Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Kikaptam a PSG-tõl a BL 1. kieséses szakaszában otthon 1-0-ra. Most játszottam le a visszavágót, kiszoptam 3-0-ra, nyomnám tovább a meccsrõl, erre áramszünet. Na mondom én ezt a szenvedést nem vagyok hajlandó mégegyszer végigcsinálni, szabadságra megyek (hozzáteszem, a CM01 óta egyszer sem használtam ezt az opciót). Így is tettem...és ugyanúgy 3-0 lett, szóval megnyugodtam 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex
senki nem kérte hogy magyarázd meg mégis megtetted, ez a vicc az egészben

Avanti Crociati!

Fyrex
nem rivassal volt problémám, és hiába mutogatsz képeket hogy neked valaki jött, ha nekem egyszer nem, hiszen nem vádoltalak semmivel, évek óta ismerlek

inkább csak bosszantó 1-2 dolog

Avanti Crociati!

Huni92
Most pedig itt vannak a scout jelentései. Asszem guba írta, hogy szóba sem álltak vele ezek az emberek. Tessék megnézni.
Rudnevs
Modise
Stilic Õ még átadón is van...
Diarra
Krivets
Shikabala

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem hittem volna, hogy pont én leszek az akinek már az elején magyarázkodnia kell 😊

LasDen
huh...az ügynöke eléggé szét van esve...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
24-et? Az már transfer manager akkor 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Még egy spacet sem nyomtam, rámentem Rivasra, és ez a helyzet.

Huni92
persze, hogy ki kell fizetni, csak nem mindegy mikor.
BL-t érõ helyezést ígértem be (függetlenül attól, hogy úgysem érhetem el, megkockáztatva az esetleges kirúgásomat 😄), a fizetési keret variálásával 1,2 millió euró állt rendelkezésemre igazolni. ehhez jön a 3,2, ez így 4,4 millió eurót tesz ki. 48 hónapos részletre vettem mindenkit, és alapból csak az elsõ évi törlesztõrészletet kell kifizetnem.
modise esetében ez 62,5k euró, diarra 100k, shikabala 500k, stilic 425k, krivets 250k, rudnevs pedig 1 millió 150k. ez 2 millió 487k euró összesen. ez pedig a 3,2 milliós eladásból is simán kijön.

most betöltöm az alapfájlt, ráküldöm a scoutokat a játékosokra akiket megvettem.

ha kiesel, úgyis kibasznak
olyan csak Garami Józsibácsinak van, hogy kiesett és nem küldték el
szabii98
egy kérdésem most lenne. be van töltve nekem pár európai ország , de mindbõl csak a legjobb liga..ha neagyisten kiesnék az nb2be, nem játszhatnék mert nincsen betöltve? van rá mód, hogy betudjam még tölteni az nb2-t meg pár afrikai országot? kellenének néger játékosok, olcsóért tavasszal 😄

I met God. She's black

Fyrex
ugyanúgy ki kell fizetni azt is, nekem ne mondd egész Parmas karrierem részletfizetésekbõl állt

Avanti Crociati!

Huni92
1,8 millión áll az egyenlegem ha jól emlékszem.
de egyébként én abban látom az egésznek a kulcsát, hogy részletre igazoltam, így többet lehet költeni.

Fyrex
egyébként 15 forduló után a Basel még veretlen, szoros a bajnokság xD

Avanti Crociati!

DONGUBA
Bocs erre nem gondoltam es nem is emlekszem ra.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
ha igazán segíteni akartál volna, többet ért volna hogy mennyit lehet kapni év végén jogdíjakért meg helyezésekért

Avanti Crociati!

bakkerman
kezdtem egyet a PSG-vel,15 misit kaptam igazolni,érkezett G.Dos Santos 700k-ért kölcsön,Gaitán 16 misiért,Jesus Gámez 10 misiért,Kuzmanovic 12 misiért 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex
köszönjük emese, erre nem is gondoltam!

huni 10 millió euróért vásárolt, 3-4 millió eladás fejében egy csapattal ahol 700k euróval kezdessz.

de köszönöm hogy megoldottad a problémát, hálás vagyok

Avanti Crociati!

