Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
inkább csak bosszantó 1-2 dolog
Avanti Crociati!
Rudnevs
Modise
Stilic Õ még átadón is van...
Diarra
Krivets
Shikabala
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BL-t érõ helyezést ígértem be (függetlenül attól, hogy úgysem érhetem el, megkockáztatva az esetleges kirúgásomat 😄), a fizetési keret variálásával 1,2 millió euró állt rendelkezésemre igazolni. ehhez jön a 3,2, ez így 4,4 millió eurót tesz ki. 48 hónapos részletre vettem mindenkit, és alapból csak az elsõ évi törlesztõrészletet kell kifizetnem.
modise esetében ez 62,5k euró, diarra 100k, shikabala 500k, stilic 425k, krivets 250k, rudnevs pedig 1 millió 150k. ez 2 millió 487k euró összesen. ez pedig a 3,2 milliós eladásból is simán kijön.
most betöltöm az alapfájlt, ráküldöm a scoutokat a játékosokra akiket megvettem.
olyan csak Garami Józsibácsinak van, hogy kiesett és nem küldték el
I met God. She's black
Avanti Crociati!
de egyébként én abban látom az egésznek a kulcsát, hogy részletre igazoltam, így többet lehet költeni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
huni 10 millió euróért vásárolt, 3-4 millió eladás fejében egy csapattal ahol 700k euróval kezdessz.
de köszönöm hogy megoldottad a problémát, hálás vagyok
Avanti Crociati!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lazio loading
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
8 meccses vereség sorozat után elõször 3-1re vertem el a Paksot majd 3-0ra az Újpestet a Kaposvárral, és szeretném lementeni a képet valahogy, de print screenre az asztal képét vagy a chrome megnyitott oldal képet tölti be :C
I met God. She's black

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
blüh im ganzen dieses glückes.
Guba: ne sírj...
karesz is csinálna új lokót nekem, de nem válaszolna a privátokra 😄
a nehézkes rajt után kezdünk belelendülni. megy ez, csak akarni kell.
blüh im ganzen dieses glückes.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/