Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
bevásároltam

Avanti Crociati!

Forza Italia
ha meg arra akarsz kilyukadni h csaltam megnyugtatlak tiszta a lelkiismeretem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
és ez még sztem az fm 2011 volt. Másrészt megnézed a Messit a vezetõség szerezte meg nem én. Akkor mirõl beszélünk??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fyrex
EL megnyerve, kupa megnyerve, úgyhogy elfogadom hogy idén ez elmaradt

Avanti Crociati!

Fyrex
hopphopp <#wilting>

Avanti Crociati!

Fisicofan
Grat, elsõ évbe elég szép így triplázni 😊
Közbe túléltünk egy vezetõségváltást, sajnos nem változik semmi, az eddigi tulajtól Cseresznyés vette át a csapatot, szóval kb semmit nem fogunk elõrelépni. A kiegyensúlyozatlanság a teljesítményben folytatódik, bár most épp a Gyirmótot sikerült idegenben kétvállra fektetni, a dobogó viszont már nem túl esélyes.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

hidd el ismerem a játékot, de téged is ám

egyrészt

másrészt

Forza Italia
ember mit szívtál?? ha megnézed messze nincs olyan játékos aki szuper sztárnak nevezhetõ. Meg ha ismernéd a játékot Messit el sem lehet mozdítani a barcától. Ha meg eltudnád kb 200m ba fájna. Szted én annyit honnan kaparok össze??? Gondolkozz.....

zavbal
na le sem mondtam már itt is a 3 ajánlat csak nem tudok választani: Fener Wolfsburg Udinese hmmm..
Forza Italia
nm

Köszönöm... 😊

www.smart-bus.hu

Forza Italia
ülj le 1-es

bravó, megvertél egy amatõrcsapatot <#taps>

messi mikor csatlakozik a csapathoz? <#nemtudom>

Forza Italia

szerintem õ sem tudja csak letöltött valami világverõ szöglettaktikot

Taktika kutatásokat végzek kíváncsiságból! 😊 Felállás, szerepkörök, csapatinstrukciók? 😊

www.smart-bus.hu

Forza Italia
szegény csórik ebbe belenéztek rendesen

elég szarul állok a Vidivel..15meccse nem kaptam ki,Torghelle Sanya lövi a gólokat😄
az korrekt Nesta..😄 én most jártam ugy,h Gosztonyi a 4.percbe kapott sárgát,meg a 89.percbe..meccs elején és végén😄
bakkerman
a meccs 6. percében! tehát 84. perc emberhátrány...fúúú de felbaszott ez az ember!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
a 36 éves,ízig vérig rutinos világbajnok Alessandro Nesta 6 perc alatt begyûjt két sárgát,és kiállíttatja magát...na rendben,meccsnek vége,repül a tarcsiba,és 2 heti fizumegvonás. ilyen ostobaságot csak 18 éves hülyegyerekek csinálnak.

zavbal
grat a triplához nekem ehhez annó 5 szezon kellett.De ez hogy van? Én ha jól emlékszem csak a francia kupában játszottam liga kupa sorozatom nem volt.
Amúgy le tudtam az igazolásokat a Standardhoz. Hát nem olyan játékosok jöttek akiket akartam de a két nagy tehetségnek kikiáltott csatárom azért javít az összképen.A cél idén is a bajnokság megnyerése a kupa hab lenne a tortán.Ha ez bejönne akkor dobbantok és a cél egy német vagy olasz klubcsapat. Bõvüljön az amúgy sem rövid lista
Forza Italia
nem valószínû 😄 nincs sok pénz.

Fyrex
jövõre jöhet Rooney? 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
az egyik csapat ellen hatásos a taktikád, a másik ellen lófaszt nem ér

nem olyan bonyolult

Avanti Crociati!

gyerekek én ezt nemtudom felfogni..az europa liga csoportkörbe(köbenhavn,stade rennes,sporting lisszabon) kikapok a köbenhavntól,meg a rennestõl,és a lisszabont 4-1re verem..ez MI?😄
zerintem élete szezonja..emlékszek mikro a chelseabe játszott..hát elég vak ember volt akkor😄
Forza Italia

Forza Italia
mindjárt rakok róla képet 😄

bakkerman
nálam az astori-thiago silva belsõ védõpáros 20 gól fölött jár,persze mindet fejelték,és szögletbõl 😄DD

bazdmeg Boulahrouz XDD
bakkerman
graaaaat bazmeeeg!!!! <#worship><#worship><#eljen> elsõ évben tripla,az szép!!!

