Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
wawa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Elkezdtem a Vasassal az elsõ szezont a 2. felkészülési meccsen 3-an sérültek meg a 3. meccsen 2-en tovább nem is folytattam , ez miért van és mit tudok ellene tenni ?
20 millió ft-ért leigazoltam Verpeczet a DVSC-tõl és Gulyás Mátét a REAC- 12 m ért
Dongou (Barca U19) re tettem egy 120 millás ajánlatot de még nem jeleztem vissza.
Kell egy jó szélsõ védõ még , kit ajánlatok lehetõleg ne sokért. Úgy hogy beleférjen a 180 millás keretbe és ne kérjen sokat.
DONGUBA
En letudtam a SION mentest...folytattam de adtam hozza uj bajnoksagokat angol olasz spanyol nemet es kaptam 3 ajanlatot Man City-Everton-Aston villa....Aston villat fogadtam el es innen folytatom.Love van jatekosok is mi kell meg?😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
Kíváncsi vagyok h mit tudok kihozni belõlük. Niang kötelezõ vétel lesz. Új igazolásokkal nyomom így Giroud már nincs nálam. Lesz dolgom velük az biztos. Kihívás szempontjából megfelel. Terveim között szerepel h Magyar válogatott kapitány is legyek. 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
jó választás,elsõ évben 1-2 igazolással meglehet az EL is,én nemrég toltam velük,elsõ évemben meglett a 2. hely,van potenciál az alap keretben is,szal hajrá!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Megvan az új csapatom 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
na felraktam és kezdek egy újat. Kíváncsi leszek 😄

Huni92
akkor tedd fel, az megoldja.

mer a patch-el mi változik?😄
Forza Italia
jön ajánlat de hiába fogadom el nem vok kapitány

Huni92
jön is ajánlat? ha igen, akkor tedd fel a 12.0.4-es patchet.

Forza Italia
aha😄😄😄😄

virágbolti a játékod?
Forza Italia
az mért van h hiába jelentkezek válogatott kapitánynak sose tudok aláírni???

pedig jó kihívás, mert a keret szar, az elvárások nagyok 😄
Forza Italia
kezdenék velük csak az a baj h utálom a németeket 😄

Forza Italia
Na gyerekek a Barcás karriert meguntam 😄😄
Kezdenék valakivel de nem tom kivel. Tippeket várom.

Ramox
Én a bírót is megvettem :- )

Fyrex
nah mára ennyi

Avanti Crociati!

Fyrex
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Budapest Honvéd 2020/2021 (10. szezon)

bajnokságot, kupát és ligakupát természetesen megnyertük, így azzal nem is untatlak titeket, jöjjön inkább egy képes bl beszámoló:

csoportmeccsek és csoport. érdekes hogy az egyetlen ikszünk pont a leggyengébb ellen született...

nyolcaddöntõ. nem elég hogy továbbjutottunk ellenük, oda-vissza vertük a barcát.

negyeddöntõ. sima liba volt, kár hogy a visszavágót leadtuk ikszre.

elõdöntõ. simán nyertünk idegenben, így nyugodtan várhattuk a visszavágót, amit sajnos elhülyéskedtünk, de a döntõbe jutás így is meglett.

döntõ. a két kezdõ csatárom (meite és sanogo) nélkül is sikerült nyerni. (felépülõben voltak a sérüléseikbõl így csak az uccsó 10 percre álltak be.)

