A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Végre megvan a BL csoportkör :D Bordó, Liverpool, Inter. Sok sót nem fogok megenni szerintem, 1-2 pontra hátha jó leszek.
Sikerült tartanom magam az eredeti tervhez, nem csináltam semmilyen változást a keretben. Kivéve egyet amit először nagyon bántam, de aztán nem is annyira gáz most már. Volt egy szerb ifiválogatott kapusom, baromi jó mutatókkal. Mégis, tavaly 30 meccsen kapott vagy 50 gólt. Sajnos nem figyeltem és volt a szerződésében egy 2,5 millás záradék, el is vitte az Utrecht. Most visszakerült a 400 ezerért vett magyar kapusom, aki a szerb srác miatt 1 évet pihent, és nagyon úgy tűnik hogy kirobbanthatatlan lesz idén.
Vettem pár ifit és annyi volt a nagy mozgás, pedig a fél csapatot vinni akarták, szerencsére akit nagyon kellett azt meg tudtam tartani. (hátvédemért akit 5 éve tutujgatok utolsó nap bejelentkezett a Juve, Ajax páros is)
Ja és poén, hogy van egy 14 éves szerb csatárom aki már most U20-as válogatott és lövöldözi a gólokat. Hátha jó lesz 6 szezon múlva
hmm, közben az újpest milyen csatárt talált...
20 éves, tavaly 30 bajnokin 23 gól, idén 12 meccsen 16-nál tart, a hónap góljából 2 az övé, de ilyenek hogy 3 embert átcselezett, meg saját térfélről indult. :D és abszolút nincsenek top mutatói, tök átlagos.