Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Szar Bayern, szar Bayern :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
blüh im ganzen dieses glückes.
a vezetõségi elvárások újonchoz méltóan nem voltak túl magasak, ezért volt is meglepetés, mikor kivívtuk a feljutást.
a Ligakupában a második körben búcsúztunk a Burnley ellen, nem sok szót érdemel. ezzel szemben az FA-ben szépen meneteltünk. az Everton elleni meccsemen volt meg nem adott gólom, sõt, a 92. percben, 1-2 állásnál kapufát is lõttem - a kontrából meg eldöntötte a meccset az Everton. partyban voltunk velük.
a bajnokságotvégül magabiztosan, három fordulóval a vége elõtt húztuk be.
volt nagy jövés-menés tavaly, alighanem ez idén is így lesz. sokan nem ütik meg a PL szintjét, tõlük búcsút veszek. kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi magas átig. költség után idén mennyit kapunk. célunk elsõ évben a tisztes helytállás és az elsõ tízben való végzés. utána meg megrohamozzuk a PL csúcsait.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Kezdtem egyet a barcaval es atfestettem a gyepet:)
Ja de ez nam a Camp Nou:))
Bár ennek X lett a vége, az új körülmények között méginkább az én csapatom játszott jobban.
Jó, az öreg rókáim közül némelyik egy kicsit jobb állóképességgel beférne az Anderlechtbe, de akkor is örvendek. :D
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Amúgy rövid helyzetjelentés:
A belga 3. osztályban kezdtem egy játékot, az amatõr Royal Mouscron-Péruwelz FC csapatánál. Az amatõr státusznak hála év elején igazolok egy rahedli vén buzit/fiatal srácot, akikbõl igyekszek valami csapatszerût formálni. Nem lesz egyszerû menet, már látom elõre, hogy az õszi és a tavaszi kezdõ 11nek köze nem lesz egymáshoz, mert elvisznek ingyen mindenkit, de ez van, könnyen jött, könnyen megy. :D Eddig elég erõsnek tûnik a gárda, már körvonalazódik, hogy kik lesznek a csapat húzóemberei, bár a sok fáradékony vénember miatt lesz rotálás rendesen. A szezonkezdetig 2-3 naponta játszom a barátságos meccseket, a B csapat Saarbrücken elleni 1-1-e sem kicsit volt meglepõ, de a fenti eredménynek nagyon örülök. Alapvetõ elvárás természetesen, hogy a jövõ évet a másodosztályban kezdjük meg, remélhetõleg már fél-profi csapatként.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Les Dogues
én még mindig szeretem Önt, mr. Tyfel.
3 óráig tartott mire rájöttem még az fm-et is újraraktam 3-szor. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Avanti Crociati!
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amugy rad szavaztam kotsoge:)))
Avanti Crociati!
<#eljen>#eljen>