Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szycsu
Push it :D

Les Dogues

Mor3llo
Várjuk :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

dudusrac
Srácok, érdekelne titeket 3 és fél szezon ZTE+ másfél szezon KTE (egyazon karrieren belül) beszámoló. Ha igen , akkor nekiülök és hamarosan idényenként csinálok egy-egy rövidebb beszámolót.

Szycsu
Szép ez az 5. hely, grat! Jövõre juss fel, vagy nem olvasom többet :) :DDDD

Les Dogues

szabii98
Kozármisleny kiesett lol...kupában nálunk negyeddöntõig ment:D

I met God. She's black

Rudee
BKV-t fogja átdobni keletre, hogy legyen 3 komoly vetélytárs is :)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fisicofan
Veszprém FC - 2011-2012 - NBII
Hála az égnek véget ért a szezon, nem volt éppen leányálom, de nézzük sorban.
Ezekkel az igazolásokkal vágtunk neki az idénynek, többre nem futotta, pedig elfért volna még néhány játékos.
Meccsek
Keret
Csapat statok
Játékos statok
A csapat legjobbja
A Magyar Kupáról nem érdemes beszélni, látszott tisztán hogy a második sor egyáltalán nem ér semmit, a Vidi II is simán kivert minket.
A bajnokság sokkal érdekesebb volt, az Ajka végig magabiztos volt és elég nagy fölénnyel nyert

Mi nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk, úgy gondolom az 5. hellyel elégedettek lehetünk. Bosszantó volt a védelem mentális gyengesége, ha mi kaptuk az elsõ gólt, akkor összeomlottunk teljesen és rögtön kaptunk még egyet vagy kettõt. Ennek köszönhetõen a komolyabb ellenfelektõl nem sikerült sok pontot elhozni (kivétel az Ajka akiktõl 4 pontot is sikerült).

A következõ idény érdekes lehet, a Siófok és a Paks esett ki, nem tudom mennyire kezeli ezt jól a játék, mindkettõ ide kéne hogy kerüljön és az MTK menne keletre, majd meglátjuk, de a feljutást valahogy össze kellene hoznunk.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

köszi a tippeeket:D:D:D
szabii98
Igaz, hogy én a Kaposvárral játszom, de nálam Kovács Zoltán a kapus és eléggé bejön, esetleg próbajátékra hívd el :D

I met God. She's black

Én úgy gondolom hogy az elsõ szezonra tökéletes...utána pedig érdemes Dibusz Dénesnél próbálkozni! Õ idõvel nagyon jó kapus lesz!
és Szûcs Lajcsi milyen?:D
Jova-kölcsön,Ranilovicot eladtam, és érkezett Szûcs Lajos király :))
LasDen
buzi united...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
a lényeg a kihívás xD

grat!

Avanti Crociati!

bakkerman
<#eljen><#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

még a Fradis karriert nyomóktól kérdezném,h a kapusposztot,h oldottátok meg?nállam Jova véd:D
Forza Italia
Véget ér az elsõ szezonom a barca kispadján. Bajnokságba nagyon jól szerepeltünk és ami még boldogsággal tölt el h a védelmünk nagyon jó volt. Viszont ami miatt bosszankodok az a BL amit megint nem sikerült megnyernem. Na talán majd jövõre.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

óó fasza minden jólmegy a szekér a Fradival(eddig),3. vagyok 12meccsen 6gyõzelem 2döntetlen 4vereség,az utolsó meccsen az elsõ(VERETLEN!!) Debrecen skalpját gyüjtöttük be:D
Fyrex
ez csalóka, a lényeg hogy szét kell húzni az ellenfél védelmét, és akkor lehet bejátszani középre gyorsan

Avanti Crociati!

LasDen
tényleg fasza...:DD látom a széleken támadsz inkább...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
ohh sorry a méretért

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

LasDen
rakj....tanulni akarok a (majdnem) mestertõl...:DD

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> [spamol <#idiota><#idiota>]

Avanti Crociati!

Fyrex
berakjak neked egy képet az új taktikámról, hogy mit jelent a szétpasszolás? XD

Avanti Crociati!

bexinho
Nagyon érdekes ez a játék. Magyar válogatott meccs (1-0-8 már a mérlegem, jelenleg a 114. helyen állunk) a németek ellen (8. a világranglistán), és a mérkõzés elején 2.25 - 2.10 (fav) esélyt ad a csapatoknak. Persze 3-0-ra kikapok, a játékosok morálja azonnal pocsékra esik. A vezetõség hõzöng, pedig a játékkal nincs akkora gond. Lehet lemondok a francba önként, mert már kezd idegesítõ lenni, hogy egy sz*r kerettel spanyol szinten kellene játszani... hihetetlen.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

LasDen
tiszta szétpasszoltuk a unitedet...:DDD

Fabio Capello
BP/23/F te? :D

bexinho
Köszönöm! Igazolásoknál elég sok mindenre odafigyelek, és eddig be is vált.
Figyelek arra, hogy miket találnak a figyelõim, majd az általam elsõ ránézésre jó képességû játékosról csináltatok 3-4 (legjobb megfigyelõim) emberemmel értékelést, majd megnézem milyen formában játszik és melyik bajnokságban. Ezután nézem meg az értékét/fizetését (sokszor itt már megakad a további elemzés), majd ha ezen a szûrõn átment a játékos, akkor posztnak megfelelõ értékeket kezdem nézegetni.

