Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az mérvan,h megcsinálok mindent mint ahogy elõvan irva és semmi???
köszi ez is nagy segítség!:D
horrorpops
hûha, nehéz feladat elé állítottál. a mez csomagom azt hiszem ez: http://www.fmhungary.hu/letoltes/fbkits_megapack
a logo pack viszont nem tudom honnan van. gyanítom az is fmhungary oldalról. nézz körül ott. bocsesz :/

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops tesó pls linkeld már be a mez meg logo csomagodat:D leköteleznél:D
horrorpops
igen, B csapattal álltak ki, de kiaf*szt érdekel? <#buck>
Man Utd - Cardiff
Dzsudzsi rendesen megszopatott, mind a két góljuknál õ volt az elõkészítõ, de szerencsére mindig volt rá válaszom.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#taps><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ohh köszönöm:D:D amugy nektek mi a tapasztalatotok a játékba a chelsearõl és neymarról?:D
LasDen
azt jelenti, hogy egy párhuzamos dimenzióban máshogy történtek a dolgok, mint a játékban....erre utal a Rave Lightning...ezért van, hogy sokan IRL helyett RL-t szoktak csak írni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

értem:D és az mit tesz?:D
LasDen
azt jelenti, hogy Insane Rave Lightning

az IRL az mi?XDDD
bexinho
Végre behúztam a BL-t!!! :) Fradival még sosem nyertem, mostani mentésemben pedig 2x buktunk el az elõdöntõben. De megvan, a veretlenségi sorozat is tovább tart: http://bit.ly/NwZd0u

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

LasDen
tovább bírta a sároslábú mint IRL :DDD aztán nehogy eltunyulj a nagy relaxba :D

zorrobomber
Egér' bát mennyire könnyen lehet kitúrni? FM11-ben nekem 5 NB1 bajnoki cím, Bl-negyeddöntõ után sem sikerült.

bakkerman
European Championship 2016 FRANCE
1. csoportmeccs Horvátország
2. csoportmeccs Svájc
3. csoportmeccs Skócia (with szívinfarktus)
Nyolcaddöntõ Dánia
Negyeddöntõ Montenegró
Elõdöntõ Spanyolország

Alapból úgy mentem neki az EB-nek,hogy akármi lesz,lemondok. Jó volt ez a kis kaland,nagyon sokan az én kezem alatt lettek igazi világsztárok(Corchia,Marvin Martin,Mamadou Sakho és még sorolhatnám...),Karim Benzema nálam lõtte meg az 50. válogatott gólját. 1 VB gyõzelem,2 EB elõdöntõ,szerintem nem vallottam szégyent :) Mivel már július van,így új bajnokságot nem tudok betölteni,szóval szerintem beajánlom magam egy francia csapathoz majd január környékén,addig relax a Cote'd Azur-ön <#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
jah...sõt..valamelyik VB után távozott majd 4-5 év múlva újra leült a válogatotthoz...:DD

mit adsz nekik?ezek szednek valamit...
zorrobomber
Olyan gyorsan futnak hogy szélcsíkot húznak :)

nállam most csak a Spanyol...:D Ancelotti vette át a helyét...az U-20as VB-n végigmentem 27lõtt,5kapott góllal,a döntöbe a Brazilok ellen kaptam ki tizikkel...nagy fölénybe játszottam csak nembirtunk gólt lõni...tizenegyest meg végképp..:\ :D
bexinho
:D

Próbáld meg újratenni a videókártya drivert, vagy nézz utána, van-e frissebb.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

DONGUBA
Azon kivul hogy LÉZERSZEMUK VAN:DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Valaki otlet ezek a csikok mik???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
amúgy Pep a játékban mindig 2-3 év után mindig a spanyol válogatott edzõje lesz :DD már megfigyeltem :D vagy úgy,hogy Barca+spanyol válogatott,vagy csak simán a válogatottal.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