DONGUBA
El kell adni sok jatekost pl ugy...en eladtam 24 jatekost koztuk minden ertekest hogí legyen penz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

képnek a méretét,h tudom csökkenteni?h ne 173 kb legen hanem 20?😄
Fyrex
nagyon kiváncsi vagyok hogy nem fogsz csõdbe menni, majd mutass egy képet úgy január környékén a financesrõl, én most -500k eurón állok, úgy hogy senkit nem vettem részletre

Avanti Crociati!

Fyrex
<#eljen>

Avanti Crociati!

szabii98
Szóval, ha nem gond, hozok két képet😄
elsõ szezon legjobb meccsem:

ez meg lol...:

I met God. She's black

Forza Italia
hát Rooney kivételével igen 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fyrex
nem, már 2. évre olyan játékosok voltak nálad.

Avanti Crociati!

Mor3llo
alt + f9, majd fm/screenshots mappa

Lazio loading

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forza Italia
3. év 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fyrex
kb jobb kereted lett 2. évre mint nekik....

de egyébént grat

Avanti Crociati!

szabii98
hogyan lehet képet csinálni?
8 meccses vereség sorozat után elõször 3-1re vertem el a Paksot majd 3-0ra az Újpestet a Kaposvárral, és szeretném lementeni a képet valahogy, de print screenre az asztal képét vagy a chrome megnyitott oldal képet tölti be :C

I met God. She's black

Forza Italia
hát eléggé 😄😄 azt hitték h otthon nyertek 3-2 re és idejönnek védekezni akkor meglesz a továbbjutásuk. Hát melléfogtak 😄😄

bakkerman
az úgy elég csúfos <#nevetes1>

Forza Italia
Ebbe belenéztek 😄😄

Huni92
hát de ne basszatok meg. már csak kíváncsiságból is megnézem még egyszer az alapmentéssel majd.

bakkerman
neki VIP détbéze van 😄DDDDD

LasDen
kimondtam mindenki helyett, amire gondolt 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
Nem mondtam en ilyet csak hogy ezek szoba se alltak velem.Stilicic csak masodik ev elejen jott

LasDen
szóval maga a nagyfõnök ferdíti el a játékot...😄DDD

DONGUBA
Telleg erdekes mert velem rudnevs stilicic diarra meg rivas szoba se allt😊

LasDen
me béna vagy....

Huni92
igenis nyavalygok mer' basztatnak, hogy ménincsenfejlécbenacsapatomneve meg ménincsenmégmegcsinálvaazújfaq 😄

horrorpops
i know, i know. csak kényelmesebb url-ként bemásolni, mint még átméretezni is. igen, lusta vagyok. 😄

blüh im ganzen dieses glückes.

válaszolok, ne nyavalyogj te szûzkurva 😄
Huni92
Ehhez meg annyit, hogy elsiklottam fölötte, nem is emlékeztem rá. Most visszakerestem, elveszett a képek között a hsz. Ha kép is lett volna -nem csak linkelve- akkor észreveszem. Mea culpa.

Guba: ne sírj...

karesz is csinálna új lokót nekem, de nem válaszolna a privátokra 😄

Huni92
hádenemár. lehetnek különbségek a két mentés között, de nem ekkorák. valamit elbaszol 😄

Viszont úgy néz ki, egy meccs egy ember ki sérülés miatt.Most meg edzésen az egyik szélsõm.Ha így folytatódik, 1 hónap múlva nem lesz épkézláb játékosom.
Második meccs, Grasshoppers verés, -32 pont.<#nevetes1>
horrorpops
szééép. újoncként megnyerem a másodosztályt és nem vagyok nevezve a hét menedzsere díjra? rontom bontom.
a nehézkes rajt után kezdünk belelendülni. megy ez, csak akarni kell.

blüh im ganzen dieses glückes.

DONGUBA
Ezert szenvedni ennyit hogy egy szavazatot se kapjak😞(

csináljak neki? én vagyok a "szabója" már jóideje 😄
bexinho
Találkoztam párszor velük, amikor York City-t vezettem. Izgalmas karrier lesz, ha hosszútávra tervezel 😉

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

http://hu.wikipedia.org/wiki/Oxford_United_FC ezekkrl kezdek😊) szerintetek?