Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a logo pack viszont nem tudom honnan van. gyanítom az is fmhungary oldalról. nézz körül ott. bocsesz :/
blüh im ganzen dieses glückes.
Man Utd - Cardiff
Dzsudzsi rendesen megszopatott, mind a két góljuknál õ volt az elõkészítõ, de szerencsére mindig volt rá válaszom.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
1. csoportmeccs Horvátország
2. csoportmeccs Svájc
3. csoportmeccs Skócia (with szívinfarktus)
Nyolcaddöntõ Dánia
Negyeddöntõ Montenegró
Elõdöntõ Spanyolország
Alapból úgy mentem neki az EB-nek,hogy akármi lesz,lemondok. Jó volt ez a kis kaland,nagyon sokan az én kezem alatt lettek igazi világsztárok(Corchia,Marvin Martin,Mamadou Sakho és még sorolhatnám...),Karim Benzema nálam lõtte meg az 50. válogatott gólját. 1 VB gyõzelem,2 EB elõdöntõ,szerintem nem vallottam szégyent :) Mivel már július van,így új bajnokságot nem tudok betölteni,szóval szerintem beajánlom magam egy francia csapathoz majd január környékén,addig relax a Cote'd Azur-ön <#nevetes1>#nevetes1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Próbáld meg újratenni a videókártya drivert, vagy nézz utána, van-e frissebb.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ez pedig maga a gól:
nektek sikerült leigazolni?igaz kurva sokba került,de remélem megérte...:) vélemény?:D
www.smart-bus.hu
Ha ennyire nincs ötleted, akkor kezd el munkanélküliként...
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
www.smart-bus.hu
szezon:
Tuka Tisam: