Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Azt szabad tudni, hogy a visszatöltögetéseket, hogy fogjátok ellenõrzi? Félreértés ne essék, ebbõl a bajnokságból kimaradok, nincs meg az FM12.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Rudee
Ajánlom az átigazolásos frissítésem, legalább 1-2 "közkedvelt" játékos már jövõbeli igazolással rendelkezik, így még egy kicsit nehezebb.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Öhm. Aki az Other opcióra szavaz, legyen olyan kedves és írjon be egy csapatnevet abba a fehér mezõbe, mert így teljességgel fölösleges a szavazata.

Huni92
24 szavazat érkezett az igen és 16 a nem opcióra a "Szeretnétek egy offline bajnokságot hétvégi indulással?" címû kérdésemre. Mivel a szavazók 60%-a igennel voksolt, így teszünk egy próbát. Fent láthatjátok az új szavazást, melyhez lehet hozzáadni opciókat! Arra viszont megkérek mindenkit, méghozzá nyomatékosan, hogy a Real Madrid, Manchester City, Bayern München méretû klubokat mellõzzük, mert én nem látok igazi kihívást abban, hogy három szezonon át mindenki szétverheti egész Európát. Azt hiszem a fent megadott csapatok jó támpontok lehetnek, ha netán egyik sem szimpatikus közülük. Továbbá a "SÖR!" "KOLBÁSZ" és társai válaszlehetõségeket se tessék beírni. Köszönöm. Ez a szavazás szombat délutánig/estig lesz kint.

Szerintem már akkor összetenné, ha kijöhetne a börtönbõl, mert tudtommal ott van még bunda miatt:DDD
bakkerman
szerencsétlen a két kezét összerakná ha a határon túl játszana és lõne egy gólt,nemhogy az eredivisieben :DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

De már megérte!!:D
Aha:D Csak poénból leigazoltam:):D:D:D
bakkerman
ez kajak a reacos nyerges? :DDDD képes vagy fizetést adni egy PSV-NÉL egy ilyen nullának? :DDDD

Forza Italia
Ennek az eredménynek kimondottan örülök :D:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

horrorpops
egy kép lemaradt. nem mondhatom, hogy kiegyensúlyozatlanok voltunk. :D

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
eljött a szezon vége, rövid áttekintéssel érkeztem.
a vezetõségi elvárások újonchoz méltóan nem voltak túl magasak, ezért volt is meglepetés, mikor kivívtuk a feljutást.
a Ligakupában a második körben búcsúztunk a Burnley ellen, nem sok szót érdemel. ezzel szemben az FA-ben szépen meneteltünk. az Everton elleni meccsemen volt meg nem adott gólom, sõt, a 92. percben, 1-2 állásnál kapufát is lõttem - a kontrából meg eldöntötte a meccset az Everton. partyban voltunk velük.
a bajnokságotvégül magabiztosan, három fordulóval a vége elõtt húztuk be.
volt nagy jövés-menés tavaly, alighanem ez idén is így lesz. sokan nem ütik meg a PL szintjét, tõlük búcsút veszek. kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi magas átig. költség után idén mennyit kapunk. célunk elsõ évben a tisztes helytállás és az elsõ tízben való végzés. utána meg megrohamozzuk a PL csúcsait.

bakkerman
38 bajnoki 77 gól?

DONGUBA
hehe messi egy allat mindent szar dijat megnyert

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Nem készült el, és nem is fog. :)

Sziasztok!fél évet töltöttem külföldön és nem igazán volt lehetõségem állandóan nézni a topikot.Az a kérdésem, hogy elkészült e 100%os magyaritás az fm12-höz?

mindenki ugyanazzal a csapattal fog játszani
DONGUBA
Anglia:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akkor lestoppolom a spanyolokat:D
DONGUBA
En szeretnek a het kepe versenyre nevezni ezzel a keppel.
Kezdtem egyet a barcaval es atfestettem a gyepet:)
Ja de ez nam a Camp Nou:))

válogatottakkal:D:D
Huni92
Pár szóban az offline bajnokságról: lényege, hogy kiválasztunk egy csapatot, amellyel a bajnokságban részt venni szándékozók lejátszanak mondjuk 3 évet, az eredményekrõl, igazolásokról pedig képeket küldenek egy e-mail címre. Kialakítok egy pontrendszert, különbözõ eredményekért különbözõ pontokat lehet majd kapni. Azt tudni kell, hogy az FM12-vel lenne ez, és egy általam legenerált mentéssel játszanánk, hogy az alap dolgok ugyanolyanok legyenek mindenkinél (adatbázis méret, betöltött játékosok, patch). A szavazást ma estig még hagyom, aztán feldobok egy másikat a lehetséges csapatról. Nekem van egy ínyencség a fejemben, de egyelõre nem árulom el.

