Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
csatárok kényes játékosok,a szereplésük nagyon nagyban függ a bajnokságtól,a játékostársaktól,a taktikától,én már párszor befürödtem így,hogy nagy pénzért vettem kiugróan teljesítõ csatárt,és kiderült,hogy csak "egy szezonos" játékos...jó mondjuk Cavani klasszis plája nem arról van szó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szycsu
Ez az ember egy állat. Irányításom alatt 3 meccs - 8 gól. Ha Lille-be el tudnám csalogatni, bajnoki címek be lennének tárazva 10 évre elõre 😄

Les Dogues

Hosszas keresgélés árán de megvan a számomra tökéletes csapat ami szerintem még kihívást is fog nekem jelenteni!

West hames vagyok, azis maradok, mig a világ világ, azis maradok! 😄

A film is segített a döntésben 😊
Forza Italia
Kicsit megcsúsztam így csak most rakom be a Sunderland-os karrierem igazolásait.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bexinho
Kicsit el voltam havazva, de most már folytathatom karrieremet. Végre a magyar válogatottat irányíthatom (u-21 után), eddig veretlenül állok (folytatva a tavalyi veretlen bajnokságot), a játékos keret pedig a lehetõ legerõsebb:

http://fm2012-bexinho.blogspot.hu/2012_06_20_archive.html

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Védelem zsír, Sakho meg Bassong biztos pont, Bassong fénykorát éli,bíztam benne az elején voltak hibák elsõ idény elején, bár akkor King sérült volt nem is kapta vissza a helyét, Dawson bármikor beszáll ha gond van. Santon hozzászokott Newcastle-be a Premier League-be, Ekotto kiegészítõnek tökéletes, másik szélre Richards-ot akartam, de Corluka meg Kyle Walker (angol tehetség,válogatottsáig vitte egy fél szezonnal ) meggyõztek, hogy nem kell.

Jó ez a taktika, 2 hátra vont középpályás, Modric a hátravont irányító, Martin vagy Van der Vaart a két sokat mozgó középpályás, Parker vagy Sandro a védekezõ, mint a kettõ beton állat . Owen bácsi a ligakupába játszik, egyik nagy kedvencem, jó kiegészítõ. Shaqiri tényleg nagyon nagyon jó, fáradékony, de jó. Lennon nagy formát fut, válogatottba is húzó ember volt. ... Defoe istenkirály

Taktika
Agbonlahor megér ennyi pénzt, igaz csere, de majd az idény végén teszek róla képet, de zsír <#hamm> Adler meg az egyik kedvenc kapusom, Fm11 be a Juvénél kezdõ kapusom volt évekig, itt meg potom pénzért árulta a Bayer, Gomes nem a kedvencem, meg sok potyája volt. Defoe zsír, tavaly gólkirály, most is szórja a gólokat, kap labdákat rendesen <#vigyor4> Cél a BL döntõ <#wave>
Huni ment egy pü.

hát mondhatjuk hogy kezdõ vagyok. nem vettem fel bántásnak egyébként! akkor keresgélek egy hozzám illõ csapatot 😊
Fyrex
ha kezdõ vagy akkor jó választások nem rosszból mondtam, csak kihívásnak nem kihívás

illetve abban is van kihívás hogy mindig megnyerj mindent, attól függ hogy nézzük ez mindenkinek egyéni

nyilván minél kisebb és szegényebb csapattal kezdessz, minél erõsebb bajnokságban annál nehezebb a játék

Avanti Crociati!

Szia! De akkor kb. milyen erõsségû csapattal érdemes elindulni?
Fyrex
Szia! Egyik sem. Mindkettõ tökéletes választás ha szeretnél összevásárolni egy csapatot, válaszd amelyik jobban tetszik!

Avanti Crociati!

