A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #86150 Na véget ért második szezonom DVTK-val, jó idényen vagyunk túl, sportszakmai illetve gazdasági szempontból is :)!
Természetesen a szezon első fele volt az izgalmasabb a Bajnokok Ligája szereplés miatt, melynek meccseiről itt folyamatosan linkeltem a képeket, és ahol sikerült harmadik helyet elcsípni a csoportban. Ezen felül az év végén 406 helyet léptünk előre a klubvilágranglistán, a bajnokság viszont huszonvalahány(!) helyet csúszott vissza a rangsorban.
Itt egy kép az eredményekről:
Sajnos az EL-ben nem sok esélyünk volt, első tétmeccseink voltak a hosszú szünet után.
A bajnokságot simán hoztuk, a tavasszal - gondolva a jövő évi BL-re - pár fiatal beépítésével töltöttem.
Köszönhetően az új szponzori szerződésnek, Leisztinger Úrnak(elnök) illetve a nemzetközi kupaszereplésből befolyt jelentős pénznek, nem szűkölködök anyagiakban, kaptam 11 Millió $-t igazolásokra, melyek során sikerült megtalálni José "Diósgyőriek Legnagyobb Királya" Luque utódját:
Igaz, az argentín a másik oldalon játszik, de úgy gondolom nagy erősítés lesz, rengeteg pénzbe fájt, viszont nem keres sokat.
Tervezek még erősítést, ennek kapcsán lenne kérdésem, volt-e vkinek játékosa Kermit Erasmus?