A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gronor88 #86282 Sziasztok. Olvasgattam itt a dolgokat, hogy ki hogyan játszik és vélekedik a játékról. A FM11el játszom mert nekem az valamiért jobban tetszik mint a 12. Az Everton gárdáját választottam ki magamnak. 8. helyet tűztek ki nekem és kiesés ellen harcolok. Egyszerűen mintha nem tudnék nyerni. Kitaláltam egy taktikát amit szépen begyakoroltattam és már nagyon rutinosan csinálják a srácok. Az edzéstervet netről szedtem le mert azt írták hogy annyira de annyira jó. Hát nemtudom. Nagyon béna lennék vagy nemtudom hogy mi lehet a baj. A csapat 4-5-1-et játszik támadó felfogásban. 2 szélső attacking mid-el. 2 középső középpel és egy védekező játékossal. Védelem rendben van. Felkészülés nagyon jól sikerült megvertünk 1-2 spanyol első osztályú csapatot aztán eljött a szezonkezdet és mintha nem is tréningeztem volna és semmi. Teljesen tanácstalan vagyok. Veletek az elején történt ilyen és ehhez hasonló? Apró változtatások után most már egymás után 5 meccset döntetlenre hozok de győzni nem sikerül azt csak nagyon elvétve. Esetleg valami ötletetek van? Az Uninstall kivételével :D