Sziasztok! Szerintetek a PSG vagy a Malaga jelent nagyobb kihívást?
1. FC Köln, 2012/2013 - 2. szezon

idén végre megnyertük a bajnokságot, viszont lecsúsztunk a kupáról. õrült egy meccs volt, nyolc kör után dõlt csak el a tizenegyespárbaj. a rendes játékidõben történtekrõl nem is beszélve... podolski idén is a csapat legjobbja volt, gólkirály lett persze, annak ellenére is, hogy csak 26 bajnoki meccsen játszott. bl-ben felemásan teljesítettünk, hiszen a csoportkörben szerzett skalpok (inter h, inter a) után a franc sem gondolta volna hogy kiesünk egy szarházi sahktar ellen...

csapat:
igazolások
keret 1 / keret 2

bajnokság:
tabella
meccsek 1 / meccsek 2
gólkirály

német kupa:
meccsek
döntõ

bl:
csoport
bukta...

Fyrex
folytatása következik ... <#vigyor2>

Avanti Crociati!

Fyrex
Karrier összefoglaló - 2. rész

- Elõzmények -

Nos ugyebár az elsõ sikeres szezon után szerettem volna tartani a jó formát, úgyhogy további erõsítésekre volt szükség a gyenge kispad miatt, mert idén több meccs várt ránk a nemzetközi szereplés miatt. A rengeteg adósság miatt több mint 10 játékossal nem hosszabbítottam (fõleg tartalék és ifi szinten), és további bevételekért nagyjából további 10 ember távozott 8 millió euro értékben. A vezetõségnek megígértem, hogy harcolni fogunk a Serie A-ban egy újabb erõs helyezésért, így összesen az eladásokkal együtt nagyjából 15 millió volt költekezésre. Talán kicsit naívan továbbra is csak késõbbi törlesztéssel éltem, eszerint jöttek az újak.

A szezon az Olasz Szuperkupa meccsel kezdõdött az Inter ellen, ahol fantasztikus 2-1es sikert arattunk az újonc, Felipe Caicedo hosszabbításban lõtt góljával. Újabb kupa a vitrinbe!

Ezután jött a Bajnokok Ligája, ahol a selejtezõben túljutottunk a Dinamo Kijev csapatán, és következhetett a csoportkör.

Nem sok híja volt, de sajnos így csak az Európa Liga maradt. Amit késõbb nem bántam meg! Itt a negyeddöntõig meneteltünk, amit hatalmas eredményként éltem meg, de sajnos itt a Zenit ellen csúfosan alulmaradtunk, és búcsúztunk.

Több kupára ezek után már nem futotta, a nagy megterhelés miatt az Olasz Kupa ezévi küzdelmeiben a Palermo búcsúztatta a B csapatot, szintén a negyeddöntõben.

A bajnokság eleje végig nagyon szoros volt, de itt is elfáradtunk a végére. Bár több pontot gyûjtöttünk mint tavaly, ami így mindenképpen elõrelépés, de sajnos ez csak EL helyezésre volt elég a második szezonunkban.

Az év játékosa idén is Sebastian Giovinco lett, nem kevesebb mint 32 gólpasszal (!!!), míg a legtöbb gólunkat az új igazolás Felipe Caicedo jegyezte 23 találattal.

Összefoglalva elégedett vagyok, már a második évben három porondon kellett szerepelnünk egy tapasztalatlan csapattal, és bár sehol sem jutottunk olyan messzire mint tavaly, még így is nyertünk egy címet a szezon elején.

Avanti Crociati!

ne panaszkodj, én tegnap oda-vissza vertem a csoportban az intert (2-0, 4-1!) aztán a bl nyolcaddöntõben meg kiestünk a sahktar ellen... 2-0-ás vezetésrõl 5-3-as szopó kint, aztán 1-1 itthon...

(majd ha lesz kedvem még ma befejezem a szezont és jövök egy összefoglalóval.)
Szycsu
Ájjj, de szeretem én ezt a játékot..... Bajnokságban 5 forduló után 5 gyõzelemmel, 5 pont elõnnyel állunk az élen, kapott gól nélkül, OM-et és Lyont is hazaküldtük 1-0val, erre BL-ben otthon kikapunk 1-3ra Roma ellen, úgy, hogy két 11-est fúj ellenünk a bíró.... gyalázat.

