

Sikeresen lejátszottam az elsõ szezonom a Fradi élén. Spoilerbe rakom az értékelést a hossza miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bukmékerek a szezon kezdetén a 6. helyre várták a csapatot, de ezt sikeresen felülmúlva magabiztosan nyertük a bajnokságot.

Tartottam egy kis nagytakarítást a keretnél, sokan távoztak, de sikerült pótolni a megüresedõ és hiányposztos helyeket.

Sajnos a szezon elején az Európa Liga második kvalifikációs körében kiejtett az Inter Turku csapata H 1:1, I 0:1. A ligakupára nem fektettem nagy hangsúlyt, így itt a csoportkör jelentette a végállomást. A magyar kupában viszont a döntõig meneteltünk, azonban a Kaposvár ellen elvéreztünk 0-2re, egyszerûen képtelenek voltunk eltalálni a kaput és két kontrából kapituláltunk. A csapat nagyon elfáradt a szezon végére, a sikeres bajnoki szereplés kivette az erõt a játékosokból. Jövõre minõségi játékosokat szeretnék leigazolni, hogy a fáradtság ne okozzon problémákat.

A legnagyobb célom ebben az idényben egy ütõképes labdatartó passzjáték kidolgozása volt, amit véleményem szerint sikeresen elértem. Íme pár statisztika ezt alátámasztandó:

Amennyiben sikerül minõségi játékosokkal feltöltenem a keretet ez még ütõsebb lehet. A lényeg, hogy szétpasszoljuk az ellenfelet és a kevés helyzetbõl értékesítsünk minél többet.

A taktikát folyamatosan finomítom, próbálom kihozni a maximumot az egyérintõs játékból.

Otthon control, idegenben standard a beállítás. Shoutok közül idegenben a retain posession és a pass to feet, otthon ezek mellé a play through defence, hassle opponents, play out of defence utasításokkal operálgatok.

Következõ idényben a kitûzött cél a bajnokságban megvédeni címünket, a magyar kupát szeretném ugyancsak megnyerni, továbbá a BL-be a csoportkör lenne az álom,de szerintem még gyenge lesz hozzá a csapat.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huni92
az ár sok mindentõl függ. gyengébb bajnokságban hiába veszed meg mondjuk 20 millióért a játékost, 1 év után akkor is felére vagy alább csökken az értéke, ha aranylabdát nyer.
aztán a reputation érték is közrejátszik. minél híresebb, elismertebb, annál többet ér és annál több ideig ér sokat egy nagyobb bajnokságban. casillas esetében semmi meglepõ nincs, de ha mondjuk elvinnéd a román bajnokságba, akkor negyedét ha érné.

Fyrex
akkor passzolom, nem tudom mivel arányos valakinek az ára, elvégre nincs összefüggésben szinte semmivel, a piaci értéket nem szemlélteti feltétlen jól

Avanti Crociati!

gneoka
nem a tulajdonságaira vagy a teljesítményre értettem hanem az árára
mármint az sokkal hamarabb csökken , nem?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

bexinho
Az szomorú. Bár amikor a 3. szezon után is ugyanaz a csoport, ugyanazok a csapatok voltak, már tudtam, hogy ez valami bug lehet, és ez így is fog maradni. Sebaj, jobb egy DVSC-vel játszani többször, mint pl egy Pápával.

Szycsu
Az idegenbeli 1-1 után még Én sem számítottam erre....

Nagyon jól tolták a srácok. Poacher-ként játszatom az aktuális csatáromat, azóta Sow és Lukaku is magához tért, bár épp most rúgták le Sow-t 7 hétre, bajnokságból pont annyi van hátra..

Palermo - Inter és Lille - Benfica elõdöntõk a BL-ben (EL-ben MU, Arsenal és Milan is ott lesz.....)

Lehet, hogy hajnalban, de valószínûbb, hogy holnap jövök az egész évessel. Így is csodálom, hogy 5 meccset le tudtam nyomni, de már elvonási tüneteim vannak Sons of Anarchy-tól 😄DD

Les Dogues

"Az meg pláne érdekes (még ha valóságban így is van), hogy Ligakupa A csoportban mindig Gyõr, Debrecen, Fradi, Haladás van."

Ismert bug, elvileg leadtam hibajavításra a magyar kontaktnak...

www.smart-bus.hu

Rudee
A nagy csapatok ellen nehéz a 4 meccs, de abból lehet tanulni igazán.

Stadiont maguktól építenek, nyilván a 700 fõs akármi (ami a valóságban csak 250) azért nem egy nagy izé. Ez meg hosszú évekre elég lesz.

Forza Italia
meglepõ volt nekem is h ingyen igazolható. ha a játékosfigyelõm nem szól ott is marad 😄

Közben lerúgták az elsõ meccsen. 1 hónap 😄

Fyrex
semmi, nemtom mik vannak fent neked, de elég irreális a játékod az alaphoz képest az már egyszer biztos

de persze kinek a pap, kinek a papné, így azér meglesz az a BL

Avanti Crociati!

Forza Italia
<#eljen>

Forza Italia
aham. Mi a baj vele??? 😄

Fyrex
van persie? most komolyan....

Avanti Crociati!

Fyrex
kapusnál 35 éves az még teljesen jó kor, semmi extra nincs benne

nekem migliaccio 35 éves és még mindig az egyik legjobb szûrõ a játékban

Avanti Crociati!

gneoka
Gyakori hogy egy 30 éven felüli játékos, rendszeres játéklehetõséggel megõrzi az értékét?
A karrieremben az Iker Casillas 35 éves és még mindig 30 millió fontot ér

vagy ritkaság és akkor érdemes "leprintscreenelni" és kirakni a falamra? 😊

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Forza Italia
olcsón sikerült nagyon megerõsíteni a csapatot 😄

Forza Italia
nálam már egy két csapatot felvásároltak de mért nem engem 😄

zavbal
szerintem nincs közöd ahhoz hogy jön-e egy miller vagy sem.Az én mentésemben eddig egyedül a Sporting Gijónt futtatják arabok
LasDen
nemtom hogy van, de ha szar anyagiakban van a csapat, akkor szokott tulaj váltás lenni, bár az nem jár százmilliókkal...anno Genoánál volt váltás edzõségem alatt, de igazából nem érzékeltem nagy változást se a felhasználható pénzekben, semmiben....😄