Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
új logót hágé úrnak, errõl legyen szavazás!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
azt hogy? nekem 75 százalékra emelték amennyit kaphatok, és 500k körül volt az átigazolási pénz. plusz hozzám 3 játékos nem jött azok közül akiket te leigazoltál.

tudod hogy utállak amúgy is, de most még tovább felbaszol! 😄

Avanti Crociati!

LasDen
eddig jól tolja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Chedjou-vel vigyázz, hajlamos az öngólra 😄

Les Dogues

Huni92
sion 😊
részletre ment minden, a bevételi oldalon viszont mind a 3,2 milliût megkaptam.

Fyrex
10 millió euró? te melyik csapattal kezdtél?

Avanti Crociati!

LasDen
minden valaki egy senki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
lavezzi? az ki? lamine diarra! na, õ már valaki!

LasDen
ilyet én is tudok...😄

Huni92
ezúttal láthatjátok, mert ilyen kedvem van. 😄

amúgy nekem most esik le, hogy már kedd van bazdki :| azt hittem hétfõ következik, azért nem volt még szavazás.

LasDen
nem úgy volt, hogy nem láthatjuk az állást...???

Huni92
4-2-re vertük a Luzern csapatát a szezonnyitón 😊

LasDen
új taktikát próbálgatok...kicsit deffenzív...😄DD

pedig még csak nincsenek is ennyire feltolva...😄D

lehet éjszaka nyomom tovább a mentésemet, bár holnap korán kéne kelni... még meglátom 😄

Fyrex
van valami opció játékon belül hogy átlagosan mennyit birtokoljuk a labdát?

Avanti Crociati!

szabii98
én most NBI Kaposvárral játszom 😄 mondjuk fm11ben.😊 1 próbát megérhet egy középcsapattal mo-n szerintem

I met God. She's black

LasDen
jó is lett volna, de meló volt...

Mor3llo
nem kéne annyit inni 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
jah...bár nem hiszem, hogy túl sokáig...teljesen kivagyok....

myl0
Amikor minden klappol (EL 1. csoportmeccs)

mondjatok már csapatot,h kivel érdemesebb kezdeni.oylan országba ami alapból bennevan az fm-be😄 iylen ritkább orszég😄
Huni92
Lassan az igazolások végére érek, indulhat a szezon. Játszik valaki? 😊

bakkerman
vagy 2 perces hosszabbításnál a 94.(!!) percben szöglet után...na mind1,áj láv fm az a lényeg! 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
nekem már az is elég, ha gyõzni akarok, de inkább xre áll, majd a 90. percben lõ az ellenfél egy gólt 30 méterrõl....

I met God. She's black

bakkerman
emberelõnyben kapott gól nálam abszolút elsõ helyen van az agyérgörcs kialakulásáért felelõs okok listáján

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Nekem 4 pont az elsõ 2 meccsen. Lehetett volna 6 is, de a második meccsen a Grasshoppers ellen elkapott a Metta/LU-s átok, megint emberelõnyben kaptunk gólt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
En is...6-0 lett ide

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

myl0
én is õket kaptam 😊

horrorpops
végül is egész sikeresnek mondható ez a hat meccs.
egyedül a QPR elleni eredménnyel vagyok elégedetlen, de az Arsenal csak két mákos góllal tartotta otthon az egy pontot.

blüh im ganzen dieses glückes.

DONGUBA
iegen es ott csak a nyertes csapat neve jelenik meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
kép
ez van nálam, bár a szezont nem játszottam le. ha viszont másnál sem fog megjelenni, akkor értelemszerûen ez kiesik a pontozásból.

DONGUBA
Ya baba....en megnyertem...es 8.lettem eppencsak nem estem ki

Jó neked, nálam döntetlen az elsõ meccs, a védelmem az ....szóval van mit javítani.-35 pont.<#nevetes1>
Fyrex
jó ez a svájci kupa 😄

Avanti Crociati!

DONGUBA
de nincs ott csak annyi hogy sion...nezd mar meg lecci hogy en vagyok-e hulye

Huni92
nem, a kupa nem számít ebbe bele. az év csapatát meg az awards fülnél kell keresni.

DONGUBA
Meg nem talalom a svajci kupa ev csapatat...csak annyit ir ki hogy SION

DONGUBA
Huni az europai kupat jelent helyezes vonatkozik arra is hogy megnyertem a svajci kupat es ugy kvalifikaltam magam jovore az europai ligaba?

myl0
-33 pont, igen 😊 már csak 11 gyõzelem és 0-án leszünk 😊

DONGUBA
mar van +1 pontom nagyon zsir vagyok 😄DDd

Huni92
de igen. tényleg, kihagytam a leírásból. ugyanúgy kell kép és ugyanúgy jár érte a pont.

horrorpops
a következõ 6 mérkõzésem a következõ:
Tottenham (h)
Arsenal (i)
Chelsea (h)
QPR (i)
Liverpool (h) - liga kupa
Liverpool (h)

horrorpops
fordulatokban gazdag ligakupa mérkõzés: Blackpool-Cardiff

DONGUBA
Es az elso szezonban az europa ligarol nem kell kep HUNI?

LasDen
nos a helyzet a következõ.....szép lassan beleuntam a brazil bajnokságba. nemtom mér, de lehet, hogy a sikeres kezdés megtört. elõzetesen a 17. helyre vártak minket erre simán vezettük a bajnokságot...
a lényeg, hogy természetesen ehhez is elkezdtem írni egy szép történetet, de ugye nincs befejezve...ha esetleg érdekel valakit néhány kép kíséretében berakhatom...😄D

bexinho
Grat! Szimpatikus csapat. Mi a skin-ed neve? Bejön!

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

ó hogy a franc essen ebbe, hát nem csoda hogy durván kiemelkedünk a bajnokságból és bucira verünk mindenkit, kiderült hogy kalap szar ez a ligaaktiváló... ugyanis az alapjátékban a harmadosztályban vannak, nem a negyedben... inkább nekiesek úgy, még jó hogy csak fél szezont nyomtam le.
Huni92
off topikot nem olvastok?