Les Dogues

Fyrex
nekem ez volt az elsõ ami eszembe jutott <#vigyor>

Avanti Crociati!

lippet
Szívesen eltöltenék ott én is egy szilveszter mondjuk. Itthon mindenki -20 fokban nézné a tûzijátékot, én meg a tengerparton süttetném magam! <#eplus2>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Szycsu
Egyszer elmennék IRL ebbe e térségbe körbenézni 😄
Am jó, hogy valaki tolja itt a karriert, élvezet olvasni.

Les Dogues

szép eredmény 😊 Én Cook-on eltaktikáztam 2 barátságos meccset,mert azt hittem 4-3-3-ra érett a csapat,de gólt nem rúgtunk,de szépen megrépáztak minket 😄 Jah és lekötöttem egy barátságos meccset Új-Zéland csapatával...Félõ,hogy nagy rudiba szaladunk bele...
lippet
Elkapott a hév, le sem bírom tenni a játékot. Folytattam a karrieremet Új-Zéland kispadján.

Mint az vártam, simán nyertük az Óceániai Nemzetek Kupáját, s a térségi VB selejtezõt is, várunk a kontinentális pót selejtezõre.
A nagyobb csapatok ellen még mindig nem megy, a magyarok ellen is csak Juhász kiállítása után jöttünk vissza játékba.

Mérkõzések 2012-ben:

Óceániai Nemzetek Kupája 2012, Új-Kaledónia:

VB Selejtezõ 2014 Óceániai Térség:

ONK gyõztesként ott lehetünk Brazíliában a 2013 Konföderációs Kupán. Kemény csoportba kerültünk, sok esélyünk nincs nagyot alkotni. Most kezdõdik csak igazán a kihívás! 😊

Mérkõzések 2013-ban:

Konföderációs Kupa 2013, Brazília:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Agbonlahor megér ennyit pengõt? <#wow1>

kiki888
Végre, elértem 2016ig, ameddig még soha 😄😄😄 ja, még lógok egy hosszabb Valenciás beszámolóval, ez holnap meglesz, vagyis még (már) ma, csak kialszom magam <#idiota>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

LasDen
viszont csak te vetted észre...ha nem szólsz, más se teszi 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
Most nézem a Milan meccshez rossz képet szúrtam be, ez Serie A, majd holnap benyomom a rendes képet, de az is 2-1 lett 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Bellusci volt nálam, szar volt, remélem nem fürdesz be vele ennyi pénzért.
Traoré meg valóban játszott Kolozsváron, de 2011 februárjában a Kuban Krasnodarhoz igazolt kb 6 millió euróért.

Mor3llo
Akkor egy pár kép tõlem is.
Szuperkupán visszavágtunk a Milannak az elõzõ szezonbéli kupavereségért!

Igazolások
Akik érkeztek:

Akik távoztak (Ojedát egy évvel ezelõtt vettem, 4,4 mó-ért, nagyon tehetséges, de ennyi pénzért muszáj volt eladnom, helyette érkezett a Fiorentinából egy legalább annyira tehetséges jobbhátvéd, aki legalább még olasz is! Burdisso pedig a csk-m volt, alapember, de 16 mó azért jó pénz volt érte. Helyette érkezett Bellusci!

És a keret (egyáltalán nincsenek nagy nevek, mégis iszonyat módon egyben van a gárda, Alejandro Gómez-t eddig nem ismertem, de egy állat, kb. Ribéry-2, hihetetlen pengés játékos. Volt, akit a Benfica tartalékból vettem meg apróért, és alapember lett.)
Traoré olyan típusú játékos, mint Ibra, és fossa a gólokat. Ha jól emlékszem, Huni volt a Kolozsvárral, onnan milyenek voltak a benyomások róla (én már a Toulouse-ból igazoltam, õk meg a Kolozsvártól)?

Holnap még jönnek képek, BL-csoport satöbbi, bajnokság is megkezdõdött, nyitómeccset 4-1-re nyertem idegenben a Nocerina ellen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
René Adler 2,5-ért kemény 😄 jó kis kapus, de sérülékenyebb mint egy mezõnyjátékos kb...
grat az eredményekhez!

