Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Nicsak Tevez betalált 😄 nyitom a pezsgõt 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
vagy rendelek hostesseket nekik,vagy befizetem õket egy kocsmaturnéra,szingli srácoknál inkább az utóbbit szoktam.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex
nem hiszi, tudja 😄

kivéve Tevezt 3.5 milláért, õt még én sem engedhetem meg magamnak <#idiota>

Avanti Crociati!

ti mivel,vagy hogy szoktátok a játékosok morálját növelni ha nincsenek toppon..?
Forza Italia
még nincs 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
azt hiszi mindent megengedthet magának....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
jól érzem az enyhe cinizmust? ASD:asASD

bakkerman
Tevezt nem szabad 2 csatáros taktikával játszatni,hozzá az 1 csatáros illik,két futóbolond szélsõvel,és egy észjátékos irányítóval. Amikor Cityvel toltam nálam Nasri fosta az asszisztokat Teveznek

Fyrex
Messi meg Ronaldo még nincs nálad?

Avanti Crociati!

Forza Italia
hát 3 csatárral tolom. A 19 éves Niang 41 gólnál jár mindent együttvéve Tevez meg alibizik 😄😄

bakkerman
taktika függõ. nálam Cityvel 3 aranylabdáig meg sem állt,50 gólos szezonokat tolt...

Forza Italia
sokallom 😄😄

szabii98
ohh yeee volt 6,7 ezer Euróm, aztán kértem a vezetõktõl és kaptam +3 ezret
fuckyea

I met God. She's black

Forza Italia
Tevez mindenkinél egy fos??? Nyáron igazoltam átadóról 3.5 m ért és eddig 25 meccsen 2 darab gólt volt képes összehozni. Sztem nyáron túl is adok rajta.

Huni92
értem én, de amíg karesznek nincs ideje segíteni, addig ez marad. ez van, nem igazán értek a html cuccokhoz. :|

zorrobomber
látod, ezek szerint olvassa is valaki 😊

Szycsu
Nah, kíváncsi vagyok mire mész velük. Én még nem érzem magam olyan jó játékosnak, hogy bevállaljam õket, pedig itt vannak tõlem pár buszmegállónyira 😄

Les Dogues

bakkerman
persze igazad van,de mindig úgy elmélyülök a gémben,hogy csak nyomogatom a spacet,telnek a napok,hetek,és nem számítok rá :/ mondjuk még nagyon elején voltam,annyira nem vagyok ideges,csak tanácstalan vagyok kivel kezdjek egy új játékot

Huni92
én lassan fölöslegesnek is tartom minden ilyen eset után beírni, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
háromfájlosautomatamentéshetenteésakkornemveszikelazegészmunkádblablabla.

sosem tanultok, ez az igazság.

bakkerman
kurva crash dump...mindig megfeledkezek arról,hogy 12.0.4-es patchnél játékos összehasonlításnál crashel...PSG-vel már letoltam 4 bajnokit(4 gyõzelem),és utoljára augusztusban mentettem amikor bekellett nevezni a játékosokat az EL-re :@@@@ faszomat!!! ilyenkor úgy elmegy a játéktól a kedvem,azt se tudom kivel kezdjek...

szokásos 2. hely 😄 grat Fyrex
Huni92
direkt húzogatod az agyam? 😄

Forza Italia
grat a gyõztesnek meg mindenkinek és köszönöm annak aki rám szavazott.

Fisicofan
Üdv mindenki!
A zágrábi karrierem sajnos nem sokáig tartott, még a Split elleni gyõzelem sem volt elég hogy elinduljunk tartósan felfelé, a vezetõség hamar megunta a vegyes eredményeket és tavasszal kitettek a csapattól.
Új karriert kezdtem, ezúttal a Veszprémet igyekszek pár éven belül feljuttatni az NBI-be, idén nem hiszem hogy reális lehet rá az esély, a vezetõséggel a középmezõnyt céloztuk meg.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Mike94
Hunikám, a FAQtyád még 2011-es

na spanyol u23al olimpia megnyerve+oxford utd csapatával rögtön elsõ évbe feljutni a harmadosztályba..😄 ez a mai termés😄 vagyis a tegnapi és a mai😄
Szycsu
Na, ventillátor off, készülni a viharra nyitott ablakokkal (2-t dörrent 4 óra alatt..........) oszt jóccakát!