Forza Italia
Véget ért az elsõ szezonom a Montpellier kispadján. Végig izgalmas jó szezon volt. A csapat a legjobbat hozta ki magából. Niang és Belhanda klasszis teljesítményt mutatott, melléjük csatlakozott Boulahrouz aki védõként 20 gól felett teljesített. Akkor jöjjenek a képek.

horrorpops
jó ég, micsoda meccs volt!
második BL mérkõzése a csapatnak (az elsõt a Galatasaray ellen játszottuk 1-1 végeredménnyel). simán elhúzott az OM, nem sok közünk volt a meccshez, ráadásul a kiállítás se a mi malmunkra hajtotta a vizet, de egy kis (inkább jelentõs) változtatás után sikerült kiegyenlítenünk, de sajnos a hosszabbításban nem figyeltünk egy szögletnél. így ki lehet kapni.

blüh im ganzen dieses glückes.

én videotonnal kezdtem,bl utolsó selejtezõkörébõl 3-1es összesitéssel a rangers vert ki,europa luga csoportkörbe vagyok,bajnokságot 7-7meccsen nyertem és elsõ vok
bakkerman
amelyik neked szimpatikus...nincs olyan hogy melyikkel érdemes...

melyik magyar csapattal érdemes kezdeni?
bakkerman
meg amúgyis,idén közben nem szabad foglalkozni azzal,hogy fogy a pénz a klub kasszából,év végén prize money-k-ból meg jogdíjakból bármelyik országban összejön annyi,hogy ismét pluszba legyen az egyenleg. fõleg angliában

bakkerman
attól,hogy még a vezetõség engedi,hogy költs fizukra,attól még lehet bõven veszteséges a klub hónapról-hónapra

mért csökken a csapat pénze?mikor a fizukeret +3160 ft/hét...idegesitõ😄
Fisicofan
Na, 18 forduló után megvan az elsõ idegenbeli gyõzelmünk, a Sopront sikerült 3-0-al kiütni 😊 A hátrányunk viszont 14 pont az Óvárral szemben, egyszerûen nem tudnak hibázni... A dobogó azért elérhetõ lehet ha sikerül kiegyensúlyozottan teljesíteni, bár ezzel kapcsolatban vannak kétségeim...😄

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

ja..lehet XD és a BL harmadik selejtezõjébe a Racing Genk et kivertük 4-0ás összesitésbe,otthon nyertünk 3-0ra 😊)
DONGUBA
Mert oda kuldod oket figyelni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én azt nem értem amugy,h ez a fasz játékosmegfigyelõim mért állandoan ilyen örmény,fehérorosz,ghánai meg ilyen játékosokat ajánl
Hoppa, elnezest nem 3 afrikait igazoltam, csak 2-t, mivel a kozepso vedom azerbadzsani csak elneztem.😄D
hoppáá--kivertük a malmõ csapatát a BL-bõl,ugy,h otthon 2-1re kikaptam.idegenbe pedig 4-1re nyertem andré alves3 és torghelle 😄😄 és Julius Wobay ljának köszönhetõen idegenben megvertük a Racing Genk csapatát is 😄
bexinho
Nálam nagy sztár volt egy ideig. Aztán kiszorította fiatal honfitársa. De mindenképp megéri leigazolni. Akik nálam beváltak és külföldön is van nevük:

Wobay
Mdledle
Geynrikh
Figueroa
Mads Laudrup
Balogh Béla (Kecskemét, magyar viszonylatban nagyon jó, Európa Kupában is megállja helyét)
Zargo Touré (fiatal, mai napig kezdõ. Több sztárklub figyeli évente)
Johnnier Montano
Peter Luccin
Ante Rozic

Õk azok, akik az elsõ három évemben eljöttek hozzám.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Na kezdtem egyet delutan az UTE csapataval! FM 2012😊 Eddig kellemes meglepetes szamomra a csapat. Igazoltam jopar jatekost( 3 afrikai, tobb kulfoldit nem szandekozok a csapatba). Eddig 4 meccsen 1 golt kaptunk, veretlenek vagyunk, es mar jatszottunk idegenbe a DVSC es FTC ellen, illetve otthon a Gyor es Diosgyor csapataval. FTC 1-1 UTE(ezt sajnalom, megnyerhettuk volna), UTE 1-0 DVTK, DVSC 0-0 UTE, es a legnagyobb meglepetes szamomra, mindenki eselytelenebbnek tartott bennunket, de mi erre rendesen racafoltunk.. UTE 6-0 Gyor A kozepso vedom fejelt 3 golt, illetve Rajczi Peti beallt a 77.percben, vagott ket golt, koztuk a 99. es 100.bajnoki goljat az Ujpestben! Majd meg jelentkezem, ha van ra igeny. Koszi ha olvastad!!
Torghelle Sanya meg André Alves szépen hagyják ki a ziccereket...
bexinho
Nálam 2018ra Samuel Eto'o lett a menedzser asszisztensem.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/