Rudee
A lett élvonal egész kemény eddig. Fõleg a sok feketének, akit a tehetõsebb csapatok hoznak. Nekik köszönhetõen ugye kiesett a brazil Lucas és a japán Takeda is a szezon elején. Nos, még mindig nem tértek vissza... Elõbbi nem is fog. Jó játékos, de a jelen helyzetben kénytelen vagyok elfogadni a lengyel Podbeskidzie ajánlatát (30e+26e/12hó + 10 bajnoki után 14e).

13 meccs után mondjuk finoman szólva is gyenge a csapat (1-4-8). De folyamatosan van 3-4 komoly hiányzó, amire nincs orvosság. Az ellenfeleknél általában az elsõ meccsét játszó tizenéves játékos rögtön duplával nyit. Ez mellé párosul az a probléma is, hogy a mi fiataljaink sorba állnak elõ a jobb szerzõdésért sírva. 3 játékos már saját kérésére átadón van, csak az kap több pénzt, aki teljesít is. Most mondjuk egy 4 meccsen veretlenségi sorozatban vagyunk, de messze még a vége. A tök utolsó Gulbene ellen a kupában idegenben gyõztünk 3-0-ra, ami azt mutatja, hogy hátrafelé nem kell tekintgetni, mert nem fognak beelõzni. Elõre még araszolhatunk, de a hátralévõ meccseken már a jövõ csapatát is alakítgatom. Egy ukrán kapus decemberben csatlakozik (most július végén járunk) és egy ifjú fehérorosz játékos is jön az év végén.

Év végén majd jön egy összegzés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Európai Szuperkupa

Megvaaaaaan !!! <#taps><#beka2>
Elkezdõdött a második idény Londonban. Felkészülési meccseken elvertem a Real-t, X a Juve ellen, a többi sima volt. Elégedett vagyok.

Átigazolások

Elsõ fordulóba rögtön az Arsenal, de ott folytattuk ahol abbahagytuk tavaly
Huni92
segítek: a link végére nem kell beszúrni egy G betût és mûködik is 😄D

na jó, leszarom... 😄
féltáv

megnyertük a csoportunkat bl-ben

kegyes volt hozzánk a sors, a sahktart kaptuk

bundásliga meccsek

bundásliga tabella

ilyen nincs...... ki akarok lépni a játékból erre rá nyomok a mentés kérdésnél a nemre...........<#gun>

beregisztráltam ezért nem is értem <#conf>

2 milkát ér a srác nagy fizetést kap a legjobb a keretben és nem játszhat. hát ha az anyja nem engedi akkor eladom.

Huni92
szerintem nem regisztráltad be.

LasDen
lehet, hogy az asszony megtiltotta neki....az információnál lehet kiírja, hogy 'Anyuka nem engedi'....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

amúgy valaki nem tudja ,hogy urko pardo belga kapusom miért nem játszhat sehol sem? sem barátságos,sem kupa,sem liga,sem nemzetközi szinten... nem ír semmilyen globális eltiltásról vagy sérülésrõl csak annyit ír ,hogy nem jöhet számításba.... <#zavart2><#merges2>

megvertük a sportingot a visszavágón így bekerültünk az európa liga szakaszába. d csoport: roma,odense,bruges,apoel,

Huni92
kértél? nemkértél. 😄

ezt kérésnek veszem, kapsz. 😄

poldi sérült, de szerencsére lewa tökéletesen pótolja!

végül az apoel csapatával kezdtem. végre van valami ami motivál.

a bl-bõl a malmö tizikkel kivert minket szégyellem is... most európa ligában a sportingot kaptuk. elsõ mérkõzés kemény volt.

elsõ meccs

Fyrex
FireEx-nek bezzeg b@szol csillagot adni, semmi baj <#mf2>

Avanti Crociati!

Fyrex
grat mindenkinek, jóak vagytok többé kevésbé <#idiota>

Avanti Crociati!

Huni92
holhovamikormettõlmeddig?

Megvan a csapatom! Nagy keresgélések árán 😄