Les Dogues

Szycsu
Én is kelek mindjárt, csak még fûzöm Uruguay szövetségi kapitányaként Cavani-t, hogy nehogy merjen gólt rúgni nekünk (Lille) a BL-ben, mert kirakom a szûrét 😄

Les Dogues

LasDen
Amúgy meg...

Ki az abszolút FM függõ??
Aki éjfélkor ér haza a munkából hulla fáradtan, leül a gép elé s indítja a játékot. miközben hajnali 5-kor már kelnie kell....

hogy ki lehet ez??? lövésem sincs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Aha, majd a Lille-BL gyõzelem után 😉 😄

Les Dogues

LasDen
látom, nem vagyok itt, akkor egybõl mindenki próbál helyezkedni....😄
az eheti szavazás meg bunda volt...😄DD geonak kellett volna nyernie nem ennek az...ismeretlen senkinek 😄

addig örülj, míg végre befejezek egy szezont (Spurs-szel ez most fennáll) és a seggire nem csapok mindenkinek...😄

Szycsu
Fenyegetés aszongya XD Kéne patch, amiben fejleszthetõk az alvilági kapcsolatok, rögtön megoldható minden 😄D

Les Dogues

Mor3llo
Annyiért nem fogják adni, sajnos a 'Fenyegetés' opció pedig még nincsen a játékban😄
Nem baj, hosszú még az átig szezon, max 20-at ajánlok, aztán meglátjuk.
Özil már érkezik 13,5-ért 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szycsu
Taktik megvan: Mindenki Hazardnak, Õ meg megoldja 😄

Les Dogues

Szycsu
Azaz 😄

Les Dogues

Huni92
annyit szerintem nem. 15 a max. 😊

Mor3llo
Más:
Szerintetek megér a srác 28M eurót? Állítólag bivaj, Bocába játszik, valszeg õ lesz az év játékosa Argentínában, tényleg nagy szezont futott!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Idõközben vége a bajnokságnak hivatalosan is:

Gólkirály Lacina Traoré lett, 22 góllal!

Mor3llo
Szeszprém? 😄

aztán nehogy az agysejtekkel együtt a taktikák is elmenjenek... 😄

Szycsu
Csak nem akar összejönni ez a bajnoki címvédés nekem.... Holnaptól Vasárnap hajnalig Non-Stop ivás (fesztivál a városban, yeah baby 😄), úgyhogy felejtõs lesz 😄

Les Dogues

Asszem kezdek egy karriert a Lazioval. De csakis a szurkolótáboruk miatt 😛

Ja, most nem voltam itthon 2 hétig... viszont ha kedvet kapok FMhez akkor éjszakába nyúló játékok lesznek, csak kell hozzá motiváció.

Fyrex
hmmmmm ez eddig a legjobb ötlet, nem sokat tudok róluk, viszont meglepõen ügyesek mostanában. eddig ez nyert!

Avanti Crociati!

Fyrex
ritkán látni csak azé' mondtam, nem úgy ismerlek mint aki meghúzza magát <#vigyor>

Avanti Crociati!

miért ne olvasnám? 😊 szeretem a játékot és szeretem a beszámolókat is olvasni... ha meg valaki nem tetszik azzal nem foglalkozom, de nekem jelenleg itt nincs senkivel sem problémám😄
lassan új szezon kezdõdik a realos mentésemben, rayotól kirúgtak mert kiestünk, szal visszatértem a nagycsapatokhoz 😄

Mor3llo
'Gladbach, Reussal, Dantéval, vagy nélkülük

zyndar
Irány a szerb elsõ osztály, OFK Belgrade vagy Vojvodina 😉

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
😄D nem is tudtam hogy te még olvasod ezt a topikot

Huni lehet hogy nem is kéne hét menedzsere díj, hanem csak "ezen a héten kivel játszon Fyrex, mivel õ a legjobb és mindenki õt imádja, fõleg LowLasDen" XD

Avanti Crociati!

pálhalma