A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• lippet
    Íme egy kis beszámoló az FM11-es kalandjaimról:

Karrieremet a Chelsea élén kezdtem, pár jó szezont bukdácsolás követett, majd a 2013/2014-es szezon közben lemondta a menedzseri posztról. Azt követően vettem át a Leeds vezetését, mely csapattal pazar tavaszi menetelés után PL kvalifikációs 2. helyet szereztünk meg a Championship-ben.

Leedsi karrierem közben meglepő tulajdonosváltás történt a klubnál, magyar tulaja lett a klubnak. A jelenlegi személyzeti gárdában korábbi profi labdarúgók is találhatók, többek között Kaká, Rafael van der Vaart vagy éppen Tim Cahill.

A klubnál több neves játékos is megfordult az ottlétem alatt. A PL-ba való feljutást gyakorlatilag Jermain Defoe-nak köszönhettünk, kit ingyen sikerült az angol másodosztályba csábítani. A csapat tagja volt még korábban Dossena, Kolo Touré, Joe Cole, de még említhetném Santi Cazorla-t is.

A jelenlegi keret nagy részét már generált játékosok alkotják, hiszen már 2021. nyarát tapossuk. Szóval én már régebb tudtam, hogy 2012.12.21. nem a világvége napja. :)

A csapat még meghatározó egyéniségi még szemtelenül fiatal, klubszinten már megnyertek mindent, de még mindig van bennünk minimum 6-7 év.
    Kaj van der Linden 40 millióért érkezett a Porto-tól 2018 nyarán, de már bőven törlesztette az árát. Többszörös "Év játékosa Angliában" győztes, 2019-ben az Aranylabdát is sikerült megszereznie. 3 szezon alatt szerzett 70 gólt, s 72 gólpasszt is feljegyezhetett ez idő alatt.
    Abidoy a Bordeaux csapatától, 22 millióért érkezett 2019-ben. 53 gólnál jár, a jövő meghatározó alakja lesz.

Kimerem jelenteni, a csapat az irányításom alatt történelme legjobbját nyújtja. 2023-ig van szerződésem, azt még biztosan kitöltöm, de hogy hosszabbítok-e, azt még nem tudom. Az az igazság, hogy kicsit kezdek beleunni az angol első osztályba.

Megfordult már a fejembe, hogy átköltözök az MLS-be, de egy Ausztrál szerződést is megfontolnék. Leeds mellett még az USA válogatottját kormányzom, 2-szeres Arany Kupa győztesek vagyunk. Idén a Konföderációs kupát is megnyertük, most a 2022-es VB-re készülünk.