A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
villámkarriert futott be nálam egy most 20 éves nigériai védő srác.
13-14-es szezonban vettem 35k-ért (31 meccs nálam)
15-16-os szezon felénél ment el 700k-ért az Evianhoz (32 meccs)
16-17-es szezon felénél 3,4 milláért vette meg a Montpelliért
35%-a az átigazolásnak még hozzám jött. Nagy játékos lesz a srácból.
Ennek apropóján megnézegettem az elmúlt években tőlem eligazolt játékosokat merre járnak most.
Júnior - most 21 éves brazil ifiválogatott szélső/csatár, ingyen jött a Fluminensétől 2 évet játszott nálam, aztán nem akart szerződést hosszabbitani, végül 2 milláért eladtam a Sao Paolonak ahol minden második meccsén gólt lőtt és már 4 millát ér
3 Boca ifi jött egyszerre aztán ingyen:
Batista - 22 éves argentin középhátvéd, évekig jó lett volna, de 12 meccs után az elnök eladta 1,2 millióért vissza Argentinába. Azóta 4 év alatt 40 meccs jutott neki, 2x kölcsön is adták. Jobban járt volna ha marad
Solis - argentin jobbszélső, 2 év múlva visszatért Argentinába 3,9 millióért, játszik is és egész jól.
és végül a legnagyobb szivfájdalmam - Trejo: szintén a Bocától jött a 13-14-es szezonban egy nagyon jó AMC/MC, 1 év után elvitte 2,5 milláért a Newells (a megkérdezésem nélkül ofkorsz), akik 1 év múlva 7 milláért adták tovább a Sakhtarnak akik meg újabb 1 év múlva a Barcának adták el 18 millió euróért. Bár náluk még csak 6 meccsig jutott.
Eddig még úgy-ahogy szerencsésen kifogtam az ilyeneket, nekik köszönhetően piszok jól állok anyagilag, van egy 13 millás átigazolási keretem, fizuban meg 2 drága fér bele. A keret nagyon fiatal, most már TÉNYLEG nem kéne új játékost venni, csak hagyni kellene hogy összeszokjanak és fejlődjenek. Bár ahogy néztem egyre kisebb volt a rotáció az évek során, erre a szezonra már csak 2 játékost vettem.