A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    na hali
    2 kérdésem is lenne
    a 12höz van csinálva vmi retró mod szerű cucc? Nekem olyan kéne amivel kezdem mondjuk 2000-ben vagy még korábban és úgy zajlanak az átigazolásoko ahogy a valóságban is voltak, meg úgy fejlődnek a játékosok ahogy tényleg történt. Szóval ilyen kis időutazós cucc kellene, mert engem zavar hogy elkezdek egy játékot, aztán 5 szezon múlva már csak generáltak vannak szinte

A másik kérdés, hogy mennyire szoktatok vásárolgatni amikor már benne vagytok jó pár szezonnyit? Nekem most a Fradim 2019ben jár, próbáltam volna igazolni pár levezető öreg sztárt, de esélyem sincs semmi nagyobb névre, pedig ilyen 35 éveseknél próbálkoztam, fizuban simán tudnám tartani a licitet. A saját fiaimmal lazán be tudom húzni a bajnokságot, most asszem zsinórban az ötödik lesz, volt egy harminc valahány meccses győzelmi szériám is, szóval a hazai porondot abszolút uralom, a BL az még álom kategória, egyelőre a harmadik helyet sikerült megcsipni mint legnagyobb eredmény. Az összes játékosom hazai szinten csodagyerek kategória, simán 4-5 csillagos mindegyik, 7-8-as átlagot hoznak zsinórban. Van értelme ilyenkor nekiállni és keresgélni? Nyugatról nem tudom mennyire jönne már befutott 25 éves, afrikából, dél-amerikából meg max a tizenéves tehetségeket tudom elhozni. Van 20 millió euróm, maxra fejlesztett ifi és edzőközpontom, de nem tudok olyan játékost hozni aki annnnyival jobb lenne mint a mostaniak, akik ráadásul átlagban 20-23 évesek csupán.