hát akit felvett a helyemre,azzal még szarabbul áll:D
zorrobomber
igen, nyilván az õ hibája :)

bassza meg Abramovics kirugott a Chelsea-tl xD
A meccs után az Anderlecht vezetõsége újrajátsztást kért, a játékosok elégedetlenek voltak a fûszálak szélességével és nedvességtartalmával, így a csapatuk nem tudott teljes erõbedobással küzdeni. Az Insane Rave Lightning effektus segítségével megoldottuk, hogy a meccs ugyanabban az idõpontban fusson le újra, amikor az elõzõ. (magyarul a meccs után egy nappal crashdumpolt ez a ribanc és játszhattam újra...)
Bár ennek X lett a vége, az új körülmények között méginkább az én csapatom játszott jobban.
Jó, az öreg rókáim közül némelyik egy kicsit jobb állóképességgel beférne az Anderlechtbe, de akkor is örvendek. :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Kurvaszar meccs volt, de azért örülök az eredménynek :)

Amúgy rövid helyzetjelentés:

A belga 3. osztályban kezdtem egy játékot, az amatõr Royal Mouscron-Péruwelz FC csapatánál. Az amatõr státusznak hála év elején igazolok egy rahedli vén buzit/fiatal srácot, akikbõl igyekszek valami csapatszerût formálni. Nem lesz egyszerû menet, már látom elõre, hogy az õszi és a tavaszi kezdõ 11nek köze nem lesz egymáshoz, mert elvisznek ingyen mindenkit, de ez van, könnyen jött, könnyen megy. :D Eddig elég erõsnek tûnik a gárda, már körvonalazódik, hogy kik lesznek a csapat húzóemberei, bár a sok fáradékony vénember miatt lesz rotálás rendesen. A szezonkezdetig 2-3 naponta játszom a barátságos meccseket, a B csapat Saarbrücken elleni 1-1-e sem kicsit volt meglepõ, de a fenti eredménynek nagyon örülök. Alapvetõ elvárás természetesen, hogy a jövõ évet a másodosztályban kezdjük meg, remélhetõleg már fél-profi csapatként.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Szycsu
Aszongya "ELLENSÉG". Há' ezen meghaltam :DD Nekem a játék az ellenségem, ha már elhiszem, hogy jók vagyunk, akkor leszünk egybõl szarabbak, mint valaha :D

Les Dogues

Bravó :D
nem játszatod õket :D
Hogy lehetséges az,hogy a válogatottba az embereim fizikailag ne essenek össze a csoportmeccsek után?Most lesem,hogy 70%-os játékosaim vannak,és a csoportmeccseken nem keveset rotáltam...Az ellenségnél meg az összes 100%-os...Ja és a térség legjobb erõnléti edzõje van nálam...
horrorpops
remek. már egy szaros képet se tudok beilleszteni. bravó gergõ.
én még mindig szeretem Önt, mr. Tyfel.

horrorpops
<#eljen>

azért nem mutatta mert ablakba volt téve. <#idiota><#idiota>

3 óráig tartott mire rájöttem még az fm-et is újraraktam 3-szor. <#idiota><#idiota><#idiota>

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

Rudee
Mákos gól. Kár, hogy a 2-0-ás gyõzelem semmit sem ér, mert a következõ meccs 60. perce körül fogta magát a játék és minden szó (vagyis hibaüzenet) nélkül kivágott az asztalra. Újra játszva meg 0-1, természetesen a kapus ott mindent fogott.

http://www.youtube.com/v/pvyVtuO4gEg&version=3

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
olyan vagy mint az arsenal...örök 2...._D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megint második lettem... :D köszönöm a szavazatokat, gratula fyrex, amúgy én rád voksoltam!
Szycsu
Cabaye az irányítóm, nemtudom mennyire megfelelõ, eddig nem volt rá panaszom. DE, 1. Lehúztam a távoli lövéseket nála, mégis szereti rábaszkodni 20-35rõl. Kicsit idegesítõ..

Les Dogues

lippet
Ezt az offline bajnokságot valaki elmagyarázhatná hogy mûködik, nem igazán vagyok képben! :)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Forza Italia
ütik is õket rendesen a bajnokságba :D:D:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
nemhiszem. Sztem csak a rossz szereplés miatt távoztak. Majd kiderül mi lesz velük.

Fyrex
csõdeljárás?

Avanti Crociati!

LasDen
tényleg jó vagy...de én ismerek valakit, aki még jobb...(n_n)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
Amúgy tényleg valami gáz van náluk. Nem igazoltak még senkit és eddig távozott tõlük Rooney, Smooling, Fabio, és átadón van Hernandez, Nani és De Gea is :D:D:D:D

DONGUBA
Hu ha en raktam volna be mar menne a csalozas:))))
Amugy rad szavaztam kotsoge:)))

Forza Italia
játékosfigyelõm ajánlotta. Meg is lepõdtem. A mu nagyon szarúl szerepelet az elmúlt 2 évbe. Mind kétszer csak 7. lettek. Átadólistán volt és megpróbáltam. Hát összejött :D:D

Fyrex
ezt hogy a retkes anyaszomorító ótvaros picsába??? második év végén hogy van akkora reputationöd egy bajnoki gyõzelemmel és kupával ami elég Rooney-nak? nagyon komoly balhé lehetett, átadón volt? nagy grat hozzá! <#eljen>

Avanti Crociati!