12-esre
megköszönném ha szavaznátok a gólomra ezen a linken :)

ez pedig maga a gól:

http://www.youtube.com/v/zybLQny23ec&version=3
ja és ráadásul Guardiola lemondott a Barcától és a Spanyol válogatott szövetségi kapitánya lett(ketten indultunk a posztért),de õt vették fel:( kárpótlásként felkért,hogy a Spanyol U-20as válogatottat irányítsam:D szóval a válogatottal az U-20as VB-n indulunk:D
na Chelsea..:felkészülési idõszak eddig vagyes érdemeket hozott,volt ahol ifik játszottak,volt aho la felnõttek..utolsó meccsen pl. a Gillingham ellen 5:0ra nyertem a rendes kerettel..2 igazolásom: Pablo Alcácer és (nemtudom,hogy nekem tünik szenzációnak,hogy életemben elõször a játék története során eltudtam hozni NEYMART a Santosból) :D:D
nektek sikerült leigazolni?igaz kurva sokba került,de remélem megérte...:) vélemény?:D
zorrobomber
nem

olyat nemlehet az fm-be mi,hogy válogatottal és klubcsapattal is egyszerre kezdesz:D?!
Sajnos nem lesz Olimpia se...A végére nagyon elfogytunk!Az utolsó meccs 80.percében még 1-1 volt Új-Zéland ellen a meccs,és elõtte mi vezettünk 1-0-ra.Gond nincs látom a potenciált a csapatomba <#hawaii>
Szycsu
Angol 4. osztály. Csapatok is kicsik meg a pénz is. Hajrá :D

Les Dogues

Szycsu
Akkor jól gondoltam. Tenkjú

Les Dogues

DONGUBA
Van 2 milla igazolni mindjart csapatot uritek lesz love... CEL A VEGTELENBE ES TOVABB

<#wink>

www.smart-bus.hu

DONGUBA
jogos.......mentem portugaliaba Braga lett

Ezeket a "javasoljatok csapatot" dolgokat soha nem értettem... nem akarlak piszkálni, de nem jobb érzés, ha te választasz saját magadnak?

Ha ennyire nincs ötleted, akkor kezd el munkanélküliként...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
De nagy a tolongas a kerdesemre

horrorpops
még hogy esélytelenek vagyunk? ez az eredménye annak, ha valaki lebecsül valakit. az új igazolások remekül beváltak, csak az a fránya Franja azonnali pirosa rontja az összképet. imádom, ha egy terv sikerül.

zorrobomber
Lehet úgy általában a gépet kellene rendberakni(lásd FAQ vége) :) Nálam évek óta nem volt már crash dumps.

Huni92
Dehogy lesz. Nem eloszor szopta mar be igy es megsem allitotta be. :)

DONGUBA
szasztok kene egy kiscsapat kicsi loveval azert:)))

Darthmushroom
beállításoknál belehet állítani h automentés 3 különbözõ fájlba történjen. szóval mindig másikra. de ezt te is megtudod csinálni h mikor mentesz nem mindig ugyanarra mentes hanem pl lille v2 vagy lille v3ra h és ha egyik mentésed behal akkor nem sok idõt vesztes mivel ott az elõzõ mentés ami csak pár nappal korábbi (játékba lévõ nappal)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szycsu
Nem akarom beszopni, hogy elszáljon a Lille-mentésem :D

Les Dogues

Szycsu
Valaki lenne kedves elmagyarázni nekem, hogy mi ez a "3 fájlba történõ" mentés?!

Les Dogues

na akkor nyomassuk a Chelsea-vel:DDD
Na vazze... úgy csinálsz, mint aki most játszik vele elõször! :D A három fájlba történõ heti mentés alap! Gondolom ezen túl nálad is az lesz! ;)

www.smart-bus.hu

horrorpops
alapból elég szarul állok védõk terén, erre a Watford elleni meccsen mind a három cserém védõk sérülése miatt történt. kösz bro'.

Na sikerült 2014 végére érnünk Cook Szigeteken.Ez a szezon fogjuk rá,hogy elmegy.Elvégre elvesztettem Cook Szigetek legjobb középpályását:Michael Varney 29 évesen visszavonult,és a pótlás nem egyszerû.Mellé még az egyik csatárom,Campbell Best is befejezte a labdarúgást.Szóval nem igazán lehet azt mondani,hogy a felkészülésünk sima volt.Az eredmények idén még nem voltak fontosak,de jövõre már pörögni kell nagyon,mert ha nem,lemaradunk az Óceánia Nemzetek Kupájáról,és ebben az esetben egész biztos,hogy 2018-as VB is nélkülünk lesz megrendezve.Szerencsémre van egy játékosom,aki ha játszik,életveszély az ellenfelek kapujára.Csak sajna ezt az ellenfelek észre is veszik,és szeretik a kórházba küldeni az allattomos belépõikkel...A világrangkista helyezésünk 156.hely,bár lehetne jobb,de rosszabb is.
szezon:

Tuka Tisam:

Huni92
Sosem tanulsz. Nem is latom ertelmet 25. alkalommal is elmondani, hogy hasznald azt a tobbfajlos mentest...