A csapat (Újpest) szenzációs teljesítményt nyújt az Európa Liga selejtezõiben :-) már most büszke vagyok rájuk ha bekerülünk a csoportkörbe ha nem! :-) majd részletes leírás érkezik amint lejátszottam végig a selejtezõket, de nem voltam itthon, így csak ma tudom folytatni a karrierem! :-) addig is hajrá mindenkinek! :-)

LasDen
köszi...😄
a City még megfogható kategóriába esik, márha úgy teljesítek, de United egy pillantra sem rezzent meg...az az egy vereségük is tõlem van (5-0-ra megbasztuk õket), de azután jött a meccs, hogy már megnyerték a bajnokságot (31-2. forduló)....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miylen öngól taktikameg lefizetés?😄
Fyrex
a metódus egyébként nem bonyolult, én lefizetem az ellenfél egy védõjét, az öngól tippeket meg eladom a sportfogadóknak, aki ügyes még +ban is kijöhet

ezek ilyen rejtett lehetõségek a játékban amiket csak a profik találnak meg

Avanti Crociati!

Fyrex
grat az EL-hez, bajnokság meg hát elég reménytelen ha így teljesítenek

így a számok alapján nem értem mire fel nyert Modric év játékosa díjat, de nyilván ahhoz is grat

esetleg ha nagyon nem gyengülnek a manchesteri csapatok, ajánlom az alattad lévõ hozzászólásban alkalmazott öngól taktikámat, de az csak vaskosabb bankszámla mellé ajánlott

Avanti Crociati!

LasDen
a hosszú írást majd késõbb...most nincs kedvem...😄

év játékosa

év fiatal játékosa (bár ez csak 2. hely 😄)

bajnokság (végére nagyon kiengedtünk/elfáradtunk. szoptuk a gólokat rendesen)

EL menetelés

EL Döntõ (éppen-éppen)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
nem mászunk ki egyhamar az adósságból 😞

Avanti Crociati!

Fyrex
EL elsõ kiesési kör pipa (elsõ meccs 2-2)

Avanti Crociati!

LasDen
elmegyünk kurvázni...

ti mitcsináltok ha botrányszar a morálja a játékosoknak..?!
DONGUBA
ertettem koszi...majd szolj ha publikus

Fyrex
jó akkor úgy mondom h egyelõre még nem publikus, még tesztelem/finomítom

Avanti Crociati!

DONGUBA
Hat 3 ember az meg nem eleg nagy igeny?😊))

Fyrex

Avanti Crociati!

magyarba is unalmas,h televásárolják a sok külföldi néger faszokkal magukat...
DONGUBA
Es el lehet kerni?

LasDen
jaaa...pedig reménykedtem, hogy majd én is ilyen sikeres lehetek...😞((((
már kezdtelek irigyelni....

Fyrex
editor, cheat, trainer, stb stb stb. kitartó használata, és minden sima

Avanti Crociati!

LasDen
durva...nemtom hogy találtad ki, de gratula hozzá...😄
50-60 passzok...az igen....
fõleg az a 100%-os passz arányú, aztarohatt 😄DD

DONGUBA
Megneznem babanak tunik

Rudee
Kezdem unni ezt a lett bajnokságot. A 3 nagy legalább 8 afrikait benyom a kezdõbe, aztán helló is van. Csak az utolsó vagy utolsó elõtti ellen botlanak, mikor senki sem várja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fyrex
asszem végre létrehoztam valami egyedit 😊

Avanti Crociati!

LasDen
észrevettem azt is...gondolom azt csinál és oda megy, ahova akar...😊

Fyrex
inkább arra hívnám fel a figyelmet hogy mekkora területet játszik be, de való igaz, hogy nem középen halad elõre a játék

Avanti Crociati!

LasDen
elég sokat passzol hátrafelé...de egy egész meccsre kíváncsi lennék...
ilyen képek jöhetnek még...én szeretem az ilyet...😄

Fyrex
majd lehet egyszer feltöltöm ha nagyobb rá az igény

addig is majd rakok 1-2 taktikai érdekességet az ínyenceknek, pl:

Avanti Crociati!

Leeds-el kezdeni?hmm?😄
horrorpops
a Leeds lazán nyomja. míg én minden évben felfele léptem egy szintet, addig õk az ellenkezõ utat járják be. kiestek a másodosztályból, következõ évben tök utolsóként estek ki a harmadosztályból. szégyenletes.

blüh im ganzen dieses glückes.