A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
agyamra megy ez a gép...
válogatott szünetben ligakupát játszottam a Győrrel, és az egész keretben 1 darab használható védő volt, még szerződés nélküli generált ifit se tudtam betenni mert azok meg u19-et játszottak, a padon is 3 kapus ült. Igazából tovább se akartam jutni a csoportból, mert csak a baj van a ligakupával, mondtam az asszisztensnek hogy szedje össze ő a csapatot, kapjak ki gyorsan aztán kész. A Győr ahogy néztem majdnem teljes csapattal állt ki, én meg 6 csatárral a kezdőben beraktam támadóra, aztán nyertünk sima 2-0-ra. Bezzeg ha tétje lenne a meccsnek akkor mehetne a küszködés meg az agyalás hogy mit és hogy állitgassak :D
Sajnos igy ezzel a győzelemmel meglett a továbbjutás a csoportból.
A bajnokságban féltávnál 3 ponttal vagyok lemaradva az első helyezett mögött, de következő meccsem ellenük lesz, remélem utol is érem őket. EL-ben még jön a QPR hozzám, meg megyek Stuttgartba, jó lenne legalább 1 pontocska végre.
Cél idén is a kupa és a bajnokság.
Egyre jobban kezdenek beérni a fiatalok a keretemben, van egy 10x-es cseh válogatottam is már (aki pont most sérült le 1 hónapra), legutóbbi válogatott szünetben 3 játékosom is bemutatkozott a felnőttválogatottjában. Mivel kicsit aránytalanul vásárolgattam be, de egyszerűen nem lehetett kihagyni azokat a srácokat ezért most egy új felállást próbálgatok, valami Barcás labdatartást próbálok összehozni (eddig nem sok sikerrel :D) egy 3-1-3-2-1-es felállással, 3 hátvéd, előttük egy szűrő, aztán 3 középpályás (1 ball winner, a másik elvileg sima CM, meg egy AP), 2 szélső meg egy csatár. Ha nagyon nem akar működni akkor valszeg visszatérek a megszokott 4-2-2-2-es felálláshoz, csak hát van 5 jó középpályásom is, és vétek lenne hármat is kihagyni közülük egyszerre.