Huni92
Uraim! Végigfutottam itt a mai nap termését, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a topik a chat.hu. Nem akarok én semmi jónak elrontója lenni, nem is várom el, hogy minden kérdés 15 mondatban fogalmazódjon meg, és a rá adott válasz is hasonló terjedelmû legyen, de az egy és kétszavas hozzászólásokat kéretik mellõzni.
50 új hsz volt, gondoltam, hogy értelmes dologról folyt itt az eszmecsere, megspékelve 2-3 velõs beszámolóval, de nem ezt kaptam.

Én úgy vagyok vele, hogy baszok rá a top10-re ha úgy kerül oda a topik, hogy elenyészõ az értelmes tartalom benne.

Félreértés ne essék, nem a diskurzusok ellen vagyok, csak ne 2-3 szóban fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

Offline bajnokság:
Kezdjük a kupával. Úgy látom, hogy Svájcban az év csapata nem egy 11(plusz 7) emberbõl álló dream team, hanem egy olyan díj, amelyet egy klub kap meg. Tehát annyiban módosul a dolog, hogy nem játékosonként jár 5 pont, hanem ha a Sion kapja meg ezt a díjat, akkor 20 pontot jelent a végelszámolásnál.

Az EL dream team pedig nálam sincs, így az tárgytalan.

Értem! Minden esetre gratulálok hozzá ez nem ki teljesítmény! Te az igazolásoknál melyik szempontokat nézed a legjobban?
bexinho
Igen. Elég sok. Egy rövid pályafutást futottam a Manchester United élén 2012-es részben, azután jött a Ferencváros. A játék szerint eddig: 19nap 5óra 47perc van benne :)

bexinho
Nagyon sok múlik az igazoláson. Van olyan nap, amikor csak játékosok után nézelõdöm. Idõben ez 2-3 órát jelent. Persze kisebb-nagyobb megszakításokkal (kaja, hírek olvasása, stb...), és mikor-milyen kedvem van. Ebben a mentésben találtam igazán kiugró tehetségeket, akiket már nagyon fiatalon játszattam a nagy csapatban. Pl.: Lima kapusom, aki eligazolásakor (bajnok Fiorentinához) lett brazil kezdõ kapus (mai napig elsõszámú klubjában-válogatottban), Bazán (Real érdeklõdik az argentinért, 2x szerepelt is a válogatottban), Navarro (szintén Inter-Barca-Real-Dortmund-Juve-stb...) 5/2-es a válogatott statisztikája (csatár). De rengeteg klasszis játékosom van még. Egyszer írok egy részletes összefoglalót/elemzést a keretrõl.

kivel kezdtél?
elkezdtem de mindneki morálja egyenlõ a szarral..
Ebben amúgy nagyon sok munkád benne van azért nem?
bexinho
Elsõ meccset hoztam, következõt nem. Enyhítõ körülmény, hogy Salzburg ellenében estem ki. De ha érdekel, és esetleg még nem láttad, akkor itt szoktam írni folyamatosan a Fradis karrieremrõl.

http://fm2012-bexinho.blogspot.hu/

én meg mondom õszintén hogy kedvenc csapatom a Fradi sokszor próbálkoztam velük de egyszer jött össze amikor lehúztam ott négy sikeres éves de az is olyan volt h BL csoportból tovább menni már nem tudtam...elsõ szezonomban még sosem kerültem be az EL csoportba...sokan meg BL-t nyernek stb...õk már nagyon komolyan nyomhatják a játékot,tudnak valamit!
Fradiba aza csábító,h europaliga...ti amikor vele voltatok meddig jutottatok?:)
Tbányán mindig akkor voltam ha kibasztak vhonnan XD
Tényleg Tatabánya is jó...:)
bexinho
Ha NB2-bõl kellene választanom, akkor biztos a Tatabányát választanám. Szép múltja van és kihívás is megvan.

szerintem akivel fellehet jutni a keretet kicsit megerõsítve az az MTK,Gyirmót,Békéscsaba,Mezõkövesd,Szolnok ahol azér némi pénz van is....
bexinho
Én elsõ szezonban éppen hogy elcsíptem a 3. helyet, rezgett is a léc, de szezon elõtt a legminimálisabb célt tûztem ki magunk elé. Az elsõ 2-3 év "szenvedés" volt, nagyon okosan és megfontoltan kellett 1rõl a 2re lépni, és most 2-3 éve értem el az "aratás" ciklushoz. :)

akkor kit ajánlotok akivel nb2-bõl fel lehet jutni ugymond egyszerübbben?? :):D vagy magyarok közül?:D Fradival próbálkozzak mégegyszer?:D
NB2-be Dramane Kamatet ajánlom mindenkinek!!
Orosházával is toltam nb2 keleti csoport,ott lakokegyszer feljutottam de nb1 be utolsó voltam..:D:S
Én Gyirmóttal kezdtem! MTK és Cegléd volt amelyik csapatok között még vaciláltam...
Fradit imádom kedvenc csapatom...csak hát idegesítõ,h elsõ évbe nemtudok velük jó eredményt elérni..aztán kirugnak_S:F_AF
bexinho
Szerintem Ferencváros :)